Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 27. vasárnap

Egyéb hírek

Milyen az ideális teraszburkolat?

A nyári viharok, a villámárvizek és a sok napsütés bizony nyomot hagynak a teraszburkolaton. Ha ilyesmit tapasztalunk, az azt jelezheti: a régi fedés bizony megérett a cserére.

részletek

A POLKA szerelési útmutatója

Talán azt gondolnánk, hogy a POLKA-t, a tokozott gyöngyláncos rolettát nehéz laikusként felszerelni, de ezek a fajta árnyékolók éppen azért olyan praktikusak, mert mi, saját magunk is könnyedén...

részletek

Legyen neked is jakuzzid!

A jakuzzi kiváló lehetőséget nyújt a pihenésre és feltöltődésre, és manapság már nem csak a wellness-szállodákban érhető el. Akár nekünk is lehet otthon jakuzzink, kül- és beltéren egyaránt...

részletek

Interjú a GT Open legifjabb versenyzőjével

„Az élmények felejthetetlenek és az érzelmek egészen elsöprők – most valóra válik minden, amiről régóta álmodok. A Formula-1-es pályákon GT3-as autókkal való vezetés számomra hatalmas siker...”

részletek

A Mobil Broker alkalmazásából fakadó előnyök

A Mobil Broker applikáció akkor jelenthet kifejezetten nagy hozzáadott értéket, hogyha az asztali számítógép vagy laptop mellett, illetve helyett okostelefonról is zavartalanul szeretnénk lebonyolítani a tőkepiaci kereskedést.

részletek

Ne maradj le semmiről a Le Mans-i 24 óráson!

Csütörtökön indul a program Le Mans-ban az idei 24 órás verseny helyszínén, de lesz MotoGP, DTM, Superbike, vagy éppen WRX is - mutatjuk a menetrendet és a tv-közvetítéseket.

részletek

Műszaki gondok, két 11. hely Magny-Cours-ban

Mindkét futamon a 11. helyen ért célba Tóth László, a Bhaitech Racing magyar versenyzője a Formula Renault Európa-kupa elmúlt hétvégén rendezett negyedik fordulóján, a franciaországi Magny-Cours-ban.

részletek

Magny-Cours-ban folytatja Tóth László

A Forma-1-ből is ismert franciaországi Magny-Cours aszfaltcsíkján folytatódik a hétvégén a Formula Renault Európa-kupa jubileumi, 50. idénye, a mezőnyben Tóth Lászlóval.

részletek

Tóth - Elmaradt a pontszerzés lehetősége

Több mint egy hónap nyári szünet után az elmúlt hétvégén a németországi Nürburgringen folytatódott a Formula Renault Európa-kupa 50. jubileumi idénye, a mezőnyben Tóth Lászlóval.

részletek

A Nürburgringen versenyez Tóth László

Több mint egy hónap nyári szünet után a hétvégén a németországi Nürburgringen folytatódik a Formula Renault Európa-kupa 50. jubileumi idénye, a mezőnyben Tóth Lászlóval.

részletek

Tóth felkészült a nürburgringi folytatásra

Több mint egy hónapos szünet után szeptember első hétvégéjén folytatódik a Formula Renault Európa-kupa szezonja, a mezőnyben pedig a Bhaitech Racing színeiben ott lesz Tóth László is.

részletek

Javulás jeleit mutatja Zanardi

Napra pontosan két hónappal súlyos balesete után biztató hangvételű közleményt adott ki az olasz legendát ápoló kórház, amely szerint jelentős javulást állt be a sportoló klinikai állapotában.

részletek
Olvastad már?