Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 25. hétfő

Gyorsasági (Gy) hírek

Az egyik legrégibb hazai autóverseny emlékére

A Gender Racing Team másodszor volt hivatalos a tavalyi évben életre hívott Pécsi Hegyiverseny Emléktalálkozóra - a csapat ezúttal is a Forma-3-as Dallarát vitte ki a mecseki pályára.

részletek

2021-ben is bajnok Tim Gábor

Az FIA Swift Cup Europe bajnokságban tért vissza a raliból pályaautózáshoz Tim Gábor 2020-ban, ahol rögtön bajnoki címet is szerzett. 2021-ben folytatta a sorozatban...

részletek

Gender: A győzelem a cél Brnóban is

A Slovakia Ringen az elmúlt bajnoki fordulón sikeresen tért vissza hazai pályán a Gender Racing Team korábbi MNASZ Formula Renault-bajnoka, a többszörös szlovák gokartbajnok Szabó Nikolas.

részletek

Gender Racing: Újra formában az AMTS

A hosszas kényszerszünet után az elmúlt hétvégén újra megnyithatta kapuit a közönség előtt Magyarország legátfogóbb autós – motoros, technikaisportos tematikát felölelő rendezvénye.

részletek

Gender Racing Team: F3-mal hazai pályán

Hazai pályán tért vissza sikerrel a GRT korábbi Formula Renault-bajnoka, aki az év egyik legrangosabb versenyén, az OMV MAXX Motion Nagydíján ült újra formulaautóba.

részletek

Tim Gábor: Karnyújtásra a hetedik bajnoki cím

Tim Gábor kezében már félig ott van a karrierjének hetedik bajnoki trófeája, már csak két versenyt kell teljesítenie a csehországi Brno pályán és megszerezheti a bajnoki címet.

részletek

Hazai pályán tér vissza a GRT korábbi bajnoka

A hétvégén rendezik meg a Slovakia Ring minden évben egyik legrangosabb már tradicionálisnak mondható OMV MAXX Motion Nagydíjat, mely az FIA CEZ Zóna Trófea versenysorozat hagyományos bajnoki fordulója is egyben.

részletek

Újabb horvátországi sikerek a Gendernél

Hajókázás, strandolás, tengerpart. Általában ezt jelenti Horvátország az átlagos látogató számára. Viszont a benzinnel beoltott sportcsapatok főleg a rijekai versenypályára gondolnak.

részletek

Gender: Grobnikban is a győzelem a cél

Újabb futamgyőzelmekért lép pályára Horvátországban, az Automotodrom Grobnikon a Gender Racing Team a hétvégén a hazai bajnokság és az FIA CEZ Zone Trophy verseny sorozat aktuális bajnoki fordulóján.

részletek

Tim Gábor: Egy győzelem, két felejthető futam

Az FIA Swift Cup Europe idei negyedik hétvégéjére Lengyelországban, a Poznan versenypályán került sor. A bajnoki tabella élén álló Tim Gábor 25 pontos előnnyel érkezett a hétvégére...

részletek

Sikerek a belga hullámvasúton

Az elmúlt hétvégén Belgiumban, a Formula-1-ből (is) jól ismert Spa-Francorchamps versenypályán a Gender Racing Team versenyzőjére ismét két versenyfutam várt a Drexler Formel Cup versenysorozatban, amelyeket Berta Benjámin remek eredménnyel abszolvált.

részletek

Gender Racing Team: Belga Hullámvasút

Ezen a hétvégén ismét egy igazi autósport szentélyben versenyezhet Berta Benjámin a Gender Racing Team versenyzője a Drexler Formel Cup aktuális bajnoki fordulóján.

részletek
Olvastad már?