Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 6. hétfő

Off-road hírek

A lengyel Maluszynski-házaspár vezet Nyirádon

A mindent eldöntő vasárnap előtt szinte valamennyi kategóriában nyílt még a csata a végső győzelemért a november 8-10. között a Nyirádi Motorsport Centrum környékén rendezett Raid of the Championsön.

részletek

12-szeres magyar bajnok az autókrosszban

Közelharcok, balesetek, piros zászlók, indulatok és örömök: a Formula.hu Dömsödön járt, az autókrossz országos bajnokság szezonzáróján, ahol váratlan győzelmek születtek.

részletek

Makai a Hankook Racer Cup RX első bajnoka

Makai György győzelmével zárult a Magyar Rallycross Bajnokságban induló Hankook Racer Cup RX első szezonja. A máriapócsi pálya, a Rabócsing volt a végső verseny helyszíne...

részletek

Kárai sikerével ért véget a magyar bajnokság

Az év legnépesebb versenyeinek egyikét futották Máriapócson szeptember utolsó hétvégéjén. A királykategória, a Supercar az egész évben megszokott végeredménnyel zárult, más osztályokban születtek meglepetések.

részletek

Izgalmas idényzáró várható a Rabócsiringen

Szeptember végén ismét a máriapócsi helyszín kapja a főszerepet a ralikrosszos mezőny jóvoltából. A Hankook Racer Cup RX bajnoksága a bajnoki címért folyó küzdelem végső állomása.

részletek

Hajrájához ért a ralikrossz-ob

Videós összefoglaló a magyar bajnokság utolsó előtti futamáról, a Kakucsringről, ahol nem csupán kiélezett csatákat élvezhetett a közönség, hanem egy nagy baleset is sokkolta a nézőket.

részletek

Nagy baleset, jokercsaták és első győzelem

Kárai, Bernát-Lukács, Koncseg és Herczig is győzött a Kakucsringen, a ralikrossz-ob utolsó előtti futamán: egyes kategóriákban a bajnoki címek eldőltek, máshol éppen élesedett a harc.

részletek

Húsz év kihagyás után a csúcson Istókovics

Tündérmesének is beillhet az autókrossz-ob királykategóriája, a SuperBuggy fő esélyesének története. Istókovics már több mint 30 éve vágott bele az autósportba...

részletek

HQ Racing: Újabb győzelem Csehországban

Az egy hónappal ezelőtti sosnovai CEZ-futam után ismét Csehországba, ezúttal Sedlcanyba látogatott a HQ Racing csapata. Az újabb cseh futam újabb győzelmet hozott Hangodi Bendegúz és a Honda számára.

részletek

Hangodi Bendegúz első nemzetközi győzelme

Rendkívül sikeresen alakult Hangodi Bendegúz számára a CEZ sorozat sosnovai állomása: a csehországi futamon egyetlen magyarként induló pilóta százszázalékos hétvégét produkált.

részletek

Éleződik a helyzet a hazai ralikrosszban

A királykategóriában, a Supercarban kettő-kettőre egyenlített győzelmek számában Kárai Spitzmüllerhez képest. Máriapócson Csucsu győzelmi sorozata az S1600-ban folytatódott, az STC +2000-ben pedig ismét Bészi nyert.

részletek

Kismarty győzött, elmaradt a bajnokavatás

A Hankook Racer Cup RX bajnokság negyedik futamát Máriapócson rendezték, ahol magabiztos előnnyel, három győztes versennyel a zsebében Makai György érkezett.

részletek
Olvastad már?