Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 23. csütörtök

Iannone

Iannone elképesztő tűzijáték után az élen, Dovizioso Q1-es

A suzukis a pénteki első edzés után újabb elsőséget szerzett a Sachsenringen, megelőzve Petruccit és Crutchlow-t. Rossi a negyedik, Marquez a hatodik, Dovizioso viszont nem fért be az első tízbe.

részletek

MotoGP: Iannone kezdett a legjobban Marquez előtt

Bár sokáig a német pálya koronázott királya állt a tabella élén, a fináléban az olasz suzukis megelőzte őt. Kettejüket a két gyári Yamaha és négy ducatis követte a sorban, de egy Aprilia is befért az első tízbe.

részletek

Két piros zászló, sebességrekord és újabb Iannone-elsőség

Eseménydúsan alakult a MotoGP második mugellói edzése: előbb Michele Pirro ijesztő bukása, majd a korábban új sebességcsúcsot felállító Andrea Dovizioso kigyulladó motorja miatt kellett félbeszakítani a körözést. Mindeközben ismét a Suzukitól év végén távozó olasz volt a leggyorsabb egy Yamahát és egy Hondát megelőzve.

részletek

Hármas sikerrel indítottak az olaszok Mugellóban

Sokáig a szabadkártyás Michele Pirro vezetett ducatis társa, Andrea Dovizioso előtt az első mugellói edzésen, amelynek végén azonban az év végén a Suzukival szakító Andrea Iannone mindkettőjüknél gyorsabbnak bizonyult.

részletek

Marquez volt a leggyorsabb az eső előtt, de Iannone maradt az élen

Száraz pályán kezdődött, szemerkélő esőben végződött a MotoGP harmadik edzése Texasban, ahol ugyan a Repsol címvédője érte el a legjobb eredményt, kilenc ezreddel így is lassabb volt suzukis ellenfele pénteki idejénél.

részletek

Pedrosa vezetésével két Honda nyitott az élen

Már az első edzés vége is komoly tűzijátékot hozott a MotoGP Argentin Nagydíján, amelynek végén a Repsol Honda spanyolja örülhetett az elsőségnek. Cal Crutchlow lett a második, Andrea Iannone a harmadik, a Yamahák és a Ducatik közül is egy szatellit versenyző volt a legjobb.

részletek

Katar: Iannone az élre repítette a Suzukit

Az olasz versenyző az utolsó fél órában futott körével bizonyult a leggyorsabbnak a katari teszt második napján, megelőzve ducatis honfitársát, valamint a címvédő Marc Marquezt.

részletek

Meglepő trió az élen, Dovizioso Marquez előtt

Váratlan nevek tűntek fel az első helyeken a valenciai idényzáró nyitó edzésén: a leggyorsabbnak a suzukis Andrea Iannone bizonyult a fináléban bukó Jack Miller és a KTM-es Pol Espargaro előtt, miközben a vb-aspiránsok a negyedik-ötödik helyeken zártak.

részletek

„Lorenzo ne gondolkodjon sokat a Ducatin”

Iannone szerint a spanyolnak nem kellene túl sokat gondolkoznia azon, hogyan tudná kihozni a maximumot a Ducatiból. Az olasz úgy véli, minél előbb rá kell érezni a motor által igényelt stílusra.

részletek

Phillip Island: Marquez az élen Rossi előtt

Két héttel a sepangi kollektív gyakorlás után Ausztráliában állomásozik a MotoGP mezőnye. A háromnapos teszt első napján a címvédő bizonyult a leggyorsabbnak, megelőzve Rossit és Iannonét.

részletek

Iannone a leggyorsabb a csonka tesztnapon

Kedden folytatódott a felkészülés a MotoGP malajziai tesztjén, ám a sokáig nedves pálya miatt csak délután tudtak érdemi munkát végezni a csapatok. A legjobb időt a suzukis Andrea Iannone érte el, a fő beszédtémát azonban a Yamaha szolgáltatta.

részletek

Lehullt a lepel a Suzuki 2017-es motorjáról

Egy nappal a holtszezon első hivatalos tesztje előtt megtartotta csapatbemutatóját a Team Suzuki Ecstar alakulata, amelynek két új pilótája, Andrea Iannone és Alex Rins leleplezte az idei versenygép festését.

részletek
Olvastad már?