Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 22. vasárnap

Egyéb hírek

Nagy Norbi újra dobogón a hegyi Eb-n

Dobsina után a horvátországi Buzetban is dobogóra állhatott Nagy Norbi, a hegyi Európa-bajnokság záróhétvégéjén, Buzetban.

részletek

Volentér Balázs – Hosszú szünet után győzelem

Volentér Balázs nem unatkozott a mögöttünk hagyott hétvégén: a fiatal autóversenyző a Közép-Európa Zónakupa brnoi futamán állt rajthoz...

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén!

F1 ugyan nem lesz, de négy nagy nemzetközi sorozat is versenyezni fog az előttünk álló hétvégén - mutatjuk a programot és hogy mikor melyiket hol lehet követni.

részletek

Támogatja a magyarokat az MNASZ

Idén, október végén és november elején rendezik a motorsport olimpiát az olaszországi Vallelunga versenypályán. Az indulni akaró magyarok támogatást is igényelhetnek a honi autósport-szövetségtől.

részletek

ID.R: az első rekord a Tianmen hegységben

A „Kínai Kihívás” teljesítve: a Volkswagen tisztán elektromos prototípusa új mércét állított fel a Tianmen hegységben. Romain Dumas kevesebb, mint 8 perc alatt teljesítette a 99 kanyarból álló pályát.

részletek

MHH Team: Losonczy Levi a mély vízben

Pályafutása legerősebb pályaautós mezőnyében mérkőzhetett meg Losonczy Levente, az MHH Team versenyzője, aki a Renault Clio V4 Kupa futamai után ezúttal a Közép-Európai Kupában állt rajthoz Mostban.

részletek

Vogel Adrienn dobogóra állhatott Mostban

Változékony időjárási körülmények között, nagyszerű teljesítménnyel zárta a Kia Platinum Cup csehországi fordulóját Vogel Adrienn Mostban.

részletek

Ne maradj le: a hétvégi program

Versenyezni fog a MotoGP és az IndyCar mezőnye is, jön a DTM ötszázadik futama - nézzük, hogy mikor mire lesz érdemes figyelni az előttünk álló hétvége folyamán.

részletek

Sikeres szezont zárt Keszthelyi Vivien

A magyar pilóta nagyon boldog és nem győzi megköszönni ezt az óriási lehetőséget. A célja az volt, hogy minél több tapasztalatot szerezzen a W Seriesben.

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

Szezonzáró a női versenysorozatban, pályán a MotoGP és a DTM mezőnye: mutatjuk, hogy mikor mire érdemes figyelni az előttünk álló hétvégén.

részletek

Újabb kihívással néz szembe a Volkswagen ID.R

A legendás Pikes Peak hegyi felfutó verseny, a híres Nürburgring-Nordschleife, az ikonikus Goodwood Festival of Speed – pusztán nevük hallatára végigfut a hideg bármely autórajongó hátán.

részletek

Harmadik hegyi-Eb futamán a dobogón!

Pályafutása harmadik hegyi Európa-bajnoki hétvégéjén dobogóra állhatott Nagy Norbert. A magyar versenyző kategóriája második helyét szerezte meg a szlovákiai dobsinai pályán.

részletek
Olvastad már?