DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 16. vasárnap

Martin

Hivatalos: Marquez a gyári Ducatinál folytatja

Martin átigazolása után már biztosra lehetett venni, most pedig a bolognaiak meg is erősítették, hogy a nyolcszoros világbajnok lesz Bagnaia új csapattársa.

részletek

Távozó Ocon, bizonytalan Red Bull – hétfői F1-es hírek

Ocon év végén elhagyja az Alpine-t, Verstappenék szerint Kanada sem igazán fekszik az RB20-asnak, megindult a lavina a MotoGP-s pilótapiacon: a nap hírei.

részletek

Bejelentés: Martin átigazol az Apriliához!

Miután kiderült, hogy a gyári Ducati nem őt, hanem Marquezt választja, lelép a bolognaiaktól a MotoGP vb-éllovas: ő veszi át a visszavonuló Espargaro helyét az Apriliánál.

részletek

Fordulat: mégis Marquezé a gyári Ducati?

Sajtóértesülések szerint megijedtek a bolognaiak attól, hogy elveszíthetik a nyolcszoros világbajnokot, így Martin helyett mégis ő lehet Bagnaia jövő évi csapattársa.

részletek

Bagnaia feltámadt, Marquez-dilemma a Ducatinál

Fordult a kocka Bagnaia és Martin versenyfutásában? Hogyan oldja fel a gordiuszi csomót Marquez kapcsán a Ducati? Ezekről beszélgettünk.

részletek

Bagnaia győzött, Bastianini nagyot hajrázott

Rajthelybüntetése ellenére két kanyar után az élre állt a címvédő, így harmadszor nyerte meg a hazai nagydíját. Bastianini az utolsó két körben előzte meg Martint és Marquezt.

részletek

Bagnaia megtörte a sprintátkot, Martin bukott

Először végzett dobogón és egyből nyert is a sprinten a regnáló világbajnok az Olasz GP-n. Marquez és Acosta a pódiumon, miközben a vb-éllovas először nullázott szombaton.

részletek

Martiné a mugellói pole, Marquez bukott

A vb-éllovas nyerte az Olasz GP időmérőjét, megelőzve Bagnaiát, akit azonban vasárnap hátrasorolnak majd. Vinales a harmadik, Marquez eséssel együtt a negyedik.

részletek

Marquez felrúghatja a Ducati ideális tervét

Sajtóhírek szerint a bolognaiak Martin mellett döntöttek, Marquez ugyanakkor kijelentette: nem opció számára a Pramac – ez pedig komplikálttá tehet mindent.

részletek

Bagnaia elkapta Martint, Marquez a dobogón

A címvédő olasz a Katalán GP hajrájában érte utol a vb-éllovast, idei harmadik győzelmét aratva. Marquez 11 helyet javítva harmadik, Acosta dobogós helyről bukott.

részletek

Három bukás az élről, Espargaróé a sprint

Fernandez, Binder és az utolsó körben Bagnaia is vezető helyről esett a barcelonai sprinten, amelyet így a visszavonuló apriliás nyert. Marquez újabb parádés felzárkózás után második.

részletek

Espargaro 31 ezreddel a pole-ban, Marquez csak 14.

A visszavonuló apriliás elcsente a rajtelsőséget Bagnaia elől a Katalán GP-n. Martin bukás után a hetedik, Marquez ismét a Q1-ben ragadt.

részletek