Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 30. hétfő

OsztrákNagydíj

A kiesés is a pakliban volt a Mercedesnél

Többször rá kellett szólni Bottasra és Hamiltonra, hogy kerüljék a rázóköveket, mert gond van a váltóval. A probléma nagyon is valós volt: egy ponton úgy tűnt, nem fog mindkét autó célba érni.

részletek

Vettel: Legalább csak egyszer forogtam meg

Sainzzal való ütközése után megpördült, később Kvjattal is összeért: a pocsék hétvégét teljesítő, 10. helyen célba érő Sebastian Vettel elárulta, voltak még forró pillanatai Ausztriában.

részletek

Red Bull: Hamilton kérjen bocsánatot Albontól!

A hazai pályán nullázó csapatnál úgy vélik, megnyerhették volna az Osztrák Nagydíjat. Alex Albon szerint ő hagyott elegendő helyet Lewis Hamiltonnak, csak a briten múlt, ütközni akar-e vagy sem. Christian Horner is egyértelműen hibásnak érzi a Mercedes-pilótát, ezért bocsánatkérést vár tőle.

részletek

Hamilton versenybalesetnek érezte az ütközést

A brit pilóta el sem hiszi, hogy a tavalyi Brazil Nagydíj után ismét Albonnal ütközött össze, de ha rajta múlt volna, nem ad magának büntetést. Ezen a hétvégén gyorsan túl akar lépni.

részletek

Ricciardo: Már emlékszem, miről szól az F1

Daniel Ricciardo számára a tavalyi után a 2020-as idénynyitó sem alakult fényesen. A verseny negyedénél kiesett az ausztrál, miután a hűtéssel adódtak gondok a Renault-ban.

részletek

Verstappen alatt lerobbant a Red Bull

A tavalyi és tavalyelőtti győztes a második pozícióban haladt, amikor megállt alatta a Red Bull-Honda. Úgy véli a holland, hogy a furcsa motorhiba nélkül egészen biztosan dobogóra állhatott volna.

részletek

Parádés káosz közepette nyert Bottas

Verstappen és Hamilton drámája, meghibásodások sora és Bottas érinthetetlensége jellemezte Ausztriában az év első F1-es futamát. A Ferrari és a McLaren potyázott egy-egy dobogós helyet.

részletek

Így zajlott az év első versenye

Nem kevesebb, mint 217 nap után bőgnek fel ismét a V6-os erőforrások a rajtrácson, hiszen a december 1-jén tartott szezonzáró óta ez az első futam, amit megrendeznek. Élő tudósításunk itt olvasható vissza!

részletek

Osztrák Nagydíj - A rajtrács

Hét hónapnyi kihagyás után ma ismét F1-es futam emeli meg a pulzusunkat, 15:10-kor Ausztriában elrajtol a szezon. Nézzük, milyen sorrendben állnak fel a pilóták a Red Bull Ring rajtrácsára.

részletek

Nemcsak az Alfa lassú, az ág is húzta Raikkönenéket

A rajtrács utolsó helyein a két Alfa Romeo: egyik pilótának sem volt tiszta időmérője, Giovinazzit vezetői hiba, Raikkönent a forgalom fosztotta meg egy jobb Q3-as körtől.

részletek

Leclerc: Nehéz bármi pozitívumot találni

A tavaly berobbanó Charles Leclerc idén aligha ismétli meg korábbi sikereit a Ferrari jelenlegi formáját látva, de szerinte most van a legfőbb ideje annak, hogy leszegett fejjel menjenek előre.

részletek

Williams: Újra versenyképesek vagyunk!

Az első időmérő edzés után joggal merülhet fel a kérdés: visszatért a Williams? A patinás múltú csapat végre fel tudta venni a harcot a középmezőny végével, mindkét Alfa Romeót megelőzték.

részletek
Olvastad már?