Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 26. csütörtök

Marquez

Nagyobb lehet a gond Marqueznél, mint hitték

A repsolos visszatérése továbbra is csúszik, és a paddockban keringő pletykák szerint akár egy harmadik, komolyabb műtét is szükséges lehet, amely tovább nyújthatja a spanyol távollétét.

részletek

Marquez: Nem tudom, mikor ülhetek újra motorra

Nagyinterjút adott a sérülés miatt hónapok óta lábadozó spanyol, aki beszélt a rehabilitációja mellett a Honda küszködéséről és a nélküle teljesen őrültté váló 2020-as MotoGP-szezonról is.

részletek

Stoner: Nehéz világbajnokságnak hívni a 2020-as szezont

A visszavonult ausztrál szerint az átalakított versenynaptár és Marc Marquez hiánya is közrejátszik abban, hogy teljesen másnak érzékeli az idei évadot. Beszélt Rossiról és az esélyesekről is.

részletek

„Marquez nélkül mindenki úgy érzi, hogy nyerhet”

A legutóbbi Stájer Nagydíj győztese, Miguel Oliveira szerint többek között ennek köszönhető, hogy kiszámíthatatlan az idei MotoGP-szezon, de arra számít, hogy azért kirajzolódnak majd az erőviszonyok.

részletek

Ki a fene lesz így a világbajnok a MotoGP-ben?

Marc Marquez végérvényesen kiszállt a játékból, a macska távollétében cincogni kezdő egerek között pedig minden eddiginél nagyobb a kavarodás. Tanulságok a szezon első harmada után.

részletek

Csak két-három hónap múlva térhet vissza Marquez

A Honda bejelentette, hogy jelen pillanatban csak a felépülésre koncentrálnak, így nem jelöltek meg visszatérési időpontot a spanyolnak, akinek ezzel végleg szertefoszlottak a címvédési reményei.

részletek

Ablaknyitás közben tört el Marquez karjában a titánlemez

Legalábbis a repsolos csapatfőnöke, Alberto Puig szerint, aki némileg az orvosokba is beleszállt. Azt viszont nem tudta megmondani, mikor térhet vissza a spanyol, de az esélyeit nem írná le teljesen.

részletek

Eldőlt: Marquez Brnót is kénytelen kihagyni

A nem tervezett második műtét következményeként a Jerezben karját törő Marc Marquez a MotoGP-szezon harmadik futamán sem fog tudni rajthoz állni – jelentette be a Honda, ezúttal már helyettest is megnevezve.

részletek

Megsérült a titánlemez Marquez karjában, újra műteni kellett

Másodszor is meg kellett operálni a MotoGP címvédőjét, miután túlterhelés miatt megsérült a karjába helyezett titánlemez – ezzel az augusztusi futamokon való részvétele erősen kérdésessé vált.

részletek

Dovizioso: Még van esélye Marqueznek

Előző három szezonbeli fő kihívója szerint az ötvenpontos hátrány és a sérülés ellenére sem szabad még leírni a címvédő szezonját a MotoGP-ben. A ducatis ellenben kissé aggódhat a jerezi dupla után.

részletek

Rossi még nem írná le Marquez esélyeit

A repsolos a kartörése miatti visszalépés okán újabb versenyen fog nullázni, riválisai szerint azonban még korai lenne azt gondolni, hogy a spanyolnak nincs esélye az újabb vb-címre.

részletek

Quartararóé a pole, Marquez visszalépett

Hiába volt Vinales a leggyorsabb, elvették az idejét pályaelhagyás miatt, így francia társa nyerte az Andalúz GP időmérőjét. Marquez egyetlen kör után kiszállt a Q1-ből, a futamon sem fog indulni.

részletek
Olvastad már?