Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 21. szombat

Egyéb hírek

Berta Benjámin Imolában is a pódiumon

Egy csodálatos pálya, rapszodikusan változó körülmények, és a szabályokat nem mindig tisztelő ellenfelek: ez várt Berta Benjáminra Imolában, az FX2000 Trophy/Drexler Formel Cup hétvégi fordulóján.

részletek

Második a harmadikon

Akár iskolai feladványnak is beillett volna az NLS-széria húsvét utáni versenyhétvégéje, ahol nem Lengyel Ádámon, nem Molnár Bendegúzon, és nem is Toyota GT86 CS-Cup versenyautójukon múlt a győzelem.

részletek

Berta Benjámin: Erős tempó és felzárkózás

A világhírű monzai pályán folytatódott a TopJet FX2000 Trophy és a Drexler Formel Cup sorozat, ahol a magyar színeket Berta Benjámin képviselte.

részletek

MotoGP, FE, IndyCar: ne maradj le!

Április utolsó és május első napjai is hemzsegnek az autó-motorsportos eseményektől két és négy keréken egyaránt – mutatjuk a teljes hétvégi időtervet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Bevonták a karlendítő orosz licenszét

Az orosz szankciók miatt olasz színekben szereplő Artyom Szeverjukin versenyzői engedélyét máris visszavonta az illetékes autóklub: mélységesen elítélték a gokartos megnyilvánulását, akire további szankciók várhatnak.

részletek

Sebek döntője: Loeb a bajnokok bajnoka

A Solbergeket és Ekströmöt búcsúztató Sebastien Loeb, valamint a szombathoz képest megtáltosodó Sebastian Vettel csapott össze a Bajnokok Tornája egyéni versenyének négymenetes döntőjében.

részletek

RoC: Solbergék nyerték a Nemzetek Kupáját

A norvég csapat, de úgy is mondhatjuk, hogy a Solberg család győzelmével ért véget a Bajnokok Tornájának versenye. A döntőben az USA-t győzték le, a németek már a negyeddöntőben kiestek.

részletek

Podcast: Veteránok sikereivel induló év

Már csak Peterhansel sikeresebb, mint Al-Attiyah, két „nyugdíjas” küzdött a Monte elsőségéért, Castroneves Daytona-győzelemmel hangolt a szezonra – a Formula–E pedig ellentmondásosabb, mint valaha.

részletek

Molnár Martin sikeresen melegített a WSK-ra

Egy héttel a szezonnyitó WSK Champions Cup előtt szintén Adrián rendezték a legerősebbnek tartott nemzetközi gokart sorozat, a WSK kollektív tesztjét. Ez Molnár Martin számára rutinfeladat volt.

részletek

ROC: Alig várják, hogy csapattársak legyenek

Vettel és Schumacher csapattársakként csatlakoznak a jövő évi Bajnokok Tornájához, hogy együtt képviseljék Németországot. Úgy vélik, remek móka lesz, és mindketten alig várják a közös időtöltést.

részletek

11 ezer lóerős Suprát készített a Toyota

Az extrém megjelenésű, gyorsulásra készített versenyautó az észak-amerikai drag bajnokság Funny Car kategóriájában fog indulni 2022-től.

részletek

Molnár Martin csatlakozik a MOTAM-hoz

Együttműködés indul a legmagasabb szintű gokart-bajnokságokban szereplő Molnár Martin és a Motorsport Talent Management között, ennek jegyében a tehetséges versenyzőt a jövőben a MOTAM képviseli.

részletek