Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. július 30. péntek

Egyéb hírek

Penske Goodwoodban: A Kapitány visszatér

Az idei goodwoodi Sebességfesztivál „A motorsport sokoldalú virtuózai” mottóját mintha jól szabott öltönyként öntötték volna egy bizonyos Roger Penske nevű úriemberre.

részletek

A motorsport sokoldalú virtuózai

Míg a múltban viszonylag gyakori volt, hogy bizonyos pilóták több kategóriában is versenyeztek, ez az „alfaj” kihalóban van és manapság az egy bizonyos műfajra specializált versenyzők világát éljük.

részletek

Goodwood: A Formula-1-es armada

A goodwoodi sebességfesztiválok legnépszerűbb szereplői mindig az F1-es autók és a felvonult armada ezúttal sem okozott csalódást, kezdve Ascari 1952-es Ferrari 500-asától az idei Aston Martinig.

részletek

Goodwood: Legendákra emlékezve

Hihetetlen, hogy a koronavírus okozta világjárvány mennyire megváltoztatta a két éve még rendes kerékvágásban zajló motorsport-eseményeket.

részletek

Ne maradj le semmiről most hétvégén!

Formula-1 nem lesz, WTCR, Formula-E és Pure ETRC azonban igen. Ezen a hétvégén sem fogunk unatkozni - mutatjuk a menetrendet és a tv-közvetítéseket is.

részletek

Jean Todt magyar miniszterrel jótékonykodott

Az FIA elnöke fáradhatatlanul dolgozik a közúti közlekedés biztonságának javítása érdekében – ezúttal Afrikában, mégpedig Palkovics László innovációs és technológiai miniszterrel.

részletek

Keszthelyi Vivien Belgiumban triplázott

A hétvégén Belgiumban, Spában állt ismét rajthoz az Euroformula Open Forma-3-as bajnokságban Keszthelyi Vivien. A magyar autóversenyző tovább menetelt az eddig látott fejlődés útján.

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

Formula-1 nem lesz, de IndyCart, Superbike-ot és WEC-t nézhetünk ezen a hétvégén, a Kamion-Eb pedig a Hungaroringen nyitja a szezonját – mutatjuk a menetrendet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Indy 500 és MotoGP: ne maradj le!

Vasárnap rendezik a világ egyik leghíresebb autóversenyét, de nézhetünk még a tavasz utolsó napjaiban MotoGP-t Mugellóból, TCR-t a Paul Ricard pályáról és Extreme-E-t Szenegálból – itt a program.

részletek

Partnerség az ABB és a Girls on Track között

Az ABB a teljesen elektromos hajtású versenyautók ABB FIA Formula-E Világbajnokságának névadó szponzoraként a lányok szerepének erősítéséért száll síkra az FIA mellett.

részletek

MotoGP és IndyCar: a hétvégi program

Ne maradjatok le a hétvégi eseményekről, hiszen két nagy nemzetközi széria is versenyzik az előttünk álló napokban - mutatjuk a menetrendet és a tv-közvetítéseket.

részletek

Itt a Toyota új generációs NASCAR versenygépe

A Toyota elsőként mutatta be a forradalmi jelentőségű változásokat felvonultató TRD Camry versenyautóját.

részletek
Olvastad már?