DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

RedBull

„Max akár hat vb-címet is nyerhet zsinórban” – Massa

Nem lát rá okot Felipe Massa, miért ne csinálná meg idén a triplát a címvédő: szerinte minden adott ahhoz, hogy Red Bull-korszak jöjjön az F1-ben.

részletek

Nevet válthat az AlphaTauri?

Csak néhány F1-rendező országban adnak el AlphaTauri-termékeket, így megfontolhatják az átnevezést. Marko ismét leszögezte: nem eladó a csapat.

részletek

Perez nem elég konstans a vb-címhez – Massa

A korábbi F1-es futamgyőztes túl inkonzisztensnek találja a Red Bull mexikói pilótáját. Leclerc-ről és Russellről ellenben remek véleménnyel van.

részletek

Ne panaszkodjunk, megérdemli a Red Bull – Sainz

A ferraris azt kívánja, bárcsak ők lennének fölényben, de a bikák túl jó munkát végeztek. A spanyol szerint az F1 az autók sportja, nem a pilótáké.

részletek

Szaúdi csapat, változtató McLaren – a csütörtöki F1-es hírek

Nincs hely Hamilton számára a Red Bullnál, kulcsszereplőket cserél a McLaren, nőket hozna az F1-be egy szaúdi csapat – hírek március 23-ról.

részletek

„Checo nem fogja harc nélkül megadni magát”

Az 1996-os F1-es világbajnok, Damon Hill hiszi, hogy a mexikói nem fog összeroppanni a házon belüli harctól – igaz, végül szerinte is Verstappen fog győzni.

részletek

„Minket is utolér majd” – a megbízhatóságtól tart Perez

Váltócserék, féltengelytörés az időmérőn, vibráció – a futamot megúszta, de problémás hétvégéje volt a Red Bullnak Szaúd-Arábiában.

részletek

„Perez is tudja, hogy nem lesz sok ilyen esélye” – Jos Verstappen

Úgy tűnik, Sergio Perez dzsiddai teljesítménye valóban felbosszantotta a Verstappen-tábort, Jos Verstappen ugyanis hamar „helyre tette” a mexikóit.

részletek

Alonso a győzelemről: „Egyszer úgy is hibázik a Red Bull”

Dzsiddában nem gumikezelésből, hanem tempóból volt második erő az Aston – az F1-es győzelemhez azonban segítség kell a címvédőktől.

részletek

„Verstappenéket meglepte Perez” – Brundle a feszültségről

Martin Brundle szerint Max Verstappen stábját meglepte, hogy milyen gyors volt vasárnap a mexikói, ez is növelte kissé a feszültséget a Red Bullnál.

részletek

Dobogós kavar, Red Bull-feszültség – hétfői F1-es hírek

Mi is történt Alonso büntetése kapcsán? Volt-e valaha olyan domináns a Mercedes, mint a Red Bull? Mi a legfontosabb a Ferrarinál? Egy helyen a fő hírek.

részletek

„Tipikus Max” – kontrollálhatatlan volt Verstappen az utolsó körben

A Red Bull F1-es tanácsadója szerint a címvédő kivárta az utolsó alkalmat a leggyorsabb körre – Horner szerint viszont valójában Perez is rápróbált.

részletek