Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 24. péntek

RedBull

Verstappen kényszerből maradt a Red Bullnál?

Max Verstappen új, több évre szóló szerződést kötött jelenlegi csapatával. Az egykori F1-es pilóta szerint ment volna a holland a Mercedeshez, csak éppen ott zárt kapukat döngetett.

részletek

A Renault nem vádolta csalással a Ferrarit

A gyári csapatok közül egyedül a Renault nem vádolta és nem tett nyílt megjegyzéseket az olaszok motorjának legalitására. Igaz, ez nem jelenti azt, hogy nem is gondoltak rá egymás között.

részletek

Marko megvédte a Red Bull programját

Világos érvekkel vezette le, hogy kinek miért adtak, vagy miért nem adtak több esélyt, szerinte ezen a téren még mindig ők a legjobbak - Vergne, vagy Buemi sosem tér már vissza az F1-be.

részletek

Albonra hamar felfigyelt egykori csapatfőnöke

A brit pilóta egy éve még F1-es tapasztalattal sem rendelkezett, most pedig már az élmezőny kihívásaira készül. Korábbi csapatfőnöke elárulta, a pilóta az első pillanattól kezdve ígéretes volt.

részletek

Marko: Gasly hozzáállása a Red Bullnál totális kudarc volt

Nem kíméli a tanácsadó a szezon közben menesztett franciát, aki szerinte mindent elszúrt a nagycsapatnál. A Toro Rossónál mutatott teljesítményét annál inkább elismeri.

részletek

Horner: Hamiltont a fiatalok elleni csata motiválja

Nemrég egy Instagram-posztban Lewis Hamilton minden eddiginél jobbnak érezte magát, és alig várta már a 2020-as szezont. Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke azt is tudni véli, miért van ez.

részletek

A Williams csapott le a kiebrudalt Red Bull-juniorra

Dan Ticktum már nem a Red Bull juniorprogramjának tagja, ennek megfelelően új hely után kellett néznie. Le is szerződött fejlesztőpilótaként a Williamshez, ahol odáig vannak érte.

részletek

Verstappen dominálni akar, mint Vettel annak idején

Max Verstappen nagyon unja már a Mercedes-hegemóniát: a Red Bull uralmával váltaná le. A csapatnál mindenki győzni akar, ahogyan az évtized elején tették.

részletek

Mennyi esélye lesz Albonnak Verstappen ellen?

Tavaly ilyenkor még debütálására készülődött, most pedig bő fél éve a Red Bull pilótája Alexander Albon. Csapatfőnöke már korábban megmondta, hogy komoly meglepetést okozhat az újonc.

részletek

Marko: Idén már a világbajnoki címért kell harcolnunk!

A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko annyira magabiztos 2020-szal kapcsolatban, hogy a felkészülés alapján úgy érzi, idén már semmi nem lehet kifogás, amivel megmagyarázhatják, miért nem a vb-címért harcolnak.

részletek

Igazi klasszikus lesz az idei F1-es szezon?

Christian Horner hatalmas küzdelemre számít és úgy érzi, hogy hasonló szinten lehet a három F1-es topcsapat - azt várja, hogy a sportág történetének klasszikusai közé vonul majd be a 2020-as szezon.

részletek

Berger szerint Leclerc jobb diplomata Verstappennél

Max Verstappenre és Charles Leclerc-re a jövő F1-ének potenciálisan legnagyobb neveiként tekintenek, most pedig Gerhard Berger hasonlította össze őket, aki szerint nem képességekben van köztük különbség.

részletek
Olvastad már?