Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 3. szombat

Melbourne

Újraalkották a melbourne-i és imolai futamokat

A Nekrews51 nevű videós rendre lemásolja az F1-es játékban a legutóbbi versenyek legérdekesebb momentumait – nem volt ez másként most az Ausztrál és az Emilia-Romagna-i Nagydíjakkal sem.

részletek

Vettel robogós futárrá változott a játékban

Megihlette a Nekrews51 névre hallgató videóst a múlt heti Ausztrál Nagydíj péntekjén lejátszódó jelenet: íme, egy kör a motoros ételfutárrá avanzsált Sebastian Vettellel az Albert Parkban.

részletek

Extra szenzort cipelt magával Ausztráliában Hamilton

Egy normál évben eszébe sem jutott volna ehhez folyamodni a Mercedesnek, de a csapat stratégiai igazgatója szerint megérte bevállalni a plusz grammokat az extra információért cserébe.

részletek

Perezt aggasztják a sorozatos kiesések

A mexikói nem tagadta, hogy ő sem nyugodt a három versenyen begyűjtött három nullázás miatt, de bízik benne, hogy találnak megoldást – ahogy a Ferrari ausztráliai tempófölényére is.

részletek

A fejlesztéseket is hátráltatják a törések az Aston Martinnál

Mike Krack csapatvezető elismerte: kezdenek kifogyni a pótalkatrészekből az F1-es Ausztrál Nagydíjon történt balesetek után, ez pedig a fejlesztési terveket is befolyásolhatja az alakulatnál.

részletek

Leclerc: Az autónk egy fenevad

Nem győzte dicsérni az F1-75-öst az Ausztrál Nagydíjon aratott győzelme után a monacói pilóta, aki szerint ha meg tudják tartani ezt a formát, akkor megnyerhetik a világbajnokságot.

részletek

Alpine: Alonso az élbollyal harcolt volna

Otmar Szafnauer csapatvezető állítja: teljesen másképp alakult volna a kétszeres F1-es világbajnok spanyol számára az Ausztrál Nagydíjon, ha az időmérőn nem szenved balesetet.

részletek

Vettel: Túl hamar akartam túl sokat

Rengeteg problémája volt az Aston Martin négyszeres világbajnokának a kieséssel záruló F1-es Ausztrál Nagydíjon, ráadásul a két kihagyott futam sem segített a németnek.

részletek

Red Bull: A megbízhatóság csak az egyik gondunk

A Red Bull F1-es tanácsadója szerint a műszaki hibákat kell a legsürgősebben kiküszöbölniük, de nem ez az egyetlen terület, ahol bajban vannak a világbajnokságot vezető Ferrarival szemben.

részletek

Piros zászlóra vártak a Williamsnél

Jost Capito csapatfőnök elismerte: a szerencsében bíztak a hosszú kemény gumis etappal – de végül Alexander Albon remek tempója révén enélkül is meglett a pontszerzés az F1-es Ausztrál Nagydíjon.

részletek

Verstappen: Nincs egyértelmű megoldás

Márpedig meg kell próbálniuk javítani a megbízhatóságon, ha a vb-címért akarnak harcolni – jelentette ki a Red Bull-os, aki ráadásul még az autó egyensúlyával is szenvedett Melbourne-ben.

részletek

Nem érti Stroll, miért kapott büntetést

„Mókás döntésekről” beszélt az Aston Martin pilótája, akit az F1-es Ausztrál Nagydíjon az egyenesben bemutatott cikázó manőverért szankcionáltak – ráadásul ezzel közel került az eltiltáshoz is.

részletek