DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 1. csütörtök

Hülkenberg

„Hülkenberg klasszis pilóta” – állítja az Aston

Beugrásai után újra teljesállású pilótaként láthatjuk viszont Nico Hülkenberget az F1-ben, az Aston Martin szakemberének dicsérő szavai után pedig nem csoda, miért rá esett a Haas választása.

részletek

Steiner: Szükségünk volt valakire, aki a vállára veszi a csapatot

Günther Steiner újabb szempontot ismertetett, ami alapján az F1-be 2019 után visszatérő Nico Hülkenbergre esett a Haas választása Mick Schumacher helyett.

részletek

„Nem volt ok Mick lecserélésére” – Grosjean

A Haas korábbi F1-es pilótája nem érti, miért döntöttek Nico Hülkenberg mellett Günther Steinerék. Toto Wolff Mercedes-főnök eközben úgy fogalmazott: Schumacher megérdemel egy esélyt.

részletek

Hülkenberg beugrásai győzték meg Steinert egy kulcskérdésben

A 35 esztendős német 2019 óta egy szériában sem állt rajthoz teljes állású versenyzőként, Günther Steiner azonban a hosszú kihagyás ellenére sem aggódik új pilótája fizikai állapota miatt.

részletek

„Az F1 fejben dől el” – ezért lehet most jobb Hülkenberg

A Haas német F1-es pilótája elárulta, hogy mi a jó versenyzés titka, de arról is beszélt, hogy hogyan tisztázták az ominózus esetet Kevin Magnussennel.

részletek

Webber: Hülkenberg visszatérése rossz fényt vet a fiatalokra

Nem számított Nico Hülkenberg leigazolására Mark Webber. A korábbi F1-es pilóta szerint az, hogy a Haas egy rutinosabb pilótát választott, nem jó jel a fiatal tehetségek számára.

részletek

Új F1-es csapatok érkezhetnek, Fittipaldi agyvérzése, Schumacher kirúgása – csütörtök hírei

Nem Sainz miatt esett ki végül Abu Dhabiban Hamilton, Hülkenberg nem sajnálja Schumachert, meglepő, ki szerint látjuk még Vettelt a Formula-1-ben. Ezek voltak november 24. hírei a Formulán.

részletek

Hülkenberg egy cseppet sem sajnálja Schumachert

Nem foglalkozik fiatal honfitársa helyzetével Nico Hülkenberg. A Haas csapatához érkező német pilóta szerint a játék részéhez tartozik, hogy egy tapasztalt pilóta vált egy rutintalanabbat.

részletek

Ezért tesztelt csupasz Aston Martinnal Alonso

A csapatot váltó versenyzők bemutatkozhattak új istállóiknál Abu Dhabiban – de még élő szerződéseik miatt bizonyos feltételekkel. Alonso autójáról hiányoztak a szponzorok, De Vries nem nyilatkozhatott.

részletek

Hülkenberg elismerte: elfáradt a tesztnap végére

A Haasszal visszatérő német F1-es versenyző nem tagadta, hogy fizikailag kimerült a keddi körözés végére – viszont ez és a délelőtti műszaki gondok ellenére is úgy érzi, gyorsan visszarázódott.

részletek

Sainz a leggyorsabb, Alonso és Piastri elégedettek, Sargeant késznek érzi magát – keddi hírek

Sainz futotta meg a legjobb időt, a kétszeres világbajnok és a fiatal ausztrál boldogan értékelt, míg Hülkenberg elárulta, már nyáron döntött a visszatérésről. Íme a keddi nap legfontosabb hírei.

részletek

Hülkenberget nyár óta foglalkoztatja a visszatérés gondolata

Jövőre ismét teljes állású pilóta lesz Nico Hülkenbergből, akivel 2019-ben fordult elő ilyen utoljára. A német versenyző elárulta, az idei nyártól kezdve érezte úgy, vissza kell térnie a mezőnybe.

részletek