Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 25. hétfő

Egyéb hírek

Ne maradj le semmiről hétvégén!

Michelisz és Szabó újabb sikeréért szurkolhatunk a hétvégén, míg Kiss harmadszor lehet Európa-bajnok, de versenyez a Pure ETCR és a Superbike is - mutatjuk a menetrendet és a tv-közvetítéseket.

részletek

A Toyota driftautóiban szórakoztak a WRC-sek

Kalle Rovanperä és Kacuta Takamoto kipróbálhatta, hogy milyen érzés, amikor egy 800 lóerős GR Suprában és egy 1000 lóerős GR Yarisban az oldalablakon kell előre nézni kanyarban.

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén!

Formula-1 híján MotoGP-t, Superbike-ot és DTM-et nézhetünk az előttünk álló hétvégén - mutatjuk október első napjainak menetrendjét és a hozzájuk kapcsolódó tv-közvetítéseket is.

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén!

F1 híján a motoroké lesz a főszerep az előttünk álló napokban, de azért minőségi autóversenyből sem lesz hiány - mutatjuk a hétvégi menetrendet és a tv-közvetítéseket.

részletek

Kiss az összetett élén érkezik Zolderbe

Vezeti a kamion Európa-bajnoki sorozatot Kiss Norbert: a Révész Racing pilótája három ponttal előzi meg német riválisát. A sorozat a hétvégén a belgiumi Zolderben folytatódik.

részletek

Vasárnap újabb győzelmet szerzett Kiss

A mosti versenyhétvége második napján újabb két versenyt rendeztek a Kamion-Eb csehországi állomásán, ahol a bajnokságban is vezető magyar újra nyerni tudott, és még egy ötödik helyet is szerzett.

részletek

Le Mans és WTCR a Ringen – program

Ezen a hétvégén rendezik a legendás Le Mans-i 24 órás versenyt, a Hungaroringre látogat a WTCR, de más szériákat is követhetünk - mutatjuk a menetrendet és a tv-közvetítéseket is.

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

Újabb MotoGP-futam Spielbergben, dupla berlini Formula-E-idényzáró, valamint IndyCar szerepel a hétvégi kínálatban - mutatjuk a menetrendet és a tv-közvetítéseket is.

részletek

MotoGP és IndyCar: ne maradj le!

Az F1 nyári szünetre vonult, két nagy sorozat viszont épp most tér vissza onnan, de lesz még DTM, Pure ETCR és Superbike-vb is a hétvégén – mutatjuk a teljes időtervet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Kiss Norbi: Hat verseny a Nürburgringen

Igazi „hosszú hétvége” vár a Kamion-Eb résztvevőire július 16-18 között. A Nürburgringen hat versenyt is rendeznek, azaz a bajnokság szempontjából fontos lehet, ki milyen eredményt ér el.

részletek

Penske Goodwoodban: A Kapitány visszatér

Az idei goodwoodi Sebességfesztivál „A motorsport sokoldalú virtuózai” mottóját mintha jól szabott öltönyként öntötték volna egy bizonyos Roger Penske nevű úriemberre.

részletek

A motorsport sokoldalú virtuózai

Míg a múltban viszonylag gyakori volt, hogy bizonyos pilóták több kategóriában is versenyeztek, ez az „alfaj” kihalóban van és manapság az egy bizonyos műfajra specializált versenyzők világát éljük.

részletek
Olvastad már?