Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 2. szerda

Egyéb hírek

Másik kórházba szállították Zanardit

A sportoló állapotáról az őt ápoló intézmény adott ki egy közleményt, amiből kiderült: az állapotában beállt változás lehetővé tette, hogy otthonához közelebb helyezzék el.

részletek

Tóthnak nem sikerült szépen zárnia az idényt

Nem jött össze a szép szezonzárás Tóth Lászlónak, a Bhaitech Racing magyar versenyzőjének a Formula Renault Eurocup jubileumi, 50. idényében.

részletek

Franciaországban zárul a Formula Renault

A franciaországi Paul Ricard versenypályán fejeződik be a mostani hétvégén a Formula Renault Eurocup jubileumi, 50. idénye, a mezőnyben pedig ezúttal is ott lesz Tóth László.

részletek

Nem volt könnyű dolga Tóthnak Hockenheimben

Az első futamon a 12., a másodikon pedig a 14. helyen ért célba Tóth László, a Bhaitech Racing magyar versenyzője a Formula Renault Eurocup elmúlt hétvégén, Hockenheimben rendezett fordulóján.

részletek

Hockenheimben folytatja szereplését Tóth

A DTM idényzárójának betétfutamaként folytatódik a Formula Renault Eurocup idénye, a sorozat utolsó előtti fordulóján pedig az eddigiekhez hasonlóan rajthoz áll a Bhaitech Racing magyar versenyzője.

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

F1 nem lesz az előttünk álló hétvégén, versenyezni fog viszont több nagy nemzetközi sorozat - mutatjuk, hogy mikor mire érdemes figyelni és hogy hol lehet követni.

részletek

Műszaki hibák hátráltatták Tóthot Imolában

Több műszaki hiba miatt nem tudott eredményes hétvégét teljesíteni Tóth László, a Bhaitech Racing magyar versenyzője a Formula Renault Eurocup nyolcadik, az F1 betétversenyeként fordulóján.

részletek

Íme, Hamilton és Rosberg csapatainak autói

Az Extreme-E nyitóeseményén többek között a két F1-es világbajnok alakulatának dizájnját is bemutatták, valamint kiderült, pontosan milyen helyszínekre látogat el 2021-ben az új sorozat.

részletek

Kilenc helyet javított Spában Tóth László

A 17. helyről rajtolva ért célba nyolcadikként Tóth László, a Bhaitech Racing magyar versenyzője a Formula Renault Eurocup Spa-Francorchamps-ban rendezett fordulójának szombati második futamán.

részletek

A legendás Spában versenyez Tóth László

A Forma-1-ből is jól ismert, legendás Spa-Francorchamps hét kilométeres aszfaltcsíkján folytatódik a héten a Formula Renault Eurocup jubileumi, 50. idénye...

részletek

Kiss tarolt, Michelisz előzgetett

A magyar motorsport idei legfontosabb versenyhétvégéjét rendezték meg a Hungaroringen, hiszen a kamion-Eb-n Kiss Norbert esélyesként állt rajthoz, a túraautó-világkupa mezőnyében pedig a címvédő Michelisz Norberttel együtt négy honfitársunk mérette meg magát. Az idei évtől mindkét sorozat gumiszállítója a Goodyear.

részletek

Jövőbe mutató változások, átalakuló iparágak

Számos más területhez hasonlóan az autóipar is hatalmas változásokon ment át az elmúlt években. Egyre jobb minőségű autók készülnek, melyek már nemcsak kényelmesebbek, gyorsabbak, de biztonságosak is.

részletek
Olvastad már?