DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Gyorsasági (Gy) hírek

Bemutatkozott a Team Reddy Garage

Az országban egyedüliként már három Mini Challenge versenyautóval állnak rajthoz az Országos és a Kelet- Európai (CEZ) bajnokságban, valamint a Szlalom Eb-n.

részletek

Évértékelő: A közösség ereje

Tim Gábor a 2022-es versenyszezonra ülés nélkül maradt. Miután 2020-ban és 2021-ben megnyerte a Swift Cup Europe nemzetközi sorozatot, újabb lépés állt előtte, melyben a szurkolók segítettek.

részletek

Újabb dobogós hétvége Brnóban

Egy remek hétvégét teljesített a Gender Racing Team Brnóban a MASARYK RACING DAYS & BOSS GP versenyhétvégéjén a legendás régi versenypályán.

részletek

Tim megérkezett a Clio Cup Europe élmezőnyébe

A vanyarci születésű hétszeres bajnok Tim Gábor a Hungaroringen már belekóstolt Európa legnagyobb és legerősebb márkakupájába, ahol már a top10-ben versenyzett.

részletek

Gender: Új kihívás egy legendás régi pályán

Egy legendás pályán folytatja az idei bajnoki szezonját a Gender Racing Team ezen a hétvégén: a csehországi Brnóban, ahova már rengeteg sportélmény fűzi a csapatot.

részletek

Gender: A második hazai pályán

A hétvégén a Gender Racing Team számára a több szempontból is második hazai pályának számító Slovakia Ringen áll rajthoz az FIA CEZ Zone Trophy talán legrangosabbnak számító fordulóján.

részletek

Tim Gábor a Red Bull Ringen indulna

A hétszeres bajnok Tim Gábor idén már rajthoz állt Európa legnagyobb mezőnyével futó Clio Cup bajnokságban. Mivel támogatói nem voltak az idei évre, közösségi adomány gyűjtés segítségével indult.

részletek

Gender: Parádés rajt után ezüstérem

A legrövidebben talán így lehetne összefoglalni a Gender Racing Team horvátországi versenyhétvégéjét az Automotodrom Grobnikon, ahol a CEZ Nagrada Hrvatske 2022 versenyen álltak rajthoz.

részletek

Gender Racing: Tengerparti nyaralás helyett

Horvátországban versenyez a csapat Szabó Nikolasszal és az F3-as autóval: a várható extrém hőség alaposan próbára teheti majd a pilótát és a technikát is, de szeretnének odaérni az élmezőnybe.

részletek

Sikerrel járt Tim Gábor adománygyűjtése

A vanyarci, hétszeres bajnok autóversenyző karrierje során először jött el olyan év, mikor nem tudott versenyautóba ülni. Menedzserével hiába próbált támogatást szerezni...

részletek

A kampány felére meglett Tim költségvetése

A magyar autósport valószínűleg első közösségi adományozását indította el a hétszeres bajnok Tim Gábor és menedzsere, melyre azért szorultak, mert a pilóta 2022-re nem talált ülést.

részletek

A GRT megküzdött a vörös bikával

A hétvégén rendezték Spielbergben, a Red Bull Ringen az FIA CEZ Zone Trophy, az ESET Cup, a Drexler Formel Cup és az MNASZ Autós Gyorsasági OB versenyhétvégéjét. Az ismét az F3-as Dallara-val rajthoz álló Gender Racing-nek Szabó Nikolassal a volán mögött alaposan meg kellett küzdenie a vörös bikával a kimondottan erős mezőnyben.

részletek