DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Motor

Lehullt a lepel az Aprilia idei festéséről

Utolsó előttiként a tavalyi szezon egyik meglepetéscsapata, az Aleix Espargaróval és Maverick Vinalesszel felálló Aprilia mutatta be a 2023-as dizájnját.

Ha imádod a MotoGP-t és nem szeretnél semmiről lemaradni, akkor csatlakozz a Formula MotoGP Facebook-csoportunkhoz, ahol még több hírről és információról számolunk be a MotoGP és egyéb motoros bajnokságok kapcsán!

Már a hétvégi teszt helyszínén, Portimaóban tartotta meg a maga csapat- és motorbemutatóját az Aprilia Racing. A színvilág nem sokat változott az előző évekhez képest, továbbra is a fekete dominálja az RS-GP festését – mutatunk egy galériányi fotót róla:

A versenyzői felálláshoz sem nyúlt az alakulat, hiszen ismét a tavaly sokáig vb-aspiránsnak tűnő, végül összetett negyedikként záró Aleix Espargaro, valamint az Aprilia színeiben egyelőre dobogós helyezésekig jutó Maverick Vinales ül majd a két gyári versenygép nyergében.

Az Aprilia tavaly nagyot lépett előre, a modern érában először tudtak futamot nyerni, s az eddig a teszteken látottak alapján idén is ütőképes lehet a csomagjuk – amelyet szombaton és vasárnap a portimaói teszten csiszolhatnak tovább.

Már csak egyetlen istálló maradt adós a bemutatójával: a noale-i márka új szatellit gárdája, az RNF Racing, amely a teszt után, március 16-án rántja le a leplet a motorja festéséről.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: