Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 17. hétfő

Hülkenberg

Hülkenberg csapatutasítás miatt mérges

Mindenki a látványos, Hamilton-Vettel csatáról és a kétes megítélésű büntetésről beszél a Kanadai Nagydíj után, pedig a Renault-nál is zajlik az élet, Hülkenberget visszafogta a csapat a futam végén.

részletek

Ricciardo pole-nak érzi a negyedik helyet

Gyakorlatilag remekül alakult az időmérő edzés a Renault számára. Daniel Ricciardo a negyedik, míg Nico Hülkenberg a hetedik rajtkockából vághat neki a Kanadai Nagydíjnak.

részletek

Nem a levegőbe beszélt a Renault

Egyre szebbnek tűnik az eddig csak szenvedő Renault jövője. A motor erősnek mutatkozik, mindkét csapat jóval előrébb jár, mint korábban, ráadásul hamarosan jön a hatalmas fejlesztési csomag.

részletek

Gasly: A távozásom baromság, egyre jobb vagyok

Pierre Gasly szerint gyakorlatilag szóra sem érdemesek azok a híresztelések, hogy a Red Bull hamarosan lecserélné őt bárkire is. Valóban gyengén kezdett, de egyre inkább formába lendül.

részletek

Ricciardo: Most tényleg jobb lesz a Renault

Az ausztrál pilóta elárulta, nem volt alaptalan a csapat azon ígérete, amely szerint a Francia Nagydíjra jelentős gyorsulásra számíthatunk tőlük. Annak ellenére sem, hogy ezt korábban már hallottuk.

részletek

Marko: Hülkenberg? Légből kapott ötlet!

A Red Bull tanácsadója, Dr. Helmut Marko tagadta, hogy csapata tárgyalásban állna Nico Hülkenberggel, a Renault jelenlegi versenyzőjével. Szerinte az egész ötlet nonszensz.

részletek

Hülkenberg váltja Gaslyt a Red Bullban?

Nemrég Sebastian Vettel visszavonulása merült fel, egyelőre pletyka szintjén, most egy majdnem ennyire meglepő feltételezés látott napvilágot: Nico Hülkenberg a Red Bullhoz kerülhet.

részletek

A Renault parti-módja végre kiváló

Az előző években a francia erőforrás egyik leggyengébb pontja volt, hogy nem rendelkezett igazi, időmérős kvali-móddal. Ez már nem így van, alaposan meg is dicsérték a pilóták az új motort.

részletek

Hülkenberg: Leclerc agresszív és türelmetlen volt

Elhamarkodott manőverével Nico Hülkenberg futamát is megpecsételte a Ferrari-pilóta: a német szerint a frusztráltan versenyző monacói nem tudott mérlegelni a vasárnapi nagydíjon.

részletek

Ricciardo: Mindenkinek pozíciókat ajándékoztunk

Hiába állt a start után az előkelő ötödik helyen, a biztonsági autós fázis alatt megejtett kerékcserének köszönhetően épp csak pontot szerzett a Renault pilótája az F1-es Monacói Nagydíjon.

részletek

Versenyzők: Jó buli lesz Zandvoort

Az F1-es mezőny több tagja is régi ismerősként fogja köszönteni jövő évi szezon egyik új versenyhelyszínét, amitől jó atmoszférát, ám sajnos kevés akciót érdemes várnunk.

részletek

A Renault épphogy bekerült a Q3-ba

Mégsem az első tízből fog indulni egyik autójuk sem, mivel Daniel Ricciardo büntetése miatt. Az ausztrál hibázott a körén, Nico Hülkenberg pedig már a Q1-ben, így egyikük sem elégedett.

részletek
Olvastad már?