DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 21. kedd

KínaiNagydíj

Eldőlt: nem pótolják az F1-es Kínai Nagydíjat

Se Sanghaj nem tér vissza mégis, se Portimao nem ugrik be: az F1 bejelentette, hogy a tervezett 24 helyett csak 23 fordulóból fog állni a 2023-as szezon.

részletek

Lassuló F1, balhé a Dakaron – szerdai hírek

Megvan az Alpine autóbemutatójának időpontja, egyre esélyesebb a Kínai Nagydíj visszatérése, Loebé a negyedik szakasz a Dakaron – egy helyen a mai hírek.

részletek

Sajtó: Egyre biztosabb az idei F1-es Kínai Nagydíj

Lapértesülések szerint a kínai állam zöld utat adott a sanghaji futamnak, amely visszakerülhet a naptárba az eredeti áprilisi időpontjában.

részletek

Kitiltott Ferrari, Kína visszakerülhet – hétfői hírösszefoglaló

Az olasz motorgyártó nem regisztrált időben 2026-ra, Hamilton és Verstappen is „99 százalékos” volt, Sainz vezet és egy autó porrá égett a Dakaron.

részletek

Mégis lehet idén F1-es Kínai Nagydíj?

Sajtóértesülések szerint mégis van esély arra, hogy Sanghaj F1-es futamot rendez 2023-ban, hiába került már egyszer ki a naptárból Kína.

részletek

Kína lefújva, bővül az Audi, bordatörés – pénteki hírek

2023-ban sem lesz megtartva a sanghaji verseny, a McLarentől kapott díjat a Red Bull női stratégája, egy Hong Kong-i milliárdos F1-es csapatot alapítana, Leclerc a Verstappenről vívott csatákról beszélt, újabb bemutató a Formula-E-ben. December 2. híreit gyűjtöttük össze szokásos nap végi cikkünkben.

részletek

Hivatalos: törölték a 2023-as F1-es Kínai Nagydíjat

Az F1 hivatalosan is megerősítette a pletykákat: hiába került be (ismét) az előzetes versenynaptárba, 2023-ban sem fogják megrendezni a Kínai Nagydíjat. A pótlását viszont nem sietik el.

részletek

F1-Archív: Lauda kiszállna Schumacher helyében

A háromszoros világbajnok osztrák unná, ha mindig győzne, Ron Dennis szerint a friss világbajnok Alonso még nem bizonyított, kiderült Rosberg bizarr kiesésének oka. Barrichello Kínában, Alonso Szingapúrban nyert szeptember 26-án.

részletek

A ramadán és a kínai politika is alakíthatja a versenynaptárt

A jövő évi, sőt 2024-es menetrendről is beszélt Stefano Domenicali. Az F1-vezér Dél-Afrika, Belgium, Kína és a közel-keleti versenyek kilátásaira külön kitért, ritkán emlegetett tényezőket is behozva.

részletek

F1-Archív: Kihúzta a gyufát a pilótáknál Hamilton

Alonso fájó bordával versenyez, Ralf Schumacher és Rosberg először nyer futamot, Hamilton történelmet ír, Hamilton hűségét nyilvánítja ki és Hamilton magára haragítja a vetélytársakat: ezek voltak április 15. hírei 2000 óta.

részletek

F1-Archív: Hamilton büszke Rosbergre

Ferrari-siker a Kínai Nagydíjon, Domenicali lemondott, Ecclestone szerint Hamilton lesz a sport új sztárja, dohányzásellenes szponzor a Williamsnél: ezek voltak április 14. hírei az F1-ben.

részletek

Hivatalos: Így alakul át az F1-es naptár

Ahogy arra számítani lehetett, a koronavírus-járvány miatt bele kellett nyúlni az eredetileg tervezett menetrendbe: Ausztrália helyett Bahreiné a nyitány, Imola pedig ismét bekerült a naptárba.

részletek