DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 18. kedd

Kína

Új futam és új pontrendszer? Hétfői F1-es hírek

Horner-dokumentumfilmről, tizenkét pontszerzőről, újabb ázsiai futamról, csapaton belüli feszültségekről és elmúló mézeshetekről szóltak az F1-es hírek és sztorik hétfőn.

részletek

F1Stat: Csúcsbeállítások Kínában

A spanyol a brazilok előtt, Red Bull-százas, Norris és Hülkenberg rekordot állított be, Hamilton mélyponton, az RB-vel évek óta nem történt ilyesmi. Kínai F1-es statisztikák.

részletek

Beszólások a nagydíj után – vasárnapi F1-es hírek

Horner Wolffnak, Ricciardo Strollnak, a Ferrari és Hamilton meg saját magának szólt oda az F1-es Kínai Nagydíjat követően – összeszedtük a versenynap legfontosabb híreit.

részletek

Podcast: Élvezetes visszatérés Kínába

Izgalmas és változatos, kicsit nedves, de többnyire száraz hétvégével tért vissza az F1-be a Kínai Nagydíj, melynek legjobbja Verstappen, legnagyobb sztárja viszont Alonso és természetesen Zhou volt.

részletek

A verseny utánra is jutottak büntetések

Idő-, pénz- és rajtrácsbüntetések is röpködtek az F1-es Kínai Nagydíj közben és után, ráadásul a büntetőpontokat illetően is „elég jól” állnak egyesek…

részletek

Verstappen-dupla, Aston-óvás – szombati F1-es hírek

Verstappen mindenki előtt jár, Alonsót Sainz miatt büntették, aztán Sainz eredményét óvta meg az Aston, Hamilton a mennyből a pokolba jutott – ez történt a kínai sprint- és időmérőnapon.

részletek

Az F1-es Kínai Nagydíj rajtrácsa

Sorozatban másodszor a Red Bulloké az első sor, Alonso megelőzte a McLareneket és a Ferrarikat – így vág neki az F1-es mezőny a 2024-es Kínai Nagydíjnak.

részletek

Elutasítva: Sainz megtarthatja rajthelyét

Elutasították az Aston Martin óvását, az F1-es stewardok részletes indoklásban fejtették ki, miért tarthatja meg hetedik rajthelyét Carlos Sainz.

részletek

Horner: Perez már nem Verstappenre fókuszál

Az idei szezonban magasabb fokozatra kapcsolt Sergio Perez, ami főnöke szerint annak is köszönhető, hogy most már nem csapattársára, Verstappenre koncentrál.

részletek

Alonso nem tudta, érdemes-e befejezni a kört

A harmadik helyről rajtolhat az F1-es Kínai Nagydíjon Fernando Alonso a második sort érő köre elején rontott, így nem is tudta, érdemes-e egyáltalán tovább nyomni a gázt.

részletek

Miért vették el és adták vissza Norris körét?

A nem mindennapi kínai F1-es sprintidőmérő végén jött a slusszpoén: de miért törölték a rajtelsőséget érő kört, és miért kapta vissza Norris?

részletek

Az F1-es Kínai Nagydíj sprintidőmérőjének végeredménye

Az utolsó pillanatban Lando Norris került a táblázat élére, így ő kezdheti az élről az F1-es Kínai Nagydíj sprintjét. Itt a sprintidőmérő végeredménye.

részletek