Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 24. péntek

Egyéb hírek

Zalaegerszegre érkezik a Roborace

A készülő járműipari tesztpályára, a ZalaZONE-ba érkezik az önjáró versenygépeket fejlesztő sorozat első szezonja, ezáltal Magyarország is bekapcsolódik az autóversenyzés új hullámának vérkeringésébe.

részletek

F1-es pályán versenyez Vogel Adrienn

Hétvégén az ausztriai Red Bull Ringre érkezik a Kia Platinum Cup mezőnye. A lengyel sorozat egyetlen női tagja, Vogel Adrienn bizakodó a folytatással kapcsolatban.

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

MotoGP, WTCR, DTM, W Series - F1 nélkül is van program, mutatjuk, hogy mely sorozatokat mikor lehet majd követni az előttünk álló hétvége folyamán.

részletek

Magyarországon is versenyezni fog a Roborace

Az önvezető versenyautók pár hónapja titkolózásba burkolózott sorozata most előhozakodott néhány fontos bejelentéssel: a napokban megrendezték az első, versenynek minősülő eseményüket, hamarosan pedig hozzánk is ellátogatnak.

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén! - program

Jerezbe látogat a MotoGP, Spában versenyez a WEC mezőnye, megkezdődik a DTM és a W Series idei szezonja is - mutatjuk, hogy mikor mit és hol lehet követni hétvégén.

részletek

Önbizalom, hangulat: ezért szurkolunk

Érdekes téma: miért szeretünk a pálya mellett, vagy akár a képernyők előtt drukkolni kedvencünknek, kedvenceinknek?

részletek

Két ötödik hellyel kezdett Vogel Adrienn

A túraautó-világkupa (WTCR) magyarországi fordulóján kezdődött meg pályán is a szezon Vogel Adriennek. A Roger Racing Team versenyzője volt az egyetlen nő a Kia Platinum Cup mezőnyében.

részletek

A VW ID. R első tesztje a Nordschleifén

Egy nappal az új ID. R a Nürburgringen tartott világpremierjét követően Romain Dumas a Nordschleifén máris teljesítette az első tesztköröket a tisztán elektromos hajtásrendszerű versenyautóval.

részletek

Versenypályára jön a majális

A tavasz eljöttével ismét megrendezésre kerül a szezon első nagyszabású rendezvénye a dióspatonyi Slovakia Ringen, ahol idén is a munka ünnepén gyűlik össze a benzingőzt imádó nagyközönség.

részletek

Szabó élete első 24 órás versenyén 4. lett

Szabó Zsolt hétvégén Spanyolországban, Sevillában vehetett részt élete első 24 órás versenyén, méghozzá nem is akármilyen társasággal.

részletek

Nyerj egyet a Toro Rosso új karórái közül!

A Casio Edifice David Coulthard, Sebastian Vettel, valamint a Red Bull Racing és a Scuderia Toro Rosso révén 2008 óta tervez és forgalmaz Formula–1-es kötődésű limitált karórákat. A Toro Rossót immáron negyedik éve, 2016 óta hivatalos partnerként támogatja.

részletek

Szabó Zsolt Merhi csapattársa lesz

Élete első 24 órás versenyére készül Szabó Zsolt. Méghozzá nem is akármilyen körítéssel. Zsolti Felix Porteiro, Santiago Porteiro, Roberto Merhi triót erősíti majd...

részletek
Olvastad már?