Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 24. csütörtök

Marquez

Marquez idei tizedik pole-ját szerezte

A nyolcszoros világbajnok bizonyult a leggyorsabbnak a MotoGP Japán Nagydíjának időmérőjén, így a Repsol Honda spanyolja immár a jelenlegi versenynaptár összes helyszínén indulhatott az első rajtkockából.

részletek

Hamilton és Marquez, a két domináló bajnok összehasonlítása

Több tekintetben is azonos utat jár be a Formula-1 és a MotoGP jelenlegi két kiemelkedő bajnoka. Az évtized derekától szinte verhetetlen a két ász, de hogyan állnak egymáshoz képest?

részletek

Marquez utolsó kanyaros győzelemmel szerezte meg nyolcadik vb-címét

Hiába vezetett szinte végig Fabio Quartararo, a Repsol Honda spanyolja a hajrában megint megfosztotta őt első MotoGP-s sikerétől, így első hellyel zsebelte be újabb összetett elsőségét.

részletek

Quartararo egy kicsúszással együtt is a pole-ban

Valentino Rossi, Marc Marquez és Fabio Quartararo is ugyanabban a kanyarban hibázott a burirami időmérőn, a francia újonc azonban ennek ellenére megszerezte negyedik rajtelsőségét. Marquez elé még Maverick Vinales is befért, de így is négy hellyel előrébbről indulhat, mint a fő üldöző, Andrea Dovizioso.

részletek

Kettős Yamaha-vezetés, Marquez hatalmasat bukott

Sokáig a nyolcadik vb-címére hajtó repsolos vezette a Thaiföldi Nagydíj első edzését, a hajrában azonban csúnyán összetörte a Hondát, őt pedig az orvosi központba szállították. Vinales és Quartararo így megelőzte őt, a fő kihívó Dovizioso viszont mögötte végzett.

részletek

Hogyan lehet már Buriramban világbajnok Marc Marquez?

98 pontos összetettbeli előnyének köszönhetően a hétvégi Thaiföldi Nagydíjon lesz az első „meccslabdája” a spanyolnak: mutatjuk, mi kell ahhoz, hogy minden eddiginél korábban ünnepelhessen a repsolos.

részletek

Marquez fölényes rajt-cél győzelmet aratott a hazai versenyén

Egy pillanatig sem forgott veszélyben a Repsol Honda spanyoljának idei nyolcadik sikere az Aragóniai Nagydíjon, így akár már a következő futamon megvédheti a címét. A dobogóra két ducatis állhatott még fel.

részletek

Marquez idei kilencedik pole-ját szerezte

Nem igazán forgott veszélyben a Repsol Honda spanyoljának rajtelsősége hazai hétvégéjén, az Aragóniai Nagydíjon, ahol két yamahás, Fabio Quartararo és Maverick Vinales indulhat mellőle az első sorból.

részletek

Marquez bukása után hármas Yamaha-vezetés

Egy kicsúszás miatt nem teljesíthetett teljes értékű edzést péntek délután a vb-éllovas, aki eleve nem is koncentrált a gyorskörökre, hiszen a lágy hátsó abroncsot fel sem tette. Ezt a Vinales, Rossi, Quartararo trió tudta leginkább kihasználni – igaz, a repsolos délelőtti eredményét megközelíteni sem tudták.

részletek

Marquez a legvégén énekelte ki a sajtot Quartararo szájából

Hiába vezetett szinte a teljes futamon a Petronas Yamaha újonca, a Repsol Honda vb-éllovas spanyolja az utolsó körben megelőzte őt, idei hetedik sikerét aratva. A dobogót Vinales tette teljessé.

részletek

Vinales a pole-ban Espargaro előtt, Rossi és Marquez majdnem ütközött

Nem sokon múlt, hogy óriási meglepetésre KTM-es rajtelsőséget lássunk Misanóban, végül azonban a Yamaha spanyolja örülhetett. Quartararo még az első sorban, Rossi és Marquez egymással szúrt ki az utolsó gyorskörben.

részletek

Hamilton is megmérkőzne Marquezzel

A napokban az ötszörös világbajnok MotoGP sztár, Marc Marquez kihívta egy párbajra ötszörös F1-es világbajnok barátját, Lewis Hamiltont. A brit ász szívesen benne lenne a dologban, lássuk!

részletek
Olvastad már?