Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 19. szerda

Gyorsasági (Gy) hírek

Gender Racing Team: Vizes küzdelem a bikával

Egy nagyon küzdelmes versenyhétvégét zárt a Gender Racing Team Ausztriában a Red Bull Ringen a bajnokság második fordulóján. A csapat mind a négy versenyzője keményen megküzdött a bajnoki pontokért.

részletek

Újra a vörös bikán

A hétvégén az ausztriai Spielbergben a Red Bull Ringen csap össze ismét az FIA CEZ és az MNASZ Autós Gyorsasági OB mezőnye a festői környezetben található pályán. Ahogy az idény nyitó Hungaroringen...

részletek

Mit kell tudni a Swift Cup Europe-ról?

Burkus Egonnal, a Swift Cup Europe sorozat magyar promóterének számító GFS Motorsport vezetőjével beszélgettünk a széria jelenéről, az idei szezonról és kicsit a múltról is.

részletek

Egyedül nőként a férfiak között

Április utolsó hétvégéjén a Hungaroringen kezdi meg a szezont gyorsaságiban is Vogel Adrienn. A Roger Racing Team versenyzője számára raliban már elstartolt az évad március végén...

részletek

Gender Racing: Győzelmek és dobogók

Futamgyőzelmekkel és dobogós helyezésekkel kezdte a bajnoki szezont a GRT a Hungaroringen az MNASZ Autós Gyorsasági OB első fordulóján. Az újonc és az új autó is győzelemmel kezdte az évet.

részletek

Elkezdődött a hazai gyorsasági szezon

A CEZ és autós gyorsasági ob is kezdetét vette a Laptiming Kupával. A fő kategóriák a következők voltak: kis- és nagytúra, formaautó, Hankook Racer Cup, MX5 Kupa, Lotus Cup Eastern Europe, valamint endurance.

részletek

Gender Racing: Régi pályán új felállásban

Így kezdi a Gender Racing Team az első éles bajnoki küzdelmeket 2019-ben ugyanis április 13-án és 14-én rendezik meg a Hungaroringen a Laptiming Driving Academy Kupát...

részletek

Volentér a Hungaroringen indítja az évet

A hétvégén Volentér Balázs számára is megkezdődik a versenyszezon, a pilóta változatlan felállásban, a Janik Motorsport tagjaként és egy LMP3-as autó volánja mögött kezdi az évet.

részletek

Ingyenes szezonnyitó hétvége a Hungaroringen

Április 13-14-én rendezik meg a Hungaroringen a Laptiming Driving Academy Kupát, amely a Autós Gyorsasági Országos Bajnokság, illetve a 2019-es FIA Közép-Európai Zóna Bajnokság nyitófordulója is.

részletek

Nemzetközivé bővül a Gender Racing Team

A Gender Racing Team nemrég egy sajtótájékoztatón mutatta be 2019-es versenyzői felállását a legnagyobb hazai autósport rendezvényen melyre több mint hatvan-ezren látogattak el...

részletek

Taroltak a hölgyek

Márciusban lezárult az FRT Rali szezonja, amely roppant eredményesen alakult a Mogul Racing Team női pilótái számára. Megállás azonban ezután sincs, hiszen rövidesen rajtol a gyorsasági-ob.

részletek

Új pályákon a Hankook Racer Cup

A 2019-es versenyszezonra teljesen megújul az eddig is nagyon népszerű Hankook Racer Cup. Az elmúlt években a gyorsasági szakág részeként nem csak a hazai, hanem a környező országok versenypályáin is.

részletek
Olvastad már?