Steward
Bognár Viktor
2019. szeptember 22. vasárnap

Az Olasz és a Szingapúri Nagydíj között bővült Sergio Perez családja, hiszen fia, a kis Sergio után most megszületett kislánya, Carlota is. A mexikói életkorához képest kifejezetten jól áll gyerekek terén az F1-es mezőnyben.

A hivatalos csatornák továbbra is hallgatnak Michael Schumacher párizsi kezeléséről, a francia sajtónak azonban sikerült megszólaltatnia egy ápolónőt, aki látta a németet.

Bár a hétvégét megelőzően még azt emlegette, Ferrari-drukkerek hívják csapatukhoz, Monzában negatív fogadtatást kapott Hamilton. Ennek ellenére felnéz az olasz közönség szenvedélyére.

Az F1 új Jacques Villeneuve-ének nevezett Nico Rosberg úgy tűnik, hallgat a kritikákra, és kissé szolidabb hangvételben folytatja a videózást, miután Hamilton és Verstappen is beszólt neki.

Hétpecsétes titokként őrzik Michael Schumacher pontos állapotát 2013-as, súlyos síbalesete óta. Franciaországi őssejtkezelése hallatán felcsillanhat a remény, de sajnos a lehetőségek korlátozottak.

Amellett, hogy a WTCR bajnoki címéért küzd, Michelisz Norbert egy új szerepet is elvállalt idén: ő lett Wéber Gábor egyik társa F1-es kommentátorként a magyar közvetítésben.

A fiatal holland szerint a 2016-os világbajnok vált az F1 új megmondóemberévé, aki pénzt akar keresni YouTube-csatornájával. Versenyezhetett volna tovább, akkor most nem szorulna erre…

1986-ban épp ezen a napon egy futam erejéig erre a színre váltott a wokingiak autója. Az a Portugál Nagydíj fontos bejelentésekről és egy domináns győzelemről maradt még emlékezetes.

2006-ban ezen a napon egy 21 éves, szűk körben ismert pilóta első hivatalos F1-es tesztjét teljesítette a McLaren csapattal. Lewis Hamilton rövidesen megkapta az ülést.

Lewis Hamilton nyári balszerencse-sorozata nyerő helyzetbe hozta Nico Rosberget, ám egy alattomos technikai hiba elég volt ahhoz, hogy a brit átvegye a pontverseny vezetését csapattársától.

1997-ben épp ezen a napon, szeptember 21-én rendezték a 21. F1-es Osztrák Nagydíjat, mely a Prost istálló legemlékezetesebb versenye lehetett volna, de végül keserű csalódással végződött.

Egy extrém kísérlettel állt elő a Youtube népszerű szimulátorosa, Jimmy Broadbent, aki arra volt kíváncsi, mire képes a 2019-es F1-es McLaren egy raliszakaszon. Íme a végeredmény.

A virtuális bajnoksághoz csatlakozó olasz csapat két győzelemmel kezdett a szezonnyitón. Bereznay Dániel az élen harcolt, de duplán balszerencsés volt, a címvédő váratlanul gyengélkedett.

Az F1 2019-cel mutatja be a videó készítője, hogy hogyan is néz ki a hétvégi F1-es helyszínen egy kör visszafelé - így sem tűnik rossznak a pálya...

Az Osztrák Nagydíjjal folytatódott az F1 Hungary Liga, ahol a szezon eleje óta levegőbe lógó győzelmet aratott KaszaKristof.


Olvastad már?