Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. június 25. péntek

Marquez

SachsenKing visszatért: Marquez tizenegyedszer nyert Németországban!

A futam elején az élre állva, néhány esőcsepp révén az üldözőktől elszakadva húzta be visszatérése óta első sikerét a repsolos, aki 2010 óta verhetetlen a Német GP-n! Oliveira és Quartararo a dobogón.

részletek

Zarco 11 ezreddel törte meg Quartararo sorozatát

Francia rajtelsőség született a Sachsenringen, de nem az előző öt helyszínen pole-t szerző yamahás, hanem a Pramac Ducati hajrában bukó versenyzője révén. Aprilia az első sorban, Marquez az ötödik helyen.

részletek

Quartararo tört az élre az időmérő előtt

A Yamaha vb-éllovas franciája volt a leggyorsabb a Német GP harmadik edzésén, megelőzve két ducatist, Jack Millert és Johann Zarcót. Marquez épp csak tízben, Vinales és a Suzukik viszont Q1-esek.

részletek

Oliveira a Yamahák előtt, Marquez 12.

A portugál KTM-es érte el a legjobb időt a Német GP második edzésén, megelőzve Quartararót és Vinalest. Marquez és Mir is tízen kívül, a visszavonulás felé tendáló Rossi a mezőny végén.

részletek

Marquez nyitott az élen a Sachsenringen

A német pálya koronázott királya volt a leggyorsabb a MotoGP első edzésén, sőt a Honda három versenyzővel képviseltette magát az első négyben – csak a vb-éllovas Quartararo ékelődött be közéjük.

részletek

Kettős Yamaha-vezetés a barcelonai teszten

Ahogy azt a teszteken megszokhattuk, Maverick Vinales volt a leggyorsabb: mögötte vb-éllovas csapattársa, Fabio Quartararo, valamint az LCR Hondát erősítő Takaaki Nakagami végzett.

részletek

Marquez elnézést kért Vinalestől a „nem fair” időmérős taktikáért

A repsolos ugyanakkor hozzátette, hogy kénytelen volt másnak a szélárnyékát használni a fizikai állapota miatt. Yamahás honfitársa nem kommentálta az olasz GP kvalifikációján történteket.

részletek

Quartararo pályacsúccsal negyedszer a pole-ban

Portimao, Jerez és Le Mans után Mugellóban sem tudták legyőzni az időmérőn a Yamaha vb-éllovas franciáját, aki Bagnaiát és Zarcót megelőzve húzta be a rajtelsőséget a MotoGP Olasz Nagydíjára.

részletek

Bagnaia pályacsúccsal hangolt az időmérőre

Szombat délelőtt is a ducatis olasz volt a leggyorsabb a MotoGP Olasz Nagydíján, de erősen szerepelt a Yamaha, a KTM és a Suzuki is: az első tizenkilenc egy másodpercen belül zárt!

részletek

Bagnaia vezetésével zárult a péntek Mugellóban

A ducatis olasz bizonyult a leggyorsabbnak az Olasz GP második edzésén, de mögötte egy-egy Suzuki és Yamaha következett Rins és Morbidelli révén. Zarco, Mir és Marquez is tízen kívül egyelőre.

részletek

Marquez Rossiról: Ha nem tudnék nyerni, befejezném

A repsolos csodálatra méltónak nevezte a „Doktor” hozzáállását, ugyanakkor azt is hozzátette, hogy más a mentalitásuk. A nyolcszoros világbajnok az idei szezon két fő esélyesét is megnevezte.

részletek

Miller nem hitte el, Marquez mérges magára

Dupla hosszúkörös büntetés ellenére győzött Le Mans-ban a ducatis ausztrál, Zarco készen áll a vb-harcra, Marquez nagy lehetőséget dobott el, Mir ostoba hibát követett el – így értékeltek a főszereplők.

részletek
Olvastad már?