Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 4. péntek

RedBull

Albers: A Red Bullnak szüksége lesz Perez pénzére

Christijan Albers szerint jó esély mutatkozik rá, hogy Sergio Perez jövőre a Red Bullnál fog versenyezni, sőt az energiaitalosoknak is jól jöhet a mexikói szponzorainak támogatása.

részletek

Massa: Verstappen bajnok lesz, már csak autó kell hozzá

A brazil ex-F1-es szerint a Red Bull holland pilótája a jelenlegi mezőny egyik legnagyobb tehetsége, és most már készen áll a vb-címre, eddig azonban nem volt alatta erre alkalmas technika.

részletek

Red Bull: Nem adjuk fel, de 2022 a reális

Christian Horner szerint továbbra is keményen fejlesztik az autót, hogy már jövőre is közelebb kerülhessenek a Mercedeshez, a világbajnok istálló előnyét látva viszont 2022 lehet az igazi esély.

részletek

Horner: Talán más is úgy szenvedne, mint Albon

A Red Bull csapatfőnöke megerősítette, Alex Albon továbbra is az A tervük. Elképzelhető, hogy egy pilótacsere sem oldana meg semmit, az utód ugyanúgy szenvedne: az autó hiába gyors, komplikált.

részletek

Surer: Albon púp a Red Bull hátán

Az 1980-as években versenyző Marc Surer nagyon komolyan odaszólt Alexander Albonnak, aki szerinte csak egy púp a sikerekre hajtó Red Bull csapatának hátán. Nem képes lépést tartani Verstappennel.

részletek

Coronel: Hülkenberget válassza a Red Bull!

Holland szakértők egyértelműen Nico Hülkenberg mellett tennék le a voksukat a pilótakérdésben. Szerintük a Perez körüli felhajtás megbonthatná a csapaton belül uralkodó békés hangulatot.

részletek

„Albon a legrosszabb második Red Bull-pilóta”

A szókimondó 1997-es F1-es világbajnok, Jacques Villeneuve fogalmazott kemény kritikát az energiaitalosok pilótájával kapcsolatban, aki szerinte csak a nemzetisége miatt lehet még a csapatban.

részletek

Wolff: Verstappen többet hoz ki a Red Bullból, mint amennyi benne van

Toto Wolff szerint csapatként most minden korábbinál nagyobb fölényben vannak, de ezt sokszor el tudja tüntetni a holland pilóta - megdicsérte a riválist, tudja, hogy motiváltak lesznek jövőre.

részletek

„Nem Verstappen a döntő faktor”

Úgy tűnik, hogy Max Verstappen Nico Hülkenberget szeretné csapattársnak 2021-re, de a Red Bull ezt még felülírhatja - egy korábbi F1-es pilóta szerint van szava a hollandnak, de nem ő hozza a döntéseket.

részletek

Verstappenék Hülkenberget akarják?

További türelmet kapott a csapattól Alex Albon, miközben az idősebb Verstappen úgy gondolja, fiának erősebb csapattársra lenne szüksége. Célzott rá, hogy ő és Max Nico Hülkenberget preferálják.

részletek

Az ENSZ-hez fordult Verstappen miatt a mongol kormány

Előbb a Red Bullnak, majd az Egyesült Nemzetek Szervezetének is levelet írt az ország ENSZ-nagykövete a holland portimaói rádióüzenete kapcsán, amelyben „mongolnak” nevezte Strollt.

részletek

További időt ad Albonnak a Red Bull - nincs döntés

Dr. Helmut Marko szerint nem hoznak döntést Imola után sem, Abu Dhabiig várnak, hogy értékeljék Albon teljesítményét - ha nem megfelelő, akkor néznek szét a külsős piacon.

részletek
Olvastad már?