Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. augusztus 14. péntek

Gyorsasági (Gy) hírek

Gender: Felemás hétvége Horvátországban

Grobnikban folytatódott a Gender Racing Team számára az idei versenyévad. Az izgalmas vonalvezetésű, nagy szintkülönbségekkel rendelkező pálya és a változó időjárás különleges kihívást kínált...

részletek

Genderék a horvát „tengerparton” folytatják

A horvátországi Grobnik Circuit-en folytatódik a 2020-as versenyszezon a Gender Racing számára, a csapat tavaly versenyzett először a hosszú múltra visszatekintő versenypályán.

részletek

Gender Racing Team: Dobogós debütálás

Bár egy különlegesen nehéz kihívásokat kínáló, tulajdonképpen terven felüli versenyhelyszínen, de annál nagyobb sikerrel debütált a Gender Racing Team a Formula4-es kategóriában...

részletek

Dupla győzelemmel tért vissza Tim Gábor

A 2016-os Skoda Octavia Cup bajnoki cím után Tim Gábor számára bezárultak az ajtók a pályaversenyzés világában, de az elmúlt hétvégén lehetőséget kapott a visszatérésre a Swift Cup Europe versenyein.

részletek

Fesztivállal indul a versenyszezon!

A bosszantóan hosszúra nyúlt kényszerű várakozás után Ausztriában kezdheti meg a 2020-az versenyszezont a Gender Racing egy teljesen új felállásban és teljesen új versenytechnikával...

részletek

Négy év után újra pályán Tim Gábor

A vanyarci pilóta pályaversenyzői karrierje 2016 végén szakadt meg, miután megnyerte a nemzetközi Skoda Octavia Kupát. Úgy tűnt karrierje ezzel véget ér, és kizárólag a rali felé veszi az irányt.

részletek

Több szériát kiszolgál az új magyar pálya

A MotoGP számára Hajdúnánáson épülő magyar versenypálya a kétkerekűekhez hasonlóan autós szériák számára is hasznos lesz – jelentette ki az MNASZ elnöke hétfőn.

részletek

Összejött a csörte Zanardival

Zengő Zoltán és a Zengő Motorsport valóra váltották a két éve súlyos balesetet szenvedő versenybíró, László Attila álmát: egy napra a Zengő istálló pilótájává válhatott.

részletek

Gender Racing Team: Újabb értékes körök

Számos újabb értékes kört teljesített a GRT két fiatal újonca a csapat legújabb versenytechnikáival a múlt héten a Hungaroringen az MNASZ Autós Gyorsasági Szakág dupla tesztnapján.

részletek

Losonczy Levi: irány a V4 Kupa

A V4 Renault Clio Kupában indul az idén Losonczy Levente, amelynek az első futamát július végén rendezik. Az MHH Kart Team versenyzője erre teszttel készül, kétszer járt a Pannónia-Ringen.

részletek

Gender Racing Team: Végre újra valódi pályán!

Év elején nem gondoltuk volna, hogy ilyen sok várakozás után a Gender Racing új F4-es versenyautója lesz az első, ami idén először felgurulhat körözni a Hungaroring aszfaltjára a kényszerszünet után.

részletek

Gender Racing Team: A sikerek titkai

Úgy általában a sportéletben, de a technikai sportokban meg különösen sok összetevőből áll egy-egy kiemelkedő eredmény. Vajon egy jó formula autós csapatban mi lehet a sikerek titka?

részletek
Olvastad már?