Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 4. szombat

RedBull

Marko megmagyarázta a koronatáboros ötletét

A Red Bull tanácsadója reagált az ötlete körül kialakult balhéra, miszerint szándékosan megfertőznék a pilótáikat a koronavírussal. Elmondta, valójában milyen táborról beszélt.

részletek

Horner védelmébe vette Markót

A Red Bull F1-es csapatfőnöke szerint tanácsadójuk koronatáboros megjegyzése még azt megelőzően született, hogy rendesen felmérhették volna a világjárvány súlyosságát.

részletek

Biokémikus: Marko emberéletekkel játszik

A Red Bull főtanácsadója létre akart hozni egy tábort, ahol koronavírussal fertőzik meg a csapat pilótáit. Egy biokémikus szerint jobb lenne, ha egy versenycsapat nem kockáztatná emberek életét.

részletek

Nem engedte a Red Bull Marko bizarr ötletét, a koronatábort

A tanácsadó újabb koronavírussal kapcsolatos nyilatkozattal sokkolt: edzőtábort szervezett volna a pilótáknak, ahol a betegségen is átesnek, így immunissá válnak már a szezon előtt. A vezetőség nem támogatta az elképzelést.

részletek

Nem hagyja annyiban a Ferrari-ügyet a Red Bull

Helmut Marko, az energiaitalosok tanácsadója úgy fogalmazott: pillanatnyilag csak a koronavírus-járvány miatt szüneteltetik a hadjáratukat a maranellóiak FIA-val kötött paktuma kapcsán.

részletek

A vesztegzár miatt már ma leállnak a brit csapatok

Az Egyesült Királyság is a legszigorúbb intézkedések mellett döntött és kijárási tilalmat rendelt el a járványhelyzet miatt. A Williams, a McLaren és a Red Bull ezért már szerdán felfüggesztik a munkát.

részletek

Horner: Ez a vírus egy mozgó célpont

Bár ő maga a versenyhétvége folytatása mellett állt volna ki az Ausztrál Nagydíj előtti zűrzavarban is, Christian Horner összességében helyes döntésnek tartja, hogy a Formula-1 a résztvevők egészségét tartotta szem előtt.

részletek

Marko: Reméltem, hogy az F1 jelet küld

Dr. Helmut Marko abban bízott, hogy a Formula-1 lesz az a sorozat, amely a koronavírus ellenére is versenyt rendez. Szerinte ha a dubaji reptéren nem lett beteg, akkor sehol.

részletek

Elfogadva: Március-áprilisban lesz az F1-es nyári szünet

Gyors lépést hozott koronavírus ügyben a sportág vezetése: az FIA jóváhagyta a szabálymódosítást, amelynek értelmében áthelyezték a nyári szünetként emlegetett kötelező leállást. A pihenő kettő helyett három hétig tart.

részletek

Marko: Mások is versenyeztek volna rajtunk kívül, de meg volt kötve a kezük

Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója szerint nem ők lettek volna az egyetlenek, akik versenyeztek volna Ausztráliában, csak olyan nyomást gyakorolt a Ferrari és a Mercedes a klienscsapataira, hogy azok nem kaptak volna motort, ha igennel szavaznak.

részletek

Red Bull: Bizony lehet, hogy teljesen leállunk a munkával

A világ legnagyobb részén a koronavírus az úr, ez nem kíméli a sporteseményeket sem. Az utolsó pillanatban lefújásra került az idénynyitó, de a Red Bull főtanácsadója szerint nagyobb gond is lehet.

részletek

Albon: Más lesz így az ausztrál futam hangulata

Alex Albon szerint a koronavírustól való fenyegetettség rányomja a bélyegét a szezonnyitó ausztrál hétvégére, így pedig egy teljesen más hangulatú versenyt kapunk majd.

részletek
Olvastad már?