DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

Ducati

Marquez elhappolta a pole-t a Ducati elől

Bastianini szélárnyékát is kihasználva, körrekordot futva húzta be a rajtelsőséget Portimaóban a Honda nyolcszoros világbajnoka. Bagnaia és Martin az első sorban.

részletek

Miller a semmiből futott körrekordot, Pol Espargaro kórházban

Áramkimaradás és Pol Espargaro bukása tette hektikussá az évadnyitó Portugál GP pénteki napját, amelyet váratlanul a KTM ausztrálja zárt az élen.

részletek

Formula Motocast: Mit várunk a 2023-as MotoGP-szezontól?

Lesz-e esélye a Ducatik ellen Quartararónak, Marqueznek vagy az Apriliának? A tesztek értékelése mellett 10+1 kérdés mentén tippeltünk a szezonra.

részletek

Van-e esélye bárkinek a Ducati-armada ellen? – tesztelemzés

Letarolta az utolsó szezon előtti MotoGP-tesztet a bolognai gyártó, de az utolsó napon Quartararo megvillantotta a reményt a Yamaha számára.

részletek

Ducati-henger a teszt végén, reménysugár és új szárny a Yamahánál

Francesco Bagnaia vezetésével az első nyolcból hét helyet elhoztak a Ducatik, de egy aprót villant Fabio Quartararo is. Aleix Espargaróra műtét várhat.

részletek

Bagnaia az élen, apriliás szárnykavalkád a teszten

Egyelőre Portimaóban is a Ducatik és az Apriliák dominálják a MotoGP-tesztet: az első tízbe egyedül a yamahás Fabio Quartararo fért be rajtuk kívül.

részletek

Bemutatta idei festését Rossi MotoGP-csapata

Továbbra is a sárga és fekete színekben pompázik a VR46 két Ducatija, amelyeken idén Luca Marini és Marco Bezzecchi ülnek majd a MotoGP-ben.

részletek

Távozással fenyegeti a Hondát Marquez – de hova mehet?

Már a dokumentumfilm-sorozatában is kvázi ultimátumot adott a nyolcszoros világbajnok a HRC-nek, de vajon hol köthet ki, ha tényleg szakít a Repsollal?

részletek

Akár csomagolhatnak is a Ducati ellenfelei? – sepangi tesztértékelő

Hiába beszéltek egyetlen hiányosságról a 2023-as Desmosedici kapcsán, a malajziai MotoGP-teszt alapján toronymagas favoritnak tűnik a bolognai gyártó.

részletek

Marini a rekord közelében, taroltak az olasz motorok

A VR46 versenyzőjének elsőségével ért véget a MotoGP sepangi tesztje, ahol az első kilenc helyet kisajátították a Ducatik és az Apriliák. Marquez a tízben.

részletek

Martiné az esős-száraz-esős második nap

A szombat is ducatis elsőséget hozott a MotoGP sepangi tesztjén: ezúttal a Pramac spanyolja végzett az élen, megelőzve Miguel Oliveirát és Pol Espargarót.

részletek

Bezzecchi kezdett az élen, Ducati–Aprilia hegemónia

A VR46 olasz motorosa az utolsó fél órában futotta meg a MotoGP első tesztnapjának legjobb idejét, megelőzve Maverick Vinalest és Enea Bastianinit.

részletek