DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 29. szerda

Espargaro

Van-e esélye bárkinek a Ducati-armada ellen? – tesztelemzés

Letarolta az utolsó szezon előtti MotoGP-tesztet a bolognai gyártó, de az utolsó napon Quartararo megvillantotta a reményt a Yamaha számára.

részletek

Ducati-henger a teszt végén, reménysugár és új szárny a Yamahánál

Francesco Bagnaia vezetésével az első nyolcból hét helyet elhoztak a Ducatik, de egy aprót villant Fabio Quartararo is. Aleix Espargaróra műtét várhat.

részletek

Marquez irányt vesztett, Quartararo nem áll készen

A portimaói MotoGP-teszt első napja sem kínált megoldást a Honda és a Yamaha problémáira, miközben Espargaro váratlan kellemetlenséggel szembesült.

részletek

Lehullt a lepel az Aprilia idei festéséről

Utolsó előttiként a tavalyi szezon egyik meglepetéscsapata, az Aleix Espargaróval és Maverick Vinalesszel felálló Aprilia mutatta be a 2023-as dizájnját.

részletek

Espargaro: Csak az időt és a pénzt pazarolta rám a Honda

Kemény hangvételben nyilatkozott eddigi munkaadójáról a spanyol, aki szerint helytelen, hogy az átigazolása miatt már nem kapott újításokat. Fájt neki, hogy nem tudott eredményes lenni a Repsol színeiben.

részletek

Formula Motocast: Bagnaia félig már világbajnok

Matematikailag még nem dőlt el ugyan a cím, de már óriási fordulatnak kellene jönnie, hogy Quartararo mégis kiénekelje a ducatis szájából a sajtot – az Ausztrál és Malajziai Nagydíjakról beszélgettünk.

részletek

Ducati: A kérdés, hogy megbízunk-e a versenyzőinkben

Idegesek voltak, de nem adtak ki csapatutasítást a Bagnaiát támadó Bastianininek, Quartararo nem adja fel, Espargaro egyszerre csalódott és büszke – így értékeltek a főszereplők a Malajziai GP után.

részletek

Martin űridővel a pole-ban, mindhárom vb-esélyes betlizett

A körrekordot megdöntve zsebelte be a sepangi pole-t a Pramac Ducati spanyolja, megelőzve Bastianinit és Marquezt. Bagnaia és Espargaro bukással a 9. és 10. , Quartararo hibával a 12. rajthelyen.

részletek

Binderé a száraz-esős sepangi péntek

A KTM dél-afrikai motorosa bizonyult a leggyorsabbnak a Malajziai GP első napján, amelyen a második edzést vizes-száradó pályán rendezték. Quartararo hetedik, Bagnaia és Espargaro tízen kívül.

részletek

„Nevetséges a Ducati fölénye”

Az Apriliával a vb-címért még harcban lévő Aleix Espargaro szerint egyértelmű, hogy a Desmosedici GP a rajtrács legjobb motorja: bárki ül rajta, az élmezőnyben képes szerepelni.

részletek

Quartararo: Életem legnehezebb feladata lesz nyerni

Esésével a vb-vezetést is bukta a yamahás, Bagnaiát a rajtprobléma sem zavarta meg, Espargaro nem adja fel, Rins a kiszálló csapatnak ajánlotta a győzelmét, Marquez kockáztatott – így értékelték a főszereplők az Ausztrál GP-t.

részletek

Rins nyerte az év versenyét, Quartararo K.O.

Nem hazudtolta meg magát Phillip Island: izgalmakban és drámában gazdag futamot hozott az Ausztrál GP, amelyen az év végén kiszálló Suzuki győzött, Marquez dobogóra, Bagnaia pedig a tabella élére állt.

részletek