DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 26. vasárnap

Hülkenberg

Azóta sem beszélt Hülkenberg és Schumacher

Német szorított ki németet az F1-ből, de sosem volt köztük valódi kapcsolat – árulta el Nico Hülkenberg, aki szerint Mick Schumacher így is, úgy is elvesztette volna ülését.

részletek

Akár 13 csapat, Giovinazzi a WEC-ben, halál a Dakaron – keddi hírek

Több istállóval is bővítene Ben Sulayem, Hülkenberget klasszisnak tartják, bejelentette Hypercar-felállását a Ferrari: ez történt január 10-én.

részletek

„Hülkenberg klasszis pilóta” – állítja az Aston

Beugrásai után újra teljesállású pilótaként láthatjuk viszont Nico Hülkenberget az F1-ben, az Aston Martin szakemberének dicsérő szavai után pedig nem csoda, miért rá esett a Haas választása.

részletek

Steiner: Szükségünk volt valakire, aki a vállára veszi a csapatot

Günther Steiner újabb szempontot ismertetett, ami alapján az F1-be 2019 után visszatérő Nico Hülkenbergre esett a Haas választása Mick Schumacher helyett.

részletek

„Nem volt ok Mick lecserélésére” – Grosjean

A Haas korábbi F1-es pilótája nem érti, miért döntöttek Nico Hülkenberg mellett Günther Steinerék. Toto Wolff Mercedes-főnök eközben úgy fogalmazott: Schumacher megérdemel egy esélyt.

részletek

Hülkenberg beugrásai győzték meg Steinert egy kulcskérdésben

A 35 esztendős német 2019 óta egy szériában sem állt rajthoz teljes állású versenyzőként, Günther Steiner azonban a hosszú kihagyás ellenére sem aggódik új pilótája fizikai állapota miatt.

részletek

„Az F1 fejben dől el” – ezért lehet most jobb Hülkenberg

A Haas német F1-es pilótája elárulta, hogy mi a jó versenyzés titka, de arról is beszélt, hogy hogyan tisztázták az ominózus esetet Kevin Magnussennel.

részletek

Webber: Hülkenberg visszatérése rossz fényt vet a fiatalokra

Nem számított Nico Hülkenberg leigazolására Mark Webber. A korábbi F1-es pilóta szerint az, hogy a Haas egy rutinosabb pilótát választott, nem jó jel a fiatal tehetségek számára.

részletek

Új F1-es csapatok érkezhetnek, Fittipaldi agyvérzése, Schumacher kirúgása – csütörtök hírei

Nem Sainz miatt esett ki végül Abu Dhabiban Hamilton, Hülkenberg nem sajnálja Schumachert, meglepő, ki szerint látjuk még Vettelt a Formula-1-ben. Ezek voltak november 24. hírei a Formulán.

részletek

Hülkenberg egy cseppet sem sajnálja Schumachert

Nem foglalkozik fiatal honfitársa helyzetével Nico Hülkenberg. A Haas csapatához érkező német pilóta szerint a játék részéhez tartozik, hogy egy tapasztalt pilóta vált egy rutintalanabbat.

részletek

Ezért tesztelt csupasz Aston Martinnal Alonso

A csapatot váltó versenyzők bemutatkozhattak új istállóiknál Abu Dhabiban – de még élő szerződéseik miatt bizonyos feltételekkel. Alonso autójáról hiányoztak a szponzorok, De Vries nem nyilatkozhatott.

részletek

Hülkenberg elismerte: elfáradt a tesztnap végére

A Haasszal visszatérő német F1-es versenyző nem tagadta, hogy fizikailag kimerült a keddi körözés végére – viszont ez és a délelőtti műszaki gondok ellenére is úgy érzi, gyorsan visszarázódott.

részletek