DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Melbourne

Retro – Ütközések, drámák és az év befutója

A 2006-os szezon Alonso és Michael Schumacher versengéséről szólt, de ezen a napon, Ausztráliában csak Alonsónak ment a szekér. Az év befutóját is láthattuk Button lángoló versenyautójával.

részletek

Csapatrádió: Ez történik egy baleset után

Stroll búcsúzó mérnöke nagyszerűen reagált, a versenytársak aggódtak, Russell pánikba esett – így szólt a rádió az F1-es Ausztrál Nagydíj utolsó pillanataiban.

részletek

Ezen a területen jobb a Ferrari a Red Bullnál?

Christian Horner szerint Max Verstappen fékproblémái nélkül is roppant erős volt az F1-es Ausztrál Nagydíjon a rivális gárda: rámutatott, hol kell fejlődniük.

részletek

Péntektől tudták a Ferrarinál, hogy győzhetnek

Charles Leclerc úgy érzi, ha nem is kontroll alatt tartották a Red Bullt az F1-es Ausztrál Nagydíjon, de érezték, hogy elérhető az első hely.

részletek

„Nyomás alatt hibázni fog a Red Bull” – Vasseur

A Ferrari csapatfőnöke szerint az F1-es Ausztrál Nagydíj bizonyítja, hogy ha nyomást tudjanak gyakorolni a világbajnok gárdára, akkor hibára kényszeríthetők.

részletek

„Idén úgy kelünk fel, hogy harcolhatunk” – Haas

Kettős pontszerzésnek örülhetett az F1-es Ausztrál Nagydíjon az amerikai istálló: Hülkenberg és Magnussen szerint is erősebb a versenytempójuk, mint az időmérős.

részletek

„Sokszor nem tudom tartani Yuki tempóját” – Ricciardo

A Visa RB ausztrálja elismeri: egyelőre elmarad japán csapattársától – igaz, a hazai nagydíját így is biztatóbbnak érezte az előző kettőnél.

részletek

Pitwall: Ferrari-ünnep és tragédia

A mögöttünk hagyott F1-es forduló végre a pályán zajló eseményekről szólt – azonban a vasárnap kora délután történt szörnyű tragédia árnyékot vetett a hétvégére. A hét legfontosabb történései a Pitwallban.

részletek

„Gyorsabb volt a Ferrari autója” – McLaren

A wokingiak F1-es főnöke nem ért egyet Norrisszal: Andrea Stella szerint nem a stratégián úszott el a második hely esélye az Ausztrál Nagydíjon.

részletek

F1Stat: Megszakadó szériák

Sainz 27 év után az első „visszatérő” F1-es győztes, a Mercedes 2018 óta először szenvedett kettős kiesést, megszakadt Verstappen szériája, Norris rekordot döntött. Melbourne-i statisztikák.

részletek

Diadal és gyász – vasárnapi autósportos hírek

Miközben a világ Carlos Sainz nagyszerű futamgyőzelmét ünnepelte, egy szörnyű tragédia borította gyászba a magyar autósportot – ez történt vasárnap az F1-ben és azon kívül.

részletek

Podcast: Elégtétel Ausztráliában

Két hét alatt a kórházi ágyból a dobogó tetejére: a „munkanélküli” Carlos Sainz fényes győzelmet aratott, miközben Verstappen és a Mercedes nullázott.

részletek