Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 19. szerda

KínaiNagydíj

F1-Archív: Hamilton büszke Rosbergre

Ferrari-siker a Kínai Nagydíjon, Domenicali lemondott, Ecclestone szerint Hamilton lesz a sport új sztárja, dohányzásellenes szponzor a Williamsnél: ezek voltak április 14. hírei az F1-ben.

részletek

Hivatalos: Így alakul át az F1-es naptár

Ahogy arra számítani lehetett, a koronavírus-járvány miatt bele kellett nyúlni az eredetileg tervezett menetrendbe: Ausztrália helyett Bahreiné a nyitány, Imola pedig ismét bekerült a naptárba.

részletek

Kína is kieshet, átalakulhat az F1-es naptár

Egybehangzó sajtóértesülések szerint nemcsak az Ausztrál, hanem a Kínai Nagydíj is veszélyben van a 2021-es menetrendből: a szervezők két beugró európai helyszínt tervezhetnek tavasszal.

részletek

Sajtó: Mégsem lesz idén Kínai Nagydíj

Ugyan sokáig úgy tűnt, hogy Kína az egyetlen biztos pont a nem európai helyszínek közül, most úgy fest, hogy ott nem lehet versenyt rendezni 2020-ban - sajtóinformációk szerint már le is mondott erről a promóter.

részletek

Napokon belül jön az őszi versenynaptár: Ezek a kiszivárgott információk

Monza után a Toszkán Nagydíjjal folytatódik a szezon a hiteles forrásnak számító Autosport szerint. Portugália beugrása is valószínű, az Orosz Nagydíj lehet az első nézőkkel zajló futam.

részletek

Mugellót a koronavírus sem érdekli, beugrónak pályázik a Kínai Nagydíj helyére

A Kínában kirobbant koronavírusnak a Formula-1-es nagydíj is áldozatául esett. Pótlása még nem eldöntött ügy, Mugello azonban nagyon szeretne belépni. Pedig Olaszország is a vírus gócpontja lett.

részletek

Jöhet a kétnapos Kínai Nagydíj novemberben?

Hivatalosan is törölték az áprilisi sanghaji futamot a versenynaptárból az egyelőre megfékezhetetlen koronavírus miatt. Sajtóinformációk szerint azonban novemberben mégis pótolhatják.

részletek

Nagy összegtől esik el az F1 Kína miatt

A koronavírus miatt törölték, illetve a hivatalos álláspont szerint csak elhalasztották a Kínai Nagydíjat, amely helyére Imola jelentkezett be. A hírek szerint az F1 nem jogosult a kínaiak pénzére.

részletek

Veszélyben lehet a Vietnámi Nagydíj is a koronavírus miatt

Szerdán hivatalossá vált, hogy törlik a versenynaptárból a Kínai Nagydíjat, de legalábbis áprilisban biztosan nem rendezik meg. Most akár az újonc Vietnámi Nagydíj is veszélybe kerülhet.

részletek

Hivatalos: Döntöttek a Kínai Nagydíj törléséről

Megérkezett a hivatalos megerősítés arról, elmarad az áprilisra kitűzött futam. A sportág vezetői azon dolgoznak, hogy év végén bepótolják a nagydíjat Sanghajban.

részletek

A Mercedes úgy készül, lesz Kínai Nagydíj

Világszerte nagy a félelem a Kínában kirobbant és azóta is megállíthatatlanul terjedő koronavírus miatt. A Formula-1-es futam is veszélyben van, ám a Mercedes mégis úgy tervez, megy Sanghajba.

részletek

Év végére halaszthatják a Kínai Nagydíjat

A koronavírus miatt veszélybe került versenyhétvégét csak végső esetben törölné az F1, előbb megpróbálják átszervezni egy másik időpontra. Felmerült, hogy szezonzáró lehet belőle.

részletek
Olvastad már?