Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 5. hétfő

Bagnaia

Formula Motocast: Bagnaia csúcsra vezette a Ducatit

Másfél évtized után van ismét ducatis világbajnoka a MotoGP-nek: legfrissebb adásunkban a friss vb-győztesről, valamint a szezonzáró Valenciai Nagydíj legfontosabb történéseiről beszélgettünk.

részletek

Bagnaia: Fabio még mindig teljesebb versenyző

Csak egy órára veszítette el a hitét a vb-címben idén a Ducati motorosa, akinek fel kellett ismernie, hogy volt egy komoly hibája a szezon elején. Quartararo összetört, Rins sírt a rajtrácson – a főszereplők nyilatkozatai.

részletek

Bagnaia világbajnok, az F1 Vegasban parádézott, Hamilton jó formában van – ez történt ma

Hamilton kiváló formában van, a Formula-1 Las Vegasban parádézott, Francesco Bagnaia pedig világbajnok lett a MotoGP-ben – egy csokorba gyűjtöttük a november 6-a híreit.

részletek

Rins győzelmével búcsúzott a Suzuki, Bagnaia a világbajnok

Már a rajtnál az élre állt Valenciában Alex Rins, aki Binder és Martin előtt nyert. Quartararo negyedik lett, Francesco Bagnaia viszont kilencedikként is a Ducati második világbajnokává avanzsált.

részletek

Martiné év az utolsó pole-ja, Quartararo négy hellyel Bagnaia előtt

A Pramac Ducati spanyolja idén ötödször nyert időmérőt, megelőzve Marc Marquezt és Jack Millert. A vb-esélyesek közül az üldöző a második, az éllovas a harmadik sorból startol vasárnap.

részletek

Marini az élen, Quartararo Bagnaia előtt

Délelőtt még a Yamaha címvédője volt a leggyorsabb pénteken a Valencia GP-n, délután viszont már a Ducati-armada ragadta magához az irányítást – igaz, a francia így is megelőzte a vb-éllovast.

részletek

Bagnaia nem nyugodt, Quartararót nem érdekli

A Ducati versenyzője tudja, hogy bármi megtörténhet a MotoGP-ben, yamahás kihívója előtt csak a győzelem lebeg célként – így várja a két vb-aspiráns a mindent eldöntő valenciai szezonzárót.

részletek

Formula Motocast: Bagnaia félig már világbajnok

Matematikailag még nem dőlt el ugyan a cím, de már óriási fordulatnak kellene jönnie, hogy Quartararo mégis kiénekelje a ducatis szájából a sajtot – az Ausztrál és Malajziai Nagydíjakról beszélgettünk.

részletek

Ducati: A kérdés, hogy megbízunk-e a versenyzőinkben

Idegesek voltak, de nem adtak ki csapatutasítást a Bagnaiát támadó Bastianininek, Quartararo nem adja fel, Espargaro egyszerre csalódott és büszke – így értékeltek a főszereplők a Malajziai GP után.

részletek

Bagnaia győzött, de még nem világbajnok

A pole-ból induló Jorge Martin bukása után a hatalmasat rajtoló vb-éllovas nyerte a Malajziai GP-t, visszaverve Enea Bastianini támadásait, így 23 pontra hizlalta előnyét Fabio Quartararóval szemben a valenciai finálé előtt.

részletek

Martin űridővel a pole-ban, mindhárom vb-esélyes betlizett

A körrekordot megdöntve zsebelte be a sepangi pole-t a Pramac Ducati spanyolja, megelőzve Bastianinit és Marquezt. Bagnaia és Espargaro bukással a 9. és 10. , Quartararo hibával a 12. rajthelyen.

részletek

Binderé a száraz-esős sepangi péntek

A KTM dél-afrikai motorosa bizonyult a leggyorsabbnak a Malajziai GP első napján, amelyen a második edzést vizes-száradó pályán rendezték. Quartararo hetedik, Bagnaia és Espargaro tízen kívül.

részletek