Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 17. vasárnap

RedBull

Verstappen elégedett a második hellyel

A második helyen ért célba a Török Nagydíjon, ezzel ismét visszavette a vezetést a világbajnoki összetettben Max Verstappen. A Red Bull pilótája számára eseménytelen versenyen van túl.

részletek

Perez: Türelmesnek kellett lennem

Úgy látszik a török pálya szerencsét hoz Sergio Perez számára, hiszen a tavalyi évhez hasonlóan idén is a dobóra állhatott ezen a helyszínen. A mexikói pilóta úgy véli, egy kemény futamon van túl.

részletek

Perez: Senkinek nem könnyítem meg a dolgát

Csak a hetedik helyen zárt, mégis elégedett volt időmérőjével Sergio Perez, akinek a versenyen Lewis Hamilton hátrébb kerülésével nem kevesebb feladata lenne, mint feltartani őt.

részletek

Horner: Reméljük, a futamon közelebb leszünk

Gyors felzárkózásra számít Hamiltontól a rivális csapat főnöke, de bízik benne, hogy jó stratégiával és a szombatinál erősebb tempóban fel tudják venni a harcot a Mercedesekkel Isztambulban.

részletek

Alonso: Verstappen bárkinél jobban tűri a nyomást

Egyre élesedik a küzdelem a világbajnoki címért Lewis Hamilton és Max Verstappen között. A kétszeres világbajnok spanyol úgy véli, a holland nem fog megtörni a harc során, mert nagyon erős.

részletek

Retro – Vettel kétszeres világbajnok

2011-ben ezen a napon szerezte meg második világbajnoki címét Sebastian Vettel, ám nem csupán számára kedves ez a dátum. Az öt évvel későbbi október 9-e a Mercedes életében is mérföldkő.

részletek

Egyensúlyprobléma miatt szenvedett Verstappen

Lewis Hamilton mögött kezdte a pénteket Max Verstappen, délután ráadásul az ötödik helyig csúszott vissza. A Red Bull szerint a pálya volt az ok, nem a rossz autó.

részletek

Verstappen: Nem ez volt a legjobb napunk

A Török Nagydíj első napján egyelőre csak riválisa mögé tudott besorolni a Red Bull hollandja, aki nem is elégedett a szabadedzésekkel. Az új aszfalt őt is elbizonytalanította.

részletek

A Red Bull szerint nem taktika Hamilton büntetése

A csapatfőnök, Christian Horner úgy véli, a Mercedesnek nem lehetett más választása, mint a motorcsere. Inkább a megbízhatóság, semmint a taktika vitte rá ellenfeleiket a tízhelyes büntetésre.

részletek

Hamilton: Tovább fejlesztett idén a Red Bull

A hétszeres F1-es világbajnok szerint a Mercedes hamarabb leállt az idei autó fejlesztésével, mint riválisuk: a 2022-re való koncentrálás miatt nem is tudtak elindulni az általa favorizált irányba.

részletek

Gasly: Világbajnok akarok lenni

A Red Bull csapata továbbra is esélyes a világbajnoki címre, a francia pilóta pedig igazán örül ennek. Ez főként azért igaz, mert nem tett le arról, hogy ismét náluk versenyezzen.

részletek

Verstappen: Nem változtatná meg az életemet a vb-cím

A hajrához közeledve Max Verstappent semmivel nem lehet kizökkenteni a nyugalmából. Állítása szerint azért, neki aztán mert nem oszt, nem szoroz, hányadik helyen végez.

részletek
Olvastad már?