DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat

Iannone

WSBK: Bekezdett az újonc, vezet a Kawasaki

Győzelemmel debütáló ducatis, vasárnap duplázó Lowes, szenvedő világbajnokok, szenzációs visszatérés négy év eltiltás után: így indult a Superbike-vb idénye.

részletek

Formula Motocast: A MotoGP legnagyobb botrányai

Doppingvétség, saját csapatát szabotáló versenyző, dobogó előtt összeverekedő motorosok és persze AZ a bizonyos sepangi futam is szerepelt az évezred legnagyobb botrányait összegyűjtő adásunkban.

részletek

Táncos műsorban szerepel a doppingeltiltott MotoGP-s

Ha már a motorversenyzői karrierjének alighanem lőttek az eltiltása miatt, egy tv-műsorban tűnik fel az egyszeres nagydíjgyőztes Andrea Iannone – méghozzá az előző győztes oldalán.

részletek

Nem vár tovább az Aprilia: megvan Iannone helyettese

Bár továbbra is látványosan kiáll doppingeltiltott motorosa mellett a noale-i gyártó, a szezonnyitó közeledtével kénytelenek voltak úgy határozni, hogy az első hétvégéken Bradley Smith indul a helyén.

részletek

Maximális eltiltásért fellebbez a WADA Iannone ügyében

Váratlan fordulat a doppingvétséget ért olasz motoros ügyében: a Sportdöntőbírósághoz nemcsak a motoros, hanem a doppingszövetség fellebbezése is befutott – csak épp ellenkező előjellel!

részletek

Visszafogadhatja Iannonét a Ducati?

Bár hivatalosan 18 hónapra eltiltották a versenyzéstől, úgy tűnik, mégsem zárulnak be az olasz előtt a MotoGP ajtói, sőt több gyártó is nyitott lenne arra, hogy náluk versenyezzen – újra.

részletek

Aprilia: Semmi értelme Andrea eltiltásának

Hiába a 18 hónapos felfüggesztés, továbbra is teljes mellszélességgel kiáll motorosa mellett a noale-i gyártó, amely bízik benne, hogy az ételmérgezés elismerése révén még felmenthetik az olaszt.

részletek

Dopping: 18 hónapos eltiltást kapott Iannone

Csak félig bizonyult sikeresnek az olasz motoros fellebbezése, hiszen a korábban kilátásba helyezettnél jóval rövidebb időre függesztették fel – már csak a Sportdöntőbírósághoz fordulhat.

részletek

Iannone: Nem kellett volna elhagynom a Ducatit

Az azóta doppingbotrányba is keveredett olasz versenyző úgy érzi, akkor csúszott félre a karrierje a MotoGP-ben, amikor 2016 végén a bolognai gyártótól a Suzukihoz igazolt.

részletek

Megvan, mikor tartják Iannone meghallgatását

Február elején kerül sor a doppingvétségen ért olasz motoros, Andrea Iannone fellebbviteli tárgyalására – ha fel is mentik, az első tesztnapokról így már biztosan lemarad.

részletek

Pozitív B próba: Mi várhat Iannonére?

Olasz lapok szerint a B próba is pozitívnak bizonyult az Aprilia olasz motorosa esetén – ha a fellebbezéssel sem jár sikerrel, akkor ez a karrierje végét is jelentheti.

részletek

Január elején dőlhet el Iannone sorsa

Olasz lapok tudni vélik, milyen szert találtak az Aprilia versenyzőjének mintájában, s azt is, mikor ismerhetjük meg a motoros által kért B próba eredményét.

részletek