Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 22. kedd

RedBull

Verstappen: Mexikóban is túl jó lehet a Ferrari

Hagyományosan nagyon fekszik a Red Bullnak a mexikóvárosi pálya, de az istálló holland pilótája tart a Ferrari mostanában látott erejétől, úgyhogy úgy számol, nem lesz meg zsinórban a harmadik.

részletek

Verstappen: Bajnok lehetek a Red Bull-Hondával

A Mercedes és a Ferrari magasra emelte a lécet az idei év második felében, de Max Verstappen továbbra is úgy gondolja, világbajnoki címet fog szerezni jelenlegi csapatával. Még kell egy kis idő.

részletek

Újabb juniort menesztett a Red Bull

Tovább fogyatkozik a juniorprogram létszáma. Tickum után a szokatlan módon IndyCarból hozott O’Ward is lapátra került. Csavar, hogy ő lehet a McLaren pilótája Amerikában.

részletek

Verstappen: Ricciardo volt az ideális csapattárs

Max Verstappen saját elmondása szerint azokat a csapattársakat szereti, akik mellett mindent ki kell adni magából, hogy legyőzze őt. Daniel Ricciardo ilyen volt.

részletek

Gasly és Kvjat túl korán kerülhetett a Red Bullhoz

Évek óta hozzászokhatott a Toro Rosso, hogy folyamatosan cserélődnek a pilóták, a motorszállítók. Ezúttal csak a név változik, a páros nem, akik mindketten megjárták már az anyacsapatot.

részletek

Verstappen letett az idei szezonról

A Red Bull pilótája szerint a Mercedes fölényét és a Ferrari javulását elnézve idén nincs több esélye a futamgyőzelmekre. Azt is elmondta, a Red Bullnak jövőre mit kell változtatnia.

részletek

Kiadó ülések 2020-ra - 1. rész: Red Bull

Még négy csapatnál akad betöltésre váró pozíció a 2020-as szezonra. Sorra vesszük, hol kik a legesélyesebbek, kezdve a Red Bull és a Toro Rosso helyzetével, akik házon belül szeretnének megoldást.

részletek

Villeneuve: A McLaren már most a Red Bull szintjén lenne Mercedes-motorral

A középmezőnyben a fejlesztési verseny győztese kétségkívül a McLaren, amely a tavalyi mélyrepülés után szárnyalni kezdett. A ’97-es világbajnok szerint Mercedesszel már az élmezőnyben lenne.

részletek

Ricciardo: A Red Bull-lal nem lennék előrébb

Tavaly győzelmek, idén egy negyedik hely: Daniel Ricciardo azonban továbbra sem bánja csapatváltását. Arra hivatkozik, hogy a Red Bull semmivel sem ért el többet idén, mint amikor ott volt.

részletek

Verstappen: Jövőre már komoly esélyesek leszünk

A hétszeres futamgyőztes holland elismeri, nyár óta a Ferrari legyőzte őket a fejlesztési versenyben, de idén egyébként sem várta magát bajnoki esélyesnek. Jövőre összeállhat végre a kép.

részletek

Elfogadták a Toro Rosso átkeresztelését

Viszlát, Toro Rosso, és helló, Alpha Tauri!? A Red Bull módosítási kérelmet nyújtott be második számú csapatának nevére, a szavazást bonyolító F1-es Bizottságtól kiszivárgott információ szerint pedig ez meg is kapta a zöld utat.

részletek

Soha nem költött még ennyit a Red Bull

A tavalyi adatoknál tartanak a feldolgozásban, azok viszont az idei évre voltak hatással: ezek alapján pedig 2018-ban a Red Bull Racing rekordösszeget költött arra, hogy idén sikeres lehessen az F1-ben.

részletek
Olvastad már?