Steward
Strommer Benjamin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 9. csütörtök

KínaiNagydíj

F1-Archív: Hamilton büszke Rosbergre

Ferrari-siker a Kínai Nagydíjon, Domenicali lemondott, Ecclestone szerint Hamilton lesz a sport új sztárja, dohányzásellenes szponzor a Williamsnél: ezek voltak április 14. hírei az F1-ben.

részletek

Mugellót a koronavírus sem érdekli, beugrónak pályázik a Kínai Nagydíj helyére

A Kínában kirobbant koronavírusnak a Formula-1-es nagydíj is áldozatául esett. Pótlása még nem eldöntött ügy, Mugello azonban nagyon szeretne belépni. Pedig Olaszország is a vírus gócpontja lett.

részletek

Jöhet a kétnapos Kínai Nagydíj novemberben?

Hivatalosan is törölték az áprilisi sanghaji futamot a versenynaptárból az egyelőre megfékezhetetlen koronavírus miatt. Sajtóinformációk szerint azonban novemberben mégis pótolhatják.

részletek

Nagy összegtől esik el az F1 Kína miatt

A koronavírus miatt törölték, illetve a hivatalos álláspont szerint csak elhalasztották a Kínai Nagydíjat, amely helyére Imola jelentkezett be. A hírek szerint az F1 nem jogosult a kínaiak pénzére.

részletek

Veszélyben lehet a Vietnámi Nagydíj is a koronavírus miatt

Szerdán hivatalossá vált, hogy törlik a versenynaptárból a Kínai Nagydíjat, de legalábbis áprilisban biztosan nem rendezik meg. Most akár az újonc Vietnámi Nagydíj is veszélybe kerülhet.

részletek

Hivatalos: Döntöttek a Kínai Nagydíj törléséről

Megérkezett a hivatalos megerősítés arról, elmarad az áprilisra kitűzött futam. A sportág vezetői azon dolgoznak, hogy év végén bepótolják a nagydíjat Sanghajban.

részletek

A Mercedes úgy készül, lesz Kínai Nagydíj

Világszerte nagy a félelem a Kínában kirobbant és azóta is megállíthatatlanul terjedő koronavírus miatt. A Formula-1-es futam is veszélyben van, ám a Mercedes mégis úgy tervez, megy Sanghajba.

részletek

Év végére halaszthatják a Kínai Nagydíjat

A koronavírus miatt veszélybe került versenyhétvégét csak végső esetben törölné az F1, előbb megpróbálják átszervezni egy másik időpontra. Felmerült, hogy szezonzáró lehet belőle.

részletek

Ma tárgyalnak a Kínai Nagydíjról, Sanghaj a verseny ellen van

Külföldi sajtóértesülések szerint a csapatok képviselői, a Liberty Media és az FIA a mai napon tart megbeszélést a Kínai Nagydíj megrendezését illetően. A kínaiak inkább lefújnák a versenyt.

részletek

Nem lesz nagydíjcsere a koronavírus miatt

Az orosz szervezők cáfolják, hogy opció lenne az időpont cseréje a kínai futammal. A csapatok következő találkozóján is téma lesz a világot foglalkoztató járványhelyzet, a döntést azonban az FIA és F1 vezetőségére bízzák.

részletek

Orvos: Nem lennék nyugodt a Kínai Nagydíj jegyével a zsebemben

Egy hónappal ezelőtt még hírből sem nagyon hallottunk a koronavírusról, most pedig már az egész világot rettegésben tartja. Egy szakértő orvos úgy véli, jó eséllyel nem lesz Kínai Nagydíj.

részletek

Az FIA lépésre készen figyeli a koronavírust

Továbbra is korai beszélni arról, elmarad-e Kínai Nagydíj, az FIA azonban már állást foglalt a járvánnyal kapcsolatban: vezető orvosprofesszora figyeli a helyzetet. Az F1 naptárában áprilisban, a Formula-E menetrendjében márciusban szerepel Kína.

részletek
Olvastad már?