Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. november 17. vasárnap

Egyéb hírek

Alonso, Button és Rosberg újra egy versenyen?

Három korábbi Formula-1-es világbajnok a hírek szerint újra egymásnak feszülhet majd 2020-ban, a Bathurst Internationalnek nevezett versenyen, melyet Ausztráliában fognak megrendezni.

részletek

Motegiben ünnepelt a Honda

Múlt hétvégén több mint 17 000 lelkes rajongó előtt ünnepelt a Honda immáron 10. alkalommal a Twin Ring Motegi versenypályán, 60 évvel azután, hogy először indult világbajnoki sorozatban.

részletek

Akciós áron előrendelhetők év végi köteteink

Idén is megjelenik Autósport évkönyvünk, valamint az F1-re fókuszáló Száguldás és cirkusz című kötetünk – ha pedig a két könyvet együtt rendeled meg, most akciós áron juthatsz hozzájuk!

részletek

Előrendelhető a 2020-as F1-es falinaptár

Karácsonyra lepd meg szeretteidet egy lapozható, látványos fotókat tartalmazó, A3-as méretű Formula-1-es falinaptárral!

részletek

Előrendelhető: Autósport évkönyv 2019

Több tucatnyi nemzetközi és hazai versenysorozat összefoglalója, látványos fotók, magyar pilóták évértékelői, exkluzív anyagok és versenyzői toplisták – ez az Autósport évkönyv 2019-es kiadása.

részletek

Oroszország nyerte az Autósport Játékokat

Kevés babért termett a magyar különítmény számára az idén debütált autósport-olimpián. A Rómában rendezett rendhagyó eseményen az oroszok bizonyultak a legjobbnak.

részletek

Második lett Vogel Adrienn Monzában

Izgalmat, drámát, majd happy endet is hozott a Kia Plaitnum Cup évadzáró fordulója Monzában. A lengyel márkakupában szereplő Vogel Adrienn igazán fordulatos hétvégét tudhat maga mögött, amit végül élete autózásával zárt.

részletek

Kinek való a memóriahabos talpbetét?

Sokunk csak akkor foglalkozik a talpbetétje vagy cipője minőségével, amikor ortopédiai elváltozásokat vagy mozgásszervi problémákat tapasztal, mint a hátfájás, a derékfájás, esetleg a térdfájdalom.

részletek

Quad of Nations: Csalódott a magyar csapat

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a németországi Schwedtben a quadsport legnagyobb nemzetközi viadalát, a Nemzetek Krosszát (Quad of Nations). A versenyen a magyar válogatott – Balogh László, Gönczöl Richárd és Karai Kristóf összeállításban – az utolsó pillanatig esélyes volt a fináléba kerülésre, ám egy bukás szertefoszlatta a döntőről szőtt álmokat, és a csapat végül a 18. helyen zárta a viadalt.

részletek

Itt az Autósport Játékok magyar válogatottja

Kiss Norbert neve fémjelzi azon versenyzők listáját, akik Magyarország színeit képviselik majd a november elején első alkalommal lezajló Autósport Játékokon. Az MNASZ megnevezte az első válogatottat.

részletek

Nemzetközi viadalon indul a magyar válogatott

A háromtagú magyar válogatott is részt vesz a sportág legnagyobb nemzetközi versenyén, a németországi Schwedtben rendezendő Quad of Nations viadalon, vagyis a Nemzetek Krosszán.

részletek

Nagy Norbert új terepen

Nagy Norbert idén eltűnt a Túraautó-világbajnokság rivaldafényéből, és egy rendkívül gyorsan fejlődő sorozat, a Hegyi Európa-bajnokság felé fordult.

részletek
Olvastad már?