DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 30. csütörtök
Podcast

Podcast: A Birodalom visszavág

Visszavágott a Birodalom: Max Verstappen az ausztráliai betli után Suzukában újra fényes diadalt szállított a Red Bull-lal. Az F1-es Japán Nagydíj értékelője.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Újra golyóbiztos volt a Red Bull, Verstappen és Sergio Perez könnyed kettős győzelmet arattak a Japán Nagydíjon, ahol a csapat technológiai partnere, a Honda F1-es debütálásának 60. évfordulóját ünnepelte. A suzukai viadalon újra megmutatkozott, hogy a Ferrari lefelezte tavalyi hátrányát, a Mercedes pedig az idei évre választott új koncepcióval is szenved és csak hajkurásszák a McLarent. Gergő és Sanyi kiértékelik a hétvégét, továbbá átbeszélnek egy adag friss pusmorgást is!

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, X-en pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

cover_1

 


A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Márciusi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: