Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 25. csütörtök

Egyéb hírek

Újabb motorsportjogok az Arena4-en

Négy újabb technikai versenysorozat az ARENA4-en. A csatorna kínálatába érkezik a NASCAR, a Supercars, a Salakmotor GP és a Superbike/Supersport világbajnokság is.

részletek

Rosberg: Többé nem fogok versenyezni

A 2016-os szezon világbajnoka elmondta, hogy esze ágában sem volt saját Extreme-E-csapata színeiben indulni a terepen, de egyébként sincsenek olyan tervei, hogy visszaüljön a volán mögé.

részletek

NASCAR-csapatot alapít Michael Jordan

Minden idők legjobb kosárlabdázójának tartott Michael Jordan csapattulajdonosként szállt be a Nascarba, ami a szakértők szerint fordulópontot jelenthet a bajnokság történetében.

részletek

Leállítja versenyprogramjait a Volkswagen

Az autósport minden szakágából kivonja magát a német márka, legyen az benzines vagy elektromos. A döntést egy belső átszervezéssel magyarázzák, így megszüntetve a házon belüli versengést.

részletek

Rendelhető az Autósport évkönyv 2020

Több tucatnyi nemzetközi és hazai versenysorozat összefoglalója, látványos fotók, exkluzív beszámolók, valamint az 50 legjobb magyar és külföldi versenyző listája – megjelent Autósport évkönyv 2020.

részletek

Másik kórházba szállították Zanardit

A sportoló állapotáról az őt ápoló intézmény adott ki egy közleményt, amiből kiderült: az állapotában beállt változás lehetővé tette, hogy otthonához közelebb helyezzék el.

részletek

Tóthnak nem sikerült szépen zárnia az idényt

Nem jött össze a szép szezonzárás Tóth Lászlónak, a Bhaitech Racing magyar versenyzőjének a Formula Renault Eurocup jubileumi, 50. idényében.

részletek

Franciaországban zárul a Formula Renault

A franciaországi Paul Ricard versenypályán fejeződik be a mostani hétvégén a Formula Renault Eurocup jubileumi, 50. idénye, a mezőnyben pedig ezúttal is ott lesz Tóth László.

részletek

Nem volt könnyű dolga Tóthnak Hockenheimben

Az első futamon a 12., a másodikon pedig a 14. helyen ért célba Tóth László, a Bhaitech Racing magyar versenyzője a Formula Renault Eurocup elmúlt hétvégén, Hockenheimben rendezett fordulóján.

részletek

Hockenheimben folytatja szereplését Tóth

A DTM idényzárójának betétfutamaként folytatódik a Formula Renault Eurocup idénye, a sorozat utolsó előtti fordulóján pedig az eddigiekhez hasonlóan rajthoz áll a Bhaitech Racing magyar versenyzője.

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

F1 nem lesz az előttünk álló hétvégén, versenyezni fog viszont több nagy nemzetközi sorozat - mutatjuk, hogy mikor mire érdemes figyelni és hogy hol lehet követni.

részletek

Műszaki hibák hátráltatták Tóthot Imolában

Több műszaki hiba miatt nem tudott eredményes hétvégét teljesíteni Tóth László, a Bhaitech Racing magyar versenyzője a Formula Renault Eurocup nyolcadik, az F1 betétversenyeként fordulóján.

részletek
Olvastad már?