Steward
Gobodics Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 7. kedd

Rossi

Még az ülések fele kiadó a MotoGP-ben

Legalábbis hivatalosan, hiszen néhány csapat-versenyző párosítást a hivatalos bejelentés híján is biztosra lehet venni: megnéztük, hogyan fest a jövő évi rajtrács a 2020-as év feléhez közeledve.

részletek

Lorenzo apja: Marquez tönkre akarta tenni Rossi versenyét

Jorge Lorenzo édesapja szerint az időeredmények egyértelműen megmutatják, hogy a spanyol csak az olasszal foglalkozott a botrányos 2015-ös sepangi futamon. Szerinte Marquez nem tiszteli a társait.

részletek

Stoner: Ha Rossi hamarabb visszavonult volna…

A „Doktor” korábbi nagy ellenfele szerint ugyan az olasz még képes lehet nagy eredményekre, de inkább csak a saját ázsióját rombolja. Az ausztrál beszélt arról is, le tudná-e győzni Marc Marquezt.

részletek

„Nem úgy tűnik, mintha Vale abbahagyná”

Valentino Rossi gyerekkori barátja és üzlettársa, Alessio „Uccio” Salucci biztos benne, hogy a „Doktor” 2021-ben is ott lesz a MotoGP mezőnyében: június végéig alá is írhatják a szerződést.

részletek

Rossi: Azt hitték, őrült vagyok

A kilencszeres motoros világbajnok felelevenítette, hogy miért is igazolt át sikerei csúcsán a Hondától az akkor épp küszködő Yamahához. Úgy érzi, többet is elért, mint amire számított.

részletek

Rossi: Nem félek a visszavonulástól

Tudja, hogy rendkívül szomorú lesz az utolsó versenye napja, de még akár könnyebb is lehet távoznia, ha nem lesznek rajongók a helyszínen. Heteken belül meghozza a döntést a „Doktor”.

részletek

Így fest jelenleg a 2021-es MotoGP-mezőny

Több gyári csapat felállása már eldőlt a következő szezon(ok)ra, de így is akad még kérdőjel az élmezőnyben – összeszedtük, kinek van érvényes szerződése a jövő évre és mik a várható átigazolások.

részletek

Rossi: Nem csak elköszönni mennék a Petronashoz

Teljes mértékben egyetért a Yamaha szatellit alakulatának csapatfőnökével a „Doktor”, aki sokadjára is elismételte: csak akkor akarja folytatni, ha elég versenyképesnek érzi magát.

részletek

Lorenzo: Rossi újra versenyeket nyerhet

Egykori csapattársa szerint elképesztő, hogy a „Doktor” még 41-42 évesen is a MotoGP-ben versenyezhet, ráadásul sikeres is lehet. A spanyol beszélt a Marquezzel vívott csatákról is.

részletek

Terhes lenne Rossi alkalmazása a Petronas Yamahának?

Bár a csapatfőnök akár 2021 után is szívesen dolgozna együtt az olasszal, de hangsúlyozta: nem szeretné, ha csak levezetni jönne hozzájuk a „Doktor”, és egyetlen versenyző sem áll a csapat felett.

részletek

Már gokartpályán is motoroznak a MotoGP-sek, csak legyen valami

A napokban két különböző versenyhelyszín is megnyitotta a kapuit, ahol a motoros élvonal európai krémje lekapargathatta a rozsdákat. Misanóban az új aszfaltot is kipróbálták, kötelező maszk és fertőtlenítő mellett.

részletek

F1-Archív: Alonso és Massa egymásnak feszül

A 2007-es Spanyol GP-n komoly csatát vívott a két későbbi csapattárs, de ugyancsak május 13-án ütközött Schumacher és Senna, sérült meg egy focimeccsen Coulthard és szakított menedzserével Hülkenberg.

részletek
Olvastad már?