Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 21. szombat

Off-road hírek

Ficza, Laczkó és Kárai sikere az új M-Ringen

A szezonnyitóhoz képest szűk mezőnnyel – a SuperCarsban csak négy autó indult – debütált Monorierdő az ob-n. A szezon második versenyén Ficza Ferenc a ralikrosszba visszatérve szerzett győzelmet.

részletek

Innovatív megoldás a Legendák Tornáján

A Húsvét Hétfőn megrendezett, hagyományteremtőnek számító versenyen a magyar motorsportok — köztük a rali, ralikrossz, drift és különböző pályaversenyek — 18 elismert alakja vette birtokba a pályát...

részletek

Kárai-győzelem és kizárások Máriapócson

Elődöntőben kieső esélyesek a SuperCarsban, Eb-menők a Super1600-ban, kizárások az STC -2000-ben a RabócsiRingen.

részletek

Nyirád újra Eb-versenyt rendezne

Nagyok a célok a Vörös Katlanban: a ralikrossz és autókrossz Európa-bajnokságát fogadná a pálya, emellett több magyar bajnokit és amatőr versenyeket is tartanának Nyirádon, mondta el Kárai Tamás.

részletek

Nyirádi dobogóval zárta a szezont Vass Zoltán

Kiválóan fejezte be 2021-es idényét a Ralikrossz Országos Bajnokságon Vass Zoltán: az Audi A1-gyel a Slovakia Ring után a nyirádi szezonzárón is az első háromban végzett.

részletek

Az elődöntőig jutott Harsányi Nyirádon

A kilencszeres magyar ralikrosszbajnok szívéhez közel álló pályán zárult a 2021-es szezon: a Nyirád Racing Centerben, amely két év szünet után került vissza a menetrendbe.

részletek

Negyedszer magyar bajnok Kárai Nyirádon

A naptárba visszatérő pályán lezárult a Ralikrossz-ob szezonja. Kárai Tamás remek évét megkoronázva újra bajnok lett a SuperCarsban. Lengyel és osztrák kategóriagyőzelem is született Nyirádon.

részletek

Végre dobogón Vass Zoltán

Szám szerint három idei negyedik helyezés után csak felállt a dobogóra Vass Zoltán: az RXC Technics Motorsport versenyzője a Slovakia Ringen megtartotta döntős rajtpozícióját.

részletek

Négyből négy nulla a Slovakia Ringen

Most sem zárta szívébe a ralikrossz kilencszeres hazai bajnoka a szlovák versenypályát: törött lengőkart és váltóhibát eredményezett a problémás murva a szezon utolsó előtti versenyén.

részletek

RX: Kárai újra győzött, Benyót kizárták

A Ralikrossz Országos Bajnokság szezonjának utolsó előtti versenyén Kárai Tamás nyert a SuperCarsban: a többi kategóriát tekintve két testvérpár is szerepel a győztesek sorában.

részletek

Véget ért az autókrossz-ob szezonja

Makón tartották az országos bajnokság negyedik, utolsó fordulóját a CEZ-zel együtt. Istókovics István és ifj. Ábrahám Károly nyerték a hazai bajnoki címeket.

részletek

Harsányi harcos hétvégéje

Megint egy hellyel maradt le a döntőbe jutásról a ralikrossz kilencszeres magyar bajnoka. A szezon ötödik versenye Máriapócson nem volt sétagalopp Harsányi Zoltán számára.

részletek