DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 21. kedd
Podcast

Podcast: Élvezetes visszatérés Kínába

Izgalmas és változatos, kicsit nedves, de többnyire száraz hétvégével tért vissza az F1-be a Kínai Nagydíj, melynek legjobbja Verstappen, legnagyobb sztárja viszont Alonso és természetesen Zhou volt.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

A maximálisan megszerezhető 34-ből 33 ponttal távozott Kínából Max Verstappen, de az övén kívül is voltak emlékezetes teljesítmények. Fernando Alonso ismét az élmezőnyben autózott az Aston Martinnal, miközben csapattársa előbb felöklelte, majd feldühítette az idén először épkézláb produkciót mutató Daniel Ricciardót.

Lando Norris lett a második Verstappen után, aki egynél több sprint-pole-t szerzett, ráadásul a futamot a második helyen zárta, Lewis Hamilton pedig váratlanul erős teljesítménnyel rukkolt elő a sprinten, hogy aztán keserűen folytatódjon a hétvégéje.

Természetesen a futam eseményei mellett a paddock pletykáira is kitérünk: szó esik a Sainznak adott óriási ajánlatról, Antonelli esetleges idei autóba ültetéséről, az Alpine felvásárlása iránt érdeklődő autógyárról, valamint arról is, milyen feltételt szabott állítólagosan Lawrence Stroll az Aston Martinnál kopogtató befektetőknek.

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, X-en pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

438095172_1437231343548382_2340300243143513022_n

 


A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Áprilisi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: