Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 23. szerda

Ducati

Rossi féltestvére is a MotoGP-ben indulhat jövőre?

A pletykák szerint jó esély van rá, hogy a Moto2-es világbajnoki összetettet vezető Luca Marini ülést találjon magának 2021-re. Eközben a pénteken látottak újabb izgalmas misanói futamot ígérnek.

részletek

Lorenzo majdnem visszatért a Ducatival

Korábban folyamatosan pletykáltak róla, hogy a visszavonult spanyol újra a bolognaiaknál versenyezhet – most maga az érintett erősítette meg, hogy valóban majdnem aláírták a szerződést.

részletek

Rossi cáfolta a visszavonulásáról szóló pletykákat

Az olasz továbbra is „99 százalékos” biztossággal mondja, hogy a Petronas SRT-nél folytatja 2021-ben, de Dovizioso is beszélt a jövőjéről. Mindeközben Vinales zárt az élen az első misanói edzésen.

részletek

Ki a fene lesz így a világbajnok a MotoGP-ben?

Marc Marquez végérvényesen kiszállt a játékból, a macska távollétében cincogni kezdő egerek között pedig minden eddiginél nagyobb a kavarodás. Tanulságok a szezon első harmada után.

részletek

Kettős Ducati-vezetés, Zarcót megbüntették

Jack Miller bizonyult a leggyorsabbnak a második spielbergi hétvége első edzésén, megelőzve Andrea Doviziosót és Miguel Oliveirát. Johann Zarco kihagyta a gyakorlást, és még meg is büntették.

részletek

Doviziosónak nincs B terve – de ma nyerhet

A riválisokat is meglepte az olasz motoros szombati döntése, miszerint elhagyja a szezon végén a Ducatit, ráadásul úgy, hogy egyelőre nincs alternatívája. Ettől még Spielbergben ő az egyik esélyes.

részletek

Dovizioso döntött: távozik a Ducatitól!

Bár eddig arról volt szó, hogy csak a spielbergi dupla után határoznak a jövőről, az olasz motoros menedzsere megerősítette, hogy a jövőt már nem a bolognai gyártó színeiben képzelik el.

részletek

Espargaro révén Spielbergben is élen a KTM

A hazai pályán szereplő gyártó spanyolja volt a leggyorsabb az Osztrák GP első edzésén, megelőzve a ducatis Andrea Doviziosót és a suzukis Joan Mirt. Quartararo viszont csak 10. helyen kezdett.

részletek

Dovizioso: Ami eddig működött, az már nem

A szezon eddigi részében jórészt csak szenvedő olasz szerint az új gumik okozzák a Ducati problémáit, de nem a motorozási stílusában, hanem a beállítások terén kell változtatni a megoldáshoz.

részletek

„Van, hogy a versenyző jobbnak érzi a régi motort”

Johann Zarco egy 2019-es Ducatival szerzett rajtelsőséget a Cseh GP-n, de Valentino Rossi szerint előfordul az ilyesmi. De mi a helyzet a bolognaiak gyári csapatával, és ki nyerheti a brnói futamot?

részletek

Dovizioso: Még van esélye Marqueznek

Előző három szezonbeli fő kihívója szerint az ötvenpontos hátrány és a sérülés ellenére sem szabad még leírni a címvédő szezonját a MotoGP-ben. A ducatis ellenben kissé aggódhat a jerezi dupla után.

részletek

Mit tudtunk meg a MotoGP jerezi nyitányából?

Miért nyalhat vissza a fagyi a Hondánál, miért döntött jól a Yamaha, és miért volt a szezonnyitó Spanyol Nagydíj igazi sztárja a KTM és Brad Binder? Körbejártuk az első 2020-as futam tanulságait.

részletek
Olvastad már?