Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 24. szombat

Espargaro

Quartararo az élen, Dovizioso a Q1-ben

Kettős Yamaha-vezetéssel zárult a harmadik edzés Barcelonában, de jól jelzi a mezőny szorosságát, hogy még a huszadik helyezett is egy másodpercen belül zárt az éllovas franciához képest.

részletek

Bagnaia az élről bukott, Vinales a hatodik győztes

Hiába vezetett sokáig a pramacos, a hajrában hibázott, így a Yamaha spanyolja megörökölte tőle a győzelmet az Emilia-Romagna-i GP-n. Mir és Espargaro a dobogón, őrületesen szoros a vb élmezőnye.

részletek

Kettős Petronas-vezetéssel indult a második misanói hétvége

Fabio Quartararo és Franco Morbidelli zárt az első két helyen az Emilia-Romagna-i Nagydíj péntek délelőtti gyakorlásán, megelőzve a KTM-es Pol Espargarót és a suzukis Joan Mirt.

részletek

Vinales: Még sosem tapasztaltam ilyen hibát

A Yamaha spanyolja zsinórban a második hétvégén volt részese egy ijesztő balesetnek. Eközben Oliveira első győzelmét ünnepelte, Mir viszont dühös volt, hogy nem büntették Espargarót.

részletek

Újabb piros zászló, Oliveira nevető harmadikként győzött!

Mir útban volt a győzelem felé a Stájer GP-n, amikor Vinales balesete miatt félbeszakították a futamot. Utána Espargaro és Miller diktálta a tempót, de a csatájukból a Tech3 portugálja jött ki jól.

részletek

Mir tört az élre az időmérő előtt

A suzukis spanyol érte el a legjobb köridőt a MotoGP Stájer Nagydíjának harmadik edzésén, megelőzve a péntek után magára találó Quartararót és az ezredre azonos időt futó Nakagamit és Doviziosót.

részletek

Espargaro a leggyorsabb, Quartararo szenved

A hazai pályán szereplő KTM-et erősítő spanyol zárta az élen a Stájer GP második edzését, megelőzve Nakagamit és a suzukisokat, miközben a vb-éllovas francia látványosan küszködött pénteken.

részletek

Doviziosónak nincs B terve – de ma nyerhet

A riválisokat is meglepte az olasz motoros szombati döntése, miszerint elhagyja a szezon végén a Ducatit, ráadásul úgy, hogy egyelőre nincs alternatívája. Ettől még Spielbergben ő az egyik esélyes.

részletek

Espargaro maradt az élen, problémák a Yamahánál

Az edzés végére felszáradó pálya ellenére sem tudták megdönteni a KTM-es spanyol pénteki idejét. Dovizioso és Vinales a nyomában, Quartararo épp csak Q2-ben – de nagy bajban lehet a Yamaha.

részletek

Espargaro révén Spielbergben is élen a KTM

A hazai pályán szereplő gyártó spanyolja volt a leggyorsabb az Osztrák GP első edzésén, megelőzve a ducatis Andrea Doviziosót és a suzukis Joan Mirt. Quartararo viszont csak 10. helyen kezdett.

részletek

KTM: Espargaro érdemelte volna az első győzelmünket

Pit Beirer motorsport-igazgató szerint a spanyol elhivatottsága és küzdeni tudása nélkül most sehol sem tartana a projekt. Azért Brad Binder sikerének is megvan a maga érzelmi töltete.

részletek

Nakagami elsőségével indult a brnói hétvége

A 2019-es Hondán ülő japán bizonyult a leggyorsabbnak a MotoGP Cseh Nagydíjának első edzésén, megelőzve a suzukis Joan Mirt és a KTM-es Pol Espargarót. A vb-éllovas Fabio Quartararo tízen kívül.

részletek
Olvastad már?