Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 28. vasárnap

Hülkenberg

Sajtó: Hülkenberg csatlakozik az Aston Martinhoz

A tavalyi beugrások után hivatalosan is megkaphatja a tartalékpilóta státuszt Nico Hülkenberg az istállónál – melyre Németországban szinte már hazai csapatként tekintenek a számos kapcsolódás miatt.

részletek

Magnussen: Miért a Hülkenberg-beszólásomra emlékeznek?

Egyetlen mondatos visszavágás volt, ráadásul már évekkel ezelőtt, mégis rendre ez kerül elő Kevin Magnussen kapcsán: a dán jobban szeretne inkább a pályán történtekre emlékezni F1-es karrierjéből.

részletek

Tíz perccel előre szóltak Hülkenbergnek

Sergio Perez és Nico Hülkenberg keresték fel a Red Bullt, nem fordítva – árulta el egy interjúban Helmut Marko. Csak az utolsó pillanatban jelezték a németnek, hogy nem őt választják.

részletek

Marko: Hülkenberg is komoly jelölt volt

A Red Bull tanácsadója szerint Nico Hülkenberg is közel állt ahhoz, hogy megkapja a csapat 2021-es ülését. Korábban Christian Horner ennek az ellenkezőjéről nyilatkozott.

részletek

Hülkenberg nem jött szóba a Red Bull számára

Christian Horner tisztázta, hány jelöltet vettek számba Max Verstappen jövő évi csapattársaként, miközben elismerte, a Red Bullnak szerencséje volt azzal, hogy várakoztathatta Sergio Perezt.

részletek

A hollandok Hülkenberget ültetnék Verstappen mellé

A Porsche Szuperkupában versenyző Max van Splunteren mondta el egy podcastben, hogy ő miért Nico Hülkenberget ültetné be jövőre a Red Bullba, Sergio Perezzel szemben.

részletek

Hülkenberg: Jól kijövünk Verstappennel

A német pilóta nem számított rá, hogy még egyszer lesz lehetősége topcsapatnál versenyezni, bár egyszer közel volt már a megállapodáshoz egy ilyen istállóval. Reménykedik.

részletek

Hülkenberg a Red Bullról: Elcsendesedtek

A német pilóta egy ideje nem hallott a Red Bull háza tájáról semmi új információt, de nem aggódik, mert tudja, hogy ő mindent megtett a 2021-es visszatéréséért.

részletek

Albers: A Red Bullnak szüksége lesz Perez pénzére

Christijan Albers szerint jó esély mutatkozik rá, hogy Sergio Perez jövőre a Red Bullnál fog versenyezni, sőt az energiaitalosoknak is jól jöhet a mexikói szponzorainak támogatása.

részletek

Coronel: Hülkenberget válassza a Red Bull!

Holland szakértők egyértelműen Nico Hülkenberg mellett tennék le a voksukat a pilótakérdésben. Szerintük a Perez körüli felhajtás megbonthatná a csapaton belül uralkodó békés hangulatot.

részletek

„Nem Verstappen a döntő faktor”

Úgy tűnik, hogy Max Verstappen Nico Hülkenberget szeretné csapattársnak 2021-re, de a Red Bull ezt még felülírhatja - egy korábbi F1-es pilóta szerint van szava a hollandnak, de nem ő hozza a döntéseket.

részletek

F1-Archív: Hamilton közel kerülne Schumacherhez

Ezen a napon jelentette be visszavonulását Felipe Massa és Susie Wolff, valamint nyert versenyt a Lotusszal három év szünet után Kimi Raikkönen. Összegyűjtöttük november 4. Formula-1-es híreit.

részletek
Olvastad már?