Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 25. péntek

RedBull

Változtatott a motorján a Honda Mugello után

Kivizsgálták Max Verstappen két héttel ezelőtti toszkán kiesésének okát, és úgy érzik, sikerült orvosolniuk a problémákat, hogy azok ne ismétlődhessenek meg a következő versenyeken.

részletek

Ebben jobb Albon Gaslynél a Red Bull-főnök szerint

A thaiföldi versenyzéshez való érzéke elsőosztályú, míg a francia általában ugyanott végzett, ahonnan elindult – mutatott rá a fő különbségre jelenlegi és korábbi pilótája között Christian Horner.

részletek

A Red Bullnál nincsenek titkok

Az elmúlt versenyen első dobogóját szerezte Alexander Albon, míg Verstappen a sorozatos műszaki gondok miatt a második helyért zajló versenyből is kezd kiszállni. Elmondták, hogyan segítik egymást.

részletek

„Tragikus” volt így ünnepelni az első dobogót

Vacsora egy kihalt hotel magányában, ahol még a szomszédok sem ismerik fel – Alexander Albon első F1-es dobogója után nem éppen olyan volt az ünnepi körítés, ahogy azt a Red Bull pilótája elképzelte.

részletek

Jordan: Hamilton a Red Bullhoz menjen

Eddie Jordan szerint a világbajnoknak Max Verstappen mellé kellene szerződnie - ő nagyon hisz a hollandban, úgy véli, hogy ő lesz a következő világbajnok és a Red Bull most sincs messze a Mercedestől.

részletek

Brawn: Albon elég jó munkát végez ahhoz, hogy megtartsa az ülését

Az F1-főnök Ross Brawn szerint a Red Bull pilótája remekül vezetett a Toszkán Nagydíjon, s az ott elért dobogós helyezés komoly önbizalomlöketet fog adni neki a folytatáshoz.

részletek

Gasly: Nem volt fair a lefokozásom

A tavalyi évet élete legkeményebb kihívásának nevezte a monzai futamgyőztes, aki beszélt arról is, miért ült sokáig a dobogón és milyen érzés volt Franciaország elnökének gratulációját fogadni.

részletek

A Red Bull beszélni fog Verstappennel

Érthető a holland F1-es pilóta frusztrációja, de Szocsi előtt a csapat azért átbeszéli vele, hogy mi történt és hogy többször nem fog előfordulni - az nem baj, hogy frusztrált, ettől lesz az, aki.

részletek

Verstappen besokallt, érik a balhé?

Lapunk értesülései szerint csak a külvilág felé mutatja azt, hogy nyugodt és beletörődött, valójában viszont egyre feszültebb a hangulat a holland körül: nehezen emészti meg a technikai hibákat.

részletek

Verstappen feladta: „A bajnokságnak vége”

Lemondott az idei szezonról a Red Bull pilótája, és a 2021-es sikerben sem hisz. A holland a legpesszimistább hangnemben nyilatkozott, megcsömörlött a motorhibáktól.

részletek

Horner: Albon hibája, hogy túl kedves

Ez az egyetlen „negatívum”, amit első dobogós helyezését szerző pilótájáról el tudott mondani a Red Bull-csapatfőnök, aki szerint viszont a brit-thai folyamatosan bizonyítja versenyzői képességeit.

részletek

A Honda még nem tudja, hogy mi a baj

A japánok szerint a gond nem kicsi, ráadásul a hatása is nagy - Oroszországra valószínűleg motort cserélnek Max Verstappennek, most pedig a részletes kivizsgálás zajlik.

részletek
Olvastad már?