DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 20. csütörtök

Hülkenberg

„Ostobaság és szükségtelen volt” – Hülkenberg a balesetről

Az F1-es Monacói Nagydíj legnagyobb rajtbalesetének harmadik, szenvedő alany szerint könnyedén el lehetett volna kerülni Magnussen és Perez ütközését.

részletek

Így segített Hülkenberg Verstappen pole-jában

Közös csapatmunka érdeme a címvédő imolai F1-es rajtelsősége, de a Q3-as körében a Haas által nyújtott szélárnyék is döntő jelentőségű volt.

részletek

A Haas mindent megtett Hülkenberg maradásáért

Nem hiszi, hogy a maradásáért mindent megmozgató csapat innentől Magnussen mögé szorítaná őt – Nico Hülkenberg bízik abban, hogy korrektül csinálják végig a szezont a Haasszal.

részletek

Newey a fő téma Miamiban – csütörtöki F1-es hírek

Egy év múlva már új csapatnál dolgozhat Adrian Newey, aki Hamilton ferraris kívánságlistájának első helyén áll. A Miami Nagydíj sajtónapjának hírei.

részletek

Váratlanul érte Zhout a Hülkenberg-bejelentés

Egy hely elkelt annál a csapatnál, ahol a kínai jelenleg versenyez, ennek ellenére állítja: lesznek lehetőségei, hogy az F1-ben maradjon. Az Alpine-t is említette.

részletek

Négy éve Seidl nemet mondott Hülkenbergnek

„Ne is reménykedj” – hangzott akkor a válasz Nico Hülkenberg leendő főnökétől. Másodlagos szempont volt, hogy német csapathoz szerződjön, és a Haasról sem feledkezik meg.

részletek

Az Audinál tudják, hogy hátrányból indulnak az F1-ben

Andreas Seidl szerint ugyan a többi F1-es csapatnak is sok újdonságot kell fejlesztenie, de az Audi nyilvánvalóan lemaradásból indítja a projektet.

részletek

Pitwall: „Ha sok a 24 verseny, lépj le!”

Kőkemény állásfoglalás az F1 vezetője részéről, Newey távozhat, nagy halat fogott a Ferrari, megvan az Audi első versenyzője – a hét legfontosabb hírei a Pitwallban.

részletek

Pilótabejelentés, Newey-ra várunk – pénteki F1-es hírek

A várakozásoknak megfelelően bejelentették Nico Hülkenberg audis szerződését, Adrian Newey sorsáról viszont nem érkezett hír – ezek voltak péntek F1-es hírei és sztorijai.

részletek

Hülkenberg köszönetet mondott a Haasnak és Günther Steinernek

Nagy megtiszteltetésnek érzi az Audi-szerződést, de azon lesz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a Haasnál megmaradt lehetőségeiből.

részletek

„Felbecsülhetetlen visszajelzések” – a Haas elköszönt Hülkenbergtől

Ayao Komatsu csapatfőnök méltatta Nico Hülkenberg hozzáadott értékét és munkáját, amiből idén még azért szeretnének profitálni.

részletek

Podcast: Breaking – Hülkenberg az Audinál!

Megvan a gyári Audi első versenyzője, de nem Carlos Sainz az: érkezik az első reakciónk Hülkenberg bejelentésére – és egy másik fontos sztorira is kitérünk.

részletek