DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 28. szombat

Martin

Martiné év az utolsó pole-ja, Quartararo négy hellyel Bagnaia előtt

A Pramac Ducati spanyolja idén ötödször nyert időmérőt, megelőzve Marc Marquezt és Jack Millert. A vb-esélyesek közül az üldöző a második, az éllovas a harmadik sorból startol vasárnap.

részletek

Martin űridővel a pole-ban, mindhárom vb-esélyes betlizett

A körrekordot megdöntve zsebelte be a sepangi pole-t a Pramac Ducati spanyolja, megelőzve Bastianinit és Marquezt. Bagnaia és Espargaro bukással a 9. és 10. , Quartararo hibával a 12. rajthelyen.

részletek

Martin 13 ezreddel Marquez előtt a pole-ban

Új körrekorddal zsebelte be a Phillip Island-i pole-t a Pramac Ducati spanyolja a hondás előtt, míg a három fő vb-esélyes Bagnaia vezetésével a harmadik-ötödik pozícióba kvalifikálta magát.

részletek

Martiné a péntek, Marquez a top 10-ben

A Pramac Ducati spanyolja volt a leggyorsabb az Aragóniai GP első napján, megelőzve a vb-éllovas Quartararót. Az üldözők közül Bagnaia az ötödik, Espargaro két bukással viszont csak a 13. helyen. A visszatérő Marquez a tízben.

részletek

Döntött a Ducati: Bastianini a gyári csapatban

Ahogy azt megígérték, a spielbergi és a misanói futamok között kiválasztotta Miller utódját a bolognai márka: végül a Gresinivel idén három futamot nyerő olasz lesz Bagnaia jövő évi csapattársa.

részletek

Bagnaia idén negyedszer a pole-ban

Az olasz ducatis új pályacsúccsal zsebelte be a rajtelsőséget Assenben, bő egy tizeddel megelőzve a vb-éllovas Quartararót, valamint Millert. A tabellán második Espargaro az ötödik helyre kvalifikált.

részletek

Quartararo fölényesen nyert, Espargaro bődületeset hibázott

Hármas rajtbalesettel indult a Katalán GP, amelyet óriási előnnyel nyert meg az első kanyarban élre álló címvédő – egyetlen igazán talpon maradt vb-kihívója pedig korai ünnepléssel dobta el a második helyet.

részletek

Martin vezetésével Ducati-tarolás az időmérőn

Három ezred döntött az Amerikai GP kvalifikációján, amelyen az első öt helyet elhozták a bolognaiak. Quartararo bukással együtt hatodik, Marquez kilencedik, a vb-éllovas Aleix Espargaro a 13. helyen.

részletek

Espargaro győzelemre vezette az Apriliát

Történelmi eredményt ért el a pole-t diadalra váltó spanyol, aki saját maga és a noalei márka első MotoGP-s sikerét érte el Termasban. A sokáig vezető Martin lett a második, a suzukis Rins a harmadik.

részletek

Hol siklott félre a Ducati hétvégéje Katarban?

Utolsó pillanatban lecserélt motorspecifikáció, rakoncátlankodó elektronika, páros bukás – ha Enea Bastianini nem nyeri meg a Gresinivel a futamot, terített betli lett volna a bolognaiaknak a nyitány.

részletek

Kettős Ducati-siker, Martin a pole-ban

A Pramac Racing spanyolja a legfrissebb specifikációjú Ducatin ülve hódította el a katari rajtelsőséget, megelőzve Enea Bastianinit és Marc Marquezt. A Suzukik a top 10 végén, a Yamahák azon kívül.

részletek

Lerántották a leplet a Pramac Ducatikról

Újabb MotoGP-s alakulat tartotta meg a bemutatóját: maradt a piros-fehér-kék színösszeállítás, csak az arányok változtak a bolognaiak első számú szatellit csapatának dizájnjánál.

részletek