DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 18. kedd
Podcast

Podcast: Breaking – Hülkenberg az Audinál!

Megvan a gyári Audi első versenyzője, de nem Carlos Sainz az: érkezik az első reakciónk Hülkenberg bejelentésére – és egy másik fontos sztorira is kitérünk.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Még évekig folytatódik Nico Hülkenberg F1-es karrierje, méghozzá nem is akárhol: az éveken át tartalékpilótai szerepre kárhoztatott német lett a Volkswagen-csoport történetének első bejelentett királykategóriás pilótája.

A bejelentést követő gyorsértékelésben mindenekelőtt azokról a kérdésekről beszélgetünk, hogy mit nyerhet ezzel a szerződéssel egyik, illetve másik fél, és mi lehet az Audi másik ülésének sorsa, ha esetleg nem sikerül Carlos Sainzot megszerezni.

Természetesen nem mehetünk el szó nélkül a másik nagy sztori, Adrian Newey Red Bulltól való távozása mellett – az adás végén erről is beszélgetünk egy keveset.

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, X-en pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

438083423_325308476964792_2594459103030679129_n

 


A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Áprilisi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: