Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. július 22. hétfő

Szaúd-Arábia

Szaúd-Arábia elképesztő ajánlatot tett a futamrendezésért

Az Arab-félszigeten elterülő, több, mint kétmillió négyzetkilométer területű, olajban nem szerénykedő Szaúd-Arábia egészen elképesztő összeget lengetett be egy F1-es futam rendezése érdekében.

részletek

Itt az útvonal – részletek a szaúd-arábiai Dakarról!

Az már korábban hivatalossá vált, hogy a 42. Dakar Ralit Szaúd-Arábiában rendezik meg jövőre, csütörtökön azonban fény derült a részletekre is: a sivatagi show 2020. január 5-17. között zajlik majd az Arab-félsziget legnagyobb országában. Valójában ez lesz a Dakar történetének harmadik nagy fejezete, hiszen Afrikában kezdődött, majd Dél-Amerikában folytatódott, most pedig Ázsiában talált új otthonra.

részletek

Hivatalos: Szaúd-Arábiában tartják a 2020-as Dakart

A szervező ASO megerősítette: az afrikai főváros nevét viselő ikonikus verseny Dél-Amerikából Ázsiába, a Közel-Keletre költözik, az óriási Rab-el-Háli sivatag lesz az otthona.

részletek

Sajtó: Jövőre Szaúd-Arábiában lesz a Dakar

Új világrészbe költözik a maratoni viadal, amely 11 alkalom után elhagyja Dél-Amerikát. Úgy tudni, ötéves szerződést írtak alá 2020-tól fogva. Nasser Al-Attiyah is elejtett pár információt.

részletek

A BMW győzelemmel robbant be

A tesztelések után a szakemberek a BMW-t kiáltották ki esélyesnek a Formula-E-ben, ám a német gyártó nem számított arra, hogy rögtön győzelemmel kezdenek. Már nem az Audi az etalon?

részletek

A Formula-E versenyzője már nem akar F1-es lenni

Oliver Rowland annak idején még lelkesen üldözte az F1-es lehetőséget, volt is a Williams fejlesztő versenyzője, a lehetőség végül az elektromos bajnokságban találta meg, és ezt nem is feltétlenül bánja.

részletek

Az arab nők helyzetén javítana a Formula–E

A berlini Formula-E hétvége első sajtótájékoztatóján kemény kérdést szegezett neki egy újságíróhölgy a széria első emberének: miért megy a sorozat olyan országba, ahol súlyosan korlátozzák a nők jogait?

részletek

Vettel nem védhet címet a Bajnokok Tornáján

Az előttünk álló pénteken és szombaton rendezik a világ legjobb pilótáinak éves gálaversenyét, a Bajnokok Tornáját, ami nemcsak a helyszíne miatt lesz különleges, hanem azért is, mert az F1-es mezőny látványosan távol marad tőle.

részletek
Olvastad már?