Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 21. szombat

Gyorsasági (Gy) hírek

Gender: F3-ból F4 a Hungaroringen

A hétvégén a Hungaroringen vette kezdetét az MNASZ Autós Gyorsasági Országos Bajnokság a már hagyományos évadnyitónak számító Laptiming Kupával, amely az FIA Közép-Európai Zóna Kupa az ESET V4 Cup és a Drexler Formel Cup bajnoki futama is volt egyben.

részletek

Elvett győzelem és balesetek a Hungaroringen

A formaautósok két leggyorsabb versenyzője már az első kanyarban el akarta dönteni a verseny sorsát, így mindketten kiestek. Pénzes Attila végül nagy csatában szerezte meg a futamgyőzelmet.

részletek

Rajtbaleset, piros zászló, Audi-siker

Berta Benjamin egyoldalú győzelme a formulaautósok között, utolsó kanyarban eldőlő TCR-futam, piros zászlóval véget érő verseny: ez volt a hungaroringi hétvége szombati napjának krónikája.

részletek

Gender: Régi versenyző és megújult F3-as

A hétvégén hagyományosan a Hungaroringen a Laptiming Kupával veszi kezdetét az MNASZ Autós Gyorsasági Bajnokság. A szezonnyitó szokás szerint nemcsak a magyar bajnokság első hétvégéje.

részletek

Gender: Autóipar és autósport találkozása

A Gender Racing Team számára már évek óta hagyományosan az egyik évzáró esemény a nemrég megújult Hungexpo vásárvárosban megrendezett Automotive – Autótechnika gépjárműipari szakmai kiállítás.

részletek

Új szimulátoros és gokartos tehetségkutató

A múlt héten a debreceni állomásához érkezett a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. Országos autó-motorsport tehetségkutató programsorozata mely 6-14 éves gyermekek számára került meghirdetésre.

részletek

Az egyik legrégibb hazai autóverseny emlékére

A Gender Racing Team másodszor volt hivatalos a tavalyi évben életre hívott Pécsi Hegyiverseny Emléktalálkozóra - a csapat ezúttal is a Forma-3-as Dallarát vitte ki a mecseki pályára.

részletek

2021-ben is bajnok Tim Gábor

Az FIA Swift Cup Europe bajnokságban tért vissza a raliból pályaautózáshoz Tim Gábor 2020-ban, ahol rögtön bajnoki címet is szerzett. 2021-ben folytatta a sorozatban...

részletek

Gender: A győzelem a cél Brnóban is

A Slovakia Ringen az elmúlt bajnoki fordulón sikeresen tért vissza hazai pályán a Gender Racing Team korábbi MNASZ Formula Renault-bajnoka, a többszörös szlovák gokartbajnok Szabó Nikolas.

részletek

Gender Racing: Újra formában az AMTS

A hosszas kényszerszünet után az elmúlt hétvégén újra megnyithatta kapuit a közönség előtt Magyarország legátfogóbb autós – motoros, technikaisportos tematikát felölelő rendezvénye.

részletek

Gender Racing Team: F3-mal hazai pályán

Hazai pályán tért vissza sikerrel a GRT korábbi Formula Renault-bajnoka, aki az év egyik legrangosabb versenyén, az OMV MAXX Motion Nagydíján ült újra formulaautóba.

részletek

Tim Gábor: Karnyújtásra a hetedik bajnoki cím

Tim Gábor kezében már félig ott van a karrierjének hetedik bajnoki trófeája, már csak két versenyt kell teljesítenie a csehországi Brno pályán és megszerezheti a bajnoki címet.

részletek