Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 15. csütörtök

Melbourne

Hivatalos: Így alakul át az F1-es naptár

Ahogy arra számítani lehetett, a koronavírus-járvány miatt bele kellett nyúlni az eredetileg tervezett menetrendbe: Ausztrália helyett Bahreiné a nyitány, Imola pedig ismét bekerült a naptárba.

részletek

Máshol és más időpontban lehet a téli teszt

Egyre több hírforrás állítja azt, hogy a 2021-es szezon nem Melbourne-ben veszi majd kezdetét, hanem csak két héttel később, Bahreinben. Ez hatással lehet a "téli teszt" helyszínére és időpontjára is.

részletek

Sajtó: Bahreinben kezdődhet a 2021-es szezon

Ahogyan azt mi is megírtuk, veszélybe került a szezonnyitó Ausztrál Nagydíj megrendezése a koronavírus-járvány miatt, mostanra pedig egyre több neves oldal számol be a halasztásról.

részletek

Új ausztrál pálya rendezne futamot, ha Melbourne-t elviszi a vírus

Bár még messze van a 2021-es F1-es szezonkezdet, a Melbourne-re tervezett szezonnyitó kapcsán máris felmerültek aggályok a városban gyorsuló vírusterjedés okán. A rivális The Bend már lesben áll.

részletek

Ricciardo: A tűzzel játszottunk Ausztráliában

A Renault ausztrálja eleinte nem tulajdonított nagy jelentőséget a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetnek, de úgy véli, ha kissé kaotikusan is, de jó döntés született a verseny törlésével.

részletek

Ocon mindenképp versenyezni akart, ezért viselt maszkot Melbourne-ben

Az egy év távollét utáni visszatérésre készülő francia nem akarta, hogy bármi is meggátolja abban, hogy rajthoz álljon az F1-es Ausztrál Nagydíjon – amelynek törléséről aztán félálomban értesült.

részletek

Grosjean éjszaka, Vetteltől tudta meg, hogy nem lesz futam

A Haas versenyzőjének álmatlan éjszakája volt, ezért váltott 3 órakor üzenetet Vettellel, akitől megtudta, a repülőtérre tart. A némettel a Ferrari közölte, hogy a nagydíj elmarad, hazamehet – pedig a bejelentés ekkor még messze volt.

részletek

Nincs több koronavírusos az Ausztráliában ragadt McLaren-csapattagok között

Az istálló 16 tagja nem utazhatott haza Melbourne-ből, karanténba kellett vonulniuk. Jó hír, hogy a fertőzött csapattag már tünetmentes, a további hét teszt pedig negatív eredményt hozott.

részletek

A Pirelli egyik emberének vírustesztje is pozitív lett

Az F1 hivatalos gumiszállítója közleményben tudatta, hogy egyik alkalmazottjának koronavírustesztje pozitív lett a végül elmaradt szezonnyitó Ausztrál Nagydíj helyszínén.

részletek

Melbourne elnézést kért a rajongóktól

Meglehetősen későn, az első szabadedzés kezdete előtt kevesebb, mint két órával fújták le az Ausztrál Nagydíjat, ezért pedig a melbourne-i szervezők úgy érezték, bocsánatkéréssel tartoznak.

részletek

A nap, amikor totális idiótát csinált magából az F1

Miközben a legtöbb versenyszéria – sőt, sportág – felfüggesztette tevékenységét a koronavírus miatt, a száguldó cirkusz ismét csak káoszból és tanácstalanságból tudott jelesre vizsgázni.

részletek

Horner: Elkerülhetetlenek a további halasztások

A Red Bull F1-es csapatvezetője szerint ugyan még nem született hivatalos döntés róla, de minden bizonnyal a soron következő néhány verseny is az Ausztrál Nagydíj sorsára fog jutni.

részletek
Olvastad már?