DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

Bagnaia

Bagnaia duplázott, Marquez tarolt Portimaóban

A sprint után vasárnap is győzött a MotoGP szezonnyitóján a címvédő, megelőzve Vinalest és Bezzecchit. Marquez a verseny elején balesetet okozott.

részletek

„Mint a dzsungelben, nagy baleset fog történni” – kiakadtak a MotoGP-sek a sprint után

Fabio Quartararóék szerint túlságosan is őrült volt az első sprintverseny: a yamahás világbajnok szerint csak idő kérdése, hogy történjen egy nagy baleset.

részletek

Bagnaia-győzelem és ütközések a legelső sprinten

Az utolsó körben állt az élre és nyerte meg a MotoGP első sprintjét Portimaóban a címvédő, megelőzve Martint és Marquezt. Quartararo pont nélkül zárt.

részletek

Marquez elhappolta a pole-t a Ducati elől

Bastianini szélárnyékát is kihasználva, körrekordot futva húzta be a rajtelsőséget Portimaóban a Honda nyolcszoros világbajnoka. Bagnaia és Martin az első sorban.

részletek

Van-e esélye bárkinek a Ducati-armada ellen? – tesztelemzés

Letarolta az utolsó szezon előtti MotoGP-tesztet a bolognai gyártó, de az utolsó napon Quartararo megvillantotta a reményt a Yamaha számára.

részletek

Ducati-henger a teszt végén, reménysugár és új szárny a Yamahánál

Francesco Bagnaia vezetésével az első nyolcból hét helyet elhoztak a Ducatik, de egy aprót villant Fabio Quartararo is. Aleix Espargaróra műtét várhat.

részletek

Bagnaia az élen, apriliás szárnykavalkád a teszten

Egyelőre Portimaóban is a Ducatik és az Apriliák dominálják a MotoGP-tesztet: az első tízbe egyedül a yamahás Fabio Quartararo fért be rajtuk kívül.

részletek

Marini a rekord közelében, taroltak az olasz motorok

A VR46 versenyzőjének elsőségével ért véget a MotoGP sepangi tesztje, ahol az első kilenc helyet kisajátították a Ducatik és az Apriliák. Marquez a tízben.

részletek

Mennyit keresnek a MotoGP-versenyzők?

Marquez az éllovas, a világbajnok csak a lista ötödik helyén, az első és a sereghajtó motorosok fizetése között ötvenszeres a különbség.

részletek

Tesztelt a Ferrari, kiszivárgott levél, változó részpontszabály – keddi hírek

Ben Sulayemet helyretették az F1 jogászai, tartalékpilótát jelentett be a Haas, mi pedig az Andrettit elemeztük – január 24. hírei egy csokorban.

részletek

Bagnaia vs. Bastianini: „Nem lesz sétagalopp”

Bár a Ducati gyári motorosai egyelőre viccelődnek kettejük rivalizálásán, a vezetőség felkészült rá, hogy feszült pillanatokat eredményezhet a párharcuk.

részletek

Visszatért az 1-es rajtszám: itt a gyári Ducati

Lerántották a leplet a bolognaiak gyári alakulatának 2023-as versenygépeiről: Bagnaia révén tíz év után láthatunk ismét 1-es rajtszámot a MotoGP-ben.

részletek