DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
Podcast

Formula Motocast: A MotoGP legnagyobb botrányai

Doppingvétség, saját csapatát szabotáló versenyző, dobogó előtt összeverekedő motorosok és persze AZ a bizonyos sepangi futam is szerepelt az évezred legnagyobb botrányait összegyűjtő adásunkban.

Nem szűkölködött vitás és botrányos esetekben a gyorsaságimotoros-világbajnokság az elmúlt bő két évtizedben: láthattunk (pontosabban nem láthattunk) összeverekedő honfitársakat, átokszórást, valamint egy korszakos zseni elborulását is. A Formula Motocast friss adásában ezeket szedtük össze egy toplistán, amelyről természetesen nem maradhatott le a Valentino Rossi és Marc Marquez között 2015-ben történt incidenssorozat – de emellett azért néhány szóban a Francia Nagydíj eseményeire és az egész összeállítás apropóját adó guminyomásügyre is kitértünk.

 

Hallgasd meg az adást, iratkozz fel csatornánkra, ha pedig nem akarsz lemaradni semmiről, ami a MotoGP-vel kapcsolatos, akkor csatlakozz a Formula MotoGP Facebook-csoportunkhoz, ahol még több hírről és információról számolunk be! A cikk alján pedig a Formula Motocast összes korábbi adását is meghallgathatod!



2022_Formula Motocast_1771x1181_E07

 
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: