Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. október 1. szombat

Off-road hírek

Magyar bajnokot avattak fel Ausztriában

A ralikrosszbajnokság osztrák versenyének első napja Benyó Mátéé volt, de vasárnap Kárai Tamás fordított, ezzel nem csupán a győzelmet, de az országos bajnoki címet is bebiztosította.

részletek

Remekeltek a vendégszereplők Nyirádon

A két fő kategóriában nem történt meglepetés Kárai Tamás és Laczkó Lehel győzelme révén, az STC -2000-ben megszakadt Ficza Ferenc nyerő szériája, Mózer Márk és Harsányi Zoltán pedig szokatlan kategóriában indultak el.

részletek

Elhunyt a RabócsiRing alapítója

A máriapócsi pálya számolt be róla, hogy életének 74. évében, tragikus hirtelenséggel elhunyt az európai szinten is kiemelkedő helyszín megálmodója, Rabócsi Tibor.

részletek

Kárai-siker a csehek előtt Fuglauban

Magyarok, osztrákok és csehek alkották a mezőnyt Ausztriában. Kárai idei harmadik győzelmét szerezte a SuperCarsban, a visszatérő Wieszt Jankó remekelt a Super1600-ban.

részletek

Kárait megbüntették, Benyó győzött

Szombaton egész napos esőben, vasárnap napsütésben zajlott a hazai szezon harmadik fordulója Máriapócson. A SuperCarsban Kárai Tamás futott be az első helyen, de elvették tőle a győzelmet.

részletek

Répási Róbert kategóriát váltott az Eb-re

A szurkolók mellett a versenyzőknek is nagyot dobbant a szíve, amikor kiderült, hogy 2022 május 21-22-én újra lesz Rallycross Eb futam Nyirádon.

részletek

Ficza, Laczkó és Kárai sikere az új M-Ringen

A szezonnyitóhoz képest szűk mezőnnyel – a SuperCarsban csak négy autó indult – debütált Monorierdő az ob-n. A szezon második versenyén Ficza Ferenc a ralikrosszba visszatérve szerzett győzelmet.

részletek

Innovatív megoldás a Legendák Tornáján

A Húsvét Hétfőn megrendezett, hagyományteremtőnek számító versenyen a magyar motorsportok — köztük a rali, ralikrossz, drift és különböző pályaversenyek — 18 elismert alakja vette birtokba a pályát...

részletek

Kárai-győzelem és kizárások Máriapócson

Elődöntőben kieső esélyesek a SuperCarsban, Eb-menők a Super1600-ban, kizárások az STC -2000-ben a RabócsiRingen.

részletek

Nyirád újra Eb-versenyt rendezne

Nagyok a célok a Vörös Katlanban: a ralikrossz és autókrossz Európa-bajnokságát fogadná a pálya, emellett több magyar bajnokit és amatőr versenyeket is tartanának Nyirádon, mondta el Kárai Tamás.

részletek

Nyirádi dobogóval zárta a szezont Vass Zoltán

Kiválóan fejezte be 2021-es idényét a Ralikrossz Országos Bajnokságon Vass Zoltán: az Audi A1-gyel a Slovakia Ring után a nyirádi szezonzárón is az első háromban végzett.

részletek

Az elődöntőig jutott Harsányi Nyirádon

A kilencszeres magyar ralikrosszbajnok szívéhez közel álló pályán zárult a 2021-es szezon: a Nyirád Racing Centerben, amely két év szünet után került vissza a menetrendbe.

részletek