Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

Hülkenberg

A Renault épphogy bekerült a Q3-ba

Mégsem az első tízből fog indulni egyik autójuk sem, mivel Daniel Ricciardo büntetése miatt. Az ausztrál hibázott a körén, Nico Hülkenberg pedig már a Q1-ben, így egyikük sem elégedett.

részletek

A Renault nem a legjobb előjelekkel készülhet Barcelonára

Ingadozó megbízhatóság, felemás eredmények, gyenge forma legutóbb és még egy büntetés is rontja a francia gyári istálló kilátásait a Spanyol Nagydíjra. Ennek ellenére némi bizakodás érzékelhető.

részletek

Rendkívül gyenge Renault-hétvége

Idén másodszor maradt pont nélkül a francia gyári istálló, saját bevallásuk szerint is nagyon rossz hétvégét zártak. Nico Hülkenberg szerint tempóvesztésük okát sürgősen meg kell vizsgálni.

részletek

Nagyot égett a Renault Bakuban

A francia gyári istálló kifejezetten gyenge teljesítménnyel rukkolt elő az azerbajdzsáni időmérőn. Nico Hülkenberg még a Q1-et sem élte túl, miközben a McLaren ugyanilyen motorral sokkal jobb volt.

részletek

Megbízhatatlan, de gyors a Renault

Nico Hülkenberg a francia gyári istálló idei autójával relatíve elégedett, mivel ugyan többször is műszaki problémák szóltak közbe, az alapvető tempója sokat javult a Renault-nak. Ez pedig jó alap.

részletek

Prost: A Renault lesz az egyik legjobb motor

A Renault négyszeres világbajnok szaktanácsadója nem aggódik a többszörösen visszatérő megbízhatósági gondok miatt, egészen biztos abban, hogy hamarosan újra a legjobb motorral rendelkeznek majd.

részletek

Hülkenberg összecsapásokra számít Ricciardóval

A Renault először rendelkezik visszatérése óta futamgyőztes pilótával, Daniel Ricciardo azonban eddig nem váltja meg a világot. Csapattársa szerint viszont hamarosan komoly harc lesz köztük.

részletek

Hülkenberg: Megbízhatatlan a Renault

Nico Hülkenberget elégedetlenné teszi, hogy a gyári Renault gyenge megbízhatósága miatt rengeteg pontot hullajt el az istálló. Minél előbb felül kéne kerekedni a meghibásodásokon.

részletek

Ugyanaz a motorhiba harmadszor a Renault-nál

Nem volt még tiszta hétvégéje 2019-ben a Renault-nak. A Kínában fellépő motorhibát ugyanúgy az MGU-K problémája okozta, mint a korábbi két helyszínen, bár lehet, hogy kivédhető lett volna.

részletek

Még mindig ugyanazok a Renault gondjai

Nico Hülkenberg szerint az enstone-i F1-es csapatnak ugyan a motorerőn sikerült javítania, de a karosszéria és az aerodinamika tekintetében ugyanolyan gondjaik vannak, mint 2018-ban voltak.

részletek

Hülkenberg: Semmi értelme a motort szidnunk

Nico Hülkenberg és csapata nagyon csalódott a Renault újabb motorhibája miatt, de úgy érzi, a felelős szakemberekre nem szabad szitkokat zúdítani, mivel ettől nem lesz jobb, csak ront a helyzeten.

részletek

A Renault képtelen megbízható motort szállítani

Charles Leclerc drámája miatt szinte eltörpül a két Renault ugyanazon a helyen történt meghibásodása. Nico Hülkenberg nehezen nyeli le a keserű pirulát, rengeteg pontot vesztettek.

részletek
Olvastad már?