DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 22. szerda

Szaúd-arábiaiNagydíj

„Perez is tudja, hogy nem lesz sok ilyen esélye” – Jos Verstappen

Úgy tűnik, Sergio Perez dzsiddai teljesítménye valóban felbosszantotta a Verstappen-tábort, Jos Verstappen ugyanis hamar „helyre tette” a mexikóit.

részletek

Ferrari: Ne hülyítsük magunkat!

A Scuderia új F1-es csapatfőnöke nem kertelt Dzsidda után: változásra van szükség, a beszéd kevés a javuláshoz. Nem is akar a pozitívumokkal foglalkozni.

részletek

Nem elég az ötödik hely: A Ferrarit is befoghatónak érezte Ocon

Az Alpine nem éri be jelenlegi pozíciójával, és közelebb kerülne egyes top 4-es csapatokhoz – Dzsiddában megcsillant a remény, hogy a Ferrari ellen lehet keresnivalójuk.

részletek

F1Stat: A százados és az utcák királya

A több mint három évtizede a legöregebb első sorba az utcai pályák nagymenője és az F1 hatodik századosa állhatott fel – dzsiddai statisztikák.

részletek

Nincs egyetértés Wolff és Hamilton közt: Volt valaha olyan gyors a Mercedes, mint most a Red Bull?

A csapatfőnök és Russell szerint a 2014-es szezonhoz mérhető a Red Bull-fölény, a hétszeres világbajnok viszont azt állítja, soha nem volt annyira jó autója, mint most Verstappenéknek.

részletek

Verstappen a Red Bullnak: Nem azért vagyok itt, hogy második legyek

Max Verstappen elégedett a Red Bull pályán mutatott teljesítményével, ám azt kiemelte, hogy fokozott figyelmet kell fordítaniuk a megbízhatóságra.

részletek

Alonso visszakapta századik dobogóját: Elégedett vagyok a döntéssel

A Szaúd-arábiai Nagydíjat követően felment a dobogóra, átvette a trófeát és pezsgőzött Alonso, majd rögvest arról értesítették, hogy a negyedik helyen végzett.

részletek

Norris: Nem olyan rossz, mint amilyennek tűnik

Elkeserítő versenyen vannak túl a McLaren pilótái, akik apró pozitívumokon kívül nem sok jót tudtak elmondani az újabb pont nélkül zárt futamról, a legfőbb gyengeségük viszont nem újdonság.

részletek

„Felül kell vizsgálnunk” – feszültség a Red Bullnál a leggyorsabb kör miatt?

Verstappen az F1-es Szaúd-arábiai Nagydíj utolsó körében csente el a bónuszpontot Pereztől: a mexikói a csapaton belüli kommunikáció felülvizsgálatát kéri.

részletek

Miért volt kavar Alonso büntetése körül – és miért tartott ennyi ideig?

A dobogós ünneplés után elvették, majd órákkal később visszaadták a spanyol harmadik helyét – mutatjuk, mi miért történt az F1-es Szaúd-arábiai Nagydíjon.

részletek

Letaglózó dominancia, törölt büntetés – vasárnapi F1-es hírek

A Szaúd-arábiai Nagydíjat követően a Red Bull előnye és Fernando Alonso időbüntetése volt a két meghatározó téma, igaz, a Ferrari szenvedéséről sem érdemes megfeledkezni. Ez történt március 19-én.

részletek

A gumikezelés jobb, a Ferrari rosszabb lett

„Nem jó eredmény” – összegezte tökéletesen a csapat szaúdi versenyét Vasseur. Leclerc és Sainz is kiemelte, nem volt meg a versenytempó, pedig azt hitték, az Aston Martin és Mercedes szintjén lesznek.

részletek