Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 2. péntek

Espargaro

Formula Motocast: Bagnaia félig már világbajnok

Matematikailag még nem dőlt el ugyan a cím, de már óriási fordulatnak kellene jönnie, hogy Quartararo mégis kiénekelje a ducatis szájából a sajtot – az Ausztrál és Malajziai Nagydíjakról beszélgettünk.

részletek

Ducati: A kérdés, hogy megbízunk-e a versenyzőinkben

Idegesek voltak, de nem adtak ki csapatutasítást a Bagnaiát támadó Bastianininek, Quartararo nem adja fel, Espargaro egyszerre csalódott és büszke – így értékeltek a főszereplők a Malajziai GP után.

részletek

Martin űridővel a pole-ban, mindhárom vb-esélyes betlizett

A körrekordot megdöntve zsebelte be a sepangi pole-t a Pramac Ducati spanyolja, megelőzve Bastianinit és Marquezt. Bagnaia és Espargaro bukással a 9. és 10. , Quartararo hibával a 12. rajthelyen.

részletek

Binderé a száraz-esős sepangi péntek

A KTM dél-afrikai motorosa bizonyult a leggyorsabbnak a Malajziai GP első napján, amelyen a második edzést vizes-száradó pályán rendezték. Quartararo hetedik, Bagnaia és Espargaro tízen kívül.

részletek

„Nevetséges a Ducati fölénye”

Az Apriliával a vb-címért még harcban lévő Aleix Espargaro szerint egyértelmű, hogy a Desmosedici GP a rajtrács legjobb motorja: bárki ül rajta, az élmezőnyben képes szerepelni.

részletek

Quartararo: Életem legnehezebb feladata lesz nyerni

Esésével a vb-vezetést is bukta a yamahás, Bagnaiát a rajtprobléma sem zavarta meg, Espargaro nem adja fel, Rins a kiszálló csapatnak ajánlotta a győzelmét, Marquez kockáztatott – így értékelték a főszereplők az Ausztrál GP-t.

részletek

Rins nyerte az év versenyét, Quartararo K.O.

Nem hazudtolta meg magát Phillip Island: izgalmakban és drámában gazdag futamot hozott az Ausztrál GP, amelyen az év végén kiszálló Suzuki győzött, Marquez dobogóra, Bagnaia pedig a tabella élére állt.

részletek

Martin 13 ezreddel Marquez előtt a pole-ban

Új körrekorddal zsebelte be a Phillip Island-i pole-t a Pramac Ducati spanyolja a hondás előtt, míg a három fő vb-esélyes Bagnaia vezetésével a harmadik-ötödik pozícióba kvalifikálta magát.

részletek

Zarcóé a péntek, Quartararo a legjobb vb-esélyes

Mindkét szabadedzésen a Pramac Ducati franciája bizonyult a leggyorsabbnak Phillip Islanden, míg az öt vb-aspiráns közül az éllovas szerepelt a legjobban, a hazai menő Jack Miller viszont tízen kívül.

részletek

Quartararo: Már a verseny előtt hibáztunk

Először beszélt a sajtónak a borzalmas, nulla ponttal záruló burirami versenye óta a vb-éllovas yamahás, aki megerősítette a korábbi gyanút, miszerint a guminyomással adódott gondja két hete.

részletek

Formula Motocast: Kettő pont maradt

A japán és thaiföldi futamok után minden korábbinál szorosabb az állás a szezonhajrá előtt a MotoGP-ben: még akár öten is világbajnokok lehetnek – friss adásunkban a két versenyt és az esélyeket boncolgattuk.

részletek

Bagnaia: Mostantól intenzívebb lesz a vb-harc

Jack Miller tanácsai is segítették az esőben az olasz ducatist, Aleix Espargaro nem érti a büntetését, Fabio Quartararo pedig a küszködését – így értékelték a Thaiföldi GP-t a főszereplők.

részletek