DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 30. csütörtök
Podcast

Podcast: Elégtétel Ausztráliában

Két hét alatt a kórházi ágyból a dobogó tetejére: a „munkanélküli” Carlos Sainz fényes győzelmet aratott, miközben Verstappen és a Mercedes nullázott.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Két év után először Max Verstappent cserben hagyta az autója, és a tavalyi szingapúri futam után ismét Carlos Sainz volt ott, hogy elkapja a lepattanót. Az ülését elveszítő, két héttel ezelőtt kórházba kerülő spanyol ihletett formában versenyzett Melbourne-ben, s karrierje harmadik győzelmét aratta.

Rajtuk kívül beszélünk a nullázó Mercedesről, az autóját vesztett Sargeantról, a McLaren erős produkciójáról és a VCARB felemás hétvégéjéről is – és persze nem maradhat el a pontozás és az ilyenkor megszokott díjak virtuális átadása sem.

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, X-en pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

podcast-0324-a

 


A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Márciusi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: