Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 2. péntek

Ducati

Formula Motocast: Bagnaia csúcsra vezette a Ducatit

Másfél évtized után van ismét ducatis világbajnoka a MotoGP-nek: legfrissebb adásunkban a friss vb-győztesről, valamint a szezonzáró Valenciai Nagydíj legfontosabb történéseiről beszélgettünk.

részletek

Marini az élen a teszten, Marquez szerint kevés a 2023-as Honda

A VR46 olasz motorosa érte el a legjobb időt a valenciai teszten, míg a márkaváltók közül Oliveira volt a leggyorsabb. Marquez és Quartararo csalódottan nyilatkozott az új Hondáról és Yamaháról.

részletek

Bagnaia: Fabio még mindig teljesebb versenyző

Csak egy órára veszítette el a hitét a vb-címben idén a Ducati motorosa, akinek fel kellett ismernie, hogy volt egy komoly hibája a szezon elején. Quartararo összetört, Rins sírt a rajtrácson – a főszereplők nyilatkozatai.

részletek

Rins győzelmével búcsúzott a Suzuki, Bagnaia a világbajnok

Már a rajtnál az élre állt Valenciában Alex Rins, aki Binder és Martin előtt nyert. Quartararo negyedik lett, Francesco Bagnaia viszont kilencedikként is a Ducati második világbajnokává avanzsált.

részletek

Bagnaia nem nyugodt, Quartararót nem érdekli

A Ducati versenyzője tudja, hogy bármi megtörténhet a MotoGP-ben, yamahás kihívója előtt csak a győzelem lebeg célként – így várja a két vb-aspiráns a mindent eldöntő valenciai szezonzárót.

részletek

Formula Motocast: Bagnaia félig már világbajnok

Matematikailag még nem dőlt el ugyan a cím, de már óriási fordulatnak kellene jönnie, hogy Quartararo mégis kiénekelje a ducatis szájából a sajtot – az Ausztrál és Malajziai Nagydíjakról beszélgettünk.

részletek

Ducati: A kérdés, hogy megbízunk-e a versenyzőinkben

Idegesek voltak, de nem adtak ki csapatutasítást a Bagnaiát támadó Bastianininek, Quartararo nem adja fel, Espargaro egyszerre csalódott és büszke – így értékeltek a főszereplők a Malajziai GP után.

részletek

„Nevetséges a Ducati fölénye”

Az Apriliával a vb-címért még harcban lévő Aleix Espargaro szerint egyértelmű, hogy a Desmosedici GP a rajtrács legjobb motorja: bárki ül rajta, az élmezőnyben képes szerepelni.

részletek

Bagnaia: Mostantól intenzívebb lesz a vb-harc

Jack Miller tanácsai is segítették az esőben az olasz ducatist, Aleix Espargaro nem érti a büntetését, Fabio Quartararo pedig a küszködését – így értékelték a Thaiföldi GP-t a főszereplők.

részletek

Formula Motocast: Quartararo ütközött, már Bagnaia a favorit

Mi történt az Aragóniai GP első körében Marquez, Quartararo és Nakagami között? Miért tekinthető már most Bagnaia a favoritnak? Kellene-e a csapatsorrend a Ducatinál? Ezekről beszélgettünk friss adásunkban.

részletek

Marquez: Mindkét baleset szerencsétlen volt

Elmagyarázta a nyolcszoros világbajnok, mi is történt az első körös incidensek során az Aragóniai GP-n. Quartararo a kiesése után is balesetet szenvedett, Bagnaia már elkezdett a vb-címre gondolni – a főszereplők nyilatkozatai.

részletek

Bagnaia a pole-ban, a kihívók a második sorban

A sorozatban ötödik győzelmére hajtó olasz nyerte az Aragóniai GP időmérőjét, amelyen kisajátította az első sort a Ducati. Espargaro negyedik, Quartararo hatodik, a visszatérő Marquez a 13. helyen.

részletek