Steward
Admin
2019. augusztus 22. csütörtök

Online zaklatást kénytelen elviselni George Russell, az elkövetők minden esetben lengyelek, akik vélhetően Robert Kubica túlfűtött rajongói. Az ügyben érdekesség, hogy a két pilóta jó viszonyban van.

Szerencsés kimenetelű ütközésen van túl a népszerű volt NASCAR-pilóta. A Cessna túlfutott a leszállópályán és kigyulladt, de a fedélzeten mindenki megúszta sérülés nélkül.

Flavio Briatore számtalan megbotránkoztató dolgot tett már életében, és most is tett érte, hogy róla írjon a világsajtó. Az olasz üzletember ezúttal ugyanis politikusnak állt.

Kilenc ország tizenhét egyetemi hallgatója vett részt a győri Széchenyi István Egyetem és az Audi Hungaria Zrt. első alkalommal megrendezett négyhetes, innovatív oktatási programjában.

Sokan nem tudják, de az ikonikus olasz márka egy alkalommal vízi versenyzésre adta fejét, és beszállt egy speedboat megépítésébe. Ezt a 65 éves legendát bocsátják árverésre.

Sebastian Vettel nemrég kritizálta az F1-es trófeákat, azonban nem a furcsa, vagy a csúnya darabokat, hanem az unalmas, sablonos díjakat. Íme, az elmúlt évek legelfuseráltabb trófeái!

2013-ban, egy magánéleti mélypont során csúcsra járatta magát Kimi Raikkönen, ami a bulizást illeti. Az alkohol és a cigaretta is mindennapjai részévé vált, egészen furcsa tizenhat napon volt túl.

Silverstone-i balesetét követően a kétszeres világbajnok ismét autóba ült - a terve az volt, hogy Spában már visszatérjen, de a gyakorlás nem egészen úgy sikerült, ahogyan azt a Ferrari várta.

A címben említett vezetéknévről az autósportok kedvelőinek elsőként az 1979-es világbajnok, Jody Scheckter jut eszébe, ám ezen a napon született bátyja, Ian is megpróbálkozott az F1-gyel, még ha pályafutása jóval mostohábban alakult is.

Kimi Raikkönennel hosszabbít a Ferrari, Jenson Button nagyobb autókért kiált, a 16 éves Max Verstappent túl fiatalnak tartják az F1-hez - ezek történtek az elmúlt húsz évben a száguldó cirkuszban.

Az F1 történetének ötödik évében sem maradhatott ki a naptárból a népszerű svájci Bremgarten, ám a fordulatos versenyt teljesítő mezőny még nem gondolhatta, hogy utoljára vendégeskedik itt.

Félig-meddig meglepetéssel végződött az F1 Hungary Liga idei ötödik futama, a Spanyol Nagydíj. Robeettól ugyan várható volt egy sikeres szereplés, de azért győzelemre ő sem mert még gondolni.

Érkezik a következő Grid, központi szerepben Fernando Alonsóval. A spanyol konzultánsként fontos visszajelzéseket ad a játékról, de természetesen nem ő teszteli nap mint nap.

Próbáltátok már a Hungaroringet menetiránnyal szemben? Az F1 2019-ben nincs lehetetlen, így a játékban akár ezt is kipróbálhatjátok. De vajon hogy élvezetesebb a magyar F1-es pálya?

Az Alfa Romeo e-sport-csapatának élére is kinevezett Aarav Amin megkísérelte egy teljesen felcsavart autóval az F1 2019-es játékban – hogy sikerült-e neki, az a videóból kiderül.


Olvastad már?