Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 20. szombat

Rossi

Rossi: Közel voltam az F1-re váltáshoz

A MotoGP-től tavaly visszavonult olasz elmondta: másfél évtizede tényleg kis híján négy kerékre váltott, még anyukája is biztatta, de a szíve mélyén érezte, hogy a motoros királykategóriában a helye.

részletek

Amikor barátnője ultimátumot adott Rossinak

A magánéletéről beszélt a MotoGP-től tavaly év végén visszavonult kilencszeres világbajnok, aki elmondta, hogyan ismerte meg jelenlegi párját és hogyan tudta meg, hogy gyerekük lesz.

részletek

Fejlesztések nélkül veszélyben az öreg pályák?

A hírek szerint sok az új jelentkező az F1 versenynaptárába, ám a klasszikus helyszínek nem szeretnék feladni a helyüket. Az Alpine vezetője szerint ehhez azonban fejlődésre van szükség.

részletek

Formula Motocast: Top 10 versenyző a MotoGP-érában

Kik voltak az elmúlt húsz év legjobb motorosai a királykategóriában? Kik azok, akik még felkerülhettek volna a listára? A modern MotoGP kiemelkedő alakjait vettük sorra idei első adásunkban.

részletek

Rossi: Nem akartam a csúcson abbahagyni

Nem bánta meg a kilencszeres világbajnok, hogy – sokak szerint – túlnyújtotta a karrierjét: az olasz szerint épp az lett volna rossz, ha akkor vonul vissza, amikor még versenyképes volt.

részletek

Több pontot adna a sprintért az Alpine-vezér

Laurent Rossi szerint jó ötlet volt a sprintek bevezetése, de túl kevés súlyuk van a hétvége egészét nézve - több ponttal még több izgalmat lehetne generálni.

részletek

Ráérzett és kamatoztatná Rossi titkát Bagnaia

A 2021-es MotoGP-világbajnokság összetett ezüstérmese elárulta, mi jelentette a fordulópontot a szezonjában, s ezt hogyan igyekszik felhasználni a jövő évi küzdelmek során.

részletek

Formula Motocast: Így láttuk mi 2021-et

Kik voltak az idei MotoGP-szezon legjobbjai? Kik okoztak kellemes vagy kellemetlen meglepetést a teljesítményükkel? Év végi szezonértékelő adásunkban kiveséztük a mögöttünk hagyott idényt.

részletek

A szamártól az üvöltő fejig: Rossi különleges sisakjai

Bár alkalmanként máshol is előrukkolt speciális bukókkal, de főként Mugellóban és Misanóban vált bevett szokásává Valentino Rossinak, hogy egyedi sisakfestésekkel jelentkezett – a legendás tervezővel, Aldo Drudival közösen megálmodott dizájnokból válogattuk össze a legötletesebbeket.

részletek

„Nem kellett volna leigazolnunk Valentinót”

A szezon végén visszavonult Doktor utolsó csapatfőnöke vélekedett így az eredménytelen 2021-es szezont követően. Eközben az is hivatalossá vált, hol láthatjuk legközelebb versenyezni az olaszt.

részletek

Az átoktól a bunyóig: Rossi legnagyobb riválisai és botrányai

Egy két és fél évtizedes pályafutásba rengeteg kemény ellenfél fér bele, Valentino Rossi pedig valóban nem szenvedett hiányt belőlük: összeszedtük az olasz legenda legnagyobb riválisait és a hozzájuk kapcsolódó botrányokat.

részletek

Formula Motocast: Marquez kálváriája, Rossi búcsúja

Quartararo megérdemelten lett világbajnok, de vajon jövőre már a Ducati lesz az esélyesebb? Erről és a címben szereplő két témáról is beszélgettünk az év utolsó MotoGP-futamait kiveséző adásunkban.

részletek