DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Podcast

Formula Motocast: Quartararo ütközött, már Bagnaia a favorit

Mi történt az Aragóniai GP első körében Marquez, Quartararo és Nakagami között? Miért tekinthető már most Bagnaia a favoritnak? Kellene-e a csapatsorrend a Ducatinál? Ezekről beszélgettünk friss adásunkban.

Három és fél hónap után tért vissza a mezőnybe Marc Marquez, aki két incidensben is érintett volt az Aragóniai Nagydíj első körében. A Formula Motocast adásában alaposan kibeszéltük a két balesetet és annak hozományait, de szót ejtettünk arról is, mekkora felzárkózásban van Francesco Bagnaia Assen óta és miért tekinthető már most egyértelmű favoritnak a ponthátránya ellenére. Megvitattuk azt is, kellene-e csapatsorrendet alkalmaznia a Ducatinak, valamint latolgattuk, hogy az olasz és Fabio Quartararo versenyfutásába beleszólhat-e még Aleix Espargaro is vagy sem – emellett pedig nem mentünk el szó nélkül a Moto3-as botrány és az egyéb kategóriák és szériák eseményei mellett sem.

 

Hallgasd meg az adást, iratkozz fel csatornánkra, ha pedig nem akarsz lemaradni semmiről, ami a MotoGP-vel kapcsolatos, akkor csatlakozz a Formula MotoGP Facebook-csoportunkhoz, ahol még több hírről és információról számolunk be! A cikk alján pedig a Formula Motocast összes korábbi adását is meghallgathatod!



2022_Formula Motocast_1771x1181_E12

 
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: