Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 24. szombat

Aprilia

Espargaro a leggyorsabb Portimaóban, Lorenzo tavalyi Yamahán

A tesztcsapatok MotoGP-motorokkal, a „rendes” mezőny utcai gépekkel ismerkedett a szezonzáró vadonatúj helyszínén. A legnagyobb figyelmet az kapta, hogy Lorenzo megint csak 2019-es Yamahával körözött.

részletek

Osztály, vigyázz! – a MotoGP 2020-as mezőnye

11 csapat 22 versenyzője feszül egymásnak a királykategóriában: 13 világbajnok, 20 nagydíjgyőztes és három MotoGP-újonc – ők lesznek a sorozat története 72. idényének főszereplői.

részletek

Honda: Alex érdeke, hogy lecseréltük

Miért igazolta le Pol Espargarót a Repsol? Miért száműzték verseny nélkül a szatellit csapathoz az ifjabb Marquezt? És mi lesz Cal Crutchlow sorsa? A hondás bejelentéscunami főszereplői nyilatkoztak.

részletek

Miért késik Rossi és Dovizioso szerződtetése?

Bár a legtöbben biztosra veszik, hogy a „Doktor” megy a Petronas Yamahához, míg honfitársa a megrekedő tárgyalások ellenére is marad a Ducatinál, egyelőre nem történt bejelentés egyik esetben sem.

részletek

Brit szétlövés lehet az utolsó gyári motorért

Alakulni látszik a MotoGP 2021-es mezőnye, az viszont még nem dőlt el, ki lesz Aleix Espargaro jövő évi csapattársa: a hírek szerint Cal Crutchlow a fő esélyes, de honfitársa lehet a kihívója ezért.

részletek

Nem vár tovább az Aprilia: megvan Iannone helyettese

Bár továbbra is látványosan kiáll doppingeltiltott motorosa mellett a noale-i gyártó, a szezonnyitó közeledtével kénytelenek voltak úgy határozni, hogy az első hétvégéken Bradley Smith indul a helyén.

részletek

Elkelt az Aprilia egyik ülése

Ahogy az várható volt, a noale-i gyártó további két évre meghosszabbította Aleix Espargaro idén lejáró szerződését – már csak az a kérdés, hogy a doppingeltiltott Andrea Iannone marad-e a társa.

részletek

Petrucci maradna a MotoGP-ben, Lorenzo a Ducatinál térhet vissza?

Az olasz távozása borítékolható a bolognaiaktól, két opciója viszont így is lehet, miközben a legfrissebb híresztelések úgy megkavarhatják a lapokat, hogy még Lorenzo visszatérése sem kizárt.

részletek

Aprilia: Semmi értelme Andrea eltiltásának

Hiába a 18 hónapos felfüggesztés, továbbra is teljes mellszélességgel kiáll motorosa mellett a noale-i gyártó, amely bízik benne, hogy az ételmérgezés elismerése révén még felmenthetik az olaszt.

részletek

Iannone: Nem kellett volna elhagynom a Ducatit

Az azóta doppingbotrányba is keveredett olasz versenyző úgy érzi, akkor csúszott félre a karrierje a MotoGP-ben, amikor 2016 végén a bolognai gyártótól a Suzukihoz igazolt.

részletek

Fotókon az Aprilia radikálisan átalakított 2020-as motorja

Közzétette az első képeket az idei versenygépéről a noale-i gyártó, amely jelentős változatokat eszközölt az eddigi motoron annak érdekében, hogy végre előreléphessenek a rangsorban.

részletek

Hivatalos versenyzők is részt vesznek a sepangi shakedown-teszten

Alapvetően a tesztmotorosok szokták bejáratni az új gépeket a hivatalos kollektív gyakorlás előtt, a KTM és az Aprilia azonban él a szabályok adta lehetőséggel.

részletek
Olvastad már?