Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 9. vasárnap

Hülkenberg

Extra nyomás Vettelnek Hülkenberg érkezése?

Hivatalossá vált Nico Hülkenberg érkezése az Aston Martin istállóhoz. Jenson Button úgy véli, ez még jobban elbizonytalaníthatja Vettelt, hogy egy bármikor bevethető tartalékot hoztak a nyakára.

részletek

Hivatalos: Hülkenberg az Aston Martinnál

A német versenyző tavaly három futamon versenyzett beugróként a Racing Point csapatában, az idén pedig már Aston Martinként futó istálló formálisan is szerződtette tartalék- és fejlesztőpilótának.

részletek

Hamilton egy fantasztikus kém

A Mercedes F1-es csapatának egykori mérnöke, Philipp Brandle árulta el a hétszeres világbajnokról, mennyire részletesen fel tudja térképezni az ellenfelet. Hasznát vették már „kémkedésének”.

részletek

Hülkenberg: Készen állok bármire!

Nico Hülkenberg elismerte, hogy szerette volna megkaparintani a Red Bullnál Alexander Albon ülését, de ha már ez nem jött össze, akkor kijelentette, hogy 2022-t szem előtt tartva bármire készen áll.

részletek

Hülkenberg a sprintversenyről: Hulladék!

A tervek szerint idén három helyszínen is kipróbálják majd a sprintversennyel tarkított formátumot az F1-esek. Nico Hülkenberg egyértelműen ellenzi azokat, egyenesen hulladéknak nevezve az ötletet.

részletek

Hülkenberg a Mercedesnél? Úgy tűnik, igaz

Egyre inkább felmerül a kérdés, hogy miért van a Mercedesnek két tartalékpilótája, amikor kényszerű beugrásnál sem őket használták, ráadásul most Nico Hülkenberg is erősen képbe került.

részletek

Hülkenberg kevés híján nemet mondott Stroll hívására

Úgy tűnik, hogy a tavalyi év után idén is az Aston Martin (korábban Racing Point) istállóhoz lesz köze Nico Hülkenbergnek. Pedig a német tavaly tartott a beégéstől, ezért majdnem nemet mondott.

részletek

Sajtó: Hülkenberg csatlakozik az Aston Martinhoz

A tavalyi beugrások után hivatalosan is megkaphatja a tartalékpilóta státuszt Nico Hülkenberg az istállónál – melyre Németországban szinte már hazai csapatként tekintenek a számos kapcsolódás miatt.

részletek

Magnussen: Miért a Hülkenberg-beszólásomra emlékeznek?

Egyetlen mondatos visszavágás volt, ráadásul már évekkel ezelőtt, mégis rendre ez kerül elő Kevin Magnussen kapcsán: a dán jobban szeretne inkább a pályán történtekre emlékezni F1-es karrierjéből.

részletek

Tíz perccel előre szóltak Hülkenbergnek

Sergio Perez és Nico Hülkenberg keresték fel a Red Bullt, nem fordítva – árulta el egy interjúban Helmut Marko. Csak az utolsó pillanatban jelezték a németnek, hogy nem őt választják.

részletek

Marko: Hülkenberg is komoly jelölt volt

A Red Bull tanácsadója szerint Nico Hülkenberg is közel állt ahhoz, hogy megkapja a csapat 2021-es ülését. Korábban Christian Horner ennek az ellenkezőjéről nyilatkozott.

részletek

Hülkenberg nem jött szóba a Red Bull számára

Christian Horner tisztázta, hány jelöltet vettek számba Max Verstappen jövő évi csapattársaként, miközben elismerte, a Red Bullnak szerencséje volt azzal, hogy várakoztathatta Sergio Perezt.

részletek
Olvastad már?