Steward
Vaszilykó Péter

Valtteri Bottas egy szomorkás hangvételű közleményben tudatta közösségi oldalain, hogy ő és felesége, Emilia Pikkarainen külön utakon folytatják tovább. 2010 óta alkottak egy párt.

Lewis Hamilton elmondta, megérti Valtteri Bottas és felesége azon döntését, hogy elválnak, miközben gratulált Sebastian Vettelnek is első kisfiához. Ő jelenleg a kutyáit is alig tudja életben tartani.

Egy gyönyörűen felújított 911 Turbo került eladósorba, amit nyár végéig Kevin Magnussen napi szinten használt. Az ára meg a felfogható kategórián belül helyezkedik el.

Hosszantartó súlyos betegség után 72 esztendős korában elhunyt Max Verstappen nagyapja, Frans. Jos édesapja sokszor rendezett összejöveteleket, bulikat, ahol unokája versenyei mentek a kivetítőn.

Abu Dhabiban, az F1-es szezonzárón kalapács alá kerül a hétszeres világbajnok egyik meghatározó autója, a Ferrari F2002. Az aukciós ház egy különlegességgel is készül az eseményre.

Rigó István üzletember, egy kisfiú édesapja, autósportrajongó, aki gyűjti a relikviákat. Most egy olyan különleges sisak került a birtokába, aminek értéke nem feltétlenül pénzben mérhető.

Az utóbbi időszakban Nagy-Britannia rendkívül sikeres volt a motorsportokban, ennek ellenére más sportokhoz viszonyítva keveseket ért az a megtiszteltetés az F1-ben, hogy lovaggá ütötték volna őket.

A Mercedes bánja a Hamiltonnak kiadott csapatutasítást, jön a duplapontos futam, Grosjean lesz Raikkönen csapattársa, Villeneuve-nek kellemes csalódás a V8: ezek voltak december 9. F1-es hírei.

91 éves korában hunyt el Bette Hill, az egyetlen nő, aki férje – Graham Hill – és fia – Damon Hill – Formula-1-es világbajnokká válását is átélte.

Kevés jobban utált szabálya volt a Formula-1-nek, mint a kétszeres pontokat érő szezonzáró, amire csak egyszer került sor a sportág történetében – ezen a napon tartotta jó ötletnek az FIA.

Hogy kicsoda az a Bernardus Marinus Pon? Sok mindenki: világhírű bortermelő, olimpiai résztvevő és Volkswagen-családtag. Ja, és még egy F1-es futamon is elindult, ami finoman szólva sem végződött jól számára.

Bár az utolsó futam előtt visszacsúszott a második helyre, David Tonizza végül bebiztosította az F1 Esports 2019-es bajnoki címét: az olasz és a Ferrari első évében bajnok lett.

A komoly eső és a fokozatosan felszáradó pálya is feladta a leckét a versenyzőknek, de Daniel_Hun bajnoki címét még Előd győzelme sem tudta megakadályozni Austinban.

Ahogy nem hagyhatjátok ki Budapest gyönyörű Duna-hídjait, vagy a budai vár megtekintését, és a híresen kitűnő magyar konyha remekeit is ki kell próbálni, úgy nem mulaszthatjátok el a RaceCenter Autószimulátor központ meglátogatását sem a belvárosban.

A valóságban ilyenre aligha kerülhetne sor, de egy videós kipróbálta a legfrissebb F1-es játékban, milyen lenne ellentétes irányban megtenni egy kört a szezonzárónak otthont adó pályán.


Olvastad már?