DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 30. csütörtök

Bezzecchi

Martin nyerte az esős-megszakított futamot

A Pramac spanyolján a trükkös körülmények sem fogtak ki a MotoGP Japán Nagydíján, így három pontra megközelítette Bagnaiát. Marquez idén először dobogón.

részletek

Martin újabb sprintgyőzelemmel közelített Bagnaiára

Idén már ötödször nyert szombaton a MotoGP-ben a Pramac spanyolja, aki Motegiben Bindert és a vb-éllovast utasította maga mögé.

részletek

Martin rekorddal a pole-ban Bagnaia előtt

Idén másodszor szerzett rajtelsőséget a MotoGP-ben a Pramac spanyolja, megelőzve a vb-éllovas olaszt és a KTM-es Millert. Bezzecchi bukás után negyedik.

részletek

Bezzecchi mindenkit elvert, Bagnaia bukott

Domináns győzelmet aratott a VR46-os olasz a MotoGP első Indiai Nagydíján, míg a vb-éllovas ducatis nullázott, így előnye 13 pontra olvadt.

részletek

Martiné az indiai sprint, Marquez dobogón

A pole-os Bezzecchit már a start után megtorpedózta a csapattárs, így a pramacos kényelmes győzelmet aratott Bagnaia és a Hondával dobogós Marquez előtt.

részletek

Bezzecchi 43 ezreddel a pole-ban Martin előtt

Két szatellit ducatis küzdött meg a rajtelsőségért az első indiai MotoGP-n. A vb-éllovas még az első sorban, a Repsol Hondák a másodikban.

részletek

Martin rajt-cél győzelmet aratott, Bagnaia dobogón

Megismétlődött a sprint sorrendje: a pramacos nyert Misanóban a fájdalmakkal küzdő Bezzecchi és Bagnaia előtt. Pedrosa szabadkártyásként ismét negyedik.

részletek

Martin uralta a sprintet, Bagnaia harmadik

A Pramac spanyolja győzött a MotoGP misanói sprintjén Bezzecchi előtt, míg a fájdalmakkal küzdő Bagnaia a szabadkártyás Pedrosa támadásait kivédve a harmadik.

részletek

Martin rekordidővel a pole-ban, sérültek az első sorban

A Pramac Ducati spanyolja bő négy tizeddel utasította maga mögé Bezzecchit és Bagnaiát a MotoGP misanói időmérőjén. A szabadkártyás Pedrosa a második sorban.

részletek

Eldőlt: Bezzecchi marad a VR46 Ducatinál

Ahogy az az olasz versenyző szavaiból sejthető volt, Rossi tanítványa hosszabbított jelenlegi csapatával, nem lép fel a gyári motort kínáló Pramac Racinghez.

részletek

Zarco és Bezzecchi is döntött a jövőjéről

A Pramac Racing bejelentette, hogy a francia távozik tőlük – annak ellenére, hogy minden jel arra mutat, hogy az olasz pedig marad a VR46-nál.

részletek

Incidensek sora és Bagnaia-siker a sprinten

Már az első kanyar tömegbalesetet hozott a MotoGP spielbergi szombatján, amelynek végén a ducatis vb-éllovas tovább növelte az előnyét.

részletek