DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Podcast

Podcast: TOP10 beugró F1-es pilóta

A Ferrari ifjú tehetségének szenzációs debütálása szolgáltatta az apropót arra, hogy felidézzünk tíz plusz egy emlékezetes beugrást az elmúlt évtizedekből.

Egy-egy váratlan beugrással egész karriereket lehet megalapozni, romba dönteni vagy épp újraindítani, ahogy azt az elmúlt évtizedekben nem egyszer láthattuk. Oliver Bearman pazar bemutatkozása adta az ihletet arra, hogy sorra vegyük az elmúlt negyedszázad tíz legjobban sikerült F1-es beugrását.

Szóba kerül többek között az a versenyző, aki első futamán a világbajnokkal kakaskodott, az a pilóta, aki egy kör alatt az élen találta magát élete első és egyetlen versenyén, ahogy Michael Schumacher helyettese is, aki lemondott élete egyetlen futamgyőzelméről.

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, X-en pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

430831479_1236861031034914_5254812072182796543_n

 


A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Márciusi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: