Steward
Balogh Boglárka
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 22. vasárnap

Dzsidda

Alonso: Jobb a tempónk, mint azt az eredmények mutatják

A kétszeres F1-es világbajnok egyelőre elégedett az Alpine 2022-es teljesítményével: bár azt nem gondolja, hogy az övék lenne a harmadik leggyorsabb autója, inkább az elvesztett pontok miatt bosszankodik, nem a sebesség hiánya miatt.

részletek

Russell: Körönként egy másodperc a hátrányunk

A Mercedes friss igazolása szerint a szaúd-arábiai futam is megmutatta, hogy jelentős a lemaradásuk a Red Bull és a Ferrari mögött – ismét hangsúlyozta, hogy a pattogás a fő probléma.

részletek

Horner szerint át kell gondolni a DRS-zónákat

A Szaúd-arábiai Nagydíjon látott „macska-egér játék” után a Red Bull F1-es csapatfőnök úgy véli, a jövőre való tekintettel meg kell vizsgálni, hogy hol helyezzék el a DRS-érzékelési pontokat.

részletek

Nem bánta meg büntetést érő manőverét Albon

Bár kiesett miatta az F1-es Szaúd-arábiai Nagydíjról, a Williams pilótája szerint meg kellett próbálnia a Lance Stroll elleni bevetődést a hajrában, amely ütközéssel végződött.

részletek

Steiner: Tavaly mindenkit megd*gtam volna a pontokért

Annak ellenére, hogy a bahreini tündérmese után Dzsiddában „csak” egy kilencedik hely jutott a Haasnak, a csapatfőnök szerint nem lehetnek túl mohók. Szerinte pechjük volt a biztonsági autóval.

részletek

Norris: Sok a pozitívum Dzsidda után

Bár a hatodik helyről lecsúszott, a csapattárs Daniel Ricciardo pedig műszaki hiba miatt célba sem ért, a McLaren brit pilótája így is bizakodóbb az F1-es Szaúd-arábiai Nagydíjat követően.

részletek

Marko: Jobb Leclerc és a Ferrari ellen harcolni

A Red Bull F1-es tanácsadója egyelőre élvezi a Scuderia elleni versenyfutást, amely szerinte nem fog úgy eldurvulni, mint azt tavaly láthattuk a Mercedesszel vívott csata esetén.

részletek

Alonso: Sok pontot ajándékoztunk a többieknek

Csalódott a dzsiddai kiesése miatt az Alpine kétszeres F1-es világbajnoka, aki addig versenyképesnek érezte magát – és a csapattársa elleni kemény csatát is élvezte.

részletek

Schumacher készen állt volna a versenyzésre, de…

A német pilóta a szombati hatalmas balesete ellenére is versenyzésre képes állapotban érezte magát Dzsiddában, a Haas mégis másképp döntött – a pilóta és a csapatfőnök elmagyarázta, miért.

részletek

Ezzel győzte le a Red Bull a Ferrarit Dzsiddában

Bahreinhez hasonlóan az energiaitalosok és a maranellóiak küzdelmét hozta az F1-es futam: mindkét istálló vezetője szerint a leszorítőerő mennyisége döntött Verstappen és Leclerc harcában.

részletek

„Hagynunk kell versenyezni a pilótákat”

Kiváló előjelekkel várhatta a Szaúd-Arábiai Nagydíjat az Alpine, ám a futam során sokáig aggódhattak, miután pilótáik egymással is csatázni kezdtek. A csapatfőnök szerint ez benne van a játékban.

részletek

A szaúdi futam szikrázó történései

Pályafutása során először Sergio Perezzel a pole-pozícióban rajtol a 2022-es szezon második versenye. Kövessétek velünk élő közvetítésünket Dzsiddából!

részletek