Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 23. szerda

Hülkenberg

Ricciardo: Jókat csatáztam, miközben előretörtem

Kettős pontszerzéssel erősítette meg konstruktőri ötödik helyezését a Renault Japánban. Ricciardo a hetedik, Hülkenberg pedig a kilencedik helyen ért célba, azonban a német végül csak tizedik lett, viszont Leclerc büntetése után Ricciardo előrelépett a hatodik helyre..

részletek

Ha nem lesz időmérő, bajban a Renault

Mindössze a 17. és 18. helyen zárta a második szabadedzést Ricciardo és Hülkenberg – ráadásul ezúttal nem pusztán egy tét nélküli tréning eredményéről van szó, ha vasárnap délelőtt mégsem lesz időmérő, ez határozza meg a rajtsorrendet.

részletek

Abiteboul: Ezért nem ment Hülkenberg a Haashoz

Jelenlegi csapatfőnöke tudja, miért nem írt alá a Haashoz a 2020-ra még mindig ülés nélkül maradó Nico Hülkenberg. Szerinte a karrierje zenitjén már túl van a német, így nem menne el akárhová.

részletek

Hülkenberg az Alfa Romeóval tárgyalt

A Renault-nál ülését elveszítő Nico Hülkenberg elismerte, beszélt korábbi jó barátjával, az Alfa Romeo csapatát irányító Frederic Vasseurrel a jövőjét illetően. Pár héten belül várható a döntése.

részletek

Hülkenberg: Most férfiak helyett sokkal több a kisfiú

Finoman szólva sem biztosított Nico Hülkenberg jövője a Formula-1-ben. Teljesen átalakult a sportág, pár évtizeddel ezelőtt nem számított volna idősnek, most viszont már öreg a gyerekek között.

részletek

Hülkenberg múlt időben beszél karrierjéről

A Renault német pilótája mintha már búcsút intett volna az F1-nek, úgy beszélt a sorozatban töltött éveiről. Szinte egyetlen csapatnál sincs esélye, miután kiszorult a francia istállóból.

részletek

Renault: Ez egyelőre még nagyon kevés

Monza után úgy tűnt, a Renault elkaphatja a McLarent a negyedik helyért vívott harcban, de most ismét alaposan lemaradt. A francia gyári istállónál érzik, ennél jóval többet kell nyújtaniuk.

részletek

Rosberg: A Red Bull szerezze meg Hülkenberget

A 2016-os világbajnok úgy véli, a bikáknál Alexander Albon sem hoz megváltást, Nico Hülkenberg viszont állás nélkül maradhat. A Red Bullnak dobnia kéne elméletét és a németet szerződtetni.

részletek

Russell: Én is lehetnék a Williams vezére

George Russell nem keseredne el, ha Nico Hülkenberget kapná meg csapattársnak, de leszögezte, elég érettnek érzi magát ahhoz, hogy máris az istálló vezérpilótája legyen 2020-ban.

részletek

Villeneuve: Hülkenbergnek még dobogója sincs

Az 1997-es világbajnok kicsit odaszólt a rutinos német pilótának, miután a Haas is kikosarazta. Nem érti a károgókat, akik Grosjean maradását megkérdőjelezik, hiszen többet ért el, mint Hülkenberg.

részletek

Sainz: Hülkenberg talán már bánja manőverét

A Szingapúri Nagydíj első körében összekoccant a két pilóta, ennek eredményeképp mindketten alaposan visszaestek. Hülkenberg végül visszazárkózott pontszerzőnek, Sainznak viszont nem sikerült.

részletek

Abiteboul: Nincs még vége a szezonunknak, egyre jobb az autónk!

Nico Hülkenberg nagy felzárkózást mutatva mentett meg magának néhány pontot, és a rajtrács végéről kezdő Daniel Ricciardónak is lehetett volna esélye, ő azonban szerencsétlenebb volt a Szingapúri Nagydíjon.

részletek
Olvastad már?