Steward
Vaszilykó Péter
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 9. csütörtök

RedBull

Egy Mercedes-motort már most cserélni kell, a Red Bull-osok megúszták

Már a szezon második versenyén a második erőforrást kényszerül beszerelni a Williams Russell autójába. A hajtáshoz kapcsolódó műszaki probléma miatt kieső Verstappen és Albon viszont fellélegezhet a Stájer Nagydíj előtt.

részletek

Amiért szétszednék Verstappent, elnézik Hamiltonnak?

Ha az Osztrák Nagydíjon Albon vagy Verstappen üti ki Hamiltont, jóval nagyobb lenne az eset visszhangja: az elvesztett győzelmi esély miatt továbbra is bánkódó Christian Horner szerint egy hatszoros világbajnokkal engedékenyebb a nyilvánosság.

részletek

Horner: Az FIA nem nézte meg a felvételt

Lewis Hamilton szombati büntetéséről van szó - Christian Horner szerint a közösségi médiában akadtak rá a felvételre, amelyről az FIA azt mondta, hogy nem látta az eredeti döntéshozáskor.

részletek

Marko keményebben büntette volna Hamiltont

A Red Bull tanácsadója szerint teljesen mindegy, hogy a „bűnös” Hamilton a második vagy a negyedik helyen végez, mivel más versenyének tönkretételéért sokkal nagyobb büntetést kellene kapnia.

részletek

Élesedik a Mercedes-Red Bull harc

Toto Wolff szerint a Red Bull vasárnapi óvása már nem volt sportszerű, innentől lekerültek a kesztyűk és jöhet a kőkemény harc - a pénteki óvással még nem volt problémája.

részletek

Red Bull: Hamilton kérjen bocsánatot Albontól!

A hazai pályán nullázó csapatnál úgy vélik, megnyerhették volna az Osztrák Nagydíjat. Alex Albon szerint ő hagyott elegendő helyet Lewis Hamiltonnak, csak a briten múlt, ütközni akar-e vagy sem. Christian Horner is egyértelműen hibásnak érzi a Mercedes-pilótát, ezért bocsánatkérést vár tőle.

részletek

Verstappen alatt lerobbant a Red Bull

A tavalyi és tavalyelőtti győztes a második pozícióban haladt, amikor megállt alatta a Red Bull-Honda. Úgy véli a holland, hogy a furcsa motorhiba nélkül egészen biztosan dobogóra állhatott volna.

részletek

„DAS ist gut” – ejtették a Red Bull óvását, szabályos a Mercedes

Nem szokványos, de szabályos – ezzel a konklúzióval utasította vissza az FIA a Red Bull által az Osztrák Nagydíj péntekén benyújtott óvást, amellyel a Mercedes által használt DAS legalitását kérdőjelezte meg.

részletek

Balhé: A Red Bull hivatalosan megóvta a Mercedest

Német sajtóértesülés szerint Christian Hornerék eddig bírták ki, most már hivatalosan is bepanaszolták a nagy rivális Mercedest a nagy vitát kiváltó DAS-rendszer miatt.

részletek

Maradt remény az izgalomra, Verstappen sérült szárnnyal ment

Az első két szabadedzés a Mercedes nyomasztó fölényét hozta, a fő kihívónak tartott Red Bull meg sem tudta szorítani a Fekete Nyilakat. Ne hirdessünk még előre bajnokot, Max Verstappen sérült autóval futott.

részletek

Válaszokat akar a Red Bull a DAS kapcsán

Christian Horner egyértelművé tette: kérdésekkel fordulnak az FIA-hoz a Mercedes újításával kapcsolatban. Toto Wolff szerint viszont az F1 érdeke, hogy elkerüljék a vitás helyzetet vasárnap.

részletek

Erősebb és megbízhatóbb motorral támad a Honda

A járvány okozta kötelező leállásokból némileg jobban jöhetett ki a japán gyártó a 2020-as, nagyon különleges szezon kezdetén. A Honda-vezér elismerte, márciushoz képest jócskán fejlesztettek az erőforráson.

részletek
Olvastad már?