DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 28. szerda

WSR hírek

Folyton változik a volt WSR3.5 mezőnye

Mindjárt itt a WSR egykori csúcssorozata, a 3.5-ös kategória utódszériájának szezonkezdete, de még mindig változik a mezőny összetétele: két csapat távozott, egy pedig érkezett a V8 3.5-be.

részletek

A Lotusnál folytatja a magyar kötődésű pilóta

A magyar menedzserrel rendelkező Roy Nissany egy második szezonra is lehetőséget kapott az arculatváltáson áteső Formula V8 3.5 sorozatban, azonban tavalyi csapatától egy másikhoz nyergelt át.

részletek

Nívós betétprogram a hungaroringi WTCC-n?

A mai napon közzétették a WSR Formula 3.5-ra keresztelt utódjának előzetes 2016-os versenynaptárát, amelyben a Hungaroring is helyet kapott ismét – a túraautó-világbajnokság betétprogramjaként.

részletek

Bajnokavatás: Először nyert brit a WSR-ben

Bajnokavatás zajlott vasárnap Le Mans-ban, ahol a World Series by Renault 3.5 sorozat idei utolsóelőtti versenyhétvégéjét rendezték. Oliver Rowland meggyőző fölénnyel győzte le francia riválisát.

részletek

Csak egy ciprusi zavarta meg a titánok harcát

A Formula Renault 3.5 mezőnye a hétvégén Silverstone-ban vendégeskedett, ahol a tabellát vezető Oliver Rowland két szoros győzelmet aratott egyetlen bajnoki riválisával szemben.

részletek

Barcelonában tárgyaltak a WSR jövőjéről

A WSR 3.5-ös szériájának megszűnő Renault-támogatása után egyből beindultak a jövőt érintő találgatások - az érintettek a spanyol városban tárgyaltak a lehetséges opciókról.

részletek

A Renault kihátrál a WSR3,5-ből

Ezt a Renault Sport jelentette be a minap. Maga a World Series by Renault versenysorozat megmarad, és az eddig WSR3,5 néven ismert királykategória is tovább él, ám a Renault szerepvállalása nélkül.

részletek

Félig magyar dobogó a WSR-ben

A hazánkban élő és éveken át magyar licensszel versenyző Chanoch Nissany fia, Roy hatalmas sikert ért el a WSR spielbergi hétvégéjén, hiszen megszerezte első dobogós helyezését a sorozatban.

részletek

Merhi a hibás a balesetért, kizárták

Az F1-es Manor újonca, Roberto Merhi vált a hétvégén az utánpótlás-széria, a WSR 3.5 rosszfiújává, a versenybírók ugyanis úgy ítélték meg, hogy ő váltotta ki az első futam leintését követő balesetet.

részletek

Két WSR-verseny egy nap? Miért ne!

A WSR mezőnye a Red Bull Ringre látogat a hétvégén, és 10 év után először rendeznek egy napon két versenyt - a 3.5-ösök főnöke szerint meg lehet birkózni az összesűrűsödött programmal.

részletek

F1-es pilóták: Több tiszteletet a WSR-nek!

A korábban a WSR-ben edződött Sebastian Vettel, Daniel Ricciardo és Carlos Sainz is úgy gondolja, hogy régi versenyszériájuk több licencpontot érdemelne az FIA listáján.

részletek

WSR: Az éllovas nyerte az üldözőversenyt

Oliver Rowland bombarajtja után végig uralta a második hungaroringi versenyt, kivédekezve Matthieu Vaxiviére támadásait - a harmadik helyre az életében először dobogóra álló Gustav Malja érkezett.

részletek