Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 5. vasárnap

Marquez

Alex Marquez győzelemmel „debütált” a MotoGP-ben

A Repsol Honda újonca győzött a #MaradjOtthon Nagydíj mugellói futamán, ahol több bukás és ütközés is történt, de a tíz sztárversenyző szemlátomást élvezte az online versenyzést.

részletek

Marquez maximális agressziót ígér a virtuális futamra

A MotoGP regnáló világbajnoka már alig várja a vasárnapi virtuális mugellói futamot, amelyen testvéréhez és a többi résztvevőhöz hasonlóan teljes erőbedobással fog részt venni.

részletek

Marquez: Lorenzo a Hondától félt, nem a bukásoktól

Tavalyi csapattársa szerint az ötszörös vb-első nem azért vonult vissza valójában, mint amit a nyilvánosság előtt mond, hiszen akkor nem vállalt volna be máris egy szabadkártyás indulást a Yamahával.

részletek

Marquezék is részt vesznek az első virtuális MotoGP-futamon

Az F1 mintájára a gyorsaságimotoros-vb is bejelentette, hogy az online térben „pótolják” az elmaradó futamokat – ráadásul itt a legnagyobb sztárok is beszállnak a „buliba”!

részletek

Ducati: Marquezéknek kedvez leginkább a csúszás

A bolognai gyártó vezetője, Gigi Dall’Igna szerint a koronavírus-járvány miatti halasztásnak köszönhetően felépülhet a spanyol válla, és a Honda is megoldhatja a teszteken látott problémáit.

részletek

Oddsok: Marquez a favorit, nyomában a Yamahák

A Honda teszteken látott küszködése és a spanyol vállának állapota ellenére is a nyolcszoros világbajnok a fő esélyes idén a MotoGP-ben a fogadóirodák szerint, viszont több komoly kihívója is akadhat.

részletek

MotoGP-teszt: Quartararo az élen, Marquez esett

A Suzuki tegnapi remeklése után ezúttal a yamahás motorosok is felértek a „kékek” mellé, míg Marc Marquez és Cal Crutchlow megszenvedett a versenygépével.

részletek

Marquez 2024-ig hosszabbított a Hondával

A HRC csütörtökön bejelentette, hogy újabb négyéves (!) szerződést kötöttek a MotoGP regnáló világbajnokával, így 2024 végéig az ő színeikben fog versenyezni Marc Marquez.

részletek

Marquez: „Rosszabbul éreztem magam, mint amire számítottam”

Ugyan kisebbek a fájdalmai, mint egy éve ilyenkor, de kevesebb is az erő a karjában, így még nem áll készen arra a címvédő, hogy gyors legyen és egy teljes versenytávot teljesítsen.

részletek

Csalással vádolja a FIM-et az ex-MotoGP-s

Elképesztő kirohanást intézett a Nemzetközi Motoros Szövetség irányába a doppingvétség miatt eltiltott Anthony West: állítása szerint többek között Marquez és Rossi is csalással nyert vb-címeket.

részletek

MotoGP: Ismét műteni kell Marquezt

Nem maradt következmények nélkül a nyolcszoros világbajnok sepangi és jerezi bukása: zsinórban a második holtszezonja fog rámenni egy vállműtétet követő rehabilitációra.

részletek

MotoGP: Testvére lesz Marquez csapattársa

Hétfő este végre megtörtént a bejelentés: a friss Moto2-es világbajnok érkezik Jorge Lorenzo helyére a Honda gyári csapatába, így saját bátyja oldalán mutatkozhat be a MotoGP-ben.

részletek
Olvastad már?