Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 8. szerda

Egyéb hírek

Versenyautók merészkedtek a pályára Japánban!

Ebben a kényszerszünetben a technikai sportok iránt vágyakozók a legkisebb dolgoknak is tudnak örülni, és oly sok törlés után végre érkezett egy biztató jel: élő sportesemény zajlott a Super Formula fuji tesztjén.

részletek

A csapat, amelynek a műhely a karanténja

Amikor egyetlen autósport-bajnokság sem tudja, mikor kezdheti meg a versenyzést, az olasz csapatok mozgástere pedig különösen korlátolt, Antonio Ferrari LMP3-as gárdája megtalálta a módját, hogyan folytassa a munkát.

részletek

A GR Supra megszerezte a GT4 homologizációt

Miután átesett az illetékes SRO szervezet által elvégzett műszaki vizsgálatokon és pályateszteken, az új GR Supra GT4 versenyautó sikeresen megszerezte a GT4 homologizációt.

részletek

A Sauberrel szövetkezik az ABB

Az ABB hivatalos globális technológia partnerként csatlakozott a motorsportra és a gépjárműiparra szakosodott Sauber Engineering AG-hez, a Sauber csoport tagvállalatához.

részletek

Hamarosan indul az új Extreme E sorozat

2021 januárjában indul a látványos új off-road versenysorozat, az Extreme E, amely a professzionális autósportot elektromos SUV-okkal viszi el a föld legtávolabbi sarkaiba.

részletek

Tippek szaunázáshoz kezdőknek

Az első szaunázást mindenki izgatottan várja, hiszen van valami különleges benne, nem csak annyiról szól a dolog, hogy egy szál törölközőben ücsörögve várjuk a forró levegő áldásos hatását.

részletek

Duguláselhárítási módszerek profiktól

A dugulás komoly veszélyhelyzet, és sajnos mindig a legrosszabbkor jön. Ahhoz, hogy a komolyabb anyagi károkat és a kellemetlen helyzeteket meg tudjuk előzni, érdemes tisztában lennünk azzal...

részletek

Védelem és elegancia – biztonsági bejárat

A biztonsági ajtók elsődleges feladata a besurranó tolvajok és a betörők elrettentése. Egy professzionális biztonsági bejárat láttán a betörési szándék pillanatok alatt elillan.

részletek

Mikor vegyünk igénybe gyógymasszázst?

A legtöbb masszázsról az embereknek az a kellemes és ellazító tevékenység jut eszébe, amikor a masszőr átgyúrja az egész testünket, és ezek a mozdulatok juttatnak el minket az ellazulás állapotába.

részletek

Miért különleges a kemény borítású fotókönyv?

A fotókönyv készítése már önmagában is egy elég fontos dolog az ember életében, így nem meglepő, hogy sokan élnek vele. De miért érdemes egyedi, kemény borítós fotókönyvet készíteni?

részletek

Védekezés a rovarok ellen

A hideg, borongós téli napokon nem gondolunk ugyan a rovarinvázióra, de már az első tavaszi napsugarak vonzani fogják a poloskákat. Utána szépen sorban bújik elő a többi rovar is.

részletek

A Goodyear a Pure ETCR hivatalos szállítója

A Goodyear hivatalos abroncsszállítóként speciális abroncsot fejleszt ki, a Pure ETCR, azaz az első, csak elektromos autókat felvonultató túraautó-bajnokság számára.

részletek
Olvastad már?