Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 22. csütörtök

Gyorsasági (Gy) hírek

Kiválóan alakul Lali első formulaautós éve

Minden évben új tehetségek tűnnek fel a magyar autósportban, és senki nem lepődik meg azon, hogy közülük a legtöbben a gokartpályákról érkeznek a felnőttszériákba. Sokak szerint a fiatalok számára nem is létezik jobb alapozás ennél, ám kivételek mindig akadnak. Idén például nagyon úgy tűnik, Szomszéd Lajos fogja megmutatni, hogy más módon is lehet bankot robbantani, például a formulaautós kategóriában.

részletek

Gender Racing Team: Teszt a lelke mindennek!

Sikeres, kétnapos tesztet tartott a Gender Racing Team a hét elején az FIA CEZ és az MNASZ Autós Gyorsasági OB következő helyszínén a Slovakiaringen.

részletek

Kubicától kapott tanácsokat Vogel Adrienn

A slick gumik versenykörülmények közötti kezeléséről, magyar- és nemzetközi raliról volt szó főként Vogel Adrienn és Robert Kubica találkozóján. Kubica vezetéstechnikai tanácsokat is adott.

részletek

Gender Racing Team: Szárazon és vízen

Ismeretlen pályán, szárnyakkal és szárny nélkül is győzni tudott a Gender Racing Team az MNASZ Autós Gyorsasági OB és az FIA CEZ legutóbbi bajnoki fordulóján, melyet Horvátországban rendeztek...

részletek

A Gender Racing Team Grobnikban brillírozott

Hétvégén a horvátországi Grobnikban, a Magyar Autós Gyorsasági Bajnokság/FIA CEZ versenysorozatban sikerrel szállt harcba a formula autós győzelmekért a Gender Racing Team csapata.

részletek

A Gender Racing Team győzni megy Grobnikba

Péntektől a horvátországi Grobnikban folytatódik a Magyar Autós Gyorsasági Bajnokság/FIA CEZ versenysorozat, ahol természetesen magyarokat is találunk a résztvevők között.

részletek

Majdnem a tengerparton a gyorsasági-ob

Folytatódik az FIA CEZ és az MNASZ Autós Gyorsasági OB a horvátországi Autodrom Grobnik versenypályán. Várhatóan azonban nem a napozástól fognak leizzadni a Gender Racing Team versenyzői...

részletek

GRT: A legifjabb generáció is versenyben

Korábban már, hírül adtuk, hogy az idei esztendőtől immár három generáció nyomja a gázt a versenypályákon a Gender Racing színeiben.

részletek

A legautósportosabb falunap Kápolnán

A Gender Racing a versenyhétvégék között sem áll meg, amikor nem a versenypályákon akkor a különböző rendezvények között rója a köröket.

részletek

Gender Racing Team: Vizes küzdelem a bikával

Egy nagyon küzdelmes versenyhétvégét zárt a Gender Racing Team Ausztriában a Red Bull Ringen a bajnokság második fordulóján. A csapat mind a négy versenyzője keményen megküzdött a bajnoki pontokért.

részletek

Újra a vörös bikán

A hétvégén az ausztriai Spielbergben a Red Bull Ringen csap össze ismét az FIA CEZ és az MNASZ Autós Gyorsasági OB mezőnye a festői környezetben található pályán. Ahogy az idény nyitó Hungaroringen...

részletek

Mit kell tudni a Swift Cup Europe-ról?

Burkus Egonnal, a Swift Cup Europe sorozat magyar promóterének számító GFS Motorsport vezetőjével beszélgettünk a széria jelenéről, az idei szezonról és kicsit a múltról is.

részletek
Olvastad már?