DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 4. vasárnap

Szaúd-arábiaiNagydíj

Stroll már menne Ausztráliába

A kanadai versenyző igyekezett a pozitívumokkal foglalkozni a dzsiddai futamot követően, annak ellenére, hogy kiesett. Kissé meglepte a biztonsági autó.

részletek

Perez legjobb futamán szabad volt a verseny

Már a dzsiddai futam előtt tisztázták a Red Bullnál, hogy szabad a verseny a győzelemért – Sergio Perez élete legjobbját futotta csapatfőnöke szerint.

részletek

„Sosem láttam ilyen gyors autót” – Hamilton a Red Bullról

A hétszeres világbajnok próbált a jó dolgokra koncentrálni a szaúdi futamot követően, de azt is elárulta, hogy hol kellene a legtöbbet dolgozni az autón.

részletek

„Ami Alonsóval történt, elfogadhatatlan”

Két világbajnok is megszólalt Alonso büntetésével kapcsolatban: mindketten jogosnak találják az ítéletet, de kiemelték, hogy sajnálják a spanyolt.

részletek

„Fernandóék érdemelték volna meg” – Russell szerint nincs veszve minden

Erősnek tartja Alonso büntetését a harmadik pozíciót megöröklő brit. George Russell bizakodó Szaúd-Arábia után: lehet a Mercedesnek keresnivalója még idén.

részletek

Perez egy évet várt a szaúdi győzelemre

A Szaúd-arábiai Nagydíjon a Red Bull pilótái végeztek az első két helyen. Ugyan mindkét versenyző küzdött kisebb problémákkal, könnyedén húzták be Dzsiddát.

részletek

Fordulat: Alonsót megbüntették, Russellé a dobogó

A leintés után még boldogan nyilatkozott, de végül mégsem szerezte meg karrierje 100. dobogóját: Alonsót visszasorolták a 4. helyre.

részletek

Újra Red Bull-tarolás, Alonsót megbüntették Szaúd-Arábiában

A rajtot leszámítva Perez kézben tartotta a dzsiddai futamot és behúzta a győzelmet, Verstappen a 15. pozícióból zárkózott fel a másodikig. Alonsótól elvették a harmadik helyet, így Russell zárt dobogón.

részletek

Így zajlott a harmadik Szaúd-arábiai Nagydíj

Az első két helyről rajtoló Perez és Alonso közé Verstappen zárkózott fel a harmadik dzsiddai futamon – egyetlen pont a különbség a két Red Bull között a tabellán.

részletek

Forogtak az esélyesek, Vestié a főfutam - F2

A Mercedes protezsáltjának győzelmével ért véget a szaúd-arábiai F2-es hétvége, miután mindkét esélyes, Martins és Bearman is hibáztak a főfutamon.

részletek

A Szaúd-arábiai Nagydíj felkavart rajtrácsa

Charles Leclerc-t máris motorkomponenslimit-túllépés miatt büntetik az év második futamán, Max Verstappen is csak a középmezőnyből várhatja a piros lámpák kialvását.

részletek

Hamilton: Nem tudok eggyé válni az autóval

Arra panaszkodott a hétszeres világbajnok, hogy nincs meg a szükséges önbizalma a W14-esben. Egyszerűen mindegy, hogy mit csinál másképp.

részletek