DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 31. kedd

Egyéb hírek

RoC: Ekström Schumachert legyőzve nyert

A döntőben még tűz is volt az autójában, mégis legyőzte a németet a svéd polihisztor, aki Loeböt és Auriolt érte utol az örökranglista élén. Vettel és Neuville jutott még az elődöntőbe.

részletek

Címvédés a RoC-on: Solbergék ismételtek

Apa és fia újra megnyerték a csapatversenyt Svédországban. Oliver Solberget egyetlen futamon sem győzték le, Thierry Neuville újoncként parádézott és hátán vitte a döntőig az All Star csapatot.

részletek

RoC, FE: ne maradj le semmiről!

Január utolsó hétvégéjén rendezik a Bajnokok Tornáját, míg a Formula-E idénye szaúd-arábiai dupla fordulóval folytatódik, de lesz Daytonai 24 órás is – hoztuk a programot.

részletek

Ez vár ránk 2023-ban: naptárak

Az F1-től a MotoGP-n át a WRC-ig: egy helyre gyűjtöttük a legfontosabb nemzetközi autó- és motorsportos bajnokságok 2023-as, minden eddiginél sűrűbb menetrendjét.

részletek

Új kihívásokat keres az F2-es bajnok

Nem elégszik meg az F1-es tartalékversenyzői pozíciójával járó kötelességekkel Felipe Drugovich, aki jövőre akár a Super Formulában vagy a Hypercar kategóriában folytatná.

részletek

Megjelent az Autósport évkönyv 2022

Nyolcadik alkalommal jelent meg az Autósport és Formula Magazin stábjának gondozásában az Autósport évkönyv, mely szokás szerint több mint 50 nemzetközi és hazai széria 2022-es szezonját mutatja be.

részletek

Két könyvünk akciós áron, ajándékkal!

A Száguldás és Cirkusz, valamint az Autósport évkönyv 2022-t összegző kötete kedvezményes áron előrendelhető, ráadásul ajándék F1-es kulcstartót is mellékelünk a csomaghoz.

részletek

Ne maradj le a WTCR utolsó futamáról!

Jön a 2022-es esztendő utolsó autósportos hétvégéje, amelyen eldől a Túraautó-világkupa és az Extreme-E bajnoki címe, előbbi szériának ráadásul a története is lezárul – mutatjuk az időtervet.

részletek

Már rendelhetők év végi köteteink!

A Száguldás és cirkusz, valamint az Autósport évkönyv 2022-t összegző kötete is előrendelhető webshopunkban – idén is ideális karácsonyi ajándék lehet ez a két könyv az autósport szerelmeseinek.

részletek

Saját női sorozatot indít az F1

F1 Academy néven új női versenykategóriát hoz létre 2023-ban a Formula-1, amellyel a cél a tehetséges hölgypilóták felkészítése a magasabb szintű szériákban való szereplésre, beleértve az F1-et is.

részletek

Hideg Ádám negyedik helyet villantott

A szeptemberi OKJ világbajnokságon megszerzett második helyezése után először állt rajthoz Hideg Ádám a WSK Final Cupon, az olaszországi Sarnóban.

részletek

Ne maradj le semmiről a MotoGP-n!

A MotoGP valenciai fináléja uralja az előttünk álló hétvégét, de most rendezik a bajnoki címről döntő idei utolsó NASCAR-futamot is: íme a menetrend a tv-közvetítésekkel együtt!

részletek