Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 1. péntek

Audi

Zak Brown: Nem eladó a McLaren!

A wokingiak vezérigazgatója határozottan elutasította annak lehetőségét, hogy az Audi felvásárolja a komplett csapatot – igaz, azt elismerte, hogy egyeztettek a beszállni készülő gyártóval.

részletek

Az Astont veheti meg a Volkswagen?

Exkluzív információkból raktuk össze a képet arról, hogy mi is zajlik a német márkánál és forrásaink szerint egy meglepő fordulattal akár Lawrence Stroll csapatát is megvásárolhatja a cég.

részletek

Díszkíséretnek használta a szirénázó mentőt az audis

Nem hogy nem állt félre előle, néha fel is tartotta és úgy érezte, hogy a mentő miatt lehúzódók előre is lehúzódnak. A Budapesti Autósok Közössége tette közzé a videót.

részletek

VW-vezér: Csatlakozunk az F1-hez 2026-ban

A cégcsoport vezérigazgatója is tényként beszél a Porsche és az Audi Formula-1-es szerepvállalásáról: ha most nem döntöttek volna a beszállásról, talán tíz évet kellene várniuk.

részletek

Az Alpine csak feltételesen örül az Audinak és a Porschénak

Úgy tűnik, hamarosan csatlakozhat a Formula-1 motorgyártói közé a két márka, érkezésük pedig az Alpine vezére szerint is színesítené a sportot, de fenntartásai is vannak.

részletek

Binotto örül az Audi és a Porsche érkezésének

Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy az Audi és a Porsche márkái hamarosan beszállnak a Formula-1-be. A Ferrari csapatfőnöke szerint nagyszerű lenne, ha mindez valósággá válna.

részletek

Zöld jelzést kapott, de kivár az Audi és a Porsche

A Volkswagen felsővezetése gyakorlatilag rábólintott az F1-es tervekre, a két márka ugyanakkor megvárja a 2026-os motorformula véglegesítését – derült ki a rövid közleményükből.

részletek

Már a héten megegyezhet az Audi és a McLaren

Német sajtóértesülés szerint 450-ről 650 millióra emelte ajánlatát a gyártó a wokingi F1-es csapat számára és már a héten aláírhatják a szándéknyilatkozatot - a zöld jelzés pedig a hónap végén érkezhet.

részletek

Sajtó: Zöld utat kap az Audi és Porsche az F1-es szereplésre

Két egymástól független forrás szerint jövő héten összeül a Volkswagen vállalatcsoport igazgatótanácsa, hogy megszavazzák a konszern két márkájának Formula-1-es szerepvállalását.

részletek

Kapacitásban bajnok – az Audi A6 Avant e-tron koncepció

A második Audi A6 e-tron koncepció: a 2022-es éves médiakonferencia keretében az Audi bemutatja a jövőre tervezett elektromos meghajtású A6 luxuskategória következő modelljét, az Avantot. A négykarikás márka közel egy évvel ezelőtt, 2021 áprilisában mutatta be az Audi A6 Sportback elektromos meghajtású változatát a Sanghaji Autókiállításon. A sorozatgyártásra szánt A6 Avant e-tron koncepciójármű az úttörő vezetéstechnológiát ötvözi az Audi hagyományos formavilágával.

részletek

A továbbfejlesztett Audi A8

Főként az autó orr illetve hátsó részén tetten érhető, még karakteresebb formavilág és innovatív technológiák egész sora: az Audi tovább erősíti az A8 hangsúlyos jelenlétét és sportos eleganciáját. Ennek érdekében a négykarikás vállalat még intenzívebben dolgozott a luxuslimuzin határozott és progresszív karakterén. A legkorszerűbb technológiát megtestesítő fényszórók és hátsó lámpatestek innovatív funkciókkal hódítanak és az A8 műszaki kínálatának csúcsát képviselik. A márka zászlóshajója így egy igazán újszerű és felhasználó-orientált élményt kínál mind a vezető, mind pedig az utasok számára.

részletek

Az Audi RS Q e-tron a Dakar Ralin – Sikeres rajt egy új korszak felé

Bravúrral esett át tűzkeresztségén az Audi történetének eddigi legösszetettebb versenyautója a Dakar Ralin, és mindhárom Audi RS Q e-tron sikerrel teljesítette szaúd-arábiai bemutatkozása alkalmával a világ legkeményebb terepraliját. Együttesen mintegy 24 ezer sivatagi kilométert tudhatnak maguk mögött, csaknem háromszorosát a korábban futott 8700 tesztkilométernek. Az Audi legjobb versenyzőpárosaként végül a Mattias Ekström/Emil Bergkvist duó a kilencedik helyen futott be a dzsiddai célba az immár klasszikus sivatagi rali idén különösen nehéz versenyén. Az elektromobilitás elérkeztével az Audi új korszakot nyitott a terepraliban.

részletek