Steward
Admin

Sajtóértesülések szerint az F1 korábbi első embere a 90-hez közeledve is újfent apai örömök elé néz, ráadásul három lánya után ezúttal fiúgyermeket várnak feleségével.

A korábbi világbajnok és Brittny Ward első gyermekének csípőízületét kellett korrigálni. A szülőkre nehéz következő hónapok várnak, de a lényeg, hogy a kis Hendrix jól érzi magát.

Nem szeretett iskolába járni a holland F1-es, ráadásul annak érdekében, hogy időben megérkezzen egy-egy versenyhétvégére, nem egyszer el is kellett lógnia a pénteki napról.

A hatszoros világbajnok meggyőződése, hogy emberi fajként elszabadultunk, és a túlélésünk érdekében komoly változásokra van szükség. Ebben segíthet minket a világjárvány.

A Mercedes hatszoros világbajnoka 14 év ismertség után tragikus körülmények között elveszítette egy jó barátját, aki 2007 óta minden Brazil Nagydíjon a pilóta testi épségére vigyázott.

Napokon belül megindulhat napi ezer olyan eszköz gyártása Brixworth-ben, amelyek jelentősen segíthetnek a betegek ellátásban és sokat könnyíthetnek az egészségügy dolgán.

A brit világbajnok párhuzamot vont a világ számos országban életbe léptetett kijárási tilalom és a fogságban tartott állatok helyzete között. Arra kér minket, ne járjunk állatkertbe és cirkuszba.

Ayrton Senna három világbajnoki címet szerzett a McLaren csapattal, közülük az elsőt, az 1988-ast a legtöbb futamgyőzelemmel. Az év nyitóversenye azonban nem úgy alakult, mint a későbbiek…

Nigel Mansell 1992-ben több sikertelen próbálkozás után végre megnyerte az F1-es bajnoki címet, ráadásul nagy fölénnyel. Következő évre az IndyCarba szerződött, ahol rögtön győzni tudott, a kezdet azonban nehéz volt...

A háromszoros világbajnokok szűk körének tagja, aki saját csapatával is felért az F1 csúcsára – ez az, amit mindenki tud az ausztrál Brabhamről, aki ma ünnepelné születésnapját.

Alonso hazugnak bélyegezte a McLarent, az ellenfelek kizárták volna a Toro Rossót, Heidfeld úgy gondolta, neki kellene Raikkönen helyén ülnie, zajlottak a Bahreini Nagydíjak: ezek voltak április 3-án az F1 hírei.

E-sport bajnokság indul Michelisz Norbert szakmai vezetésével és a Hungaroring szerepvállalásával. A Hungaroring E-sport Bajnokság névre keresztelt online szezon kivételes lehetőséget kínál.

Janecskó Adrián az rFactor 2-ben mutatja be, hogyan kell venni a doningtoni versenypálya kanyarjait egy 1993-as Mclaren MP4/8-cal. Hangolódjunk így az azévi F1-es futam hétvégi tévés ismétlésére!

Az amerikai formulaautós széria sem marad ki az online buliból: a pole-ból induló Sage Karam nyerte a Watkins Glen-i virtuális versenyt, megelőzve Felix Rosenqvistet és Will Powert.

Jó esélye volt az újabb szimulátoros győzelemre Max Verstappennek, de a számítógépe a legrosszabb pillanatban mondott csütörtököt - a holland nem bírja az ilyet, azonnal kidobja.


Olvastad már?