Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 25. hétfő

KínaiNagydíj

Az olasz sajtó már temeti Vettelt

Úgy tűnik, az általában kíméletlen olasz sajtónál elfogyott a türelem Sebastian Vettel felé. Mivel Kínában sem váltotta meg a világot a négyszeres bajnok, Leclerc-t követelik vezérpilótának.

részletek

Kudarctól tart a Haas Bakuban

Hiába épített gyors autót, idén folyamatosan a gumikkal szenved a Haas F1-es istállója. A Kínai Nagydíj alig ért véget, a csapatvezető már most a következő futam csalódásaitól tart.

részletek

Raikkönen célba éréséért fohászkodott az Alfa Romeo főnöke

Kockáztatott Frederic Vasseur Kínában: benne volt a pakliban, hogy megismétlődik Leclerc és Giovinazzi műszaki hibája Raikkönen autójával. A finn átvészelte a versenyt, és dicsérő szavakat érdemelt ki csapatfőnökétől, aki szerint akár hetedik is lehetett volna.

részletek

A Red Bullnál már nem cél a győzelem

Öt futamot akarnak megnyerni idén, jelentették ki a Honda-partnercsapat részéről év elején. Christian Horner a Kínai Nagydíj után új, szerényebb elképzelést fogalmazott meg.

részletek

Bottas egy „fehér csíkot” okol

A pole-pozícióból induló, de a versenyt csak második helyen záró Bottas egy festett fehér vonalat okol kerekei kipörgése miatt, amivel már a felvezető körön is meggyűlt a baja.

részletek

Vettel nem válaszolt a kínos kérdésre

Sebastian Vettel kitérő reakciót adott a Kínai Nagydíjon történt csapatutasításra, amelynek köszönhetően ismét ő volt a kedvezményezett. Szerinte a média kiszínezné a szavait.

részletek

Nem sokat ért a Ferrari bődületes végsebessége

Újabb bizonyítékot adott a kínai pálya arra, hogy végsebesség tekintetében már szinte azonos szintre képes a négy motorgyártó. A Ferrarik a beállítás miatt végeztek elöl, mögöttük színes a paletta.

részletek

Háromszoros pontszerzés a Hondától

Az idei harmadik versenyen sem szenvedett motorhibát egyik Honda-erőforrással szerelt versenyautó sem. Emiatt elégedett a gyártó, ám érzi, továbbra is látható a lemaradás.

részletek

Rosberg: Jól döntött a Ferrari

A csapatutasítások szinte már a Formula-1 velejárói az elmúlt időszakban. Nico Rosberg szerint a Ferrari főnökei helyében ő is megpróbálta volna a sanghaji lépést, bár sajnálja Charles Leclerc-t.

részletek

Ugyanaz a motorhiba harmadszor a Renault-nál

Nem volt még tiszta hétvégéje 2019-ben a Renault-nak. A Kínában fellépő motorhibát ugyanúgy az MGU-K problémája okozta, mint a korábbi két helyszínen, bár lehet, hogy kivédhető lett volna.

részletek

Kubica: A felvezető kör volt a legizgalmasabb

Ismét az utolsó helyen végzett Robert Kubica, aki elkeseredetten beszélt Kínai Nagydíjáról: az első körben inkább hagyta a többieket, hiszen tudta, hosszú távon nincs esélye. Legnagyobb gyengéje most a versenytempó.

részletek

Leclerc megérti a Ferrari döntését

Charles Leclerc kénytelen volt elengedni csapata utasítására Sebastian Vettelt, ami a dobogójába került. A monacói pilóta megmagyarázta a helyzetet, és elfogadta a Ferrari álláspontját.

részletek
Olvastad már?