DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 17. hétfő

Quartararo

Bejelentés: Quartararo marad a Yamahánál

Noha pletykáltak a francia versenyző távozásáról, újabb két évre aláírt a hangvillásokkal a 2021-es MotoGP-világbajnok.

részletek

Bastianini nem hivatalos csúccsal Martin előtt

A Ducati gyári motorosa a második MotoGP-tesztnap utolsó órájában ugrott pramacos márkatársa elé. Binder még a top 3-ban, Marquez csak a 14. helyen.

részletek

Martin nyitott az élen Acosta előtt Sepangban

A tavalyi vb-ezüstérmes volt a leggyorsabb a maláj MotoGP-teszt első napján, megelőzve az újonc spanyolt és Quartararót. Bagnaia bukott, Marquez műszaki gondokkal küzdött.

részletek

Új felállás, régi festés a Yamahánál

Egy nappal a MotoGP sepangi tesztje előtt bemutatta 2024-es dizájnját az idén Fabio Quartararóval és Alex Rinsszel felálló Monster Yamaha.

részletek

Újabb KTM-elsőség, pályán a Hondák és a Yamahák

A sepangi MotoGP-shakedown második napján Pol Espargaro volt a leggyorsabb, miközben immár a két japán gyártó állandó motorosai is pályára gurultak.

részletek

Silly season: Ki hova igazolhat a MotoGP-ben?

Mindössze három motoros rendelkezik szerződéssel 2025-re, így elképesztő felfordulás várható a MotoGP-s pilótapiacon: körüljártuk a lehetséges mozgásokat.

részletek

„Nincs sok idejük meggyőzni a maradásról” – Quartararo

A 2021-es MotoGP-világbajnok elmondta: szeretne a Yamahával visszatérni a csúcsra, de ha nem érzi úgy, hogy győztes projekt részese, váltani fog.

részletek

„Még mindig nem tudjuk, miért jár büntetés”

Martin nem érzi magát hibásnak, Quartararo szerint nem érdemelt szankciót, Marini a felügyelőket is elővette: így reagáltak a MotoGP-sek a sprint incidenseire.

részletek

Incidensek sora és Bagnaia-siker a sprinten

Már az első kanyar tömegbalesetet hozott a MotoGP spielbergi szombatján, amelynek végén a ducatis vb-éllovas tovább növelte az előnyét.

részletek

„Másképp kell motorozni, de a probléma ugyanaz” – Marquez

Jobbnak érezte az új aerocsomagot a MotoGP Osztrák Nagydíjának péntekjén a spanyol, de ez még mindig nem oldotta meg a Honda gondjait.

részletek

„Nem lesz második esély” – Quartararo ultimátumot adott a Yamahának

A misanói teszten bizonyítékot akar arra a 2021-es MotoGP-világbajnok, hogy képes előrelépni a japán gyártó: velük maradna, de nem ad több esélyt.

részletek

Bezzecchi bukással is a pole-ban az esőben

A VR46 Ducati motorosáé lett a Brit GP rajtelsősége, megelőzve Millert és Alex Marquezt. A vb-éllovas Bagnaia is elesett, Quartararo a legutolsó pozícióban.

részletek