Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. október 1. szombat

Egyéb hírek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

Motegiben indítja távol-keleti túráját a MotoGP, de lesz ezen felül magyar érdekeltségeket felvonultatva Kamion-Eb, TCR Europe, ETCR és Superbike, valamint DTM és Extreme-E is – itt a menetrend.

részletek

Kilenc magyar az Autósport Játékokon

Két év kényszerszünet után az idén októberben újra megrendezik a Motorsport Gamest, ahol kilenc magyar versenyző összesen hét kategóriában fogja képviselni hazánk színeit.

részletek

Hideg Ádám második az FIA gokart-vb-n

A magyar gokartsport legnagyobb sikerét érte el Hideg Ádám a sarnói FIA gokart-világbajnokság OKJ kategóriájában, ahol hatalmas küzdelemben szerezte meg a második helyet.

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén!

A spanyolországi MotoGP-fordulón Marc Marquez is visszatér a világbajnokság mezőnyébe, de a NASCAR és a WRX szezonja is folytatódik. Nézzük a hétvégi programot a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Gender Racing: Két dobogó hazai pályán

Egy ezüst-és egy bronzérmes hely az elmúlt versenyhétvége mérlege Szabó Nikolas, a Gender Racing Team versenyzője számára a Slovakia Ringen, amelyekkel újabb értékes pontokat szerzett a bajnokságban.

részletek

Nemzetközi porondon

2021 októberében Ifj. Willisits Vilmos az Olaszországban megrendezésre kerülő EasyKart Grand Final versenyén a világ legjobb EasyKart 60 versenyzőivel mérettetett meg.

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén!

Spielbergben versenyez a MotoGP mezőnye, Belgiumban randevúznak a WRC csapatai, de lesz IndyCar és NASCAR is: mutatjuk a hétvégi menetrendet az aktuális közvetítésekkel együtt.

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén!

Formula-1 ugyan nem lesz, de így sem fogunk unatkozni: visszatér nyári szünetéről a MotoGP, pályara gördül a WTCR: mutatjuk a hétvége motorsport-menetrendjét a tv-közvetítésekkel együtt!

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén!

Dupla forduló a Formula-E-ben, versenyez a Superbike, az IndyCar és a WRC mezőnye: mutatjuk a hétvégi menetrendet a közvetítésekkel együtt.

részletek

Tim Gábor kilencedik hellyel mutatkozott be

Meggyűlt a baja technikával a Hungaroringen Tim Gábornak, de végül vasárnap, a második futamra sikerült a hibákat orvosolni, ahol egészen a 9. helyig sikerült előre jönnie a 26 fős mezőnyben.

részletek

Berta Benjámin: Dupla dobogó és debütálás

Az elmúlt hétvégén Vallelungában folytatódott a TopJet FX2000/Drexler Formel Cup széria, ahol Berta Benjámin azonnal bekezdett, hiszen az első futamon a TOP3-ban landolt...

részletek

Kiss Norbert: Győzelem és második hely

A Slovakia Ringen folytatódik a Kamion-Európa-bajnoki sorozat a harmadik versenyhétvégével, amelynek szombati napja ismét a címvédő magyar versenyzőről szólt.

részletek