DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Aprilia

Bagnaia rekorddal zárt, Ducati vs. Aprilia az élen

A címvédő bizonyult a leggyorsabbnak a katari MotoGP-teszt utolsó napján, Bastianinit és Espargarót felülmúlva. Marquez negyedik, sehol a Yamahák és a Hondák.

részletek

Bagnaia a katari tesztet is az élen kezdte

A tavalyi két világbajnoki rivális zárt az első két helyen hétfőn a MotoGP-teszten, megelőzve az Aprilia és a KTM egy-versenyzőjét. Marquez csak a 16. helyen.

részletek

A sötét lovag: bemutatták az új Apriliát

Lehullt a lepel a 2024-es gyári RS-GP-kről: Espargaro és Vinales gépe továbbra is főként feketében pompázik, de aerodinamikailag jelentősen megújult.

részletek

Retteghetnek a Ducati ellenfelei – mit tudtunk meg a sepangi MotoGP-tesztből?

Brutálisan jó a GP24-es Ducati, Marquez nincs elveszve, a KTM a fő üldöző, Acosta nem viccel, felemás fejlődés a Hondánál és a Yamahánál – tesztelemzés.

részletek

Befújt diffúzor és aerorács a MotoGP-ben? Eddig és ne tovább!

Elszabadult az aerodinamikai pokol a MotoGP-ben, amely technikailag ugyan kifejezetten izgalmas, de közben épp a motorversenyzés fő vonzerejét öli ki a sportból.

részletek

Martin nyitott az élen Acosta előtt Sepangban

A tavalyi vb-ezüstérmes volt a leggyorsabb a maláj MotoGP-teszt első napján, megelőzve az újonc spanyolt és Quartararót. Bagnaia bukott, Marquez műszaki gondokkal küzdött.

részletek

Batmobiltól a Stegosaurusig: sepangi újítások

Már a shakedownteszt is szolgált néhány technikai nyalánksággal a MotoGP-ben: az ötből négy gyártó is szembetűnő újításokkal kezdte 2024-et.

részletek

Pedrosa az élen, új aero az Apriliánál

A shakedownteszt első napjával félig felébredt téli álmából a MotoGP: a leggyorsabbnak a KTM tesztmotorosa bizonyult, a hondások és a yamahások még nem köröztek.

részletek

Amerikai színekbe borult a Trackhouse Aprilia

Bemutatta 2024-es dizájnját a MotoGP új csapata, az RNF helyét a rajtrácson átvevő amerikai formáció, a NASCAR-ból ismert Trackhouse Racing.

részletek

Silly season: Ki hova igazolhat a MotoGP-ben?

Mindössze három motoros rendelkezik szerződéssel 2025-re, így elképesztő felfordulás várható a MotoGP-s pilótapiacon: körüljártuk a lehetséges mozgásokat.

részletek

Hivatalos: a Trackhouse veszi át az RNF helyét a MotoGP-ben

A NASCAR-ban érdekelt Trackhouse Racing beszáll a MotoGP-be: a csapat a kiebrudalt CryptoDATA RNF helyét veszi át az Aprilia szatellit csapataként.

részletek

Marini először pole-ban, Bagnaia csak 13.

Rossi féltestvére pályarekorddal előzte meg az Apriliákat, míg a vb-aspiránsok közül Martin egy bukással együtt is jóval a Q1-ben elhulló címvédő előtt.

részletek