Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 17. szombat

RedBull

Kravitz: A Red Bull hibázott Albonnal

Valószínűleg túl korán dobták a mélyvízbe Pierre Gaslyt, akit Max Verstappen valósággal leradírozott a Red Bullnál. A neves szakértő szerint viszont most Alexander Albon pontosan ugyanígy járhat.

részletek

Verstappen: Eleinte F2-es hibákat vétettem

Lassan ötéves rutinnal rendelkezik a még mindig csak huszonegy esztendős holland, rengeteget fejlődhet még. Azt viszont elismerte, hogy a korábbi években sokat rontott úgy, ahogy mások nem.

részletek

Még 15 évet tervez az F1-ben Verstappen

A még mindig fiatal Red Bull-pilóta 17 évesen kezdte, de egészen 36 esztendős koráig a mezőnyben maradna – legalábbis akkor, ha végig versenyképes autó állna rendelkezésére, a körözgetés ugyanis nem érdekli.

részletek

Ricciardo: A Red Bullnak győztes mentalitása van, a Renault-nak nem

Éveken át az élmezőnyben küzdhetett, idén viszont a középmezőny csatáihoz kénytelen hozzászokni Daniel Ricciardo, aki szerint a gyári Renault-nál még a hit is hiányzik, hogy egyáltalán nyerhetnek.

részletek

Verstappen: Kellett az a plusz a Hondától

A csapat megtáltosodásának titkát abban kell keresni, hogy egyszerre sikerült kijavítani az autó hibáit és többet kihozni a Honda motorjából - Max Verstappen érthetően elégedett.

részletek

Ricciardo: Vettelt megzavarja egy fiatal csapattárs nyomása

Daniel Ricciardo szerint Vettelt könnyen kibillenti az egyensúlyából, ha egy ifjú csapattárs jobban teljesít nála. Másodszor szembesül ilyen szituációval, igaz, az ausztrál is átélhette ezt Verstappennel.

részletek

Tost: Közel a Honda világbajnoki címe

Sokat köszönhet a Toro Rossónak a japán gyártó, tavaly ugyanis a faenzaiak oldalán talált rá a helyes fejlődési útra. Azóta már több futamgyőzelem is összejött, a következő cél a világbajnoki cím.

részletek

Ricciardo részleteket árult el a Red Bulltól való távozásáról

Az ausztrál F1-es pilóta szerint a mérnökének lecserélése is egy olyan esemény volt, ami a váltásra ösztökélte, de nem volt egy olyan dolog, amire ráfoghatná, hogy az döntött.

részletek

Marko: Gasly nem képes előzni, lépnünk kellett

Nem a finomságáról ismert a Red Bull tanácsadója, aki Pierre Gasly lefokozásáról is kendőzetlenül beszélt: Helmut Marko úgy fogalmazott, a csapatnak reagálnia kellett a francia gyengélkedésére.

részletek

Albonnak éppen Kvjat segített

Bár a legtöbben Danyiil Kvjatot várták, hogy újra a Red Bullhoz kerülhet, az istálló Alexander Albon mellett döntött, hogy váltsa Pierre Gaslyt. Korábban éppen az orosz segítette Albont.

részletek

Ők voltak Leclerc eddigi legkeményebb ellenfelei

Már egy ideje zajlik a generációváltás a Formula-1-ben, a fiatalok egyre nagyobb fenyegetést jelentenek a világbajnokok számára. Korábban pedig más sorozatokban már megmérkőzhettek.

részletek

Sajtó: Gasly csak órákkal a bejelentés előtt tudta meg, hogy mennie kell

Némileg váratlanul robbant a bomba hétfőn, hogy Pierre Gaslyt lecserélte a Red Bull Alexander Albonra. A hírek szerint magát a franciát is meglepte, mivel nem sokkal előtte tudta meg a döntést.

részletek
Olvastad már?