Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 18. kedd

Bagnaia

Ráérzett és kamatoztatná Rossi titkát Bagnaia

A 2021-es MotoGP-világbajnokság összetett ezüstérmese elárulta, mi jelentette a fordulópontot a szezonjában, s ezt hogyan igyekszik felhasználni a jövő évi küzdelmek során.

részletek

Formula Motocast: Így láttuk mi 2021-et

Kik voltak az idei MotoGP-szezon legjobbjai? Kik okoztak kellemes vagy kellemetlen meglepetést a teljesítményükkel? Év végi szezonértékelő adásunkban kiveséztük a mögöttünk hagyott idényt.

részletek

Bagnaia zárta leggyorsabbként a jerezi tesztet

A számos újítást próbálgató Ducati olasz motorosa négy és fél tizeddel bizonyult gyorsabbnak a regnáló világbajnok Fabio Quartararónál az utolsó 2021-es tesztnapon az andalúz pályán.

részletek

Formula Motocast: Marquez kálváriája, Rossi búcsúja

Quartararo megérdemelten lett világbajnok, de vajon jövőre már a Ducati lesz az esélyesebb? Erről és a címben szereplő két témáról is beszélgettünk az év utolsó MotoGP-futamait kiveséző adásunkban.

részletek

Bagnaia vezetésével tarolt a Ducati, Rossi 10. hellyel búcsúzott

A vb-ezüstérmes olasz sikerét hozta a szezonzáró Valenciai GP, ahol Martin és Miller tette teljessé a bolognaiak örömét. A világbajnok ötödik, a Doktor top 10-es eredménnyel zárta karrierjét.

részletek

Martin vezetésével Ducati-henger, Rossi top 10-ben

A Pramac újonca megszakította Bagnaia pole-sorozatát Valenciában, de a bolognai gyártó így is kisajátította az első sort az idényzáróra. A világbajnok nyolcadik, Rossi tizedik rajthellyel búcsúzik.

részletek

Milleré a pénteki nap Valenciában

A délelőtti esőben még Iker Lecuona volt a leggyorsabb a MotoGP idényzáró hétvégéjén, a száraz pályán azonban már a két gyári Ducati diktálta főként a tempót. Quartararo tízen kívül egyelőre.

részletek

Bagnaia kényelmes győzelmet aratott Portimaóban

A pole-ból induló ducatis olasz idei harmadik sikerét gyűjtötte be, ezzel biztossá vált a vb-ezüstérme és a Ducati gyártói elsősége. Mir és Miller még a dobogón, a világbajnok kicsúszott a piros zászlóval véget érő futamon.

részletek

Bagnaia zsinórban ötödször a pole-ban

Verhetetlennek tűnik az időmérőkön a ducatis olasz, aki pályarekorddal zsebelte be a rajtelsőséget Portimaóban, megelőzve csapattársát, Jack Millert. Mir az első sorban, a világbajnok csak hetedik.

részletek

Egyetlen ezred Bagnaia és Quartararo között

Tovább folytatódott a világbajnok yamahás és ducatis kihívója párharca Portimaóban: a harmadik edzésen az olasz bizonyult egy hajszállal gyorsabbnak. Mir a harmadik, meglepetések a Q2-ben.

részletek

Quartararo tartja a vezetést Bagnaiáék előtt

Péntek délután is megismétlődött az első edzés sorrendje a portimaói Algarve-i Nagydíjon: ismét a Yamaha francia világbajnoka volt a leggyorsabb, megelőzve a Ducati gyári versenyzőit.

részletek

Quartararo nyitott az élen a Ducatik előtt

Világbajnokhoz méltón kezdte a Yamaha franciája az Algarve-i Nagydíj hétvégéjét: néhány századdal múlta felül Francesco Bagnaiát és Jack Millert. Egy újonc és mindkét Aprilia a tízben.

részletek