DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 1. péntek

Egyéb hírek

MotoGP, TCR, WRX: a hétvége menetrendje

Sepangban indul a MotoGP utolsó triplája, Bathurstbe látogat a TCR Világsorozat, a WRX pedig hongkongi duplával zárja a szezont – mutatjuk a programot.

részletek

Bravúros szezonzárás: Válint Bence harmadik

Harmadikként zárta a szezont a Ferrari Challenge Trofeo Pirelli Europe kupasorozatban Válint Bence. Mugellóban remek versenyzéssel szerezte meg az előkelő dobogós helyezést

részletek

„Nehéz a Hamilton névvel érvényesülni”

A hétszeres Formula-1-es világbajnok öccsének lenni nem egyszerű dolog, ha az ember az autóversenyzés világában szeretne érvényesülni. Erről beszélt Lewis Hamilton öccse, a BTCC-ben versenyző Nicolas.

részletek

Újoncként elődöntőben a világbajnokságon

A hétvégén egyetlen magyar versenyzőként szurkolhattunk Gender Tamás Juniornak az OK Junior kategóriában a 2023-as gokart világbajnokságon Olaszországban, a Franciacorta Racing Tracken.

részletek

MotoGP, NASCAR: a hétvége menetrendje

Indonéziában indul a MotoGP első távol-keleti triplája, kezdődik a rájátszás harmadik köre a NASCAR-ban: mutatjuk a hétvégi programot a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

MotoGP, WRC: a hétvége menetrendje

A MotoGP Japánban, a Superbike-vb Portimaóban versenyez, a WRC szezonja Chilében folytatódik, a kamionosoké pedig Jaramában zárul – itt a program.

részletek

Goodwood Revival: Időutazás

25. évfordulóját ünnepelte az esemény, amelyet szeptember eleji hőségben rendeztek meg, több ex-F1-es autó és számos versenyző jelenlétében.

részletek

Kiss Norbi: Turbóhiba és három győzelem

Az első versenyen az élről kellett kiállnia az ötödik Eb-cím felé menetelő magyar kamionversenyzőnek, a másik három futamon viszont nem talált legyőzőre.

részletek

MotoGP, WEC, WRC, IC: a hétvége menetrendje

F1-es futam ugyan nem lesz, de így sem fogunk unatkozni szeptember második hétvégéjén: a fentieken túl lesz még Superbike, NASCAR és Kamion-Eb is.

részletek

Kiss Csehországban is megállíthatatlan volt

Szombaton még „csak” egy győzelmet és egy negyedik helyet gyűjtött Mostban a címvédő magyar, a vasárnapi esőben viszont mindkét futamot behúzta.

részletek

Team Reddy Garage: A legnagyobb megmérettetés

A European Autoslalom Championship keretein belül 10 ország csaknem 100 versenyzője száll majd harcba a stopperrel hétvégén a Slovakia Ringen.

részletek

Osztrák MotoGP és TCR: hétvégi menetrend

A szomszédban versenyez a MotoGP, Dél-Amerikában folytatódik a TCR World Tour: mutatjuk az augusztus 20-i hétvége programját a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek