Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 5. vasárnap

Rossi

Kivel versenyezne legszívesebben Rossi?

Számos nagy riválisa volt két és fél évtizedes karrierje során a „Doktornak” Biaggitól kezdve Stoneren át Lorenzóig és Marquezig, az olasz mégis valaki teljesen mást nevezett meg.

részletek

Quartararo: Miért ne lehetnék már idén világbajnok?

Bár óvatosan igyekezett fogalmazni a 2020-as kilátásokkal kapcsolatban, a francia úgy érzi, minden adott ahhoz, hogy harcba szálljon a címért. A 20 éves motoros beszélt Rossiról is.

részletek

Rossi elmondta, mi fog a legjobban hiányozni neki a visszavonulása után

A „Doktor” terveit is keresztülhúzta a koronavírus-járvány miatti halasztások sora, de olaszként átérzi a helyzet súlyát. Arról is beszélt, miről szokott „beszélgetni” a motorjával a rajtok előtt.

részletek

Marquezék is részt vesznek az első virtuális MotoGP-futamon

Az F1 mintájára a gyorsaságimotoros-vb is bejelentette, hogy az online térben „pótolják” az elmaradó futamokat – ráadásul itt a legnagyobb sztárok is beszállnak a „buliba”!

részletek

Rossi: Nem bánt tiszteletlenül velem a Yamaha

Noha a gyári csapattól távoznia kell az év végén, az olasz szerint továbbra is a saját kezében van a sorsa, hogy a hangvillások a támogatásukról biztosították 2020 után is.

részletek

F1-Archív: Ecclestone kételkedik Rossiban

Homokvihar a bahreini teszten, Heidfeldet kipróbálja a Kubicát elveszítő Lotus-Renault, Verstappen perelheti az Arrowst, sztártervezők visszatérése a hírekben: ennyi mindenről olvashattunk február 11-én az évek során.

részletek

Quartararo jövőre Rossi helyén a Yamahánál

Egy nappal Maverick Vinales hosszabbítása után a hangvillások bejelentették, hogy a tavalyi szuperújonc lesz a spanyol társa 2021-ben és 2022-ben. Egyben eldőlt, hogy a „Doktor” távozik a gyári csapattól, de arról csak később döntenek, hogy vissza is vonul-e.

részletek

Rossi: Szerencsére nem Alonso nyerte a Dakart

Az Indy 500 győztesének ugyan semmi baja a kétszeres világbajnok spanyollal, de megkönnyebbült, hogy nem nyerte meg az idei Dakar-ralit, mert szerinte abszurd lett volna, ha győzni tud.

részletek

Csalással vádolja a FIM-et az ex-MotoGP-s

Elképesztő kirohanást intézett a Nemzetközi Motoros Szövetség irányába a doppingvétség miatt eltiltott Anthony West: állítása szerint többek között Marquez és Rossi is csalással nyert vb-címeket.

részletek

Norrisnak hamarabb jött Rossi, mint az F1

A McLaren F1-es pilótája előbb rajongott az olasz motoros világbajnokért, mint a Formula-1-ért, de aztán jött egy gokart, ami mindent megváltoztatott. Gyermekkoráról mesélt a fiatal brit pilóta.

részletek

Rossi közel járt ahhoz, hogy otthagyja a MotoGP-t a Ferrari miatt

A kétezres évek legmeghatározóbb motorosa 2006-ban is tesztelt a Formula-1-ben és komolyan fontolgatta, hogy két kerékről négyre vált. A Ferrari színeiben kezdett volna új karrierbe.

részletek

Rossi: Ha nem javulunk, nem hosszabbítok

A kilencszeres világbajnok olasz szerint kulcsfontosságú lesz a 2020 utáni jövőjét illetően, hogy jobb eredményeket tud-e szállítani a következő évad elején, mint tette azt idén.

részletek
Olvastad már?