Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

Szaúd-Arábia

Albon: Káosz volt Szaúd-Arábiában

Ismét összecsapott a pályán Lewis Hamilton és Max Verstappen, a Dzsiddában történtek azonban sokakat megosztottak. Alexander Albon szerint egyfajta káosz alakult ki legutóbb.

részletek

Coulthard: Az F1 úgy működött, mint a UFC

Nem nyűgözték le a Dzsiddában látott események David Coulthardot. A korábbi F1-es pilóta szerint a sportág lassan inkább a ketrecharcra kezd hasonlítani azzal, hogy bármit megengednek a pályán.

részletek

Vettel: Minden ellenem fordult

Kellemetlenül alakult a legutóbbi hétvége Sebastian Vettel számára. A négyszeres világbajnok a kvalifikáción is gyengén teljesített, vasárnap pedig szerencsétlen helyzetekbe került.

részletek

A Honda szerint szabálytalan volt a Mercedes

Érdekes dolgot szúrt ki a Honda, a Red Bull partnere úgy véli a Mercedesnél sem volt minden rendben. Masashi Yamamoto szerint a biztonsági autó fázis alatt vétettek a szabályok ellen.

részletek

Hamilton nem érzi jól magát Szaúd-Arábiában: „Nem az én döntésem itt lenni”

A hétszeres világbajnok Dzsiddában is kiállt az általa fontosnak tartott ügyek mellett: az emberi jogokat, LMBTQ-közösséget és nők autóvezetését említette meg.

részletek

Az FIA elégedett Szaúd-Arábia készültségével

Még éppen időben elkészült a pálya Dzsiddában, így a hétvégén megtarthatják a történelem első Szaúd-arábiai Nagydíját. Az FIA versenyigazgatója szerint rendben haladtak a munkálatok.

részletek

Rendhagyó: Az F1-re is vonatkozik a szaúdi dresszkód

A Szaúd-arábiai Nagydíj már jó ideje a figyelem középpontjában van, most azonban napvilágot látott még egy hír, amely miatt nem nevezhető majd szokványosnak a közel-keleti verseny.

részletek

Sajtó: A szaúdiak megvennék a teljes F1-et

A veterán svájci szakújságíró, Roger Benoit szerint a Liberty Media megválhat a Formula-1 kereskedelmi jogaitól. Az amerikaiak helyét a szaúd-arábiaiak vennék át, akik az elmúlt két évben egyre jelentősebben vannak jelen a sportban.

részletek

Hamilton és Rosberg csapata az Extreme-E szombati legjobbjai

Nico Rosberg és Lewis Hamilton csatája az Extreme-E-ben éledt újra! Egyelőre a két F1-es világbajnok csapata a leggyorsabb a sivatagban: Johan Kristofferssonék időbüntetése után Sebastien Loebék nyerték az időmérőt.

részletek

Az Extreme-E mezőnye: Button, Loeb és a többiek

A hétvégén startoló Extreme-E számos, az autósportban újszerű elemet tartalmaz, az viszont komoly fegyvertény, hogy a mezőny zöme „a régi”. A jól ismert, többszörös bajnok férfiakhoz ugyanennyi hölgyversenyző is társul.

részletek

Ilyen lesz egy kör az új szaúdi pályán

Csütörtökön mutatták be a Szaúd-arábiai Nagydíjnak otthont adó új pálya 6175 méteres, 27 kanyaros nyomvonalát, amely a becslések szerinti 250 km/h-s átlagtempójával a leggyorsabb utcai pálya lesz.

részletek

Hamiltont arra kérik, ne versenyezzen Szaúd-Arábiában

Nem kevesebb, mint ötven emberi jogi szervezet kérte nyílt levélben Lewis Hamiltont, bojkottálja az év végén megrendezésre kerülő Szaúd-arábiai Nagydíjat. Elképzelhetőnek tartunk ilyen forgatókönyvet?

részletek