DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda

Audi

„Van egy elérhető toppilóta: Sainz” – Sauber

Egyértelmű utalást tett arra Alessandro Alunni Bravi, hogy a spanyol a fő kiszemeltjük az Audi-éra kezdetére – de persze vannak más opciók is, beleértve a mostani párosukat.

részletek

„Német versenyzőt akart az Audi” – Bottas

Az időzítés meglepte a finnt, de szerinte van értelme Hülkenberg leigazolásának. Saját jövője kapcsán elárulta: több F1-es csapattal is egyeztet.

részletek

Sainz elutasította az Audit? Reagált a spanyol

Felröppent a sajtóban, hogy a Ferraritól távozó pilóta nemet mondott a német gyártó ajánlatára – Miamiban maga a versenyző adott helyzetjelentést a jövőjéről.

részletek

Váratlanul érte Zhout a Hülkenberg-bejelentés

Egy hely elkelt annál a csapatnál, ahol a kínai jelenleg versenyez, ennek ellenére állítja: lesznek lehetőségei, hogy az F1-ben maradjon. Az Alpine-t is említette.

részletek

Négy éve Seidl nemet mondott Hülkenbergnek

„Ne is reménykedj” – hangzott akkor a válasz Nico Hülkenberg leendő főnökétől. Másodlagos szempont volt, hogy német csapathoz szerződjön, és a Haasról sem feledkezik meg.

részletek

Az Audinál tudják, hogy hátrányból indulnak az F1-ben

Andreas Seidl szerint ugyan a többi F1-es csapatnak is sok újdonságot kell fejlesztenie, de az Audi nyilvánvalóan lemaradásból indítja a projektet.

részletek

Sainz: Ugrás az ismeretlenbe

A legkézenfekvőbb lehetőség az Audi, de más F1-es csapatok kapui is megnyílhatnak Carlos Sainz számára – a spanyol a döntés nehézségeiről beszélt.

részletek

Podcast: Breaking – Hülkenberg az Audinál!

Megvan a gyári Audi első versenyzője, de nem Carlos Sainz az: érkezik az első reakciónk Hülkenberg bejelentésére – és egy másik fontos sztorira is kitérünk.

részletek

Bejelentve: Hülkenberg az Audi F1-es pilótája

Hivatalosan is bejelentették azt, amiről már beszámolhattunk: Nico Hülkenberg történelmet írt, és ő lett a Volkswagen első F1-es versenyzője.

részletek

Ezt hallottuk: Hülkenberg karnyújtásnyira az Auditól

Noha a fél világ arra számított, hogy Carlos Sainz lesz az F1-be 2026-ban érkező Audi első igazolása, a jelek szerint egy másik pilóta írhat alá elsőként a négykarikás vállalat gyári csapatához. Információink szerint Nico Hülkenberg szerződtetése immáron csak formalitás.

részletek

Sainz válaszára vár a nagy ajánlatot tevő Audi

Gigaajánlatot kapott a spanyol az F1-be megérkező Auditól, de a csapat tudja, hogy várnia kell, mert Sainznak lehetnek még jobb opciói is.

részletek

Szavazás: a Mercedes vagy az Audi a jobb opció Sainz számára?

A két német gyártó adhat lehetőséget 2025-ben a Ferraritól távozó spanyol F1-es pilótának, de melyiket kellene választania?

részletek