Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 17. péntek

Egyéb hírek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

Formula-1 nem lesz, de IndyCart, Superbike-ot és WEC-t nézhetünk ezen a hétvégén, a Kamion-Eb pedig a Hungaroringen nyitja a szezonját – mutatjuk a menetrendet a tv-közvetítésekkel együtt.

részletek

Indy 500 és MotoGP: ne maradj le!

Vasárnap rendezik a világ egyik leghíresebb autóversenyét, de nézhetünk még a tavasz utolsó napjaiban MotoGP-t Mugellóból, TCR-t a Paul Ricard pályáról és Extreme-E-t Szenegálból – itt a program.

részletek

Partnerség az ABB és a Girls on Track között

Az ABB a teljesen elektromos hajtású versenyautók ABB FIA Formula-E Világbajnokságának névadó szponzoraként a lányok szerepének erősítéséért száll síkra az FIA mellett.

részletek

MotoGP és IndyCar: a hétvégi program

Ne maradjatok le a hétvégi eseményekről, hiszen két nagy nemzetközi széria is versenyzik az előttünk álló napokban - mutatjuk a menetrendet és a tv-közvetítéseket.

részletek

Itt a Toyota új generációs NASCAR versenygépe

A Toyota elsőként mutatta be a forradalmi jelentőségű változásokat felvonultató TRD Camry versenyautóját.

részletek

Pályán is bizonyíthat a hidrogénes Toyota

A Toyota bejelentette, hogy a karbonsemleges mobilitás felé vezető út fontos lépéseként hidrogénhajtású versenymotor fejlesztésébe és tesztelésébe fogott.

részletek

Alesi: Ha nincs elég hely, akkor ne előzz!

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a Monaco Historic Grand Prix-t, melynek egyik kategóriájában 1973 és 1976 közti F1-es autók feszülhettek egymásnak. A futam szívszaggató látvánnyal ért véget.

részletek

Már a pályákon a Toyota hidrogénmotorja

Az abszolút zöld, meléktermékként tiszta vizet kibocsátó hidrogén üzemanyagcellás elektromos technológia vezető fejlesztője bejelentette, hogy hidrogénhajtású versenymotor fejlesztésébe kezdett.

részletek

Tizenöt éves eltiltás a verekedő gokartosnak

Példát statuált az FIA Luca Corberi ügyében: a Nemzetközi Bíróság az örökös eltiltást is számításba vette, végül 15 éves büntetést szabott ki a Gokart-vb-n őrjöngő olasz versenyzőre.

részletek

Rosbergnek még furcsa, hogy ő dirigál

Már legelső versenyét megnyerte csapattulajdonosként az Extreme-E-ben Nico Rosberg. Az F1-es világbajnoknak azonban még szoknia kell, hogy most ő az, aki a versenyzőkkel való bánásmódért felelős.

részletek

Rosbergék nyerték az Extreme-E nyitányát

Johan Kristoffersson és Molly Taylor párosa ellentmondást nem tűrően győzték le a riválisokat és a sivatag kihívásait az Extreme-E történetének első futamán. Hansenéké a második, Loebéké a harmadik hely.

részletek

Hamilton csapatáé az XE első időmérője

Nico Rosberg és Lewis Hamilton csatája az Extreme-E-ben éledt újra! Egyelőre a két F1-es világbajnok csapata a leggyorsabb a sivatagban: Johan Kristofferssonék időbüntetése után Sebastien Loebék nyerték az időmérőt.

részletek
Olvastad már?