DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 19. vasárnap

Szaúd-Arábia

F1Stat: Szuperújonc és századosok

Bearman számos statisztikai érdekességet hozott magával, többen mérföldköveket értek el, 56 éve nem volt ennyi brit pontszerző, szélvészgyors volt a pole-kör – dzsiddai F1-es statisztikák.

részletek

Podcast: Belháború és tündérmese Dzsiddában

A dzsiddai F1-es paddockban is jobban foglalkoztatta a főszereplőket a versenynél két másik történet – futamértékelőnkben persze a pályán zajló eseményekkel is foglalkozunk a Bearman-sztori és a Red Bull-ügy mellett.

részletek

F2: Fittipaldi először nyert főfutamon, őrült befutó a végén

A stratégiák csatáját hozta az F2-esek szaúdi főfutama, amelynek végén új főfutamos győztest avatott a széria, a harmadik hely sorsa pedig az utolsó centiken dőlt el.

részletek

Verstappen: Mint 2021-ben, csak most sikerült

Végre megszerezte első dzsiddai rajtelsőségét Max Verstappen, akit mai köre a 2021-ben az utolsó kanyarban elbukott gyorskörre emlékeztette.

részletek

F2: Holland győzelem a sprinten

Bearman nem, izgalom viszont volt bőven az F2-esek szaúdi sprintfutamán, amelynek végén holland diadal született, az észt újonc pedig újra dobogóra állhatott.

részletek

Verstappen távozásáról beszélnek – keddi F1-es hírek

Egyre több helyről hallani Max Verstappen esetleges Mercedeshez igazolásáról, miközben az extrém új szaúdi pályáról és az FIA-elnökkel szembeni vádakról is folyt a szó ma – ezek voltak a keddi hírek és sztorik.

részletek

Húszemeletes kanyarral jön az új szaúdi F1-es pálya

Néhány nappal a nagydíjuk előtt hivatalosan is bemutatta újonnan készülő versenypályáját Szaúd-Arábia, amely akár az F1-es rendezést is átvenné Dzsiddától.

részletek

Az F1-es Szaúd-arábiai Nagydíj teljes menetrendje

Újabb szombati futammal folytatódik az F1-es szezon, rajtol a MotoGP és az IndyCar 2024-es idénye: mutatjuk március második hétvégéjének programját.

részletek

Versenyzőnőt hozhat a szaúdi csapat az F1-be

Az egyenlőség, sokszínűség, befogadás eszmék mentén formálódik egy új, férfiakat és nőket fele-fele arányban foglalkoztató F1-es csapat.

részletek

Az előző motornak annyi – Norris

Szoros csatára számít a középmezőnyben a brit versenyző, akinél több erőforrás-alkatrész is cserére szorult a versenygépében. Lando Norris esetében összesen öt elemet kellett kicserélni, köztük a belső égésű motort, mivel az előző teljesen tönkre ment a pilóta elmondása szerint.

részletek

Ez történt az első edzésen Szaúd-Arábiában

Megkezdődik a szaúdi versenyhétvége a Dzsiddában kialakított látványos utcai pályán. Tartsanak velünk élő szöveges közvetítésünk során, hogy ne maradjanak le semmi lényegesről!

részletek

Alonso szerint az Aston Martin egyedi darab

Bár a Red Bull nem is annyira burkoltan azzal vádolta meg a csapatot, hogy lemásolták a tavaly koncepciójukat, a spanyol kitart amellett, hogy az Aston Martin sok dologban eltér az osztrák istálló autóitól.

részletek