Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. július 16. kedd

Egyéb hírek

Balatoni légicsata borzolta a hullámokat

Az ausztrál Matt Hall nem várt győzelmével zárult a Red Bull Air Race magyarországi futama vasárnap a Balatonon. A második helyen a brit Ben Murphy végzett, aki versenyzői karrierjének első dobogós helyét is bezsebelte, a pódium harmadik fokára pedig a kanadai Pete McLeod állhatott fel.

részletek

A Balaton csodái felett hangolódtak a pilóták

A Red Bull Air Race történelmének első balatoni futamát tartja július 13-14-én Zamárdiban. A kétnapos világverseny előtt a bajnokság két pilótája repülővel barangolta be a Balaton partvidékét.

részletek

A történelmet 370 km/órás sebességgel írják

Sebesség, precizitás és ügyesség tökéletes kombinációja a Red Bull Air Race. A légi motorsport sorozat versenyzői idén 13. alkalommal zúgnak el felettünk...

részletek

Jövőre már bárki versenyezhet Toyota Suprával

A Toyota sikert sikerre halmozó versenyistállója, a TOYOTA GAZOO Racing bejelentette, hogy 2020-tól elérhetővé teszi az ügyfélcsapatok számára fejlesztett GR Supra GT4 versenyautót.

részletek

Gyorsabb, mint az F1: a VW új rekordja

Az első elektromos versenyautó, amely legyőzte a Forma 1-et: a Volkswagen ID.R újra történelmet írt az autóversenyzésben a Goodwood Festival of Speed idei eseményén felállított új időrekorddal.

részletek

Zamárdiba érkezik a Red Bull Air Race

Tóparti hangulatra cseréli ikonikussá vált budapesti helyszínét a Red Bull Air Race versenysorozat. Július 13-án és 14-án Zamárdi látja vendégül a bajnokság szereplőit...

részletek

Kiss Norbertnek nagy hírei vannak, de...

Lázas munka folyik a kétszeres Európa-bajnok elmagyarosodó csapatában, hogy ledolgozzák az elsősorban motorból fakadó hátrányt. A Mercedesszel versenyző pilóta olyan pozitív történéseket említett, melyekről egyelőre nem beszélhet.

részletek

Goodwood - Sebességkirályok ünneplése

Abban a pillanatban, ahogy elkészült a világon a második autó, megszületett az autóversenyzés, vele együtt pedig a sebességimádat szenvedélyének vírusa. Helyszíni beszámoló Goodwoodból.

részletek

Hajszálon múlt Kiss Norbert dobogója

Jól sikerült időmérő után szerényebb eredményeket hozott a szombati két verseny Kiss Norbertnek a Slovakia Ringen. Egy negyedik és egy ötödik hely lett a szombati nap termése.

részletek

Sportfogadás a Formula-1 világában

A sportfogadást sokan erkölcstelennek és veszélyesnek tartják, de ésszel csinálva a megfelelő embernek kitűnő szórakozást - és ha profin foglalkozunk vele, profitot is - nyújthat.

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén!

Lesz MotoGP, Superbike, WTCR, DTM, W Series és ralikrossz-vb is - autósok és motorosok is megtalálják a maguk programját, mutatjuk, hogy mikor hova kell figyelni hétvégén.

részletek

Keszthelyi Vivien élete legkeményebb szezonja

A világ legfiatalabb háromszoros túraautó-bajnoka januárban váltott a formula kategóriára, azóta nem csak az életét, de a teljes edzéstervét, valamint az idő beosztását is át kellett szerveznie.

részletek
Olvastad már?