Steward
Vaszilykó Péter
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 2. csütörtök

Quartararo

„Örülnék, ha Rossi 65 éves koráig versenyezne”

Gyerekként együtt örült a „Doktorral” a győzelmeinél, jövőre viszont már az ő helyét veszi át a Yamaha gyári csapatánál Fabio Quartararo, aki bízik benne, hogy nem gyűlölik meg emiatt az olaszok.

részletek

Quartararo két órát várt Rossira egy fotóért

Kisgyerekként a „Doktor” nagy rajongója volt, ezért áldozott ennyi időt egy közös képre. A Petronas Yamaha franciája beszélt emellett a tavalyi eredményeiről és az idei célokról is.

részletek

„Maverick és Fabio a legerősebb páros Marquez legyőzésére”

A Yamaha gyári alakulatának csapatvezetője, Lin Jarvis úgy érzi, jövőre a létező legerősebb versenyzői duóval fognak rendelkezni ahhoz, hogy letaszítsák a MotoGP trónjáról a hondás spanyolt.

részletek

Vinalesnek hiányozni fog a csapatból Rossi

Bár Quartararóval is jó viszonyt ápol és az ő érkezését is erősítésként éli meg, mégis sajnálja, hogy 2021-ben már nem az olasz lesz a csapattársa, akitől saját bevallása szerint is sokat tanult.

részletek

Játssz velünk: ki a legjobb a MotoGP-ben?

A koronavírus-járvány a motoros királykategória idényét is jégre tette, de mi addig sem hagyjuk játék nélkül olvasóinkat: keressük a jelenlegi MotoGP-mezőny legjobb versenyzőjét!

részletek

Rossi gyári maradását eredményezheti, ha törlik a szezont?

A Petronas SRT ugyanis megtartaná Quartararót 2021-re is, ha nem lesz idén verseny – igaz, a Yamaha erről hallani sem akar. És persze kérdéses a „Doktor” jövője úgy általában véve is.

részletek

Alex Marquez győzelemmel „debütált” a MotoGP-ben

A Repsol Honda újonca győzött a #MaradjOtthon Nagydíj mugellói futamán, ahol több bukás és ütközés is történt, de a tíz sztárversenyző szemlátomást élvezte az online versenyzést.

részletek

Marquez maximális agressziót ígér a virtuális futamra

A MotoGP regnáló világbajnoka már alig várja a vasárnapi virtuális mugellói futamot, amelyen testvéréhez és a többi résztvevőhöz hasonlóan teljes erőbedobással fog részt venni.

részletek

Quartararo: Miért ne lehetnék már idén világbajnok?

Bár óvatosan igyekezett fogalmazni a 2020-as kilátásokkal kapcsolatban, a francia úgy érzi, minden adott ahhoz, hogy harcba szálljon a címért. A 20 éves motoros beszélt Rossiról is.

részletek

Marquezék is részt vesznek az első virtuális MotoGP-futamon

Az F1 mintájára a gyorsaságimotoros-vb is bejelentette, hogy az online térben „pótolják” az elmaradó futamokat – ráadásul itt a legnagyobb sztárok is beszállnak a „buliba”!

részletek

Oddsok: Marquez a favorit, nyomában a Yamahák

A Honda teszteken látott küszködése és a spanyol vállának állapota ellenére is a nyolcszoros világbajnok a fő esélyes idén a MotoGP-ben a fogadóirodák szerint, viszont több komoly kihívója is akadhat.

részletek

MotoGP-teszt: Quartararo az élen, Marquez esett

A Suzuki tegnapi remeklése után ezúttal a yamahás motorosok is felértek a „kékek” mellé, míg Marc Marquez és Cal Crutchlow megszenvedett a versenygépével.

részletek
Olvastad már?