DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Motor

Bemutatta idei festését Rossi MotoGP-csapata

Továbbra is a sárga és fekete színekben pompázik a VR46 két Ducatija, amelyeken idén Luca Marini és Marco Bezzecchi ülnek majd a MotoGP-ben.

A Mooney VR46 Racing Team bemutatójával folytatódott a csapat- és motorleleplezések sora a MotoGP-ben. A Valentino Rossi által alapított istálló nem változtatott a felállásán 2022-höz képest: továbbra is a Doktor féltestvére, Luca Marini, valamint a tavaly legjobb újoncként záró Marco Bezzecchi ül majd a két Ducatin – amelyek viszont idén már egyaránt előző évi specifikációjúak lesznek.

A színvilág sem változott: 2023-ban is a sárga és a fekete színek dominálják majd a VR46 Ducatik festését. Az eddigi tesztidőszak egyébként kifejezetten jól sikerült az istállónak, hiszen Marini a novemberi valenciai, valamint a februári sepangi teszten is a leggyorsabbként zárt – a hibátlan mérleget a hétvégén folytathatják az utolsó, kétnapos portimaói gyakorláson.

Ha imádod a MotoGP-t és nem szeretnél semmiről lemaradni, akkor csatlakozz a Formula MotoGP Facebook-csoportunkhoz, ahol még több hírről és információról számolunk be a MotoGP és egyéb motoros bajnokságok kapcsán!

 
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: