Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 19. szerda

Aprilia

Bagnaiáé a második edzés a Spanyol GP-n

Ducatis elsőség született péntek délután Jerezben: az olasz a yamahás Fabio Quartararót és az apriliás Aleix Espargarót előzte meg a hajrában. Joan Mir és Marc Marquez is tízen kívül.

részletek

A KTM és az Aprilia nyitott az élen Jerezben

Binder a hajrában húzta be az elsőséget a Spanyol GP péntek délelőtti edzésén, megelőzve a szinte végig vezető Espargarót, valamint Marquezt. Öt márka az első ötben, 17-en másodpercen belül.

részletek

Dovizioso jövőre újra a MotoGP-ben versenyezne

Ezért döntött úgy az olasz, hogy teszteli az Apriliát, amely kapcsán elmondta: egyelőre főként az üléspozíciójával foglalatoskodtak, így nem lenne értelme köridőkről beszélni – de jól érezte magát.

részletek

Espargaro nyitotta az élen a dohai hétvégét

Az apriliás érte el a legjobb köridőt a második katari forduló első edzésén, megelőzve a suzukis Alex Rinst és a vb-éllovas Maverick Vinalest. Franco Morbidelli alatt kétszer is füstölt a Yamaha.

részletek

Espargaro: Jobb az Aprilia, mint valaha

A spanyol versenyző szerint a Katari Nagydíjon bebizonyosodott, hogy „nem vicc” volt a teszteken mutatott formájuk. Testvére egyszerre dühös és elégedett első repsolos versenyhétvégéjével.

részletek

Miller vezetésével kettős Ducati-elsőség

Az ausztrál kis híján a pályacsúcsot is megdöntve zárta az élen a Katari GP második edzését, megelőzve csapattársát és a yamahás Quartararót. Az Aprilia továbbra is remekel, a világbajnok tízen kívül.

részletek

Morbidelli elsőségével indult a 2021-es idény

A Petronas Yamaha SRT olasz motorosa érte el a legjobb időt a Katari GP első edzésén, megelőzve az Apriliával remeklő Aleix Espargarót és a Ducatival egy bukást is begyűjtő Jack Millert.

részletek

Hazatér-e a macska vagy tovább cincognak az egerek? – MotoGP-előzetes

Ha hinni lehet a teszteknek, még a tavalyinál is kiélezettebb és változatosabb szezon várhat ránk a MotoGP-ben, amelyet Marc Marquez levegőben lógó visszatérése még inkább megfűszerezhet. Esélylatolgatás a 2021-es idény előtt.

részletek

Miller rekordidővel a Yamahák előtt

A Ducati gyári versenyzőjének nem hivatalos pályacsúcsával folytatódott a MotoGP tesztje Katarban: az ausztrál a szintén remek időt motorozó Quartararót és Vinalest utasította maga mögé.

részletek

Quartararo élre állította a Yamahát

Egyedüliként fért 1:54 alá a francia, de így is csak századokkal előzte meg a ducatis Jack Millert és az Apriliával ismét remeklő Aleix Espargarót. Négy gyártó az első ötben, a címvédő a nyolcadik.

részletek

Espargaro: Össze sem lehet hasonlítani a KTM-et és a Hondát

Bár mindkettő motor eléggé fizikális, ebben ki is merül a kettő közötti hasonlóság a Repsol új igazolása szerint. Testvére is teljesen megújult gépről beszélt, Rossinak erőt ad az új kaland.

részletek

Aprilia-vezetéssel indult a MotoGP katari tesztje

Aleix Espargaro érte el a legjobb időt az első „igazi” tesztnapon, megelőzve a shakedownt behúzó Stefan Bradl és a vb-címvédő Joan Mirt. A csapatváltók megkezdték az ismerkedést új játékszerükkel.

részletek
Olvastad már?