DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 30. csütörtök
Podcast

Podcast: Belháború és tündérmese Dzsiddában

A dzsiddai F1-es paddockban is jobban foglalkoztatta a főszereplőket a versenynél két másik történet – futamértékelőnkben persze a pályán zajló eseményekkel is foglalkozunk a Bearman-sztori és a Red Bull-ügy mellett.

Ha szeretnél hozzájárulni a műsor fenntartásához és fejlődéséhez, megköszönjük, ha támogatsz minket a Patreonon: https://www.patreon.com/formulapodcast.

Váratlanul bemutatkozott az F1-ben Oliver Bearman, méghozzá nem is akármilyen autóban és nem is akárhogy! Egy átlagos időszakban ez lett volna a hétvége legnagyobb sztorija, de egyáltalán nem átlagos időket élünk, így a Szaúd-arábiai Nagydíjat értékelő adásunkban a remek debütálás, Lewis Hamilton enerváltsága, a Haas váratlan pontszerzése és a szaúdi pályák jövője mellett természetesen a Red Bullnál zajló polgárháború legfrissebb fejleményeiről is beszámolunk.

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok véleményeteket, kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat és szidalmaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, X-en pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

430294404_281836111608603_1259915182246116137_n

 


A Formula Podcast támogatója a Vodafone Podcast Pioneers program!

Márciusi adásaink elkészítését többek között Varga Csaba, Ort Noémi, Bali Viktor, Kocsis László, Fehér Ákos, Surányi Marcell és Magda Zsanett Odett támogatták. Köszönjük nekik!

A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

 applepod2


yt

castbox

buzz3

google-pc

rp 

deezer

addict

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: