DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 18. kedd

Sanghaj

Felülvizsgáltatja Alonso kínai büntetését az Aston

Felülvizsgálati kérelmet nyújtott be az Aston Martin spanyol versenyzőjük sanghaji sprint után kapott büntetése kapcsán – meghallgatás pénteken.

részletek

„Sokkal jobb volt Ricciardo kínai hétvégéje”

Bár Stroll torpedózása után idejekorán véget ért számára az F1-es Kínai Nagydíj, maga a pilóta és Helmut Marko is látja a pozitívumokat.

részletek

„A mi hibánk is Lewis Q1-es kiesése” – Mercedes

Bár a beállításokat Hamilton kérésének megfelelően változtatták az F1-es Kínai Nagydíj időmérőjére, a csapat egy másik ponton szintén hibázott.

részletek

Új futam és új pontrendszer? Hétfői F1-es hírek

Horner-dokumentumfilmről, tizenkét pontszerzőről, újabb ázsiai futamról, csapaton belüli feszültségekről és elmúló mézeshetekről szóltak az F1-es hírek és sztorik hétfőn.

részletek

Pitwall: Kit választ a Red Bull és a Mercedes?

Debütált az új sprint, Wolff és Horner egymásnak ment Verstappen miatt, Sainzcal a Red Bull és a Mercedes is egyeztet, változhat az F1-es pontrendszer.

részletek

F1Stat: Csúcsbeállítások Kínában

A spanyol a brazilok előtt, Red Bull-százas, Norris és Hülkenberg rekordot állított be, Hamilton mélyponton, az RB-vel évek óta nem történt ilyesmi. Kínai F1-es statisztikák.

részletek

Aston: Kemény és elsietett volt Stroll büntetése

Védelmébe vette pilótáját Mike Krack csapatfőnök az F1-es Kínai Nagydíj után: szerinte az ilyen eseteket mindig az elöl haladók váltják ki.

részletek

Beszólások a nagydíj után – vasárnapi F1-es hírek

Horner Wolffnak, Ricciardo Strollnak, a Ferrari és Hamilton meg saját magának szólt oda az F1-es Kínai Nagydíjat követően – összeszedtük a versenynap legfontosabb híreit.

részletek

Podcast: Élvezetes visszatérés Kínába

Izgalmas és változatos, kicsit nedves, de többnyire száraz hétvégével tért vissza az F1-be a Kínai Nagydíj, melynek legjobbja Verstappen, legnagyobb sztárja viszont Alonso és természetesen Zhou volt.

részletek

A verseny utánra is jutottak büntetések

Idő-, pénz- és rajtrácsbüntetések is röpködtek az F1-es Kínai Nagydíj közben és után, ráadásul a büntetőpontokat illetően is „elég jól” állnak egyesek…

részletek

„Erősebb volt a McLaren” – ennyi volt a Ferrariban Sanghajban

Lemaradt a dobogóról az F1-es Kínai Nagydíjon a Scuderia: Charles Leclerc és Carlos Sainz is úgy érzi, foghatatlan volt a hétvégén a McLaren.

részletek

„Harmonika-effektus” – Stroll nem érzi magát hibásnak

A kanadai úgy érzi, bár ő öklelte fel Ricciardót, nem ő idézte elő az F1-es Kínai Nagydíj biztonsági autós újraindításánál történt balesetet, amiért meg is büntették.

részletek