Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 25. csütörtök

RedBull

Perez: Az idei Red Bull szintlépés

Egymás után vezethette az RB15-öt és RB16B-t Silverstone-ban Sergio Perez, aki szerint jól érezhető a különbség a két modell között. Verstappen és Albon is akcióba lendültek szerdán.

részletek

Perez: Valóra vált álom, rengeteg potenciál rejlik a csapatban

Nem tudta leplezni lelkesedését első Red Bull-os tesztnapja után a mexikói versenyző, aki szerint bár minden más az autón, mint amihez hozzászokott, már most kényelmesen érzi magát a volán mögött.

részletek

Red Bull: Tavaly mást mutatott a szélcsatorna

Christian Horner csapatvezető szerint ez volt az oka a szezon eleji küszködésüknek 2020-ban, de bíznak benne, hogy megértették a problémákat és a tanultakat át tudják ültetni az idei szezonra.

részletek

Bemutatták az új Red Bullt, az RB16B-t

Negyedikként a csapatok sorában a Red Bull Racing is megmutatta a nyilvánosságnak 2021-es versenygépét, amely elsőre az RB16 kiköpött mása.

részletek

Albon: Vissza akarom szerezni azt az ülést

A Red Bull kispadra ültetett pilótája minden erejével azon dolgozik, hogy ismét lehetőséget kapjon az F1-ben állandó pilótaként. Nem ez az első alkalom, hogy dobták őt, ezért jól viseli a helyzetet.

részletek

Albers: Nevetséges, hogy a Red Bull állandóan a kiszállással fenyegetőzik

Az egykori Formula-1-es pilóta, Christijan Albers szerint lassan kezd nevetségessé válni, hogy a Red Bull folyton azzal fenyegetőzik, hogy kiszállnak az F1-ből, hisz ők azért mégsem a Ferrari…

részletek

Nem lesz RB17 a Red Bullnál

Több csapat is megkavarta autójának számozását a szabályváltozások halasztása miatt. Az Alfa Romeónál a C39 után jött a C41, az új Red Bull neve RB16B lesz, a 2022-es modell viszont RB18.

részletek

A Red Bull támogatta Albont, de...

Az energiaitalosok vezetősége szerette volna, hogy Alexander Albon meg tudja tartani versenyzői ülését az idei évre is a csapatnál, de egy nagyon fontos dolog hiányzott ehhez, így most a cserepadon ül.

részletek

Red Bull: Nem adjuk meg magunkat harc nélkül

A Red Bull idén minden áron elkapná a Mercedest, azonban szerintük egyértelmű, hogy a németek az esélyesebbek. Az Ezüst Nyilak teljesítményét méltatta Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke.

részletek

Mercedes: Aznap, mikor legyőznek minket, elkezdhetnek félni

A Mercedesnél úgy érzik, azzal, hogy Sergio Perezt leigazolta a Red Bull, nagyobb fenyegetést jelentenek rájuk nézve, de ha legyőzik őket, akkor a Red Bullnál elkezdhetnek félni.

részletek

A Mercedes ijesztően megbízható évek óta

2020-ban olyan teljesítménnyel rukkolt elő a német gyári istálló, ami az autó kivételes megbízhatóságával karöltve vált igazán ijesztővé az ellenfelek számára. A Ferrari a vert mezőnyben.

részletek

Red Bull: Érett döntés volt Perez leigazolása

Christian Horner csapatfőnök szerint borzasztóan nehéz feladat volt megtalálniuk Max Verstappen csapattársát 2021-re, de elégedettek lehetnek a folyamat végeredményével. Ehhez a saját gondolkozásmódjukon is változtatniuk kellett.

részletek
Olvastad már?