Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 18. kedd

KínaiNagydíj

Nem lesz nagydíjcsere a koronavírus miatt

Az orosz szervezők cáfolják, hogy opció lenne az időpont cseréje a kínai futammal. A csapatok következő találkozóján is téma lesz a világot foglalkoztató járványhelyzet, a döntést azonban az FIA és F1 vezetőségére bízzák.

részletek

Orvos: Nem lennék nyugodt a Kínai Nagydíj jegyével a zsebemben

Egy hónappal ezelőtt még hírből sem nagyon hallottunk a koronavírusról, most pedig már az egész világot rettegésben tartja. Egy szakértő orvos úgy véli, jó eséllyel nem lesz Kínai Nagydíj.

részletek

Az FIA lépésre készen figyeli a koronavírust

Továbbra is korai beszélni arról, elmarad-e Kínai Nagydíj, az FIA azonban már állást foglalt a járvánnyal kapcsolatban: vezető orvosprofesszora figyeli a helyzetet. Az F1 naptárában áprilisban, a Formula-E menetrendjében márciusban szerepel Kína.

részletek

Koronavírus: Törölhetik a Kínai Nagydíjat?

Viharos sebességgel terjed a már eddig is számos halálos áldozatot követelő vírus az ázsiai országban, ezért felmerült, hogy az áprilisi Kínai Nagydíjat idén nem is rendezik meg.

részletek

Sokan bedőltek a Rosberg kitiltásáról szóló álhírnek

Kölcsönadta örökös belépőjét a 2016-es világbajnok, ezért a Liberty Media két nagydíjról kitiltotta: a számos portálon olvasható beszámoló valótlan volt – félig.

részletek

Rosberget kitiltotta a paddockból a Liberty

A hírek szerint Nico Rosberget kitiltotta a Liberty Media a paddockból a következő két versenyre, így sem Bakuban, sem pedig Barcelonában nem lehet a helyszínen a riporterként is dolgozó világbajnok.

részletek

Bottas: Még mindig az diktál, aki vezet

Szabályváltozások ide vagy oda, továbbra is hatalmas helyzeti előnyben van a Formula-1-ben, aki vezető helyen van. Valtteri Bottas szerint legutóbb is nyerhetett volna, de a rajtnál eldőlt a sorsa.

részletek

Palmer: Kvjat nem is érdemelt büntetést

Bár korábbi Formula-1-es éveiben Danyiil Kvjat kiérdemelte a Torpedó becenevet, Kínában kapott büntetése minimum vitatható. Jolyon Palmer szerint durva és igazságtalan büntetést kapott.

részletek

Wolffék jót röhögtek a Verstappen-pletykán

Örökre megtartaná a Hamilton–Bottas párost a Mercedes csapatfőnöke: állítja, meg sincsen neki Max Verstappen telefonszáma, az apjával pedig babákról és gokartozásról szoktak beszélgetni, nem szerződésekről.

részletek

Raikkönen tudja, ebben kell még javulnia

Az Alfa-pilóta vezeti a „B-ligát”, de idén még nem nyert időmérőt vagy futamot a másodosztályban. Nem a tempóval van hiány, a szombati napokon kellene javítani.

részletek

Hamiltonnak nagyot kellett változtatnia

A Mercedes ötszörös F1-es világbajnoka beszélt arról, hogy mivel sikerült megfordítani a csapaton belüli csatát Kínában az időmérő végére.

részletek

Russell: Úgy előznek meg, mintha állnánk

Nem sok öröme van eddig a Formula-1-ben George Russellnek, az újonc pilóta ugyanis a Williams-Mercedesszel rendre messze a vert mezőnyben végez. Az autó tempója nem enged többet.

részletek
Olvastad már?