Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 25. csütörtök

Marquez

Lerántották a leplet az idei Repsol Hondáról

A MotoGP egyik legsikeresebb csapatán volt a sor a bemutatók terén: Marc Marquez és az újonnan igazolt Pol Espargaro motorjai az évek óta megszokott festésben fognak pompázni 2021-ben.

részletek

Podcast: A legnagyobbak között

Egy hatszoros IndyCar-bajnok, egy-egy hétszeres F1-es és ralivilágbajnok és egy nyolcszoros motoros világbajnok is pályára gördül idén az újabb koronáért – de hol helyezkednek ők a valaha volt legjobbak sorában?

részletek

Marquez le akart mondani tavalyi fizetéséről

Mivel már az első versenyen megsérült, gyakorlatilag a teljes szezont kihagyta a repsolos, ezért vissza akarta adni a Hondának a 15 millió euró körüli keresetét – a HRC azonban ezt visszautasította.

részletek

Rossi: Sajnálom Marquezt, de nem bocsátok meg

Együttérez riválisával az olasz versenyző, aki nem érti, hogyan engedhették, hogy néhány nappal a műtétje után motorra üljön a spanyol, akinek ugyanakkor nem tud megbocsátani a 2015-ös eseményekért.

részletek

Mir: Engem kell legyőzni, de Marc a favorit

Ha százszázalékos állapotban tud visszatérni, akkor Marc Marquezt tartja a fő esélyesnek idén, nem pedig saját magát a címvédő suzukis, aki szerint tavaly sem tempóból nyerte meg a vb-t.

részletek

Rins: Senki sem tudja, mi a helyzet Marquezzel

Többek között a karcsonttöréséből gyógyulgató nyolcszoros világbajnokról is beszélt a Suzuki spanyolja, akinek idén fő célja a vb-cím, ebben pedig saját címvédő csapattársára tekint fő ellenfélként.

részletek

Dovizioso csak komoly projekt esetén térne vissza

Nem akar minden áron visszatérni a MotoGP-be az olasz, aki ugyanakkor nyitott a Honda esetleges megkeresésére. Mindeközben Marquez tavalyi helyettese nem számít a sérült spanyol gyors visszatérésére.

részletek

Menedzser: Ha hívja a Honda, Dovi készen áll

A 2021-re ülés nélkül maradó Andrea Dovizioso menedzsere szerint az olasz versenyző készen áll Marc Marquez pótlására, ha a Honda erre kéri – de Simone Battistella szerint nem fog erre sor kerülni.

részletek

Marquez mérnöke: Bradl jobb helyettes, mint Dovizioso

A felkarcsonttöréséből gyógyuló nyolcszoros világbajnok főmérnöke, Santi Hernandez szerint a HRC német tesztversenyzője sokkal jobb választás lenne, ha ismét pótolni kellene a spanyolt.

részletek

Espargaro: Kedvez a stílusomnak a Honda, a cél a vb-cím

Először adott interjút hivatalosan is repsolos színekben a spanyol motoros, aki elmondta: nagyon izgul az első hondás tesztje miatt, és Marc Marquez jelenléte is motiválta a csapatváltásban.

részletek

Espargaro győzni akar a Repsol Hondával

A KTM-től dobogós helyezésekkel búcsúzó spanyol a MotoGP-mezőny egyik legnehezebben kezelhető motorjára ül át, de így is bízik a sikerben. Elmondása szerint jó a kapcsolata Marquezzel.

részletek

A spielbergi horrortól a viagrás sisakig – a 2020-as MotoGP-szezon legjei

Rengeteg emlékezetes pillanatot hozott a motoros királykategória idénye, beleértve a legnagyobb bukásokat, a legjobb csatákat és leghihetetlenebb jeleneteket – ezekből szemezgettünk.

részletek
Olvastad már?