DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. április 2. vasárnap

Dzsidda

Ezért nem kérték Hamilton elengedésére Russellt

A kerékcserék után elvileg a hétszeres F1-es világbajnok volt jobb gumikon Dzsiddában, a Mercedes mégsem alkalmazott csapatutasítást.

részletek

Dzsidda igazolta az Aston tempóját, de…

A csapatfőnök a második erősnek bizonyuló F1-es nagydíjhétvége után is óvatosságra int: még mindig csak két pályáról vannak adataik.

részletek

Alonso a győzelemről: „Egyszer úgy is hibázik a Red Bull”

Dzsiddában nem gumikezelésből, hanem tempóból volt második erő az Aston – az F1-es győzelemhez azonban segítség kell a címvédőktől.

részletek

Sainz nem adja fel: a fejlesztésektől várja a Ferrari feltámadását

A Ferrari F1-es pilótája szerint pontosan tudják, hol van az autó gyenge pontja és min kell fejleszteni – igaz, nem holnapra tudják megoldani a gondokat.

részletek

Dobogós kavar, Red Bull-feszültség – hétfői F1-es hírek

Mi is történt Alonso büntetése kapcsán? Volt-e valaha olyan domináns a Mercedes, mint a Red Bull? Mi a legfontosabb a Ferrarinál? Egy helyen a fő hírek.

részletek

Ferrari: Ne hülyítsük magunkat!

A Scuderia új F1-es csapatfőnöke nem kertelt Dzsidda után: változásra van szükség, a beszéd kevés a javuláshoz. Nem is akar a pozitívumokkal foglalkozni.

részletek

„Tipikus Max” – kontrollálhatatlan volt Verstappen az utolsó körben

A Red Bull F1-es tanácsadója szerint a címvédő kivárta az utolsó alkalmat a leggyorsabb körre – Horner szerint viszont valójában Perez is rápróbált.

részletek

F1Stat: A százados és az utcák királya

A több mint három évtizede a legöregebb első sorba az utcai pályák nagymenője és az F1 hatodik századosa állhatott fel – dzsiddai statisztikák.

részletek

„Felül kell vizsgálnunk” – feszültség a Red Bullnál a leggyorsabb kör miatt?

Verstappen az F1-es Szaúd-arábiai Nagydíj utolsó körében csente el a bónuszpontot Pereztől: a mexikói a csapaton belüli kommunikáció felülvizsgálatát kéri.

részletek

Miért volt kavar Alonso büntetése körül – és miért tartott ennyi ideig?

A dobogós ünneplés után elvették, majd órákkal később visszaadták a spanyol harmadik helyét – mutatjuk, mi miért történt az F1-es Szaúd-arábiai Nagydíjon.

részletek

Perez legjobb futamán szabad volt a verseny

Már a dzsiddai futam előtt tisztázták a Red Bullnál, hogy szabad a verseny a győzelemért – Sergio Perez élete legjobbját futotta csapatfőnöke szerint.

részletek

„Sosem láttam ilyen gyors autót” – Hamilton a Red Bullról

A hétszeres világbajnok próbált a jó dolgokra koncentrálni a szaúdi futamot követően, de azt is elárulta, hogy hol kellene a legtöbbet dolgozni az autón.

részletek