Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 28. szombat

OsztrákNagydíj

Binder slicken nyerte az osztrák esőkáoszt

Döbbenetes izgalmakat hozott az Osztrák GP utolsó néhány köre: a megérkező esőben a pályán maradó dél-afrikai KTM-es győzött Bagnaia és Martin előtt. Quartararo hetedik, Marquez elcsúszott.

részletek

Martin pályacsúccsal ismét a pole-ban

Noha a Q1-ből kellett indulnia, a múlt heti győztes az Osztrák GP időmérőjén is legyőzhetetlennek bizonyult, 34 ezreddel előzve meg Quartararót. Bagnaia még az első sorban.

részletek

Kettős Ducati-vezetés az időmérő előtt

Kitartott Johann Zarco pénteki pályacsúcsa az Osztrák GP szombati szabadedzésén is, így a Pramac franciája az első a kombinált listán, megelőzve Francesco Bagnaiát és Fabio Quartararót.

részletek

Nem mondhatók olcsónak Hamilton ruhái

A Mercedes világbajnoka nagy rajongója a divatnak, az utóbbi időben pedig egyre feltűnőbb szettekben jelenik meg a paddock területén. Most az is kiderült, mennyit érnek a legújabb darabok.

részletek

Perez: Már a saját utamat járom

A Red Bull mexikói versenyzője az év első felében csapattársa beállításait használta, amely nem feküdt korábbi vezetési stílusának, de elkezdi a saját útját járni, és a maga képére alakítani a RB16B-t.

részletek

Masi: Nincs rendben a pilóták egymás közti időmérős megegyezése

Egyre gyakrabban kerekedik vita abból, hogy a pilóták nem tartják be a hallgatólagos egyezséget az időmérő hajrájában alkalmazott előzési tilalomról. A versenyigazgató szerint sincs rendben a dolog.

részletek

Nem akar több tripla hétvégét a csapatfőnök

Günther Steiner szerint inkább legyenek párosával az egész szezonban a futamok, de maradjanak ki a duplák. Ausztriában egyetlen szabadnapot engedélyezett a csapatnak, de az orosz-török-japán hármas esetében erre sem lesz lehetőség.

részletek

Hill Norrisról: Schumacher is ezt csinálta velem

Az 1996-os világbajnok nem védi honfitársát, sőt nagyobb szigort szorgalmaz a kiszorítások esetében: úgy véli, ha a szabályok a külső íven haladó versenyzőt védik, több akció lesz a pályán.

részletek

Válaszolt Hamilton dicséretére Norris

„Milyen remek versenyző ez a Lando” – hangzott el a Mercedes csapatrádiójában az Osztrák Nagydíjon. A McLaren fiataljában most tudatosul: ha autója jól működik, esélye van a nagy nevek ellen is.

részletek

Podcast: Ötből négy Verstappennek

Újabb Verstappen-győzelem Spielbergben, ezúttal az Osztrák Nagydíjon. Mi történt a narancssárgává változott stájer hegyek között, mi jöhet azután, hogy az utóbbi öt futamból négyet a holland nyert?

részletek

Alonso ostobának érezte magát az 1-es kanyarban

A spanyol állítja: miközben ő a pálya határait betartva előzött, ketten is úgy kerültek vissza elé az F1-es Osztrák Nagydíj rajtja után, hogy a bukóteret használva gyorsítottak ki.

részletek

McLaren: Realistának kell maradnunk

Andreas Seidl csapatfőnök óvatosságra int mindenkit a tempójukkal kapcsolatban, hiába csatáztak a Mercedesekkel az Osztrák Nagydíjon, és szerezték meg a harmadik helyet Lando Norris révén.

részletek