DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda

Ducati

„Mi hárman vagyunk a legteljesebb versenyzők a MotoGP-ben”

Bagnaia szerint a Le Mans-i dobogósok harcolhatnak majd a vb-címért, Marquez viszont úgy érzi, neki még hiányzik valami. De őt vagy Martin választja-e 2025-re a Ducati?

részletek

WSBK: Razgatlioglu-parádé és Ducati-vezetés

Kétszer is az utolsó körben győzött Barcelonában a BMW-vel a török, összetettben mégis az újonc Bulega vezet az idén először nyerő címvédő Bautista előtt.

részletek

Lecsapott a Moto2-es tehetségre a Ducati

A bolognaiak bejelentették, hogy 2025-ben velük debütál a tavaly a középső kategóriában futamokat nyerő Fermin Aldeguer a MotoGP-ben.

részletek

Rárúgta az ajtót a MotoGP-re az új sztárja

Rögtön az idénynyitón „elvesztette a szüzességét” Acosta, aki igazolta: Marquez és Rossi keverékeként a (közel)jövő nagy csillaga lesz. Katar margójára.

részletek

Rekordidővel Martiné a szezon első pole-ja

A Pramac Ducati spanyolja nyerte a MotoGP katari időmérőjét, megelőzve az apriliás Espargarót és a ducatis Bastianinit. Bagnaia és Marquez a második, az újonc Acosta a harmadik sorban.

részletek

Jósoltunk a 2024-es MotoGP-szezonra

Kik lesznek a vb-dobogósok, ki lesz a leggyengébb ducatis, a Yamaha vagy a Honda szerez több dobogót, milyen eredményt ér el Acosta?

részletek

Hivatalos: Bagnaia újabb két évre aláírt a Ducatival

Ahogy arra számítani lehetett, még az új szezon rajtja előtt meghosszabbították a regnáló MotoGP-világbajnok szerződését: az olasz 2026-is marad a bolognaiaknál.

részletek

WSBK: Bekezdett az újonc, vezet a Kawasaki

Győzelemmel debütáló ducatis, vasárnap duplázó Lowes, szenvedő világbajnokok, szenzációs visszatérés négy év eltiltás után: így indult a Superbike-vb idénye.

részletek

Mit tudtunk meg a katari MotoGP-tesztből?

Verhetetlennek tűnő GP24-es Ducatik, erősödő Marquez, felemás Aprilia, rejtőzködő KTM, sehol nem lévő Honda és Yamaha – ezek az utolsó előszezoni teszt tanulságai.

részletek

Bagnaia rekorddal zárt, Ducati vs. Aprilia az élen

A címvédő bizonyult a leggyorsabbnak a katari MotoGP-teszt utolsó napján, Bastianinit és Espargarót felülmúlva. Marquez negyedik, sehol a Yamahák és a Hondák.

részletek

Bagnaia a katari tesztet is az élen kezdte

A tavalyi két világbajnoki rivális zárt az első két helyen hétfőn a MotoGP-teszten, megelőzve az Aprilia és a KTM egy-versenyzőjét. Marquez csak a 16. helyen.

részletek

Retteghetnek a Ducati ellenfelei – mit tudtunk meg a sepangi MotoGP-tesztből?

Brutálisan jó a GP24-es Ducati, Marquez nincs elveszve, a KTM a fő üldöző, Acosta nem viccel, felemás fejlődés a Hondánál és a Yamahánál – tesztelemzés.

részletek