Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 23. csütörtök

Egyéb hírek

Ezeket ellenőrizd, ha a kertigép leáll

A különböző kerti munkák hatékony és precíz elvégzéséhez megfelelő műszaki állapottal rendelkező kerti gépek szükségesek. Érdemes még a tavaszi szezon előtt felkészülni, és ellenőrizni a gépek műszaki állapotát. Ha a beindítást követően nem működne a motor, bizonyosodj meg a hiba okáról az alábbi teendők végrehajtásával!

részletek

A szerelmesek napja

Elpirult hölgy odaszól a párjához: - Kicsim, én már megvettem a Valentin-napi ajándékodat, annyira fogsz neki örülni. Biztosan te is valami széppel készültél! A férfi arca ledermedt, elsötétül a világ, alig kap levegőt, pulzusa az egekben, majd megjelenik 1-2 izzadtságcsepp az arcán és remegő hangon válaszol: - Ööö… hát.. Igen, igen.. Készültem… valami különlegessel!

részletek

Az osztalékbefektetésről kezdőknek

Az osztalékbefektetés Magyarországon is egyre népszerűbb, viszont sokan tájékozatlanul vágnak bele, mert nem rendelkeznek kellő információval a konstrukcióról...

részletek

Ezekre figyelj oda télen!

Magyarországon szerencsére ritkán fordulnak elő extrém időjárási viszonyok, azonban a téli hónapokban szinte mindig meg kell küzdenie a mínuszokkal az autósoknak.

részletek

TESZT: Eléggé ismered az autógumikat?

A biztonságos autó üzemeltetéséhez hozzátartozik a gumiabroncsok ismerete. Ha kellően jól ismerjük az autónkat és annak szükségleteit, végső soron az egész autó élettartama meghosszabbodik.

részletek

Madeira, a túrázók Mekkája

Az örök tavasz parányi szigete, ez a kontinenstől távol eső hely a túrázók igazi Mekkája. Nem érdemtelenül viselheti ezt a címet, hiszen kellemes éghajlatának, varázslatos növényzetének és magas...

részletek

Vogel Adrienn: Sűrű év után új kihívások

Pályán elért összetett ötödik hely, új szakágként ismerkedés a ralival, rengeteg kilométernyi tapasztalat – dióhéjban erről szólt Vogel Adrienn 2019-es éve, jövőre pedig újabb kihívásokra készül.

részletek

Keszthelyi Vivien az év női autóversenyzője

A szakma jeles képviselői Keszthelyi Vivient választották meg az év női autóversenyzőjének az Autósport és Formula Magazin TOP50 magyar autóversenyző szavazásán.

részletek

Először Európában lesz kapható a Supra GT4

A TOYOTA GAZOO Racing 2020 márciusában megkezdi a GR Supra GT4 forgalmazását Európában, majd augusztustól Észak-Amerikában, októbertől pedig Japánban/Ázsiában is értékesíti a modellt.

részletek

Gyakori kérdések a kormányművel kapcsolatban

A kormánymű az autó egyik legnagyobb terhelésnek kitett alkatrésze, hiszen az úthibákból eredő erőhatások jelentős része a kormányrendszeren csapódik le. Azonban ez egy igen komplex szerkezetet, amelynek javítását vagy felújítását kimondottan erre szakosodott műhelyek tudják csak biztonsággal elvégezni. Az alábbiakban abban próbálunk segíteni, hogy a kormánymű esetlegesen előforduló hibái könnyebben felismerhetők legyenek.

részletek

Mozgalmas szezonon van túl Vogel Adrienn

A Roger Racing Team versenyzője 2019-ben pályán és raliban is folyamatosan versenyben volt, kategóriát lépve egyre közelebbi kapcsolatba került az M-Sport által gyártott R2-essel, majd az eseménydús hétvégék után Európa-bajnoki pontokkal zárta az évet a Rally Hungary-n.

részletek

Modern képalkotó diagnosztika

Sajnálatos módon évről évre nő az újonnan diagnosztizált daganatos esetek száma, viszont csökken a halálozások száma. Ez egyértelműen köszönhető a korai felismerésnek, az időben megkezdett kezelésnek.

részletek
Olvastad már?