DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 19. szerda

Bezzecchi

A Red Bull titka, Massa jogi lépése, készül a Herendi – csütörtöki hírek

Hollandiában a McLaren szponzora ellen tiltakoznak, Vettel is örül Alonso sikerének, a MotoGP Osztrák Nagydíján a Formula.hu – ezek augusztus 17. friss hírei.

részletek

Bezzecchi: Gyári motor vagy VR46?

Dolgozik „egy jobb megoldáson” az idén két MotoGP-futamot nyerő olasz menedzsmentje: rövidesen további dominók dőlhetnek a Ducatinál.

részletek

Zarco és Espargaro lehet a MotoGP-s pilótakeringő áldozata

A Yamaha eldöntötte az első dominókat, de vajon milyen hatással lesz Morbidelli jövője Bezzecchire és Zarcóra – és mit kezd a KTM az Acosta-dilemmával?

részletek

Espargaro az utolsó körben győzte le Bagnaiát

A hajrában szemerkélő eső is megbolondította a MotoGP Brit Nagydíját, amelyen az Aprilia spanyolja nyert. Ducatis ellenfele így is növelte a vb-előnyét, Bezzecchi bukott.

részletek

Alex Marquez nyerte a nedves-száradó sprintet

Először intette le elsőként a kockás zászló a MotoGP-ben az ifjabb Marquezt, megelőzve Bezzecchit és Vinalest. Bagnaia, a Hondák és a Yamahák pontot se szereztek.

részletek

Bezzecchi bukással is a pole-ban az esőben

A VR46 Ducati motorosáé lett a Brit GP rajtelsősége, megelőzve Millert és Alex Marquezt. A vb-éllovas Bagnaia is elesett, Quartararo a legutolsó pozícióban.

részletek

Bagnaia győzött és növelte a vb-előnyét

Már az első körökben az élre állva nyerte meg a Holland TT-t a Ducati címvédője. Bezzecchi a második, Binder újabb büntetése után Espargaro a harmadik.

részletek

Nyomás Perezen, pucér Bottas, Német Nagydíj – szombati F1-es hírek

Még Verstappen is bízik a szorosabb versenyben, Ricciardo teljesítményét méri fel a Red Bull a gumiteszten, újabb részlet Hamilton szerződéséről.

részletek

Bezzecchi uralta az asseni sprintet Bagnaia előtt

Hamar visszaszerezte a rajtnál elbukott vezetést a VR46-os olasz. Bagnaia így is növelte előnyét, Binder büntetése után Quartararo a harmadik.

részletek

Bezzecchi rekorddal a pole-ban, Marquez ütközött

A hétvégét eddig uraló VR46-os volt a legjobb az asseni időmérőn, megelőzve Bagnaiát és Marinit. Martin a tizedik, Marquez a Q1-ben keveredett bizarr incidensbe.

részletek

Bagnaiáé a pole a felszáradt pályán, Marquez háromszor bukott

A világbajnok zsebelte be a rajtelsőséget a Német GP-n Marini és az első két sorba egyedüli nem ducatisként beférő Miller előtt. Marquez háromszor is elesett fél órán belül.

részletek

Marquez-ultimátum, Acosta-dilemma – MotoGP-s pilótapiaci körkép

Tényleg szakíthat Marquez és a Honda? Mi a helyzet Morbidelli és a Yamaha között? És miért okoz fejtörést a KTM-nek egy 19 éves? „Silly season” a GP-ben.

részletek