DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 29. csütörtök

Marquez

Bagnaia rekorddal zárt, Ducati vs. Aprilia az élen

A címvédő bizonyult a leggyorsabbnak a katari MotoGP-teszt utolsó napján, Bastianinit és Espargarót felülmúlva. Marquez negyedik, sehol a Yamahák és a Hondák.

részletek

Bagnaia a katari tesztet is az élen kezdte

A tavalyi két világbajnoki rivális zárt az első két helyen hétfőn a MotoGP-teszten, megelőzve az Aprilia és a KTM egy-versenyzőjét. Marquez csak a 16. helyen.

részletek

Itt a Marquez-éra utáni első Repsol Honda

Több Honda, kevesebb Repsol: elvesztette nyolcszoros világbajnokát, így teljesen megújult festéssel rukkolt elő a japánok gyári csapata.

részletek

Retteghetnek a Ducati ellenfelei – mit tudtunk meg a sepangi MotoGP-tesztből?

Brutálisan jó a GP24-es Ducati, Marquez nincs elveszve, a KTM a fő üldöző, Acosta nem viccel, felemás fejlődés a Hondánál és a Yamahánál – tesztelemzés.

részletek

Bagnaia rekordidővel zárt, tarolt a Ducati

Betörtek az 1:56-os tartományba a MotoGP-sek a sepangi teszt utolsó napján! Az élen a három GP24-es Ducati, Marquez javult, Acosta tovább brillírozik.

részletek

Bastianini nem hivatalos csúccsal Martin előtt

A Ducati gyári motorosa a második MotoGP-tesztnap utolsó órájában ugrott pramacos márkatársa elé. Binder még a top 3-ban, Marquez csak a 14. helyen.

részletek

Silly season: Ki hova igazolhat a MotoGP-ben?

Mindössze három motoros rendelkezik szerződéssel 2025-re, így elképesztő felfordulás várható a MotoGP-s pilótapiacon: körüljártuk a lehetséges mozgásokat.

részletek

Verstappen-győzelem virtuálisan – vasárnapi F1-es hírek

A világbajnok kerüli az extrém sportokat és nem érdekli az új F1-es film, Hamiltont Will.i.am dicsérte, Glock felidézte 2008-at. Ez történt január 21-én.

részletek

„Nem gondolhatok rögtön győzelemre” – Marquez

Nem lenne normális, ha egyből Bagnaia és Martin szintjét hozná a Ducatin – hűteni próbálta a kedélyeket a vb-cím helyett top 5-öt megcélzó spanyol.

részletek

Az első: bemutatták Marquezék Gresini Ducatiját

A Gresini Racing nyitotta a MotoGP-s bemutatók sorát, így elsőként a 11 év után csapatot váltó Marc Marquez és öccse, Alex idei gépét csodálhattuk meg.

részletek

Minden, amit a MotoGP 2024-es szezonjáról tudni kell

Heteken belül indul a MotoGP új idénye, amely minden eddiginél kimerítőbbnek ígérkezik – összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat.

részletek

„Gyorsabban alkalmazkodtam, mint vártam” – Marquez

Először beszélt nyilvánosan a Gresini Ducatiról a spanyol MotoGP-s: tudja, hogy az ő kezében van a sorsa, hiszen a bajnok motorra ül fel.

részletek