Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. június 5. péntek

Hülkenberg

Hülkenberg: 2013-ban majdnem egy élcsapathoz igazoltam

Nico Hülkenberg nevéhez egy olyan rekord fűződik, amit senki sem tartana szívesen. Övé a legtöbb futam anélkül, hogy egyszer is dobogóra állhatott volna. Pedig 2013-ban majdnem elvitte egy nagycsapat.

részletek

Hülkenberg sem a Ferrarit, sem Vettelt nem temeti

Bár az eddig látottak arra utalnak, hogy a Mercedes idén is dominálhat a mezőnyben, Nico Hülkenberg biztos abban, hogy idén Sebastian Vettel és a Ferrari is beleszólhat a végső győzelembe, sőt a Red Bull úgyszintén odaérhet.

részletek

Hülkenberg 10 elszalasztott dobogója

Hatalmas ígéret volt, de ezt csak Le Mans-ban tudta komoly eredményre váltani, az F1-ben nem. Az áttörés elmaradt, sőt Hülkenberg dobogóra sem állhatott, miközben karrierje alatt tíz versenyzőnek is sikerült középcsapatok autóival…

részletek

Hülkenbergnek nincsenek gondjai az alvással

Az F1-es mezőnyből tavaly kiszorult pilóta a távozásával kapcsolatban elárulta, megbékélt a sorsával. Szeretne tovább versenyezni, de azt sem bánja, ha az élete egyéb irányt vesz.

részletek

Eltűnik a legendás 27-es a Formula-1-ből

Nico Hülkenberg távozása miatt egy kultikus rajtszám is eltűnik a száguldó cirkusz körforgásából. Idén nem látjuk a legendás 27-est, de van olyan szám, amit már másodszor visz magával valaki a süllyesztőbe.

részletek

Ezért nem kellett Hülkenberg a Red Bullnak

A nyár legnagyobb pletykája volt, hogy a Red Bull és Nico Hülkenberg tárgyalásba kezdtek a közös folytatásról. Most, hogy minden letisztult, Dr. Helmut Marko elárulta, miért nem kellett nekik a német.

részletek

A futam, amitől ma is vérzik Hülkenberg szíve

Véletlenül, a tévében talált rá a 2012-es Brazil Nagydíj ismétlésére, amely fájó emlék számára. Győzelem helyett sikertelenségi rekorddal zárta le pályafutását.

részletek

Hülkenberg: Komoly hiba volt a Sauberhez mennem

Nico Hülkenberg úgy gondolja, pályafutását 2012 végén szúrta el, amikor elfogadta a Sauber ajánlatát. A svájciak azonban közel sem voltak olyan jók a következő évben, mint előtte.

részletek

Sainz: Sokan elfelejtik, Hülkenberg milyen gyors

Egykori spanyol csapattársa úgy gondolja, bármilyen sorozatban is fog versenyezni Nico Hülkenberg, biztosan villámgyors lesz és újra bizonyítja, hogy kár volt őt elengedni az F1-ből.

részletek

Hülkenberg megérezte a szabadság szelét, és élvezi

Az F1-től visszavonult német pilóta most néhány hónapig biztosan nem fog versenyezni, inkább kiélvezi, hogy hirtelen sehol sem kell időben megjelennie. A jövőjéről később fog dönteni.

részletek

Hülkenberg: Ez jó is lehetett volna…

A 2020-ra ülés nélkül maradt pilóta utolsó futama pontosan úgy zajlott, ahogy az egész F1-es karrierje: nagy potenciállal, de végül kimagasló eredmény nélkül. Tervét az élet írta át.

részletek

Újabb Renault-motorhiba és gyengélkedés

Abu Dhabiban sem a jobbik arcát mutatja eddig a francia gyári istálló. Egy újabb motor-meghibásodás, valamint komoly hátrány a pénteki mérleg, Hülkenberg búcsúja lehet, hogy nem lesz szép.

részletek
Olvastad már?