DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Off-road hírek

Kiélezett küzdelem a Desert Express 300-on

Szombat délben elrajtolt a Desert Express 300 autós prológja, hajszálvékony különbségekkel kialakítva a rajtsorrendet a következő két szakaszra.

részletek

Ralihíradó: Közeledik az ORB-szezon!

Turán, Német, Velenczei, Klausz, Ranga, Vincze, Csomós: mit tudhatunk a 2024-es ORB-szezon várható élmezőnyéről?

részletek

Dakaros versenyzők a magyar terepralin

Március 22-én a bugaci Desert Express 300 nyitja meg a 2024-es M1 Flotta Magyar Tereprali Bajnokságot. 42 legénységgel és 68 indulóval, külföldi és magyar versenyzőkkel zajlik majd az év első terepraliversenye, mely vadonatúj pályavezetéssel várja az indulókat.

részletek

Szezonzáró, bajnoki fordítások Máriapócson

Az ünnepi hétvégén lezárult a Ralikrossz Országos Bajnokság 2023-as szezonja: a SuperCars egy teljesen kicserélődött mezőnnyel állt fel Benyóék távollétében, melyet Antal István uralt.

részletek

Félbeszakadt hétvége: Benyó 2023 bajnoka

Az országos bajnokság utolsó előtti fordulóján eldőlt a SuperCars bajnoki címe. A szezon legnagyobb mezőnyei, sártenger és elmaradt döntők.

részletek

Kiestek a nagyok, váratlan győztes Nyirádon

Benyó Máté és Kárai Tamás csatája jellemezte a Ralikrossz-ob harmadik fordulójának teljes hétvégéjét – egészen a döntőig, ahol minden a feje tetejére állt.

részletek

Női győztest is avattak Kakucson

Kis létszámok jellemezték a nemzetközi kategóriákat a 2023-as szezon második versenyén: a SuperCarsban mindössze ketten indultak.

részletek

Benyó győzelmével indult a szezon Máriapócson

Az Eb-debütálásra készülő Benyó Máté csak egy futamgyőzelmet hagyott Kárai Tamásnak a húsvéti szezonnyitón. A két Körmöczi testvér, az osztrák Zoll és a cseh Castoral is nyert a RabócsiRingen.

részletek

Tim Gábor ralikrosszal készül Monzára

Tim Gábor hétszeres bajnok vanyarci autóversenyző 2023-ban arra készült, hogy teljes szezont teljesít a Clio Cup Europe bajnokságban, mely 9 fordulót jelent Európa legjobb versenypályáin.

részletek

RX: Bizonytalan SuperCars és új kategória

Az év különlegessége az erős kupasorozatnak ígérkező CrossCar indulása lesz, továbbá kiestek a versenynaptárból a külföldi helyszínek, kizárólag három hazai pályán zajlik a magyar bajnokság.

részletek

Benyó Máté: Alkalmazkodásban első

A bajnoki második helyezés az egy évvel korábbi eredményt tükrözi: de mind Benyó Máté, mind csapata nagyot lépett előre a két győzelmet is hozó 2022-es szezonban.

részletek

Kárai Tamás: Itthon és nemzetközi fronton

A hazai versenyek mellett az Európa-bajnokság volt a fókuszban a tapasztalt pilóta számára, aki 2021 után idén is elképesztő évet tudhat maga mögött. Sikerült megvédenie magyar bajnoki címét.

részletek