DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

Marquez

Marquezt megműtötték, kihagyja Argentínát

Eltörte a kézközépcsontját az általa okozott balesetben, ezért nem tud rajthoz állni a termasi MotoGP-futamon – így vele együtt hárman sérültek le az évadnyitón.

részletek

Bagnaia duplázott, Marquez tarolt Portimaóban

A sprint után vasárnap is győzött a MotoGP szezonnyitóján a címvédő, megelőzve Vinalest és Bezzecchit. Marquez a verseny elején balesetet okozott.

részletek

„Mint a dzsungelben, nagy baleset fog történni” – kiakadtak a MotoGP-sek a sprint után

Fabio Quartararóék szerint túlságosan is őrült volt az első sprintverseny: a yamahás világbajnok szerint csak idő kérdése, hogy történjen egy nagy baleset.

részletek

Bagnaia-győzelem és ütközések a legelső sprinten

Az utolsó körben állt az élre és nyerte meg a MotoGP első sprintjét Portimaóban a címvédő, megelőzve Martint és Marquezt. Quartararo pont nélkül zárt.

részletek

Marquez elhappolta a pole-t a Ducati elől

Bastianini szélárnyékát is kihasználva, körrekordot futva húzta be a rajtelsőséget Portimaóban a Honda nyolcszoros világbajnoka. Bagnaia és Martin az első sorban.

részletek

Van-e esélye bárkinek a Ducati-armada ellen? – tesztelemzés

Letarolta az utolsó szezon előtti MotoGP-tesztet a bolognai gyártó, de az utolsó napon Quartararo megvillantotta a reményt a Yamaha számára.

részletek

Ducati-henger a teszt végén, reménysugár és új szárny a Yamahánál

Francesco Bagnaia vezetésével az első nyolcból hét helyet elhoztak a Ducatik, de egy aprót villant Fabio Quartararo is. Aleix Espargaróra műtét várhat.

részletek

Marquez irányt vesztett, Quartararo nem áll készen

A portimaói MotoGP-teszt első napja sem kínált megoldást a Honda és a Yamaha problémáira, miközben Espargaro váratlan kellemetlenséggel szembesült.

részletek

Távozással fenyegeti a Hondát Marquez – de hova mehet?

Már a dokumentumfilm-sorozatában is kvázi ultimátumot adott a nyolcszoros világbajnok a HRC-nek, de vajon hol köthet ki, ha tényleg szakít a Repsollal?

részletek

Ferrari-gyanú, McLaren–Red Bull, tesztbeosztás – szerdai F1-es hírek

A Ferrari és a McLaren kapcsán is érdekes híresztelések kaptak szárnyra az F1-es előszezoni teszt előtti napon: egy helyen az összes fontos szerdai hír.

részletek

„Segítettem volna megnyerni neki a címet?” – Marquez a Rossi-afférról

Néhány napja jelent meg a Marquezről szóló dokumentumfilm-sorozat, amelyben a spanyol először beszélt igazán nyíltan a 2015-ös sepangi incidensről.

részletek

Bemutatták Marquez és Mir Repsol Hondáját

Narancs, piros és fehér: a tradicionális Repsol-színekben pompázik a két világbajnok, Marc Marquez és Joan Mir 2023-as versenygépe.

részletek