Steward
Strommer Benjamin
2019. október 14. hétfő

Peren kívül dűlőre jutott az ausztrál korábbi menedzserével, aki óriási jutalékot követelt a Renault-szerződés után. A versenyző állítja, egyelőre nem volt rajta teher, de más lett volna a helyzet, ha még évekig húzódik az eljárás.

Verstappen tényleg nem viccelt, amikor pénteken azt mondta, hogy Playstationözni hívja versenyzőtársait. De mások is jól elvannak a szabadnapon: Grosjean Tyrrellt épít, Ricciardo pedig énekel az esőben.

Beindította csatornáját a McLaren pilótája: az első epizódja egy versenynapját követi a reggeli ébredéstől fogva. Sainz nagyot ígér: teljes életét be akarja mutatni a követőknek.

Határozottan cáfolt egy korábbi híresztelést - egy olasz lapnak nyilatkozott arról, hogy mit csinál, illetve nem csinál az orvosi csapata, amely Michael Schumachert kezeli.

2009 világbajnoka szívesen kipróbálna egy mai F1-es autót, viszont úgy érzi, versenyzőként hamar elfelejtették őt az emberek. A visszatérés ötletét hezitálva utasította el a brit.

Négy éven át alkotott egy párt Charles Leclerc és Giada Gianni. Az olasz hölgy elárulta, a Ferrari-versenyző szakított vele, hogy kizárólag munkájára összpontosíthasson.

Habár közeledik a szezon vége pályán és raliban egyaránt, Vogel Adrienn azért az év második felében is tartogat meglepetéseket szurkolóinak: egyikük kipróbálhatja, milyen a navigátor helyén ülni.

Bianchi állapota kritikus, a Ferrari továbbra is támogatja Massát, Montoyát beidézi az FIA, Brundle élesen kritizálja Schumachert – az elmúlt két évtized október 14-i F1-es híreiből szemezgettünk.

Ha valamire, akkor a fenti dolgokra emlékezhetünk a 2012-es Koreai Nagydíjról, amelyet október 14-én rendeztek Yeongamban. Ám miközben a McLaren szörnyű versenyt futott, a tabella élén is változás történt.

Az 1970-es évek sokszor áttekinthetetlen forgatagában egy ismerős név bukkan fel: a királykategória történetének egyetlen liechtensteini versenyzőjét nem véletlen hívják úgy, mint a német autógyárat.

Jean Alesi úgy maradt meg emlékezetünkben, mint a beváltatlan F1-es ígéretek archetípusa, mégis, a legtöbbünk számára kellemes felidézni azokat a pillanatokat, melyek az érzelmes avignonihoz kötődnek.

Ugye, Ti is mindig kíváncsiak voltatok rá, milyen lenne, ha a másik irányból száguldanának át az F1-esek a S-kanyarokon, a Spoonon vagy a 130R-en? Az alábbi videós kipróbálta.

Megrendezték az F1 Hungary Liga hetedik szezonjának tizenkettedik futamát. A helyszín a mindenkinek hazai pályának számító hungaroringi aszfaltcsík volt Mogyoródon.

Lefutották a virtuális Formula-1 következő három versenyét, az élen a Ferrari és Red Bull pilótájának párharca bontakozik ki. Bereznay Dániel a silverstone-i pályán harmadik lett a nap egyik legnagyobb előzésével.

Néhány nap alatt 40 ezren nézték meg a Race Sensations videóját, melyben a pedálokkal való gépészkedést tanulmányozhatjuk 11 percen át, miközben a játékos a nyolcadikról első helyre menetel.


Olvastad már?