Steward
Admin
2020. február 20. csütörtök

Bár már eddig is sejteni lehetett, Valentin-napi posztjából teljesen egyértelművé vált, hogy a Mercedes finn F1-es pilótája az ausztrál kerékpárossal, Tiffany Cromwell-lel alkot egy párt.

Nagy megtiszteltetésben volt része az Alfa Romeo versenyzőjének, Antonio Giovinazzinak, aki csapatának autóbemutatója előtt egy másik nagy eseménnyel, a pápával való találkozással kezdte a szezont.

16 év után először teszi tiszteletét az Egyesült Államok mindenkori elnöke, esetünkben Donald Trump, a NASCAR daytonai szezonnyitóján. Ezzel komoly óvintézkedések is járnak a versenyen.

A Mercedes F1-es pilótája szerint a siker hajszolása közben szem elől tévesztették azt, ami a legfontosabb: a családot és az ő kapcsolatukat. Most viszont szerencsére már más a helyzet.

Négy jelöléséből kettőt díjra is váltott a Ford és a Ferrari 1966-os Le Mans-i összecsapását feldolgozó film: a legjobb hangvágás és a legjobb vágás kategóriában díjazták James Mangold alkotását.

Árverésre bocsátják azt a tizenkét hengeres motorral szerelt Ferrarit, amit Michael Schumacher első ízben vezethetett tesztelésen. Ez az utolsó olyan F1-es autó, amely V12-es motorral szerepelt.

Mathias Lauda számára még mindig hihetetlen, hogy édesapja a sport egyik hőse lett. A háromszoros világbajnok nyolc hónapja elhunyt, fia ekkor kezdett új fejezetet az életében.

Maldonado tesztnapot nyert, Hamilton túllendült a rasszizmuson, Dennis arról beszélt, szerződtethette volna Schumachert: ezek voltak az F1 hírei az elmúlt húsz évben február 19-én.

Bár eredményei nem emelkedtek ki, nevét megőrizte az emlékezet: azok listáján szerepel a neve, akik F1-es autóban veszítették életüket. A bizarr tesztbaleset több civil halálát is okozta.

Ezzel a céllal vágott neki a 2007-es szezonnak a McLarennél – mindennek idestova tíz éve, ám a spanyol még mindig „csak” kétszeres vb-győztesnek mondhatja magát…

Az F1-es tesztek forgatagában egy könnyedebb témával foglalkozik múltidéző rovatunk: ma tizenkét éve adta ki Private Paradise című, hatalmas bukásnak bizonyuló lemezét az 1997-es világbajnok

Nem emlékszünk sok nagy hibára a világbajnoktól az előző szezont illetően, de azért az F1 2019-ben csak sikerült újraalkotni azokat, amiket mégis elkövetett.

Az SAP szakértői a vállalati, üzleti, társadalmi működés modelljeinek szintjén mutatkozó láthatatlan, de annál nagyobb horderejű változásokra fókuszáltak, amelyeket a technológia inspirál.

Általános megdöbbenésre Juan Pablo Montoya, korábbi Formula-1-es pilóta elindult egy szimulátoros versenyen, ami pedig még meghökkentőbb, hogy meg is nyerte azt a kolumbiai.

A tavalyi Német Nagydíj az év versenye volt, melyet virtuálisan és kissé humorosan újraalkotott az egyik legnépszerűbb F1-es youtuber, Untasfasfled.


Olvastad már?