Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 26. péntek

Melbourne

Megszületett a döntés: törlik az Ausztrál Nagydíjat!

Hosszú órák ellentmondásos hírei után, szűk két órával az első szabadedzés kezdete előtt az FIA, az F1 és a verseny szervezői végre bejelentették, hogy törlik a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjat.

részletek

Sajtó: Lefújják az Ausztrál Nagydíjat

Drámai fejlemények után sajtóhírek szerint péntek hajnalban döntöttek a Formula-1 vezetői arról, hogy a paddockba begyűrűző koronavírus-fertőzés és a McLaren visszalépése nyomán mégsem rendezik meg a hétvégi Ausztrál Nagydíjat. Ám a hivatalos közlemény késik, és egyre ellentmondásosabbak a hírek.

részletek

Összesen kilenc tesztet végeztek el Melbourne-ben

A McLaren döntése után közleményt adtak ki az Ausztrál Nagydíj szervezői és a Formula-1 illetékesei is: egyelőre mérlegelik, mi legyen a következő lépés, de az elsődleges szempont a biztonság.

részletek

Pozitív vírusteszt: visszalép a McLaren!

Fél nappal az első szabadedzés kezdete előtt a wokingi istálló bejelentette, hogy mivel egyik csapattagjuk pozitív koronavírustesztet produkált, nem állnak rajthoz az F1-es Ausztrál Nagydíjon.

részletek

Komoly veszélybe került az Ausztrál Nagydíj megrendezése

Hetekkel ezelőtt még csak elméleti fejtegetés volt, most azonban két istállónál is dolgozók kerültek karanténban Melbourne-ben. Az illetékes hatóság simán lefújja a futam megrendezését, ha szükséges.

részletek

A médiától is védik a pilótákat Ausztráliában

Tovább szabályozzák, kik érintkezhetnek a versenyzőkkel. Törölték a tévés interjúlehetőségeket, a Williams a motorhome-ból is kitiltotta már a sajtót.

részletek

Ilyen lenne egy kör visszafelé Melbourne-ben

Egy játékos az F1 2019 játékban próbálta ki, milyen ellentétes irányban végigszáguldani az évadnyitó Ausztrál Nagydíjnak otthont adó Albert Park vonalvezetésén.

részletek

Vírus az Albert Parkban, F1-eseket tesztelnek

Ha nem járt volna eddig is elég rizikóval az Ausztrál Nagydíj megrendezése, egy óvatlan látogatónak köszönhetően a koronavírus felütötte a fejét az F1-es futam helyszínén. Eközben több lázas csapattagot is kivizsgáltak.

részletek

Verstappen már az idénynyitón is megmutatná erejét

A tavalyi év egyik kellemes meglepetése volt Max Verstappen és a Red Bull-Honda előretörése. Ugyanazt az irányvonalat folytatná a fiatal holland, már Melbourne-ben erős kezdésre számít.

részletek

Ferrari: Kötelességünk mosolyt csalni az arcokra a nehéz időkben

Mattia Binotto csapatvezető szerint ez is a céljuk lesz a szezonnyitó F1-es Ausztrál Nagydíjon, miközben ő és két pilótája is izgatottan várja, hogy kiderüljön, hol is állnak az erősorrendben.

részletek

Melbourne „reménykedik, de nem biztos” a futamában

Az Ausztrál Nagydíj első embere bízik benne, hogy a néhány nappal ezelőtti közleménynek megfelelően meg tudják rendezni az évadnyitót, de biztosra egyelőre semmit nem tud mondani.

részletek

„Így nem lenne fair elkezdeni a szezont”

A koronavírus miatt utazási korlátozások léphetnek érvénybe, amely főleg az Olaszországból érkezőket hozná nehéz helyzetbe - a Ferrari és az AlphaTauri is aggódik.

részletek
Olvastad már?