Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. augusztus 10. hétfő

Hülkenberg

A Racing Point szerint Perez visszatér hétvégén

Otmar Szafnauer szerint a vírus folyamatosan távozik Sergio Perez szervezetéből és ő úgy gondolja, hogy a hétvégi barcelonai futamra "kitisztul". Hülkenberg azért marad tartaléknak.

részletek

Ezért kellett Hülkenbergnek kiállnia a végén

Már a 70. Évfordulós Nagydíj elején meghiúsultak Nico Hülkenberg dobogós álmai, ráadásul harmadik bokszkiállása miatt végül csupán hetedik lett. A Racing Pointot magukhoz rendelték a versenyfelügyelők, mert szabálytalan alkatrészt használt.

részletek

70. Évfordulós Nagydíj – A rajtrács

Az 1950-ben Silverstone-ban elkezdődő Formula-1 születésnapot ünnepel hétvégén. Nagy ünneplést csap Valtteri Bottas is, ha pole-pozícióját győzelemre tudja fordítani, Nico Hülkenberg pedig talán még nagyobbat, ha a harmadik rajthelyről dobogóra tud állni. A rajtrácsot az időmérőhöz képest egy büntetés módosította.

részletek

Hülkenberg: Elengedem Verstappent, hogy ne keverjen bajt

Amikor az embernek jól megy a szekér, könnyebben veszi humorosra a figurát. A visszatérőként kiváló teljesítményt nyújtó Nico Hülkenberg viccesen odamondott egyet holland riválisának.

részletek

Összejön-e a dobogó Hülkenbergnek?

Megvalósul-e a tündérmese, megszerzi-e karrierje első F1-es dobogós helyezését a 3. rajthelyről induló Nico Hülkenberg a 70. Évfordulós Nagydíjon? A kérdés természetesen a Racing Point vezéreit is foglalkoztatja: a Formula.hu meghallgatta őket!

részletek

Ricciardót feltüzelte az ötödik hely

A pénteki harmadik pozíció ellenére is azt mondja az ausztrál, hogy ez nagyjából a reális a Renault-val, amely így is nagyot lépett előre az első silverstone-i hétvége óta.

részletek

Verstappent lenyűgözte Hülkenberg teljesítménye

Ezúttal kicsúszott a legjobb három közül Max Verstappen, de hihetetlen, hogy ezt a hirtelen beugró Nico Hülkenbergnek köszönheti, aki szerinte egyértelműen megérdemelne egy állandó ülést.

részletek

Bottas holnap is le akarja győzni Hamiltont, Hülkenberg magát is meglepte

A pole-pozícióból mindig könnyebb nyerni, emlékeztet Valtteri Bottas. A második rajtkockába szoruló Lewis Hamilton csüggedt, a meglepetésre harmadik Nico Hülkenberg csak mosolyog a 70. Évfordulós Nagydíj időmérője után.

részletek

Bottas elcsente a pole-t Hamilton elől, Hülkenberg harmadik

A 70. Évfordulós Nagydíj időmérő edzése is óriási Mercedes-fölényt hozott, a két csapattárs küzdelméből pedig ezúttal a finn került ki győztesen. Hülkenberg Verstappent is megelőzve a harmadik.

részletek

Hülkenbergben még ennél is sokkal több van

A tavalyi év végén ülés nélkül maradó, ám Sergio Perez sajnálatos betegsége miatt hirtelen beugró német pilóta egyre inkább összeszokik a korábban ismeretlen autóval és fokozatosan felzárkózik.

részletek

Bottas Hamilton előtt, fölényben a Mercedes

A címvédő csapat kettős vezetésével indult a 70. Évfordulós Nagydíj hétvégéje, előnyük ráadásul hét tizedmásodperc a többiekkel szemben. Verstappen a harmadik, de Hülkenberg a nyomában.

részletek

Hülkenberg marad az autóban, Perez még mindig vírusos

Bár csütörtökön megnyílt egy kapu Sergio Perez előtt a hétvégi F1-es visszatérés felé, a legfrissebb teszt továbbra is kimutatta szervezetében a koronavírus jelenlétét. Hülkenberg új esélyt kap a Racing Pointnál.

részletek
Olvastad már?