Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 19. szerda

Rossi

Rossi: Veszélyesek ilyen hidegben a gumik

A pole-pozíciós Quartararo száraz futamban bízik, Jack Miller és Marc Marquez azonban a vizes pályán lát több esélyt – abban viszont mindenki egyetért, hogy veszélyesen hideg van Le Mans-ban.

részletek

Marquez a víz ura, két opció a VR46-nál

Vizes pályán rendezték a Francia GP harmadik edzését, amelyen a repsolos volt a leggyorsabb, de a pénteki eredményeket nem tudták megközelíteni. Eközben Rossi jövőre érkező csapatáról is jöttek hírek.

részletek

F1-Archív: Alonso és Massa egymásnak feszül

A 2007-es Spanyol GP-n komoly csatát vívott a két későbbi csapattárs, de ugyancsak május 13-án ütközött Schumacher és Senna, sérült meg egy focimeccsen Coulthard és szakított menedzserével Hülkenberg.

részletek

Mosolyt csalt Rossi arcára a jerezi teszt

Bár a vasárnapi Spanyol GP-t ismét pont nélkül zárta, a másnapi kollektív gyakorlás után mégis bizakodva nyilatkozott az olasz. A 42 éves motoros nem akarja a gumikra kenni a szenvedését.

részletek

Marquez: Az air fence-nek hála itt lehetek

Alig tért vissza tavalyi sérüléséből a repsolos, máris újabb balesettel borzolta a kedélyeket, amely kapcsán többen is kételyüket fejezték ki a jerezi pálya biztonsági színvonalával kapcsolatban.

részletek

F1-Archív: Szigorú büntetés a McLarennek

Háromfutamos felfüggesztett eltiltás a hazugságbotrány szereplőjének, Rossi közel a Ferrari-szerződéshez, Villeneuve-öt frusztrálja a BAR sikere: ilyenek voltak április 29. F1-es hírei.

részletek

Szaúdi szponzorral jön a MotoGP-be Rossi csapata

Bár a VR46 még hivatalos közleményt nem adott ki erről, a Tanal Entertainment Sport & Media bejelentette, hogy ötéves megállapodást kötöttek az istállóval, amely így immár két motort indít majd.

részletek

Webber: Nehogy Alonso úgy járjon, mint Rossi

Az egykori rivális kételkedik, vajon a mai Fernando Alonso le tudná-e győzni 25 éves önmagát: megvan-e benne az a gyorsaság, mint akkor? Sebastian Vettelről úgy vélekedik: önbizalma nagyon alacsony szinten van.

részletek

Bukott, mégis bizakodóbb Rossi Portimao után

Noha egy esés miatt pont nélkül távozott a Portugál GP-ről, a tempóját illetően mégis úgy érzi a 42 éves olasz, hogy előreléptek. Elmondta: furcsa volt a VR46-os gépen ülő féltestvérét megelőzni.

részletek

F1-Archív: Jenson Button a Ferrarinál?

Bizonytalan Honda-projekt, távozhat a San Marinói Nagydíj, Rossi Ferrarit vezetett, Montezemolo leköszön, Sebastian Vettel nyer Bahreinben - ezek voltak az elmúlt 20 év F1-es hírei április 21-én.

részletek

Mir kiakadt Marquezre, Rossi aggódik

Bagnaia szerint nem jó a sárga zászlós szabály, Vinales nem érti, miért törölték a köreit, Marquez pedig szenvedésre számít a 25 körös visszatérő futamán – szombati értékelések Portimaóból.

részletek

Rossi nem tudja, erősebb lesz-e Európában

Pontot sem szerzett a második katari futamon a kilencszeres világbajnok, aki abban sem biztos, hogy a tradicionálisan neki jobban kedvező európai helyszíneken versenyképesebb tud-e lenni.

részletek
Olvastad már?