DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda

Bagnaia

„Mi hárman vagyunk a legteljesebb versenyzők a MotoGP-ben”

Bagnaia szerint a Le Mans-i dobogósok harcolhatnak majd a vb-címért, Marquez viszont úgy érzi, neki még hiányzik valami. De őt vagy Martin választja-e 2025-re a Ducati?

részletek

Martin nagy csatában győzött Marquez és Bagnaia előtt

A rajtnál elbukta a vezetést, a hajrában viszont visszaszerezte azt Bagnaiától a vb-éllovas a Francia GP-n. Marquez újabb parádés felzárkózás után lett második.

részletek

Martin nyert Marquez előtt, Bagnaia nullázott a sprinten

Rajt-cél győzelmet aratott a vb-éllovas szombaton a Francia GP-n, a 11 helyet javító Marquez és az apriliás Vinales még dobogón. A címvédő borzalmasan rajtolt, majd kiállt.

részletek

Martin bukással együtt pole-ban, Marquez 13.

A vb-éllovas és a címvédő is elesett, mégis ők indulhatnak az első két helyről a Francia GP-n. Vinales még az első sorban, Marquez viszont már a Q1-ben búcsúzott.

részletek

Ki volt a Bagnaia–Marquez csata igazi győztese?

Bizonyos értelemben mindketten: a spanyol újra a legjobb formáját mutatta, a regnáló világbajnok viszont megmutatta, ki az úr a háznál (még). Jerez margójára.

részletek

Martin az élről bukott, Bagnaia visszaverte Marquez támadásait

Először nullázott a Pramac vb-éllovasa a Spanyol GP-n, így a címvédő örökölte meg a győzelmet – amelyért Marquezt kellett feltartóztatnia a hajrában.

részletek

Őrült bukáscunami, Martiné a jerezi sprint

Esések tömkelege tarkította a Spanyol GP szombati sprintversenyét: Marquez az élről, Bagnaia ütközés után bukott. Martin mögött Acosta és Quartararo a dobogón.

részletek

Marquez először pole-ban a Ducatival a vízen

A Gresini nyolcszoros vb-győztese volt a legjobb a trükkös körülmények között a jerezi időmérőn. Az első három sorban nyolc Ducati és egy KTM.

részletek

Vinales történelmet írt a COTA-n Acosta előtt

Az apriliás lett az első a MotoGP-érában, aki három márka színeiben is győzni tudott. A szuperújonc a második, a vb-éllovas és a címvédő sem állhatott dobogóra, Marquez az élről bukott.

részletek

Vinales űridővel a pole-ban Acosta előtt

Az Aprilia spanyolja húzta be az Amerikai GP időmérőjét, megelőzve a szuperújoncot és Marc Marquezt. A címvédő és a kétszer is bukó vb-éllovas a második sorban.

részletek

„A cél a fiatalok bevonzása” – Marquezék a Libertyről

Örömmel fogadták a MotoGP-sek az F1-et is tulajdonló Liberty Media érkezését a sportba. A Dorna-elnök hangsúlyozta: nem fogják átalakítani a sportot.

részletek

Rossi és Marquez ötvözete a MotoGP új sztárja

Folytatódhat Bagnaia és Martin párharca idén is, de az első két 2024-es nagydíj fő sztárja a szuperújonc Acosta volt, aki berobbant a MotoGP-be.

részletek