Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 7. kedd

Aprilia

Aprilia-vezetéssel ért véget a misanói teszt

A San Marinó-i Nagydíj után két napra még maradt tesztelni a MotoGP-mezőny: szerdán Aleix Espargaro diktálta a tempót. Két újonc először ült jövő évi motorján.

részletek

Bagnaia-elsőség és teljesen új Honda a misanói teszten

A ducatis olasz ott folytatta, ahol a vasárnap abbahagyta, de persze a fókusz ezúttal nem a köridőkön, hanem a már főként 2022-es fejlesztéseken volt, amelyek közül a HRC-é volt a leglátványosabb.

részletek

Formula Motocast: Vörös roham, de túl későn?

Van-e még esélye az utolsó két futamon duplázó Bagnaiának Quartararo ellen? Egyszeri fellángolás volt-e Bastianini és az Aprilia dobogója? Ezekről is beszéltünk a Formula Motocast friss adásában.

részletek

Vinales nyitott az élen az Apriliával Misanóban

Második hétvégéjét teljesíti új csapatával a spanyol, de az első edzésen máris a leggyorsabb volt a megérkező eső előtt. A Suzukik és a Ducatik mögötte, a visszatérő Dovizioso a mezőny végén.

részletek

Eldőlt: Vinales már Aragonban rajthoz áll az Apriliával

Még a kétnapos misanói tesztet sem fejezte be a Yamahától kirúgott versenyző, jövő évi csapata máris bejelentette, hogy már a jövő hétvégi nagydíjon is ő lesz Aleix Espargaro társa Savadori helyett.

részletek

Espargaro: Fabión kívül senki nem gyorsabb nálam jelenleg

Az Aprilia első dobogóját szerző spanyol roppant magabiztosan nyilatkozott a saját teljesítménye kapcsán – az RS-GP-t a napokban kipróbáló Vinales lehet az igazi fokmérője az idősebb Espargarónak.

részletek

Quartararo nem gondol a vb-címre, Mir lemondott róla

Idei ötödik sikerével nagyot lépett a végső győzelem felé Silverstone-ban a Yamaha franciája, Aleix Espargarónak az álma vált valóra, Marquez elnézést kért – így értékelték a főszereplők a Brit GP-t.

részletek

Quartararo simán nyert, dobogón az Aprilia

Néhány kör alatt az élre tört, majd onnan vissza sem nézett a Brit GP-n francia a yamahás, aki sikerével tovább növelte előnyét. Rins második, Aleix Espargaro révén először dobogón az Aprilia.

részletek

Hivatalos: Vinales az Apriliánál folytatja 2022-ben

Néhány nappal yamahás felfüggesztése után a noalei gyártó bejelentette, hogy a híreszteléseknek megfelelően a spanyol motoros náluk fog versenyezni jövőre Aleix Espargaro oldalán.

részletek

Savadori volt a vizes-száradó pálya ura

Némi meglepetésre az Apriliánál szereplő olasz volt a leggyorsabb az esőben induló, de majdnem felszáradó pályán véget érő második spielbergi edzésen, megelőzve Zarcót és Mirt.

részletek

Holtponton Vinales jövője: ki is hagyhatja 2022-t

Bár a yamahás szakítás kapcsán biztosnak tűnt, hogy az Aprilia lesz a spanyol számára a célállomás, a versenyző állítja: egyelőre senkivel nem állapodott meg a következő idényről.

részletek

Így rajzolhatja át Vinales az átigazolási piacot

Hiába volt érvényes szerződése a Yamahával, idő előtt annak felbontását kérte a spanyol, aki a hírek szerint az Apriliához tart – de vajon mit lépnek erre a hangvillások, és várhatók-e további változások?

részletek
Olvastad már?