DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 28. szombat

OsztrákNagydíj

Nem nyugtatják a Red Bullt a Ferrari műszaki gondjai

Habár az RB18 egyértelműen a megbízhatóbb autó, a csapatfőnök szerint a bajnokság teljesen nyitott. Mivel ráhatásuk a Ferrari gondjaira nincs, a stratégia saját magukra összpontosítani.

részletek

Russell: Egyszerű megoldás lenne a pályahatáros problémára

A Mercedes fiatal brit pilótája nem tartja éppen a legjobbnak a jelenlegi szabályozást a fehér vonalról és a pályahatárokról. Szerinte ismét kavicságyakat kéne a kritikus helyekre tenni.

részletek

Wolff: Megfelelő helyszínek kellenek a sprinthez

Toto Wolff szerint az F1 vezérigazgatójának, Stefano Domenicalinak meg kell találnia a legmegfelelőbb helyszíneket annak érdekében, hogy a jövőben izgalmasabbak legyenek a sprintversenyek.

részletek

Miért Hamilton kapta az új szárnyat Russell helyett?

Az időmérős baleset után egyetlen új specifikációjú hátsó szárnya maradt a Mercedesnek Ausztriában. Bár a szokásos logika azt diktálta volna, hogy George Russell autójára szereljék, a jobb rajthelyet szerző pilóta mégis a régebbi verziót kapta.

részletek

Verstappen sürgős megoldást vár a problémákra

Max Verstappen szerint csapatának, a Red Bullnak alaposan ki kell elemeznie az Osztrák Nagydíjon gyűjtött adatokat, és mihamarabb megoldást kell találnia az őket sújtó gumiproblémákra.

részletek

Hamiltont zavarták legjobban a füstbombák

A spielbergi futamgyőztes Leclerc-t és Verstappent kevésbé – a holland szerint a szurkolók füstölése belefér, ő ott húzná meg a határt, hogy a pályára ne dobják be az eszközt.

részletek

Ricciardo már a rajt után nagyot hibázott

Bár visszatért a pontszerzők közé az F1-es Osztrák Nagydíjon, a McLaren ausztrálja így sem volt felhőtlenül boldog: úgy érzi, akár még előkelőbb pozíciókért is harcba szállhatott volna.

részletek

Albon örül az előrelépésnek, Latifi vár

Bár pontot nem szerzett, az autó teljesítményével kifejezetten elégedett volt Alexander Albon Spielbergben. A brit–thai pilóta most először tudta igazán kipróbálni a továbbfejlesztett Williamst. Csapattársa továbbra is a frissítésekre vár.

részletek

Schumacher megtanulta, hogy senkitől nem kell félnie

A Spielbergben eddigi legjobb eredményét elérő német pilóta szerint ez a legfontosabb, amit a Lewis Hamilton elleni csatájából leszűrhet. A Haas feltámadásáról is beszélt a fiatal versenyző.

részletek

Marko: Mondtuk Pereznek, hogy ott ne

A Red Bull F1-es tanácsadója némileg meglepő módon saját versenyzőjét kritizálta az Osztrák Nagydíjon George Russellel történt ütközés után: a szakember szerint szükségtelen manőver volt.

részletek

Vettel: Valami céltábla lehet az autómon

Az Osztrák Nagydíj hétvégéje nemigen alakulhatott volna rosszabbul Sebastian Vettel számára. Bár a futamot befejezte, szombaton és vasárnap is vétlenül koccant egy-egy riválisával.

részletek

Osztrák dobogó: Tenni kell a zaklatások ellen

Az Osztrák Nagydíj ideje alatt több, szurkolók által elkövetett sportszerűtlen magatartás is a nyilvánosság elé került, melyekre a futam legjobbjai szerint az F1-nek válaszolnia kell.

részletek