DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda

Szaúd-arábiaiNagydíj

A DRS-nek is köszönheti az időmérős javulást az Aston Martin

Az időmérőn jellemzően erősebb az F1-es csapat, a futamokon visszaesik, éppen fordítva, mint 2023-ban: ennek két fő magyarázata van a zöldek teljesítményigazgatója szerint.

részletek

Sportszerűtlen vagy csapatjátékos volt Magnussen?

Megoszlanak a vélemények Kevin Magnussen produkciójáról, mely a Haas idei első F1-es pontját eredményezte – a Williams főnöke nem akar ilyet látni, Hülkenberg szerint a dán remek csapatjátékos.

részletek

„Maximalista vagyok, sokat hibáztam” – Bearman

Az időmérőn Q3-ba kellett volna jutnia, a futamon pedig nem előzött elég hatékonyan – de persze ezeken túlmenően elégedett volt F1-es debütálásával a brit.

részletek

Már decemberben tudta az Alpine, hogy baj van

Már a tavalyi szimulátorozás előrejelezte az Alpine idei szenvedését – a franciák pilótái tudják, hogy türelmesnek kell lenniük, amíg nem javul a csapat teljesítménye.

részletek

Így látták a Ferrarinál Bearman bemutatkozását

Az intelligencia a siker kulcsa Oliver Bearman számára, aki 18 éves kora ellenére rendkívül éretten építette fel a versenyhétvégéjét, pedig roppant nehéz feladata volt – így látták a Ferrarinál.

részletek

Elterjedhet a Magnussen-taktika az F1-ben?

Alexander Albon attól tart, hogy a tíz másodperces büntetés nem elég visszatartó erő, ha egy szabálytalan előzéssel garantálható a csapattárs pontszerzése.

részletek

F1Stat: Szuperújonc és századosok

Bearman számos statisztikai érdekességet hozott magával, többen mérföldköveket értek el, 56 éve nem volt ennyi brit pontszerző, szélvészgyors volt a pole-kör – dzsiddai F1-es statisztikák.

részletek

Podcast: Belháború és tündérmese Dzsiddában

A dzsiddai F1-es paddockban is jobban foglalkoztatta a főszereplőket a versenynél két másik történet – futamértékelőnkben persze a pályán zajló eseményekkel is foglalkozunk a Bearman-sztori és a Red Bull-ügy mellett.

részletek

Pitwall: Verstappen tényleg távozhat?

Az F1-es Szaúd-arábiai Nagydíj hete egy váratlan bemutatkozás és egy közepesen jó verseny mellett a Red Bull-történet további bonyolódását hozta – a hét legfontosabb híreiről és témáiról beszélgettünk.

részletek

Dicséri Bearmant a Haas, de nincs garancia az ülésükre

Lenyűgözte, de nem lepte meg Ayao Komatsut a ferraris beugró dzsiddai teljesítménye. De vajon számolnak-e a brittel a 2025-ös pilótafelállásukban?

részletek

„Látunk néhány hibát az autóval” – Ricciardo

„Nem működik minden százszázalékosan” az ausztrál szerint a Visa RB autójával, de igyekszik optimista maradni a hazai F1-es nagydíja előtt.

részletek

Büntetések, kifakadás, Marko – vasárnapi F1-es hírek

Wolff leigazolná Verstappent, sportszerűtlennek tartja a Haast a Visa RB, Bagnaia nyerte a MotoGP, Newgarden az IndyCar nyitányát: a nap hírei.

részletek