DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 4. szombat

Espargaro

Bezzecchi először pole-ban, Espargaro csak a 13.

A VR46 olasz újonca saját maga és csapata első rajtelsőségét zsebelte be a Thaiföldi GP-n. A vb-esélyesek közül Bagnaia egy hellyel Quartararo előtt, Espargaro viszont a Q2-be sem jutott be.

részletek

Zarco az élen, Espargaro tízen kívül pénteken

Hármas Ducati-vezetéssel zárult a Thaiföldi GP első napja, a vb-aspiránsok közül így Bagnaia szerepelt a legjobban. Quartararo Marquez mögött az ötödik, Bastianini és Espargaro viszont nincs top 10-ben.

részletek

Espargaro, Bagnaia: Óriási hiba, idióta manőver

Az apriliásnak már a rajt előtt megpecsételődött a Japán Nagydíja, míg a ducatis az utolsó körben bukott: mindketten elmondták, mi is történt. A növekvő előny ellenére Quartararo is frusztrált volt.

részletek

Miller nyert, Bagnaia a végén bukott

Az első körökben az élre törve győzött a Japán GP-n a Ducati ausztrálja. A vb-esélyesek közül Quartararo a nyolcadik, Bagnaia a legvégén bukott, Espargaróra már a rajt előtt lecsapott a technika ördöge.

részletek

Marquez három év után a pole-ban az esőben

A múlt hétvégén visszatérő nyolcszoros világbajnok bizonyult a legjobbnak a vízen Motegiben, miközben a vb-esélyesek csak a hatodik, kilencedik és tizenkettedik helyre kvalifikálták magukat.

részletek

Miller a leggyorsabb a vb-aspiránsok előtt

A Ducati ausztrál versenyzője zárta az élen a Japán GP extrahosszú pénteki szabadedzését, megelőzve Francesco Bagnaia, Fabio Quartararo és Aleix Espargaro hármasát. Marc Marquez a hatodik helyen.

részletek

Bagnaia: Nincs szükségem segítségre

Quartararo szerint nem jelentenek majd gondot a horzsolásai, Bagnaia nem vár el csapatutasítást a Ducatitól, Espargaro nyugodt és élvezi az évet – így nyilatkoztak a vb-aspiránsok a Japán GP előtt.

részletek

Formula Motocast: Quartararo ütközött, már Bagnaia a favorit

Mi történt az Aragóniai GP első körében Marquez, Quartararo és Nakagami között? Miért tekinthető már most Bagnaia a favoritnak? Kellene-e a csapatsorrend a Ducatinál? Ezekről beszélgettünk friss adásunkban.

részletek

Marquez: Mindkét baleset szerencsétlen volt

Elmagyarázta a nyolcszoros világbajnok, mi is történt az első körös incidensek során az Aragóniai GP-n. Quartararo a kiesése után is balesetet szenvedett, Bagnaia már elkezdett a vb-címre gondolni – a főszereplők nyilatkozatai.

részletek

Drámai rajt, Bastianini az utolsó körben nyert

Két incidenssel indult az Aragóniai GP, s az egyikben épp a vb-éllovas Quartararo bukott nagyot. Mindeközben ugyan megszakadt Bagnaia győzelmi szériája, de így is megérkezett a franciára a tabellán.

részletek

Bagnaia a pole-ban, a kihívók a második sorban

A sorozatban ötödik győzelmére hajtó olasz nyerte az Aragóniai GP időmérőjét, amelyen kisajátította az első sort a Ducati. Espargaro negyedik, Quartararo hatodik, a visszatérő Marquez a 13. helyen.

részletek

Martiné a péntek, Marquez a top 10-ben

A Pramac Ducati spanyolja volt a leggyorsabb az Aragóniai GP első napján, megelőzve a vb-éllovas Quartararót. Az üldözők közül Bagnaia az ötödik, Espargaro két bukással viszont csak a 13. helyen. A visszatérő Marquez a tízben.

részletek