Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 19. szerda

RedBull

A Red Bull szerint a MotoGP vezetője megoldaná a problémákat

A Red Bull Racing pilótákért felelős embere, Dr Helmut Marko éles kritikát fogalmazott meg a Formula-1-gyel szemben. Az osztrák szerint a szabályokkal a Mercedesnek kedveznek, amin sürgősen változtatni kellene.

részletek

Verstappen: Több lóerővel más lenne a kép

Max Verstappen hisz benne, hogy a Red Bull felérhet az F1 csúcsára a Hondával közös projekttel. A holland elárulta, hogy a lóerőkön kívül mi kellhet ennek megvalósulásához.

részletek

Red Bull: Minket lassítottak, a Mercedest nem

Dr. Helmut Marko tovább támadja a domináló F1-es istállót, szerinte ugyanis a szabályokkal nem hogy közelebb hoznák egymáshoz a csapatokat, inkább pont hogy a Mercedest segítik.

részletek

A Honda már jövő héten új motorral érkezhet

A fejlesztési verseny folyamatosan zajlik idén is a Formula-1-ben. Holland sajtóértesülések szerint a japán gyártó Franciaországba egy erősebb motorvariánssal érkezik, amit be is vetnek élesben.

részletek

Marko alaposan kiosztotta a Mercedest

A Red Bull főtanácsadója szerint az idei abroncsok egyértelműen és kizárólag csak a Mercedesnek kedveznek. Úgy véli, így teszik teljesen tönkre a Formula-1-et a döntéshozók.

részletek

Verstappen: Nem voltunk az élmenők szintjén

Max Verstappen rajta kívülálló okok miatt nem az élmezőnyből rajtolt a Kanadai Nagydíjon, mégis az ötödik helyet tartja a legreálisabb eredménynek. A Ferrarik és a Mercedesek gyorsabbak voltak náluk.

részletek

Verstappen: Logikus volt a taktikánk

Max Verstappen a legkevésbé sem hibáztatja csapatát, amiért ennyire későn futhatta meg utolsó gyorskörét. Már a Q1-ben is érezte, hogy rizikós lesz a közepes gumi, végül rajtavesztett.

részletek

Gasly: Kanadában a végéig bármi történhet

Elméletben kedvezőtlenebb stratégiával, de az előkelő ötödik helyről kezdi meg az F1-es Kanadai Nagydíjat a Red Bull franciája, aki szeretne erős pontokkal gazdagodni hazai versenye előtt.

részletek

Verstappen nem csalódott a balszerencse miatt

Max Verstappennek nagyon nem jött ki jól a lépés a Kanadai Nagydíj időmérő edzésén: a piros zászló miatt még a Q3-ba sem sikerült beverekednie magát a Red Bull-lal.

részletek

Pletykagyár: Alonso a Red Bullnál is kopogtat?

Hiába állítja úton-útfélen Fernando Alonso, hogy nem hiányzik neki az F1, a Kanadai Nagydíj helyszínén, Montrealban a paddock tele van olyan pletykákkal, hogy a kétszeres világbajnok nagy erőkkel keresi a királykategóriába visszavezető utat.

részletek

Verstappen Gasly miatt mehetett a falnak

Max Verstappen kis híján a Bajnokok Falában végezte a második pénteki szabadedzésen, akit saját csapattársa zavart meg a koccanás előtti pillanatokban. Az autót jónak érezte a holland.

részletek

A Red Bullnak "minden téren" fejlődnie kell

Nagyobb teljesítmény, több leszorítóerő, jobb tapadás - Max Verstappen szerint a Red Bull F1-es autójának minden egyes területen javulnia kell, ha fel akarja venni a kesztyűt a Mercedesszel.

részletek
Olvastad már?