Steward
Vaszilykó Péter
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 9. csütörtök

Egyéb hírek

Harmadszor is megműtötték Alex Zanardit

Továbbra is intenzív osztályon és mesterséges kómában fekszik a kerékpárbalesetet szenvedett autósportikon. A legújabb, hétfői műtét célja az arcsérülések helyreállítása volt.

részletek

Újabb műtéten esett át Zanardi

Az állapotában beállt változás miatt hétfőn ismét idegsebészeti beavatkozáson kellett átesnie a másfél hete súlyos fejsérülésekkel kórházban fekvő Alex Zanardinak.

részletek

Öt napja nem változik Zanardi állapota

Péntek este óta nem tud változásról beszámolni Alex Zanardi állapotával kapcsolatban az őt ápoló kórház. A család kérését követően mostantól kevesebb közleményre számíthatunk.

részletek

Így történhetett Zanardi balesete

Az általában jól értesült Auto Motor und Sport igyekezett utánajárni, mi is történt múlt péntek délután. Az olasz ex-F1-es versenyző állapota eközben továbbra is stabil, de súlyos.

részletek

Sebész: Nem tudjuk, mi lesz Zanardival

A műtéti beavatkozást végző orvos szerint nem lehet megjósolni, milyen állapotban lesz a súlyos fejsérüléseket szenvedő ex-F1-es, ha felébred. A cél stabilizálni az olasz legenda állapotát.

részletek

Megműtötték a súlyos állapotban lévő Zanardit

Péntek este azonnali beavatkozáson esett át Alex Zanardi, miután egy olaszországi kerékpárversenyen nekiütközött egy szemből érkező teherautónak. Intenzív osztályon ápolják.

részletek

Súlyos balesetet szenvedett Alex Zanardi

Egy kerékpárversenyen teherautóval ütközött, ezért helikopterrel kórházba szállították Alex Zanardi egykori F1-es pilótát, paralimpikont.

részletek

Halhatatlan magyar versenyzők nyomában

Kitörölhetetlen nemzetközi pillanatok és feledhetetlen hazai teljesítmények. Összegyűjtöttük a magyar technikai sportágak 10 legmeghatározóbb már nem aktív tagját – kiket adnátok még hozzá a listához?

részletek

Szerencsejátékos együttműködések a F1-ben

Sokáig tabunak számított a Formula-1 szponzorációs együttműködései között a sportfogadás. Jó ideje már, hogy el kellett köszönnünk a dohányipari reklámoktól, nincsenek már ikonikus cigimárkák a hátsó légterelőkön, és a teve sem “legel” már a futamok alatt a Benettonon, sőt, kevés kivételt leszámítva láthatóan a “likőrös” cégek sem tobzódnak már a futamok alatt a képernyőn.

részletek

Korábbi F3-as bajnok kapta el a koronavírust

Egykoron a Formula-1-es BMW tesztpilótája is volt az a most 35 éves versenyző, aki pozitív koronavírus-tesztet produkált, miután hazatért Japánból, a Super Formula tesztjéről.

részletek

Alonso: Amíg ez tart, nincs kedvem harcolni

A kétszeres F1-es világbajnok még nem tudja, hogy mi lesz a szezonjával, de egyelőre nem is nagyon tud ezen gondolkodni - majd ha vége a koronavírus-járványnak, akkor meglátja.

részletek

Versenyautók merészkedtek a pályára Japánban!

Ebben a kényszerszünetben a technikai sportok iránt vágyakozók a legkisebb dolgoknak is tudnak örülni, és oly sok törlés után végre érkezett egy biztató jel: élő sportesemény zajlott a Super Formula fuji tesztjén.

részletek
Olvastad már?