Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. augusztus 9. vasárnap

OsztrákNagydíj

Albon most is ugyanazt tenné Hamilton ellen

Nem érzi úgy, hogy bármit is meg kellene bánnia az F1-es Osztrák Nagydíjon bemutatott manővere után, és nem beszélt a Mercedes pilótájával a történtek után a Red Bull fiatal versenyzője.

részletek

Amiért szétszednék Verstappent, elnézik Hamiltonnak?

Ha az Osztrák Nagydíjon Albon vagy Verstappen üti ki Hamiltont, jóval nagyobb lenne az eset visszhangja: az elvesztett győzelmi esély miatt továbbra is bánkódó Christian Horner szerint egy hatszoros világbajnokkal engedékenyebb a nyilvánosság.

részletek

Direkt tartotta-e fel Bottas Hamiltont a futam végén?

Felmerülhetett, hogy a finn szándékosan fogta vissza a tempót az Osztrák GP végén, hogy ezzel leszorítsa a dobogóról büntetett csapattársát, ám ezt a futamgyőztes tagadta, és a brit sem gyanakszik.

részletek

Mercedes: Elkerülhetetlen az újabb váltógond

A címvédő csapatnál nagyjából látják, mi okozta az F1-es Osztrák Nagydíjon tapasztalt műszaki nehézségeiket, az viszont az autó belső alkatrészeinek kialakításából adódik, így orvosolni is nehéz.

részletek

Ralf Schumacher: Vettelnek bocsánatot kell kérnie

Ha egy versenyző ennyire kikap csapattársától, magára kell vállalnia a felelősséget, vélekedik a négyszeres bajnok honfitársa. Ralf Schumacher szerint Vettel jelenlegi teljesítményével nem érdemli meg élcsapat ülését.

részletek

Binotto: Vettel nem nyújtotta a legjobbját

A Ferrari F1-es csapatfőnöke szerint a német pilóta is tisztában van az Osztrák Nagydíjon elkövetett hibájával, és rá kell jönniük, miért volt gyakorlatilag vezethetetlen az autójuk vasárnap.

részletek

Brawn: Vettel a kirúgás miatt esett szét

A német pilóta bukdácsolását a szezonnyitón a jövőjét övező kényes helyzetnek tulajdonítja Ross Brawn. A hibátlan Bottas, az opportunista Leclerc és a nagykorúvá érett Norris teljesítményét emelte ki.

részletek

Miért nem büntették már szombaton Hamiltont?

Előbb felmentették, a Red Bull óvásának helyt adva azonban végül mégis három hellyel hátrébb sorolták a címvédőt az F1-es Osztrák GP rajtja előtt. Az indoklás azonban mindkét esetben furcsa.

részletek

Jó kezdés, de a dobogót siratják a Racing Pointnál

A hajrában úgy tűnt, Sergio Perez felállhat a pódiumra az F1-es Osztrák Nagydíjon, végül azonban csupán hatodik lett, amellyel a mexikói a tempójukat ismerve nem is volt teljesen elégedett.

részletek

Így akart Hamilton Bottas elé kerülni

Kieszelte a stratégiát, amellyel a legjobb esélye lett volna finn csapattársát megelőzni az F1-es Osztrák Nagydíjon, az első biztonsági autós fázis azonban tönkretette a hatszoros világbajnok terveit.

részletek

Podcast: Őrülettel indult az F1-es szezon

Fantasztikus versennyel kezdődött az idény, ki is beszéltük alaposan: a #FormulaHUPodcast megválasztotta a hétvége emberét, csalódását, meglepetését, pillanatát, pusmorgását és áldozatát is!

részletek

A kiesés is a pakliban volt a Mercedesnél

Többször rá kellett szólni Bottasra és Hamiltonra, hogy kerüljék a rázóköveket, mert gond van a váltóval. A probléma nagyon is valós volt: egy ponton úgy tűnt, nem fog mindkét autó célba érni.

részletek
Olvastad már?