Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 19. kedd

Hülkenberg

Hülkenberg a sprintversenyről: Hulladék!

A tervek szerint idén három helyszínen is kipróbálják majd a sprintversennyel tarkított formátumot az F1-esek. Nico Hülkenberg egyértelműen ellenzi azokat, egyenesen hulladéknak nevezve az ötletet.

részletek

Hülkenberg a Mercedesnél? Úgy tűnik, igaz

Egyre inkább felmerül a kérdés, hogy miért van a Mercedesnek két tartalékpilótája, amikor kényszerű beugrásnál sem őket használták, ráadásul most Nico Hülkenberg is erősen képbe került.

részletek

Hülkenberg kevés híján nemet mondott Stroll hívására

Úgy tűnik, hogy a tavalyi év után idén is az Aston Martin (korábban Racing Point) istállóhoz lesz köze Nico Hülkenbergnek. Pedig a német tavaly tartott a beégéstől, ezért majdnem nemet mondott.

részletek

Sajtó: Hülkenberg csatlakozik az Aston Martinhoz

A tavalyi beugrások után hivatalosan is megkaphatja a tartalékpilóta státuszt Nico Hülkenberg az istállónál – melyre Németországban szinte már hazai csapatként tekintenek a számos kapcsolódás miatt.

részletek

Magnussen: Miért a Hülkenberg-beszólásomra emlékeznek?

Egyetlen mondatos visszavágás volt, ráadásul már évekkel ezelőtt, mégis rendre ez kerül elő Kevin Magnussen kapcsán: a dán jobban szeretne inkább a pályán történtekre emlékezni F1-es karrierjéből.

részletek

Tíz perccel előre szóltak Hülkenbergnek

Sergio Perez és Nico Hülkenberg keresték fel a Red Bullt, nem fordítva – árulta el egy interjúban Helmut Marko. Csak az utolsó pillanatban jelezték a németnek, hogy nem őt választják.

részletek

Marko: Hülkenberg is komoly jelölt volt

A Red Bull tanácsadója szerint Nico Hülkenberg is közel állt ahhoz, hogy megkapja a csapat 2021-es ülését. Korábban Christian Horner ennek az ellenkezőjéről nyilatkozott.

részletek

Hülkenberg nem jött szóba a Red Bull számára

Christian Horner tisztázta, hány jelöltet vettek számba Max Verstappen jövő évi csapattársaként, miközben elismerte, a Red Bullnak szerencséje volt azzal, hogy várakoztathatta Sergio Perezt.

részletek

A hollandok Hülkenberget ültetnék Verstappen mellé

A Porsche Szuperkupában versenyző Max van Splunteren mondta el egy podcastben, hogy ő miért Nico Hülkenberget ültetné be jövőre a Red Bullba, Sergio Perezzel szemben.

részletek

Hülkenberg: Jól kijövünk Verstappennel

A német pilóta nem számított rá, hogy még egyszer lesz lehetősége topcsapatnál versenyezni, bár egyszer közel volt már a megállapodáshoz egy ilyen istállóval. Reménykedik.

részletek

Hülkenberg a Red Bullról: Elcsendesedtek

A német pilóta egy ideje nem hallott a Red Bull háza tájáról semmi új információt, de nem aggódik, mert tudja, hogy ő mindent megtett a 2021-es visszatéréséért.

részletek

Albers: A Red Bullnak szüksége lesz Perez pénzére

Christijan Albers szerint jó esély mutatkozik rá, hogy Sergio Perez jövőre a Red Bullnál fog versenyezni, sőt az energiaitalosoknak is jól jöhet a mexikói szponzorainak támogatása.

részletek
Olvastad már?