Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 11. csütörtök

Gibernau

Az átoktól a bunyóig: Rossi legnagyobb riválisai és botrányai

Egy két és fél évtizedes pályafutásba rengeteg kemény ellenfél fér bele, Valentino Rossi pedig valóban nem szenvedett hiányt belőlük: összeszedtük az olasz legenda legnagyobb riválisait és a hozzájuk kapcsolódó botrányokat.

részletek

„Rossi manővere megváltoztatta a MotoGP-t”

A „Doktor” egykori nagy riválisa, Sete Gibernau elevenítette fel az emlékezetes 2005-ös jerezi futam fináléját: a spanyol szerint veszélyes precedenst teremtett az ütközéssel járó előzéssel az olasz.

részletek

Di Meglio nyerte a vizes spielbergi futamot

A pole-ból induló francia sikerével ért véget az ötkörös MotoE-futam, amely után a Marc VDS motorosa az összetettben is az élre állt. Simeon és Smith még a dobogón, Gibernau a hatodik helyen.

részletek

Tuuli nyerte a megszakított első MotoE-futamot

Izgalmas versenyt hozott a történelmi első verseny, amit Niki Tuuli nyert meg Bradley Smitht és Mike Di Megliót megelőzve. Sete Gibarnau a 9. helyen végzett.

részletek

Börtönbe kerülhet Valentino Rossi egykori riválisa

Komoly megpróbáltatások elé néz a MotoGP egykori menője, Valentino Rossi nemezise, a kilencszeres futamgyőztes Sete Gibernau.

részletek

Gibernau tanácsadóként segíti Pedrosa munkáját

Futólag már tavaly is felmerült ennek lehetősége, ám most az ex-versenyző a sajtónak megerősítette: hasonló pozíciót fog betölteni a repsolos mellett, mint Luca Cadalora Valentino Rossi oldalán.

részletek