Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 17. szombat

Hülkenberg

Hülkenberg: Nem akarok még az FE-be menni

Nico Hülkenberg magabiztos abban a tekintetben, hogy maradhat a Formula-1-ben, az más kérdés, hogy melyik csapatnál fogja folytatni 2020-ban. Pletykák mindig vannak...

részletek

Ex-F1-es: Ricciardóék a Renault foglyai

A korábbi F1-es pilóta, a sokat látott Christian Danner szerint mindkét Renault-pilóta az autó korlátai miatt szenved, és jelenleg egyikük sem érzi magát jól a csapatban. Mintha Ricciardónál ennek már érezhető jelei is lennének.

részletek

Szenved a Renault, frusztrált a pilóta

Nico Hülkenberg nemtetszését fejezte ki csapata utóbbi másfél évben mutatott teljesítményével kapcsolatban. Szerinte itt az ideje fejmosást tartani, mert szinte semmi eredménye az eddigi munkájuknak.

részletek

Újabb motorhibát produkált a Renault

A franciák egyetlen autója sem ért pontszerző helyre a Magyar Nagydíjon, így a csapat frusztráltan megy el a szünetre. Hülkenberg esélyesebb lett volna a top 10-re, de gond volt a motorjával.

részletek

Hülkenberg még a múltkori kiesést siratja

Saját bevallása szerint egy ideig még nem fogja kiheverni élete egyik nagy lehetőségének elszalasztását az a Nico Hülkenberg, aki 167 futam után először állhatott volna dobogóra.

részletek

A Renault ismét nullázott

Kettős kieséssel zárta az idény tizenegyedik futamát a francia gyári istálló. Ricciardo motorhiba miatt állt ki, Nico Hülkenberg pedig lehet, hogy élete esélyét szalasztotta el a dobogóra, kicsúszott.

részletek

„Elég valószínű”, kikkel vág neki a Renault 2020-nak

Nem feltétlenül volt biztos a pozíciója a jövő évre nézve, Nico Hülkenberg viszont egyre tisztábban látja, lesz-e helye a 2020-as rajtrácson is a Renault színeiben.

részletek

Hülkenberg: Ha nem teljesítünk, repülünk

A Renault F1-es pilótát van, aki élcsapatban, van, aki a szérián kívül látná legszívesebben - ő nem lepődik meg semmin, tudja, hogy folyamatosan teljesítenie kell.

részletek

Renault: Valóban csak Ricciardóra figyeltünk

A francia gyári istálló elismerte, legutóbb tényleg kicsit háttérbe szorították Nico Hülkenberget, csak ausztrál csapattársára fókuszáltak, hogy legyőzhesse a McLarent. Így viszont pontokat vesztettek.

részletek

Továbbra is nehéz szorosan követni az elöl haladót

A vezetőszárnyak megváltoztatása az idei évre azt a célt szolgálta volna, hogy könnyebben közel maradhassanak egymáshoz az autók és több legyen az előzés. Hülkenberg szerint ez nem jött össze.

részletek

A Renault fejlesztései szinte semmit nem hoztak

Ugyanúgy járt a francia gyári istálló, mint a Ferrari. Hiába vártak sokat új, nagymértékű fejlesztési csomagjuktól, egyáltalán nem vált be, legutóbb már a pontszerzés sem sikerült.

részletek

Ausztriában nagyon látszott a Renault gyengesége

Hiába ért probléma nélkül célba a két gyári Renault vasárnap, esélyük sem volt a pontszerzésre. Az autóval van baj, mivel ugyanezzel a motorral a McLaren tizenkét egységet gyűjtött és remekül ment.

részletek
Olvastad már?