DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 31. kedd

Off-road hírek

Kárai Tamás: Itthon és nemzetközi fronton

A hazai versenyek mellett az Európa-bajnokság volt a fókuszban a tapasztalt pilóta számára, aki 2021 után idén is elképesztő évet tudhat maga mögött. Sikerült megvédenie magyar bajnoki címét.

részletek

Hihetetlen család: Három Mózer versenyzett

2022-ben sem lassítottak Mózerék, miután a családfővel ebben az évben is komolyan számolni kellett az Európa-bajnokság mezőnyében, míg fiai közül Márk után már Kristóf is megmérettette magát a Swift Hybrid RX Cup legjobbjai között.

részletek

A háromgenerációs autósport-versenyző család

Nem esett messze az alma a fájától, ugyanis Turán Lotti, a Hankook Racer Cup RX fiatal versenyzője immár második éve rója a köröket a versenypályán és az idei évadban megnyerte a női értékelést.

részletek

Benyó nyerte az év utolsó versenyét Kakucson

A bajnoki címek többsége korábban már eldőlt, ezért kisebb mezőnyök jellemezték a kategóriákat az átépített Kakucs Ringen – de a csatákra nem lehetett panasz.

részletek

Benyó hétvégéjének indult, Káraié lett

Hétből hatodik győzelmét szerezte Kárai Tamás, de a számos kiesést hozó döntőig máshogy néztek ki a SuperCars erőviszonyai. Laczkó Lehel győzelemmel biztosította be a Super1600 bajnoki címét a hétvégén.

részletek

Magyar bajnokot avattak fel Ausztriában

A ralikrosszbajnokság osztrák versenyének első napja Benyó Mátéé volt, de vasárnap Kárai Tamás fordított, ezzel nem csupán a győzelmet, de az országos bajnoki címet is bebiztosította.

részletek

Remekeltek a vendégszereplők Nyirádon

A két fő kategóriában nem történt meglepetés Kárai Tamás és Laczkó Lehel győzelme révén, az STC -2000-ben megszakadt Ficza Ferenc nyerő szériája, Mózer Márk és Harsányi Zoltán pedig szokatlan kategóriában indultak el.

részletek

Elhunyt a RabócsiRing alapítója

A máriapócsi pálya számolt be róla, hogy életének 74. évében, tragikus hirtelenséggel elhunyt az európai szinten is kiemelkedő helyszín megálmodója, Rabócsi Tibor.

részletek

Kárai-siker a csehek előtt Fuglauban

Magyarok, osztrákok és csehek alkották a mezőnyt Ausztriában. Kárai idei harmadik győzelmét szerezte a SuperCarsban, a visszatérő Wieszt Jankó remekelt a Super1600-ban.

részletek

Kárait megbüntették, Benyó győzött

Szombaton egész napos esőben, vasárnap napsütésben zajlott a hazai szezon harmadik fordulója Máriapócson. A SuperCarsban Kárai Tamás futott be az első helyen, de elvették tőle a győzelmet.

részletek

Répási Róbert kategóriát váltott az Eb-re

A szurkolók mellett a versenyzőknek is nagyot dobbant a szíve, amikor kiderült, hogy 2022 május 21-22-én újra lesz Rallycross Eb futam Nyirádon.

részletek

Ficza, Laczkó és Kárai sikere az új M-Ringen

A szezonnyitóhoz képest szűk mezőnnyel – a SuperCarsban csak négy autó indult – debütált Monorierdő az ob-n. A szezon második versenyén Ficza Ferenc a ralikrosszba visszatérve szerzett győzelmet.

részletek